word fan

koken

oven, stoomoven, oven losstaand, dampkap, kookplaat, domino kookplaat, microgolfoven ...
Nieuwigheden in België :
Groepeer :


Multifunctionele XXL oven in zwart design
HB33GB650 SIEMENS (oven)

HB33GB650    
SIEMENS
<  € 949,99 waar te koop
Deze multifunctionele oven beschikt over 8 verwarmingswijzen, waaronder Pizzastand, Grill & Warme Lucht, Grote VARIO-grill, Kleine VARIO-grill en 3D warme lucht Plus. Deze laatste is ideaal voor eenieder die graag koekjes, cake of pizza op het menu zet. De warmteverdeling in de oven zal immers voor een perfect gelijkmatige warmteverdeling zorgen op de drie niveau's tegelijkertijd. Voorzien van ecoClean: een bekleding op de achterwand met minuscule keramische bolletjes, die vuil opneemt en afbreekt zonder resten. Op deze manier worden geurtjes tot 80 % voorkomen. Afmetingen toestel (H x B x D): 59,5 x 59,5 x 54,8 mm. Energieverbruik: A-20%. In zwart design, maar ook in inox verkrijgbaar. Met twee verzinkbare draaiknoppen. Inhoud: 67 L.

elektrozine.be
Compacte stoomoven (38 L) met cookControl
HB26D555 SIEMENS (stoomoven)

HB26D555    
SIEMENS
<  € 1349,99 waar te koop
Wie houdt van gezonde gerechten die vol smaak zitten, heeft absoluut nood aan een stoomoven. Deze compacte stoomoven kan je inzetten om jouw groenten, vis of vlees te stomen, maar ook om te genereren, deeg te doen rijzen en producten te ontdooien. Het elektronische braadautomaat, cookControl, beschikt over maar liefst 70 automatische programma's, die na het ingeven van het programma, het gewicht van het gerecht en de voorkeur - saignant of goedgebakken - zelf een tijdsduur en dergelijke zullen determineren. Hierdoor kan jij met een gerust hart met de andere gerechten aan de slag terwijl de oven zorg draagt voor jouw gebraad of nagerecht. Afmetingen toestel (H x B x D): 45,4 x 59,4 x 55 cm. Inhoud: 38 L.

elektrozine.be
Compacte combistoomoven (35 L) met cookControl
HB38D575 SIEMENS (oven)

HB38D575    
SIEMENS
<  € 2179,99 waar te koop
Met deze combistoomoven zit je gegarandeerd goed. Dit toestel kan niet enkel stomen, hij kan ook bakken op hete lucht en zelfs de beide verwarmingswijzen combineren voor een optimaal bakresultaat. Daarnaast is het toestel ook voorzien van een aantal speciale programma's: Regenereren, Deeg rijzen, Ontdooien, Langzaam garen, ... . Het elektronische braadautomaat, cookControl, beschikt over maar liefst 70 automatische programma's, die na het ingeven van het programma, het gewicht van het gerecht en de voorkeur - saignant of goedgebakken - zelf een tijdsduur en dergelijk zullen determineren. Hierdoor kan jij met een gerust hart met de andere gerechten aan de slag terwijl de oven zorg draagt voor jouw gebraad of nagerecht. Ook voorzien van een braadthermometer en vochtigheidssensor. Afmetingen toestel (H x B x D): 45,4 x 59,4 x 55 cm. Inhoud: 35 L.

elektrozine.be
Multifunctionele microgolfoven met hetelucht en grill
MIC440TX CANDY (microgolfoven inbouw)

MIC440TX    
CANDY
<  € 599,- waar te koop
Met deze multifunctionele microgolfoven kan je niet enkel jouw gerechten ontdooien of opwarmen, ze voorzien van een lekker korstje behoort dankzij de heteluchtfunctie en grillfunctie ook tot de mogelijkheden. Handig voor wie wel houdt van pizza of een gratinschotel. Verder is het toestel voorzien van een 13 automatische programma's, een draaiplateau( 36 cm) en een elektronische tiptoetsbediening. Maximaal vermogen magnetron: 900 W. Maximaal vermogen grill: 1750 W.

elektrozine.be
Elektrisch dominosysteem met twee kookzones
CDE32/1X CANDY (domino kookplaat)

CDE32/1X    
CANDY
<  € 149,- waar te koop
Deze elektrische kookplaat maakt deel uit van een dominosysteem, waarbij je verschillende dominosystemen naast elkaar kunt uitbouwen tot het door jouw geprefereerde kookplatensysteem. Zo kan je profiteren van de voordelen van zowel het inductiekoken als het koken op gas. Deze elektrische kookplaat beschikt over twee kookzones van 2 x 1500 W. Totale vermogen: 3000 W.

elektrozine.be
Dominosysteem met twee gasbranders
CDG32/1SPX CANDY (domino kookplaat)

CDG32/1SPX    
CANDY
<  € 149,- waar te koop
Deze gaskookplaat maakt deel uit van een dominosysteem, waarbij je verschillende dominosystemen naast elkaar kunt uitbouwen tot het door jouw geprefereerde kookplatensysteem. Zo kan je profiteren van de voordelen van zowel het inductiekoken als het koken op gas. Deze gaskookplaat beschikt over twee gasbranders met een geïntegreerde elektronische ontsteking, geëmailleerde pandragers en een vlambeveiliging met thermokoppel. Totale vermogen: 4000 W.

elektrozine.be
Vitrokeramisch dominosysteem met twee kookzones
CDH32/1X CANDY (domino kookplaat)

CDH32/1X    
CANDY
<  € 249,- waar te koop
Deze vitrokeramische kookplaat maakt deel uit van een dominosysteem, waarbij je verschillende dominosystemen naast elkaar kunt uitbouwen tot het door jouw geprefereerde kookplatensysteem. Zo kan je profiteren van de voordelen van zowel het inductiekoken als het koken op gas. Deze vitrokeramische kookplaat beschikt over twee kookzones, meer bepaald Hi-Light kookzones - 2300 W - die een snelle opwarming mogelijk maken. Deze kookzones worden rood binnen drie seconden en warmen zeer snel en gelijkmatig op. Meet restwarmteindicatoren en bedieningsknoppen aan de voorzijde. Totale vermogen: 3000 W.

elektrozine.be
<< vorige 1 ... 6 7 8
Lancering cuizine.be
  Tips bij aankoop van een friteuse
Wij Belgen eten allemaal graag een frietje en weten maar al te goed wat een goede friet is. Het is dus ...
  Terug naar school : tips & tools
De zomervakantie is voorbij gevlogen en die dagelijkse rush kan weer beginnen. Zie jij dat helemaal ...
  Dossier stoomkoken: snel en gezond koken
We kunnen het stoomkoken niet meer wegdenken uit de keuken. Het is een gezonde en vooral smaakvolle ...
  Dossier wassen, drogen, strijken: tips, tricks & nieuwigheden
Wassen, drogen en strijken: het zijn maar enkele van die vervelende taakjes in het huishouden. Om deze ...
meer dossiers
  • BTU
    BTU staat voor British Thermal Unit. Het is de hoeveelheid warmte die nodig is om 1 pound of 0,45 kilogram water 1 graad Fahrenheit of 0,56 graden Celsius te doen stijgen. 1 BTU is gelijk aan 1055 joules of 293 Watt. De ...
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
NIEUWSBRIEF
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :