word fan

koken

oven, stoomoven, oven losstaand, dampkap, kookplaat, domino kookplaat, microgolfoven ...
Nieuwigheden in België :
Groepeer :


Ruimtebesparende, ronde microgolfoven
Max 38 SL WHIRLPOOL (microgolfoven vrijstaand)

Max 38 SL    
WHIRLPOOL
<  € 179,- waar te koop
De ronde vormen van de ‘Max Star’ maken van dit toestel een verfrissende variant op de gestandaardiseerde, vierkante microgolfovens. Je kan er immers heel wat ruimte mee besparen. Zo kan je het toestel in een hoek plaatsen, zodat je ten opzichte van een klassieke microgolfoven zowat 25% minder plaats inneemt. Het toestel is ook uitgerust met een aantal interessante functies, die het koken met de microgolfoven vergemakkelijken. De Crisp-functie bundelt drie verschillende functies in één: garen, grillen (om de bovenkant goudbruin te bakken) en crispen met de crispplaat (voor een knapperige onderkant). Het bakken van taarten of pizza kan dus voortaan in je microgolfoven, en dit gaat bovendien nog eens drie maal sneller dan in de oven. De functie Jet Defrost ontdooit dan weer jouw gerechten, tot tien keer sneller dan de klassieke microgolfoven. Met Jet Start warm je dan weer in een ijltempo allerhande gerechten op. Inhoud: 13 L.

elektrozine.be
Compacte stoomoven met intelligente timer
AMW 582 IX WHIRLPOOL (stoomoven)

AMW 582 IX    
WHIRLPOOL
<  € 1099,- waar te koop
Met deze stoomoven kan je op twee verschillende manieren stomen: enerzijds door handmatig stoom toe te voegen en anderzijds door middel van een modus met ondersteuning, die je stap per stap begeleidt. Afhankelijk van wat je wenst te bereiden, zijnde groenten, vis of kip. Daarnaast kan je er ook gerechten mee opwarmen, diepvriesgerechten mee ontdooien en brooddeeg laten rijzen. Dit alles zonder de gerechten uit te drogen. De intelligente I-Cook timer zal bovendien het volledige stoomproces in de oven optimaliseren, door continu de ideale temperatuur aan te houden, het waterniveau te controleren en alle info op het bedieningspaneel weer te geven. Met uitneembaar waterreservoir (1,5 L). Inhoud: 34 L.

meer in :   
AMBIENT LINE

elektrozine.be
Een grote inbouwoplossing - Maxi Pure'Line
850 NOVY (dampkap)

850    
NOVY
<  € 2219,- waar te koop
Zoals de naam reeds doet vermoeden, is deze dampkap zeker van geen kleintje vervaard. Het toestel is dé ideale oplossing voor wie een ruime keuken/kookeiland heeft en een strakke afwerking wenst. Dit toestel is een zogenaamde inbouwdampkap, volledig afgewerkt in inox, met de mogelijkheid tot een geïntegreerde motor of een motorblok dat op afstand daarbuiten kan geplaatst worden, de zogenaamde 'Cubic motor'. Dit vierkante motorhuis kan in alle richtingen gedraaid worden zodat de uitblaasrichting kan gekozen worden in functie van de situatie. Het toestel is uitgerust met een ingebouwde geluiddemper, die de hoge en middenhoge frequenties, die wij als storend ervaren, reduceert, waardoor dit toestel bijzonder stil is. Bovendien beschikt het toestel over randafzuiging, een naloopstand, een LED-indicatie van de 3 snelheden, een powerfunctie en een verlichting met dimbare halogeenspots. Deze dampkap is trouwens ook eenvoudig te monteren aan de hand van een handig kliksysteem 'Click & Fix'. Grootte: 150 x 70 cm.

meer in :   
MAXI PURE'LINE

elektrozine.be
Combi-stoomoven (60 cm) met externe boiler en temperatuursonde
CSSZ60g V-ZUG (oven)

CSSZ60g    
V-ZUG
<  € 3299,- waar te koop
Combi-stoomoven 'Combair-Steam S' met het gepatenteerde Electronic Steam System, waarbij het water uit het waterreservoir (goed voor 2 uur stomen aan 100°C) naar de externe boiler, buiten de ovenruimte wordt gevoerd, en daar, precies naar behoefte wordt gegenereerd, aangepast aan het type en het volume te bereiden etenswaren. Na het stomen wordt het terug afgevoerd naar het reservoir, zodat er geen gebruikt water in de ovenruimte of in de waterleidingen kan verzamelen. Dit toestel is ook uitgerust met de malsgarenfunctie: dankzij de temperatuursonde wordt de gewenste kerntemperatuur van je vlees doorlopend elektronisch gecontroleerd en weergegeven op het display. Bovendien kan je zelf bepalen op welk tijdstip de gewenste kerntemperatuur moet bereikt zijn, en dit zonder gewicht, vorm, textuur e.d. in te geven. Verder beschikt deze combi-stoomoven over 4 stoomfuncties, 6 conventionele ovenfuncties, en een aantal exclusieve functies, zoals Regeneren (voor het opwarmen van klaargemaakte schotels en kant-en-klare maaltijden), Malsgaren (voor snijklaar vlees), Profi-Bakken (voor brood en pistolets) en Hetelucht Vochtig (voor gratins en soufflés). Design in spiegelglas. Ook verkrijgbaar in inox.

elektrozine.be
Combi-stoomoven met externe boiler
CSTSLZ60c V-ZUG (oven)

CSTSLZ60c    
V-ZUG
<  € 2969,- waar te koop
Combi-stoomoven 'Combi-Steam SL' met gepatenteerd 'Electronic Steam System', waarbij het water uit het waterreservoir (2 uur stomen) naar de externe boiler, buiten de ovenruimte wordt gevoerd, en na het stomen wordt het terug afgevoerd naar het reservoir, zodat er geen gebruikt water in de ovenruimte of in de waterleidingen kan verzamelen. Hierdoor wordt vuile kalkaanslag voorkomen, wat het onderhoud zal vergemakkelijken. Wat op zich al geen enkel probleem is, want de ovenruimte is glad en hindernisvrij, net als de volledig, vlakke, glazen binnenkant van de deur. De oven heeft 5 functies met stoom, 5 conventionele ovenfuncties en een aantal exclusieve functies, zoals Regeneren (voor opwarmen van kant-en-klare maaltijden en klaargemaakte maaltijden), Profi-bakken (voor brood en pistolets), Hetelucht Vochtig (voor gratins en soufflés), Malsgaren (voor snijklaar vlees), GourmetStomen (met tientallen voorgeprogrammeerde topmenu's) en AutoBraad, een programma dat je stap voor stap begeleidt en je dus niet meer manueel de duur, temperatuur, ... moet instellen. Inhoud: 34 L. Hoogte: 38 cm. Mooie afwerking met inox. Ook verkrijgbaar in spiegelglas en in een iets groter formaat - 45 cm, met een oveninhoud van maar liefst 51 L.

elektrozine.be
Inductiekookplaat met Sliderbediening
GK46TIPSF V-ZUG (kookplaat)

GK46TIPSF    
V-ZUG
<  € 2119,- waar te koop
Inductiekookplaat met vier kookvelden. Op elk van deze kookzones zit een PowerPlus functie, waardoor de bereiding van jouw gerechten nog sneller gaat. Deze kookplaat beschikt over een innovatieve Sliderbediening, je hoeft met andere woorden enkel met je vinger over het bedieningspaneel te schuiven om de kookstand te wijzigen. Dankzij de rechtstreekse selectietoetsen kan iedere zone ook individueel bediend worden. Met de pauzetoets kan je ook korte onderbrekingen inlassen, tot 10 minuten. Andere handige functies zijn: een automatische snelle startfunctie, een functie voor het herhalen van laatste instellingen en een beveiligingstoets. Geschikt voor vlakbouw. Ook beschikbaar met facetrand of met inox rand. Breedte: 90 cm. Grootte inductiezones (14,5 cm, 2 x 18 cm en 21 cm).

elektrozine.be
Wanddampkap met randafzuiging
DW-M9-c V-ZUG (dampkap)

DW-M9-c    
V-ZUG
<  € 2199,- waar te koop
Wanddampkap 'Mistral' met randafzuiging (en automatische nazuiging) voor een optimale en efficiënte afzuiging over het hele kookoppervlak. Deze dampkap is uitgerust met één hoogperformante vetfilter, voor een zeer goede afscheiding van de vetten en door de magnetische band die de filter volledig rondom nauw omsluit, komen er geen vetdeeltjes terecht in de afzuigkap of op de ventilator. Deze vetfilter kan overigens in de afwasmachine gereinigd worden en het toestel geeft een specifieke aanduiding wanneer de filter verzadigd raakt. De dampkap zorgt voor een goede belichting van de kookplaat dankzij halogeenlampen en de mogelijkheid om te dimmen. Luchtdebiet: 825 m²/h. Grootte: 90 cm. Er is ook nog een groter formaat, 120 cm, verkrijgbaar.

elektrozine.be
Warmhoudlade met bijkomende verwarming
WS60144c V-ZUG (warmhoudlades)

WS60144c    
V-ZUG
<  € 899,- waar te koop
Wil je je vlees, of groenten warmhouden terwijl je nog je saus gaat opwerken, dan kan dat gemakkelijk met deze warmhoudlade met volledig bruikbare ladeoppervlakte dankzij de telescopische glijders. Het apparaat is voorzien van een elektronische thermostaat, een verwarmde bodemplaat in veiligheidsglas en nog eens een bijkomende verwarming (dmv een radiale ventilator). Binnenbekleding in inox. Inhoud voor 14 borden (diameter 27 cm). Mooie afwerking in inox. Ook verkrijgbaar in spiegelglas.

elektrozine.be
Inbouwmicrogolfoven met invertertechnologie
MW-SL/60-c V-ZUG (microgolfoven inbouw)

MW-SL/60-c    
V-ZUG
<  € 1299,- waar te koop
Inbouwmicrogolfoven 'Miwell SL' met invertertechnologie, die instaat voor een gelijkmatige garing en de bescherming van de voedingswaarden van je bereidingen. De bediening gebeurt volledig elektronisch met kliktoetsen, en de microgolfoven beschikt over zowel een microgolffunctie, als een grillfunctie. Dankzij de CombiCrunch functie kan je dan weer pizza's en gebakjes bovenaan mooi laten bruin worden, met een perfect knapperige bodem. En dankzij de PerfectDefrost, een vernuftig automatisch programma, kan je elk voedingsmiddel aangepast ontdooien: je kiest het type voedsel, stelt het gewicht in en het programma doet de rest. Daarnaast is er ook nog nog een Power&Favorite toets, waarmee je een dagelijks gebruikte handeling, zoals het opwarmen van warme chocolademelk, kan opslaan in het geheugen en met één druk op de knop kan starten. Inhoud: 31 L. Hoogte: 38 cm. Mooie afwerking in inox. ook verkrijgbaar in spiegelglas.

elektrozine.be
Multifunctionele inbouwoven met gril-en draaispit
BMD-60 IX R BORETTI (oven)

BMD-60 IX R    
BORETTI
<  € 810,- waar te koop
Inbouwoven in RVS met maar liefst 8 bakfuncties, waaronder hete lucht. Het voorziene gril-en draaispit is gemakkelijk bereikbaar door de draaideur, die rechts opengaat. Vervaardigd uit degelijke materialen, met massieve knoppen in inox, een interieur uit CleanEase email en volledig glazen binnendeuren. Op die manier is de oven niet enkel van duurzame kwaliteit, maar is hij ook gemakkelijk te reinigen. Om de oven aan te passen aan je persoonlijke smaak en inrichting, kan je met een meerprijs elk kleur uit het RAL-gamma kiezen. De inbouwoven heeft verder nog een digitale programmeerbare klok, 2 bijgeleverde bakroosters en 1 vangplaat in email, een koele deur en mantelkoeling. Aansluitwaarde bedraagt 3200 W, energieklasse A. Ook verkrijgbaar met links opendraaiende deur.

elektrozine.be
Multifunctionele inbouwoven met pyrolysereiniging
BMP-60 IX BORETTI (oven)

BMP-60 IX    
BORETTI
<  € 990,- waar te koop
De nieuwe inox inbouwovens van Boretti vallen op door hun degelijk design. Knoppen in massief roestvrij staal, volledige glazen binnendeur en EasyClean email in het interieur zorgen niet alleen voor een duurzame kwaliteit, maar zijn bovendien ook uitermate gebruiksvriendelijk. Deze multifunctionele oven heeft acht bakfuncties, waaronder hetelucht, en een pyrolysereiniging. Met deze technologie warmt de oven op tot zeer hoge temperaturen (+300°C), waardoor hardnekkig vuil tot as verbrand wordt en neerslaat, zodat je het vuil enkel nog hoeft op te vegen. Zo spaar je een hoop schrobwerk uit! Tegen een meerprijs van 295 euro kan je bovendien elke kleur in het RAL-gamma kiezen, voor een gepersonaliseerde keuken. Bijgeleverd: 2 bakroosters en 1 geëmailleerde vangschaal. Met manterlkoeling en koele deur. Energieklasse A, met een aansluitwaarde van 3100 W. Ook verkrijgbaar zonder de pyrolysereiniging.

elektrozine.be
Inductie Teppan Yaki met tiptoetsbediening
BIKF-58 BORETTI (kookplaat)

BIKF-58    
BORETTI
<  € 2950,- waar te koop
Boretti pakt uit met een opvallende Teppan Yaki inductiekookplaat. Er zitten maar liefst vier onafhankelijke zones in vervat, waarop je niet alleen perfect kan sudderen, stoven, grillen en flamberen, maar die gerust ook dienst kan doen om simpelweg pannenkoeken en eieren op te bakken. De plaat is voorzien van enkele handige extraatjes, zoal kinderslot, tiptoetsbediening, timer per zone en restwarmte-indicatoren. Dankzij de opmerkelijke inductietechnologie zou deze plaat de snelste en meest preciese in haar soort zijn. Ook verkrijgbaar met twee onafhankelijke zones.

elektrozine.be
Multifunctionele vrijstaande oven (38 L)
OC7868 ROWENTA (oven losstaand)

OC7868    
ROWENTA
<  € 399,99 waar te koop
Deze Gourmet Pro met een inhoud van 38 liter biedt een aanbod van maar liefst 7 bereidingswijzen. Je kan hem gebruiken als grill, voor natuurlijke convectie, gebak, ontdooien, het bakken van brood, slow cooking met 22 kookprogramma's of het 3D heteluchtsysteem toepassen. De temperatuur kan heel precies geregeld worden, met sprongen van 5° tussen 65°C en 240°C. De oven is ontworpen met een makkelijk te reinigen Total Clean bekleding en een progressieve binnenverlichting. Minimalistisch, stijlvol design in zwarte afwerking, met spiegeleffect op de deur en CoolTouch handvat. De onafhankelijke timer, permanente klok en temperatuur indicator zijn volledig elektronisch en kan je aflezen op een groot en ergonomisch LCD-scherm van 4 x 5 cm. Voorzien van een uitgestelde start tot 24u en een warmhoudfunctie tot 10u. Vermogen: oven 2900 W, grill 1400 W. Bijgeleverd zijn 2 roosters en 1 kookplaat.

elektrozine.be
Decoratieve wanddampkap op recirculatie
VALLORIA BIANCO BORETTI (dampkap)

VALLORIA BIANCO    
BORETTI
<  € 1595,- waar te koop
Deze decoratieve wanddampkap is zeer minimalistisch, doch opvallend van vormgeving en trekt ongetwijfeld alle aandacht. Het frontpaneel bestaat uit wit glas. Het toestel is echter ook met een zwart paneel verkrijgbaar. Het toestel werkt enkel op recirculatie, waarbij de afgezogen lucht niet langer naar buiten wordt afgevoerd, maar eerst gefilterd wordt om daarna opnieuw de woning ingeblazen te worden. Het toestel kan ook geleverd worden met een schacht voor afvoer naar buiten. Breedte: 90 cm.

elektrozine.be
<< vorige 1 ... 6 7 8
Shop On Site
  Hoe onderhoud je best de microgolfoven?
Ook de microgolfoven heeft een onderhoud nodig. Want regelmatig je keukentoestellen een grondige schoonmaakbeurt ...
  Wat mag niet in de microgolfoven?
Bij elektrische apparaten is het altijd beter om eerst de handleiding eens grondig na te lezen. Heb ...
  Sapcentrifuge kopen? 8 tips waar je op moet letten
Sapjes maken, het klinkt behoorlijk eenvoudig, maar er hoort een goed functionerende sapcentrifuge bij ...
  Blender kopen? 10 tips die je op weg helpen
De ene blender is de andere niet, en daarom is het ook niet altijd gemakkelijk om net dat toestel te ...
meer tips
shop_meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
NIEUWSBRIEF
Lancering cuizine.be
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :