word fan

koken

oven, stoomoven, oven losstaand, dampkap, kookplaat, domino kookplaat, microgolfoven ...
Nieuwigheden in België :
Groepeer :


Vrijstaande 'retro' oven met grillfunctie
DO430GO DOMO (oven losstaand)

DO430GO    
DOMO
<  € 99,99 waar te koop
Een student in de familie of onvoldoende ruimte voor een ingebouwde oven? Met deze vrijstaande oven kan je toch naar hartelust lekkere pizza's, ovenschotels of quiches bakken. Het compacte toestel beschikt over een grote oveninhoud - 23 L - waar zelfs ovenschotels tot 32 cm moeiteloos inpassen. Het toestel is voorzien van vier warmte-elementen in RVS, die ervoor zorgen dat je snel en precies kan gaan grillen en een binnenverlichting voor het correct opvolgen van het bakproces. De deur is uitgerust met een driedubbele glaslaag, zodat je je vingers niet aan de buitenzijde van het toestel kunt verbranden.

elektrozine.be
Multifunctionele microgolfoven met hetelucht en grill
MIC440TX CANDY (microgolfoven inbouw)

MIC440TX    
CANDY
<  € 599,- waar te koop
Met deze multifunctionele microgolfoven kan je niet enkel jouw gerechten ontdooien of opwarmen, ze voorzien van een lekker korstje behoort dankzij de heteluchtfunctie en grillfunctie ook tot de mogelijkheden. Handig voor wie wel houdt van pizza of een gratinschotel. Verder is het toestel voorzien van een 13 automatische programma's, een draaiplateau( 36 cm) en een elektronische tiptoetsbediening. Maximaal vermogen magnetron: 900 W. Maximaal vermogen grill: 1750 W.

elektrozine.be
Elektrisch dominosysteem met twee kookzones
CDE32/1X CANDY (domino kookplaat)

CDE32/1X    
CANDY
<  € 149,- waar te koop
Deze elektrische kookplaat maakt deel uit van een dominosysteem, waarbij je verschillende dominosystemen naast elkaar kunt uitbouwen tot het door jouw geprefereerde kookplatensysteem. Zo kan je profiteren van de voordelen van zowel het inductiekoken als het koken op gas. Deze elektrische kookplaat beschikt over twee kookzones van 2 x 1500 W. Totale vermogen: 3000 W.

elektrozine.be
Dominosysteem met twee gasbranders
CDG32/1SPX CANDY (domino kookplaat)

CDG32/1SPX    
CANDY
<  € 149,- waar te koop
Deze gaskookplaat maakt deel uit van een dominosysteem, waarbij je verschillende dominosystemen naast elkaar kunt uitbouwen tot het door jouw geprefereerde kookplatensysteem. Zo kan je profiteren van de voordelen van zowel het inductiekoken als het koken op gas. Deze gaskookplaat beschikt over twee gasbranders met een geïntegreerde elektronische ontsteking, geëmailleerde pandragers en een vlambeveiliging met thermokoppel. Totale vermogen: 4000 W.

elektrozine.be
Vitrokeramisch dominosysteem met twee kookzones
CDH32/1X CANDY (domino kookplaat)

CDH32/1X    
CANDY
<  € 249,- waar te koop
Deze vitrokeramische kookplaat maakt deel uit van een dominosysteem, waarbij je verschillende dominosystemen naast elkaar kunt uitbouwen tot het door jouw geprefereerde kookplatensysteem. Zo kan je profiteren van de voordelen van zowel het inductiekoken als het koken op gas. Deze vitrokeramische kookplaat beschikt over twee kookzones, meer bepaald Hi-Light kookzones - 2300 W - die een snelle opwarming mogelijk maken. Deze kookzones worden rood binnen drie seconden en warmen zeer snel en gelijkmatig op. Meet restwarmteindicatoren en bedieningsknoppen aan de voorzijde. Totale vermogen: 3000 W.

elektrozine.be
Inductiekookplaat met drie losse zones
1791 NOVY (kookplaat)

1791    
NOVY
<  € 1539,- waar te koop
Inductiekookplaat met 3 losse zones en een bedieningspaneel. Deze kookplaten kan jij vrij naar keuze in het keukenwerkblad inbouwen: in een cirkel, een rechte lijn, ... wat je maar wenst. Deze kookplaat is uitgerust met de technologie 'InTouch', waarmee je via het bedieningspaneel van de kookplaat de dampkap, allemaal van Novy welteverstaan, kunt bedienen. En dit aan de hand van het sliderbedieningspaneel. Verder beschikt deze kookplaat over een powerfunctie en timer op elke kookplaat, restwarmteaanduiding, kinderslot, overkookbeveiliging, onafhankelijke kookwekker, vergrendeling, warmhoudfunctie, veiligheid tegen oververhitting, en de functie Stop & Go. Mogelijk voor vlakbouw of opbouw. Met een laag verbruik.

elektrozine.be
Combi-stoomoven (45 cm) met temperatuursonde en externe boiler
CSTXSLZ60c V-ZUG (oven)

CSTXSLZ60c    
V-ZUG
<  € 3299,- waar te koop
Deze combi-stoomoven is uitgerust met het gepatenteerde 'Electronic Steam System', waarbij het water uit het waterreservoir - goed voor 90 min. stomen aan 100°C - naar de externe boiler, buiten de ovenruimte wordt gevoerd. Daar wordt hij naar behoefte gegenereerd, aangepast aan het type en het volume te bereiden etenswaren. Na het stomen wordt het terug afgevoerd naar het reservoir, zodat er geen gebruikt water in de ovenruimte of in de waterleidingen kan verzamelen. Het toestel beschikt over een groot aantal functies, waaronder ook een maximum aan exclusieve functies: Regenereren, Malsgaren, AutoBraad en GourmetStomen (met voorgeprogrammeerde recepten), Hete Lucht Vochtig (voor sappige gratins en soufflés) en Profi-Bakken (voor luchtig brood, of gistproducten, met krokante korst). het toestel beschikt ook over een temperatuursonde, waarmee de gewenste kerntemperatuur van je vlees doorlopend elektronisch gecontroleerd en weergegeven wordt op het display. Bovendien kan je zelf bepalen op welk tijdstip de gewenste kerntemperatuur moet bereikt zijn, en dit zonder gewicht, vorm, textuur e.d. in te geven. Design in spiegelglas. Grootte: 45 cm.

elektrozine.be
Inbouwoven met kerntemperatuursonde
BCSLPZ60g V-ZUG (oven)

BCSLPZ60g    
V-ZUG
<  € 2699,- waar te koop
Inbouwoven 'Combair SLP' met de malsgarenfunctie, vervaardigd in spiegelglas. Dankzij de temperatuursonde wordt de gewenste kerntemperatuur van je vlees doorlopend elektronisch gecontroleerd en weergegeven op het display, bovendien kan je zelf bepalen op welk tijdstip de gewenste kerntemperatuur moet bereikt zijn, en dit zonder gewicht, vorm, textuur e.d. in te geven. Deze oven beschikt over 11 ovenfuncties, met daarnaast nog een aantal exclusieve functies zoals, Hetelucht Vochtig (voor gratins en soufflés), Pizzaplus (voor knapperige pizzabodems), Malsgaren (voor snijklaar vlees), Warmhoudfunctie en AutoBraad, een programma dat je stap voor stap begeleidt en je dus niet meer manueel de duur, temperatuur, ... moet instellen. Dankzij de zelfreinigende pyrolyse met 3 niveaus wordt het vuil in de oven verkoold en kun je het eenvoudigweg wegvegen met een vochtig doekje. Deze oven is verder nog voorzien van warmtereflecterende vierdubbele beglazing in spiegelglas zodat niemand zich hieraan kan verbranden. Inhoud: 68L.

elektrozine.be
<< vorige 1 ... 6 7 8
Lancering cuizine.be
  Terug naar school : tips & tools
De zomervakantie is voorbij gevlogen en die dagelijkse rush kan weer beginnen. Zie jij dat helemaal ...
  Tips bij aankoop van een friteuse
Wij Belgen eten allemaal graag een frietje en weten maar al te goed wat een goede friet is. Het is dus ...
  Dossier stoomkoken: snel en gezond koken
We kunnen het stoomkoken niet meer wegdenken uit de keuken. Het is een gezonde en vooral smaakvolle ...
  Dossier wassen, drogen, strijken: tips, tricks & nieuwigheden
Wassen, drogen en strijken: het zijn maar enkele van die vervelende taakjes in het huishouden. Om deze ...
meer dossiers
NIEUWSBRIEF
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :