word fan

koken

oven, stoomoven, oven losstaand, dampkap, kookplaat, domino kookplaat, microgolfoven ...
Nieuwigheden in België :
Groepeer :


Funky gele buitenkeuken met drie branders
Da Vinci Geel BORETTI (outdoor kitchen)

Da Vinci Geel    
BORETTI
<  € 1399,- waar te koop
Een gasbarbecue in een funky kleurtje, daarvoor moet je bij Boretti aankloppen. Wat dacht je van deze opvallende Da Vinci, de alleskunner uit het gamma, in zijn trendy gele jasje. Het toestel is voorzien van drie onafhankelijk van elkaar opererende hoofdbranders van 3,8 kWh, waardoor je verschillende gerechten door elkaar kunt bereiden. Daarbovenop komt nog een infrarood bodembrander, een infrarood grillspitbrander en een zijbrander waarop je bij uitstek allerlei sauzen kunt bereiden en warmhouden. Het toestel is ook van opbergruimte voorzien, zodat je al het barbecuegereedschap inclusief kruiden en andere smaakmakers netjes kunt opbergen.

elektrozine.be
Hippe rode buitenkeuken met drie branders
Bernini Rosso BORETTI (outdoor kitchen)

Bernini Rosso    
BORETTI
<  € 595,- waar te koop
De 'Bernini' is een buitenkeuken met twee krachtige branders en één zijbrander, die het kleine broertje van de 'Da Vinci' lijkt en als instapmodel kan gelden. Deze buitenkeuken is, net als zijn voorgangers, een gasbarbecue die je met één enkele druk op de knop aan kan zetten. Wachten hoeft niet. Het toestel is natuurlijk ook uitgerust met meerdere branders, hier twee, waardoor de hitte telkens optimaal te regelen valt. Een thermometer houd je op de hoogte voor een perfect grillresultaat. Een stevig roestvrijstalen deksel sluit het geheel af. Het toestel kan, naargelang jouw smaak in zowel zwart, wit als rood aangekocht worden. Wie daar geen genoegen mee neemt en de kleur van zijn barbecue wil aanpassen aan de kleur van zijn tuinmeubilair, kan de 'Bernini' ook in een RAL-kleur naar keuze laten spuiten. Mits een meerprijs.

elektrozine.be
De allerkleinste der outdoor kitchen's
Bambino BORETTI (outdoor kitchen)

Bambino    
BORETTI
<  € 195,- waar te koop
De 'Bambino' is qua formaat misschien wel de allerkleinste uit het assortiment van Outdoor Kitchens, maar qua prestaties hoeft hij zeker niet onder te doen. Dankzij zijn kleine formaat is hij uitermate geschikt voor kleine gezinnen, of gezinnen die over een niet al te groot terras beschikken, al hoef je je zeker geen zorgen te maken indien je toch een grotere groep op bezoek hebt, want ondanks het kleine formaat ben je met de 'Bambino' toch in staat meerdere monden te voeden. De 'Bambino' is trouwens volledig inklapbaar, zodat je hem ook gemakkelijk in de auto kunt meenemen op vakantie. Ideaal dus ook voor op campings. Het toestel werkt op gas, en met een klein gasflesje kom je al een gans eind.

elektrozine.be
Multifunctionele buitenkeuken met drie branders
DaVinci Nero BORETTI (outdoor kitchen)

DaVinci Nero    
BORETTI
<  € 895,- waar te koop
In deze 'DaVinci' outdoor kitchen vind je naast drie krachtige branders een erg handige bodembrander voor het snel aanbraden van gerechten. Een infrarood achterbrander is te gebruiken met de optionele braadspit. Een onmisbare infrarood zijbrander is bij uitstek geschikt voor het warm maken en houden van allerlei sauzen. Inbegrepen zijn een drukregelaar, een slang en de weersbestendige hoes. De afmetingen bedragen 136 x 59 x 122 cm. Verkrijgbaar in zwart, rood en wit, of in een RAL-kleur naar keuze (€ 1495).

elektrozine.be
Trolley met teppanyakiplaat
697110 JOKO (outdoor kitchen)

697110    
JOKO
<  € 3400,- waar te koop
Met deze handige kooktrolley in de tuin wordt buiten koken en gasten ontvangen in de tuin een heus plezier. De trolley op wieltjes is immers uitgerust met een teppanyakiplaat van het merk Jaksch, waardoor je naar hartelust van een gezonde en smaakvolle maaltijd kunt genieten. Je hoeft namelijk geen vetstoffen op deze plaat te gebruiken. De teppanyakiplaat beschikt daarnaast over twee apart instelbare temperatuurzones, zodat je aan de ene kant aan aan een hoge temperatuur kan dichtschroeien en aan de andere kant iets voorzichtig kunt laten aanbakken. Vervaardigd uit hout van de haagbeuk, een zeer taaie en harde houtsoort, in combinatie met RVS.

elektrozine.be
Majestueus fornuis met dubbele oven
VFP-150 BORETTI (fornuis)

VFP-150    
BORETTI
<  € 10690,- waar te koop
Dit luxueuze fornuis is voorzien van allerhande snufjes die het koken bijzonder comfortabel maken. Zo is het ruime toestel voorzien van maar liefst twee multifunctionele ovens met een aparte bediening, waarvan ééntje een breedte van tachtig centimeter inneemt en de andere een breedte van zestig centimeter. Binnenin is de grootste oven voorzien van een draaispit. Het fornuis is ook uitgerust met acht branders, waaronder twee krachtige wokbranders (0,5 kW), drie gasbranders (2,60 kW), één gasbrander (1,80 kW) en een vispanbrander (3,10 kW) voor de gekende ovale vispan. De ruime afstand tussen de branders laat overigens toe met twee grote pannen tegelijkertijd aan de slag te gaan. Er is ook een zogenaamde Fry Top of massieve roestvrijstalen bakplaat voorhanden, waarop je zonder het gebruik van vetstoffen vlees, vis of groenten kunt afbakken. Breedte: 150 cm.

elektrozine.be
XL fornuis met inductiekookplaat
Everhot 120i EVERHOT (fornuis)

Everhot 120i    
EVERHOT
waar te koop
Dit XL fornuis is van een inductiekookplaat met drie kookzones voorzien, die je fijntjes onder een deksel kunt vermommen. Het toestel is uitgerust met vier gietijzeren deuren. Achter de deuren zitten drie ovens verborgen: een conventionele oven met onder/bovenwarmte, een heteluchtoven en een derde oven die een handig extraatje vormt wanneer een grote groep voor de lunch komt aanwaaien. De vierde deur herbergt het bedieningssysteem van het fornuis. Hiermee kan je de temperatuur van elke oven en kookoppervlak wijzigen, zonder daarbij de temperatuur van andere zones te beïnvloeden. Hoewel deze fornuizen veeleer als energievreters aanzien worden, slaagt Everhot er dankzij ECO Control in om het elektriciteitsverbruik aanzienlijk te verminderen. Per week verbruikt dit toestel in normale omstandigheden 85 KWh. Weinig is dit niet, maar weet dat fornuizen van concurrerende merken het einde van de week vaak afklokken op 200 KWh. Met ECO Control is het namelijk mogelijk om het fornuis in slaapstand onder te dompelen, waardoor de temperatuur daalt tot op een nader bepaalde temperatuur. Breedte: 120 cm.

elektrozine.be
Stijlvolle microgolfoven voor opwarmen en ontdooien
GT 281 WH WHIRLPOOL (microgolfoven vrijstaand)

GT 281 WH    
WHIRLPOOL
<  € 179,- waar te koop
Wie een microgolfoven zoekt om af en toe wat in op te warmen en te ontdooien, hoeft het niet te ver te zoeken. Deze stijlvolle microgolfoven doet precies wat je van hem verwacht. Het toestel is immers uitgerust met twee functies: Jet Start, om met een druk op de knop op te warmen en Jet Defrost, om te ontdooien. Er zijn wel vijf verschillende programma's voorzien speciaal voor vlees, vis, brood, groenten en ki, zodat elk product volledig en gelijkmatig ontdooid wordt.

meer in :   
GUSTO

elektrozine.be
Inductiekookplaat met intelligente velden en overbruggingsfunctie
HK764403FB AEG (kookplaat)

HK764403FB    
AEG
<  € 1099,99 waar te koop
Met deze inductiekookplaat hoef je niet langer jouw kookpotten aan de grootte van de kookvelden aan te passen. Je kan je kookpan immers om het even waar op de kookplaat plaatsen, zolang deze maar één van de kruisjes raakt, en de kookplaat zal zijn hitte nauwkeurig aan de vorm en afmeting van de pan aanpassen - MaxiSense. Dus haal die grote, professionele pannen of ovalen potten maar van stal. Bovendien kan je de vier kookzones ook twee aan twee koppelen, zodat ze als één grote kookplaat werken. Ideaal voor braadsledes of grote kookpotten. De bediening verloopt erg gemakkelijk, aan de hand van 'DirekTouch' met schuifbediening, waarmee je met slechts één aanraking directe toegang tot de instellingen krijgt.

elektrozine.be
Inductiekookplaat met drie verticale zones
HK956970XB AEG (kookplaat)

HK956970XB    
AEG
<  € 1699,99 waar te koop
De inductiekookplaat is voorzien van zes individuele kookzones, die je met behulp van de cheffunctie tot drie verticale zones met verschillende - geautomatiseerde - vermogensstanden kunt uitbreiden. De drie kookzones maken het mogelijk om simultaan te bakken, te koken en warm te houden. Onze kookpotten en braadpannen kunnen we dus desgewenst van de ene zone naar de andere verplaatsen om eventjes te sudderen of snel een korstje aan te bakken. Of om groenten en aardappeltjes warm te houden terwijl het vlees helemaal gaar wordt. Dankzij de brugfunctie kunnen de zes individuele kookzones tot drie langwerpige gekoppeld worden. Haal die grote kookpotten of langwerpige braadsledes maar boven, want zodra de kookpot een deel van de kruisjes op het glazen oppervlak raakt, is het kookveld geactiveerd.

elektrozine.be
<< vorige 1 ... 5 6 7
  Hooikoorts: preventie en tips
De lente betekent voor 1 op de 10 Belgen tranende ogen, een verstopte of lopende neus, nies- en hoestbuien ...
meer tips
  • Actieradius
    Ofwel het bereik van de stofzuiger. De maximale lengte tussen het stopcontact en de zuigmond.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
NIEUWSBRIEF
Lancering cuizine.be
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :