word fan

koken

oven, stoomoven, oven losstaand, dampkap, kookplaat, domino kookplaat, microgolfoven ...
Nieuwigheden in België :
Groepeer :


Eilanddampkap met randafzuiging
AKR 1050 IX WHIRLPOOL (dampkap)

AKR 1050 IX    
WHIRLPOOL
<  € 1149,- waar te koop
Liefhebbers van een strakke look mét een keukeneiland zullen gegarandeerd voor een discrete eilanddampkap als dit model kiezen. Het toestel zit volledig weggewerkt in het plafond en belemmert geenszins het open zicht van de keuken naar de leefruimte en omgekeerd. Het toestel werkt aan de hand van randafzuiging, geurtjes en damp worden niet langer via het midden van de dampkap maar via luchtstromen aan de zijkant verwijderd. Hierdoor is het toestel efficiënter en stiller in werking. De vetfilter is vaatwasserbestendig. Geluidsniveau: 45 - 66 dBA. Breedte: 100 cm.

elektrozine.be
Fornuis mét microgolfoven
VFP-104 M IX BORETTI (fornuis)

VFP-104 M IX    
BORETTI
<  € 6090,- waar te koop
Dit luxefornuis neemt één meter breedte in en is uitgerust met zowel een heteluchtoven als een microgolfoven. Met dit multifunctionele fornuis bereid je bijgevolg de heerlijkste bakgerechten en klaar je gelijk alle opwarmklusjes. De heteluchtoven is zestig centimeter breed en de combimicrogolfoven neemt vervolgens veertig centimeter voor zijn rekening. De microgolfoven (1000 W) is uitgerust met een ontdooistand en een grill. Alle nodige kookfuncties zitten met andere woorden in dit ene toestel vervat. Het toestel is voorzien van vier gasbranders met kwaliteitsvolle gietijzeren pandragers, een speciale wokbrander (5,0 kW) en een zogenaamde Fry Top of massieve roestvrijstalen bakplaat, waarop je zonder het gebruik van vetstoffen vlees, vis of groenten kunt afbakken. De ruime afstand tussen de branders laat overigens toe met twee grote pannen tegelijkertijd aan de slag te gaan.

elektrozine.be
Brede onderbouwdampkap in RVS
DA 1100 es MIELE (dampkap)

DA 1100 es    
MIELE
<  € 499,- waar te koop
Wie zijn dampkap onder een kast moet monteren, heeft vaak niet echt bijster veel keuze. En stijlvol zijn de meeste oplossingen niet echt te noemen. Deze rechthoekige onderbouwdampkap is echter voorzien van een zeer minimalistische vormgeving, die werkelijk alle keukenstijlen eer aandoet. Het bedieningspaneel is bovendien ook onzichtbaar weggewerkt. Het toestel is daarenboven voorzien van efficiënte vetfilters met maar liefst tien lagen die over een ruim oppervlak verspreid zijn voor een optimaal afzettingsoppervlak. De RVS vetfilters mogen in de vaatwasser gewassen worden. Achter de vetfilter zit een vlak en gesloten paneel - CleanCover - waarachter de motoronderdelen en bekabeling weggestopt zitten. Hierdoor kan je ook de achterkant van de dampkap reinigen zonder je te snijden aan scherpe kantjes of met de bedrading in contact te komen. Breedte: 100 cm.

elektrozine.be
Rechthoekige onderbouwdampkap in RVS
DA 1160 es MIELE (dampkap)

DA 1160 es    
MIELE
<  € 429,- waar te koop
Deze rechthoekige onderbouwdampkap is voorzien van een zeer minimalistische vormgeving, die werkelijk alle keukenstijlen eer aandoet. Het bedieningspaneel is immers onzichtbaar weggewerkt. Het toestel is daarenboven ook voorzien van efficiënte vetfilters met maar liefst tien lagen die over een ruim oppervlak verspreid zijn voor een optimaal afzettingsoppervlak. De RVS vetfilters mogen in de vaatwasser gewassen worden. Achter de vetfilter zit een vlak en gesloten paneel - CleanCover - waarachter de motoronderdelen en bekabeling weggestopt zitten. Hierdoor kan je ook de achterkant van de dampkap reinigen zonder je te snijden aan scherpe kantjes of met de bedrading in contact te komen. Breedte: 60 cm.

elektrozine.be
Witte, rechthoekige onderbouwdampkap
DA 1160 bw MIELE (dampkap)

DA 1160 bw    
MIELE
<  € 379,- waar te koop
Deze rechthoekige onderbouwdampkap is voorzien van een zeer minimalistische vormgeving, die werkelijk alle keukenstijlen eer aandoet en dankzij zijn witte kleur als het ware opgaat in het keukenbeeld. Het bedieningspaneel is bovendien ook onzichtbaar weggewerkt. Het toestel is daarenboven ook voorzien van efficiënte vetfilters met maar liefst tien lagen die over een ruim oppervlak verspreid zijn voor een optimaal afzettingsoppervlak. De RVS vetfilters mogen in de vaatwasser gewassen worden. Achter de vetfilter zit een vlak en gesloten paneel - CleanCover - waarachter de motoronderdelen en bekabeling weggestopt zitten. Hierdoor kan je ook de achterkant van de dampkap reinigen zonder je te snijden aan scherpe kantjes of met de bedrading in contact te komen. Breedte: 60 cm.

elektrozine.be
Trolley met teppanyakiplaat
697100 JOKO (outdoor kitchen)

697100    
JOKO
<  € 3400,- waar te koop
Met deze handige kooktrolley in de tuin wordt buiten koken en gasten ontvangen in de tuin een heus plezier. De trolley op wieltjes is immers uitgerust met een teppanyakiplaat van het merk Jaksch, waardoor je naar hartelust van een gezonde en smaakvolle maaltijd kunt genieten. Je hoeft namelijk geen vetstoffen op deze plaat te gebruiken. De teppanyakiplaat beschikt daarnaast over twee apart instelbare temperatuurzones, zodat je aan de ene kant aan aan een hoge temperatuur kan dichtschroeien en aan de andere kant iets voorzichtig kunt laten aanbakken. Vervaardigd uit hout van de haagbeuk, een zeer taaie en harde houtsoort, in combinatie met RVS.

elektrozine.be
Funky gele buitenkeuken met drie branders
Da Vinci Geel BORETTI (outdoor kitchen)

Da Vinci Geel    
BORETTI
<  € 1399,- waar te koop
Een gasbarbecue in een funky kleurtje, daarvoor moet je bij Boretti aankloppen. Wat dacht je van deze opvallende Da Vinci, de alleskunner uit het gamma, in zijn trendy gele jasje. Het toestel is voorzien van drie onafhankelijk van elkaar opererende hoofdbranders van 3,8 kWh, waardoor je verschillende gerechten door elkaar kunt bereiden. Daarbovenop komt nog een infrarood bodembrander, een infrarood grillspitbrander en een zijbrander waarop je bij uitstek allerlei sauzen kunt bereiden en warmhouden. Het toestel is ook van opbergruimte voorzien, zodat je al het barbecuegereedschap inclusief kruiden en andere smaakmakers netjes kunt opbergen.

elektrozine.be
Hippe rode buitenkeuken met drie branders
Bernini Rosso BORETTI (outdoor kitchen)

Bernini Rosso    
BORETTI
<  € 595,- waar te koop
De 'Bernini' is een buitenkeuken met twee krachtige branders en één zijbrander, die het kleine broertje van de 'Da Vinci' lijkt en als instapmodel kan gelden. Deze buitenkeuken is, net als zijn voorgangers, een gasbarbecue die je met één enkele druk op de knop aan kan zetten. Wachten hoeft niet. Het toestel is natuurlijk ook uitgerust met meerdere branders, hier twee, waardoor de hitte telkens optimaal te regelen valt. Een thermometer houd je op de hoogte voor een perfect grillresultaat. Een stevig roestvrijstalen deksel sluit het geheel af. Het toestel kan, naargelang jouw smaak in zowel zwart, wit als rood aangekocht worden. Wie daar geen genoegen mee neemt en de kleur van zijn barbecue wil aanpassen aan de kleur van zijn tuinmeubilair, kan de 'Bernini' ook in een RAL-kleur naar keuze laten spuiten. Mits een meerprijs.

elektrozine.be
De allerkleinste der outdoor kitchen's
Bambino BORETTI (outdoor kitchen)

Bambino    
BORETTI
<  € 195,- waar te koop
De 'Bambino' is qua formaat misschien wel de allerkleinste uit het assortiment van Outdoor Kitchens, maar qua prestaties hoeft hij zeker niet onder te doen. Dankzij zijn kleine formaat is hij uitermate geschikt voor kleine gezinnen, of gezinnen die over een niet al te groot terras beschikken, al hoef je je zeker geen zorgen te maken indien je toch een grotere groep op bezoek hebt, want ondanks het kleine formaat ben je met de 'Bambino' toch in staat meerdere monden te voeden. De 'Bambino' is trouwens volledig inklapbaar, zodat je hem ook gemakkelijk in de auto kunt meenemen op vakantie. Ideaal dus ook voor op campings. Het toestel werkt op gas, en met een klein gasflesje kom je al een gans eind.

elektrozine.be
Multifunctionele buitenkeuken met drie branders
DaVinci Nero BORETTI (outdoor kitchen)

DaVinci Nero    
BORETTI
<  € 895,- waar te koop
In deze 'DaVinci' outdoor kitchen vind je naast drie krachtige branders een erg handige bodembrander voor het snel aanbraden van gerechten. Een infrarood achterbrander is te gebruiken met de optionele braadspit. Een onmisbare infrarood zijbrander is bij uitstek geschikt voor het warm maken en houden van allerlei sauzen. Inbegrepen zijn een drukregelaar, een slang en de weersbestendige hoes. De afmetingen bedragen 136 x 59 x 122 cm. Verkrijgbaar in zwart, rood en wit, of in een RAL-kleur naar keuze (€ 1495).

elektrozine.be
Trolley met teppanyakiplaat
697110 JOKO (outdoor kitchen)

697110    
JOKO
<  € 3400,- waar te koop
Met deze handige kooktrolley in de tuin wordt buiten koken en gasten ontvangen in de tuin een heus plezier. De trolley op wieltjes is immers uitgerust met een teppanyakiplaat van het merk Jaksch, waardoor je naar hartelust van een gezonde en smaakvolle maaltijd kunt genieten. Je hoeft namelijk geen vetstoffen op deze plaat te gebruiken. De teppanyakiplaat beschikt daarnaast over twee apart instelbare temperatuurzones, zodat je aan de ene kant aan aan een hoge temperatuur kan dichtschroeien en aan de andere kant iets voorzichtig kunt laten aanbakken. Vervaardigd uit hout van de haagbeuk, een zeer taaie en harde houtsoort, in combinatie met RVS.

elektrozine.be
Majestueus fornuis met dubbele oven
VFP-150 BORETTI (fornuis)

VFP-150    
BORETTI
<  € 10690,- waar te koop
Dit luxueuze fornuis is voorzien van allerhande snufjes die het koken bijzonder comfortabel maken. Zo is het ruime toestel voorzien van maar liefst twee multifunctionele ovens met een aparte bediening, waarvan ééntje een breedte van tachtig centimeter inneemt en de andere een breedte van zestig centimeter. Binnenin is de grootste oven voorzien van een draaispit. Het fornuis is ook uitgerust met acht branders, waaronder twee krachtige wokbranders (0,5 kW), drie gasbranders (2,60 kW), één gasbrander (1,80 kW) en een vispanbrander (3,10 kW) voor de gekende ovale vispan. De ruime afstand tussen de branders laat overigens toe met twee grote pannen tegelijkertijd aan de slag te gaan. Er is ook een zogenaamde Fry Top of massieve roestvrijstalen bakplaat voorhanden, waarop je zonder het gebruik van vetstoffen vlees, vis of groenten kunt afbakken. Breedte: 150 cm.

elektrozine.be
XL fornuis met inductiekookplaat
Everhot 120i EVERHOT (fornuis)

Everhot 120i    
EVERHOT
waar te koop
Dit XL fornuis is van een inductiekookplaat met drie kookzones voorzien, die je fijntjes onder een deksel kunt vermommen. Het toestel is uitgerust met vier gietijzeren deuren. Achter de deuren zitten drie ovens verborgen: een conventionele oven met onder/bovenwarmte, een heteluchtoven en een derde oven die een handig extraatje vormt wanneer een grote groep voor de lunch komt aanwaaien. De vierde deur herbergt het bedieningssysteem van het fornuis. Hiermee kan je de temperatuur van elke oven en kookoppervlak wijzigen, zonder daarbij de temperatuur van andere zones te beïnvloeden. Hoewel deze fornuizen veeleer als energievreters aanzien worden, slaagt Everhot er dankzij ECO Control in om het elektriciteitsverbruik aanzienlijk te verminderen. Per week verbruikt dit toestel in normale omstandigheden 85 KWh. Weinig is dit niet, maar weet dat fornuizen van concurrerende merken het einde van de week vaak afklokken op 200 KWh. Met ECO Control is het namelijk mogelijk om het fornuis in slaapstand onder te dompelen, waardoor de temperatuur daalt tot op een nader bepaalde temperatuur. Breedte: 120 cm.

elektrozine.be
<< vorige 1 ... 6 7 8
Lancering cuizine.be
  Funcooking: samen gezellig tafelen!
Niks is gezelliger dan samen aan tafel kokkerellen. Bovendien kan de gastvrouw of -man zo ook mee genieten ...
  Tips bij aankoop van een friteuse
Wij Belgen eten allemaal graag een frietje en weten maar al te goed wat een goede friet is. Het is dus ...
  Terug naar school : tips & tools
De zomervakantie is voorbij gevlogen en die dagelijkse rush kan weer beginnen. Zie jij dat helemaal ...
  Dossier stoomkoken: snel en gezond koken
We kunnen het stoomkoken niet meer wegdenken uit de keuken. Het is een gezonde en vooral smaakvolle ...
meer dossiers
  • Halve belading
    Sommige vaatwassers hebben een programma voor halve belading. Het is een ideaal programma voor een niet volledig gevulde vaatwasser. Bovendien gebruikt het minder energie en water dan standaardprogramma's.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
NIEUWSBRIEF
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :