word fan

koken

oven, stoomoven, oven losstaand, dampkap, kookplaat, domino kookplaat, microgolfoven ...
Nieuwigheden in België :
Groepeer :


Twee-in-één, oven met vaatwasser
DUO 609 X CANDY (oven)

DUO 609 X    
CANDY
<  € 1299,- waar te koop
Dit twee-in-één fornuis beschikt over zowel een vaatwasser als een multifunctionele oven, op een beperkte inbouwruimte. De multifunctionele oven beschikt over een inhoud van 39 liter, en is voorzien van zowel een grill als een timer. De oven behoort tot de energieklasse A+. Voorzien van een eenvoudige tiptoetsbediening. De vaatwasser biedt ruimte aan 6 bestekken, en beschikt over vijf verschillende wasprogramma's, zoals Eco Bio 45°C, Delicaat en een snelwasprogramma van 32 min. De vaatwasser behoort daarentegen tot de energieklasse AAA.

elektrozine.be
Drie-in-één fornuis, met vaatwasser en oven
TRIO 9501 X CANDY (fornuis)

TRIO 9501 X    
CANDY
<  € 1499,- waar te koop
Dit drie-in-één fornuis is opgebouwd uit een gasfornuis, een oven en een afwasautomaat. Het toestel beantwoordt aan de standaardmaten en is bijgevolg het ideale toestel voor wie in een kleine keukenruimte toch een maximum aan comfort wenst. Ondanks de compacte buitenafmetingen bevat de multifunctionele oven een volume van 39 liter. Hij is voorzien van een thermostaat met timer en een grill. In de vaatwasser kan je zes bestekken kwijt en hebt de keuze tussen 5 wastemperaturen. Er is een dubbele overloopbeveiliging en een zelfreinigende roestvrijstalen filter. De gaskookplaat is voorzien van vier branders. Breedte: 60 cm. Energieklasse: AAA.

meer in :   
PLAN LINE

elektrozine.be
Zwevende eilanddampkap op recirculatie
DA 7000 D Aura MIELE (dampkap)

DA 7000 D Aura    
MIELE
<  € 2699,- waar te koop
Deze 'zwevende' eilanddampkap 'Aura' hangt aan vier nauwelijks zichtbare kabels met een zeer hoge draagkracht, zodat het toestel stevig aan het plafond vast zit. De kabels zijn qua lengte bijzonder flexibel, wie thuis een laag plafond heeft, kan ze dus gemakkelijk inkorten. De ellipsvormige vormgeving van deze dampkap transformeert het handige gebruiksvoorwerp tot een designobject, wat nogmaals versterkt wordt dankzij het design in zwart glas, met aan de onderkant en bovenkant briljant wit. Het toestel werkt enkel op recirculatie, waarbij de afgezogen lucht niet langer naar buiten wordt afgevoerd, maar eerst gefilterd wordt om daarna opnieuw de woning ingeblazen te worden. De dampkap is daartoe uitgerust met een actieve koolstoffilter, ‘No Smell’ genaamd, die eventuele geurhinder drastisch kan minderen. De dampkap is verder uitgerust met een elektronische besturing met vingertoetsbediening op glas. Met halogeenverlichting. Breedte: 90 cm.

meer in :   
PURELINE

elektrozine.be
Zwevende wanddampkap op recirculatie
DA 7090 W Aura MIELE (dampkap)

DA 7090 W Aura    
MIELE
<  € 1899,- waar te koop
Deze wanddampkap 'Aura' hangt via een ophangsysteem vrij aan de wand, zonder zichtbare bevestigingselementen, alsof hij zweeft. De dampkap met de ellipsvormige vormgeving kan een sterk staaltje design genoemd worden, die alle blikken naar zich toe zal zuigen. Het toestel werkt enkel op recirculatie, waarbij de afgezogen lucht niet langer naar buiten wordt afgevoerd, maar eerst gefilterd wordt om daarna opnieuw de woning ingeblazen te worden. De dampkap is daartoe uitgerust met een actieve koolstoffilter, ‘No Smell’ genaamd, die eventuele geurhinder drastisch kan minderen. De dampkap is verder uitgerust met een elektronische besturing met vingertoetsbediening op glas. Design in zwart glas, met aan de onderkant en bovenkant briljant wit. Met halogeenverlichting. Breedte: 90 cm.

elektrozine.be
Vrijstaande oven met draaispit (28 L)
OC3738 ROWENTA (oven losstaand)

OC3738    
ROWENTA
<  € 199,99 waar te koop
Deze 'Gourmet' oven van Rowenta maakt deel uit van een modern ovengamma dat sterk inzet op een verzorgde afwerking en geoptimaliseerde functies. De oven beschikt over maar liefst drie ovenfuncties, waaronder de conventionele ovenfunctie, een grill en een draaispit. Hij is ook voorzien van zelfreinigende wanden en een handige uitneembare deur met dubbele beglazing en het deurhandvat wordt niet al te heet, zodat je het nog steeds met de blote hand kunt vastnemen, door Rowenta 'ThermoRespect' genoemd. Met opklapbare bodemweerstand, binnenverlichting en een timer (120 min.). Ideaal voor ronde schotels(Ø 35 cm) en ovale schotels (Ø 38 cm). Oveninhoud: 28 L. Vermogen: 2200 W - 1800 W (grill).

elektrozine.be
Professionele vacuümlade voor de hobbykok
DSC6833 IRINOX (vacuümtoestellen inbouw)

DSC6833    
IRINOX
<  € 4500,- waar te koop
Met deze 'Zero' kan je voeding tot 5 maal langer bewaren, want dankzij dit ingebouwd vacuümtoestel kan je nu ook thuis jouw vis, vlees of andere bereidingen vacuüm verpakken. Een professionele techniek die voortdurend door restauranthouders toegepast wordt, en die ervoor zorgt dat voeding zijn verse, natuurlijke smaak en kleur kan behouden, zonder dat er oxidatie optreedt. Bovendien kan je met dit toestel ook gemakkelijk vloeistoffen en delicate bereidingen luchtdicht verpakken. Vervolgens kan je deze luchtdichte verpakkingen heel gemakkelijk in de stoomoven bereiden. Vervaardigd uit hoogwaardige 18/10 RVS. Mogelijkheid om in meerdere inox-versies te bekleden, zodat dit toestel afgestemd kan worden op andere toestellen in de keuken. Voorzien van een SoftTouch controlepaneel. Irinox biedt ook vacuümzakjes en andere vacuümrecipiënten, zoals containers aan.

elektrozine.be
Compacte oven
OX1501 MOULINEX (oven losstaand)

OX1501    
MOULINEX
<  € 94,99 waar te koop
De mini-reeks van Moulinex is volledig afgestemd op de compacte gezinstrend. Het aantal toestellen stapelt zich op, maar helaas ontbreekt het vaak aan opbergcapaciteit. Daarom brengt het merk deze ultracompacte versie van de vrijstaande oven uit, de enige in zijn soort. Door het verwerken van het bedieningspaneel in het oventje zelf, slaagt het merk erin een minimale plaatsruimte en prijs te combineren met een maximale capaciteit van 15 l. Er is ook een versie verkrijgbaar met een inhoud van 20 l. Een antikleeflaag aan de binnenwanden garandeert een gemakkelijk onderhoud. Een handig kleinood voor het beginnende huishouden, met een vermogen van 1300 W.

meer in :   
RED RUBY

elektrozine.be
Ruimtebesparende, ronde microgolfoven
Max 38 SL WHIRLPOOL (microgolfoven vrijstaand)

Max 38 SL    
WHIRLPOOL
<  € 179,- waar te koop
De ronde vormen van de ‘Max Star’ maken van dit toestel een verfrissende variant op de gestandaardiseerde, vierkante microgolfovens. Je kan er immers heel wat ruimte mee besparen. Zo kan je het toestel in een hoek plaatsen, zodat je ten opzichte van een klassieke microgolfoven zowat 25% minder plaats inneemt. Het toestel is ook uitgerust met een aantal interessante functies, die het koken met de microgolfoven vergemakkelijken. De Crisp-functie bundelt drie verschillende functies in één: garen, grillen (om de bovenkant goudbruin te bakken) en crispen met de crispplaat (voor een knapperige onderkant). Het bakken van taarten of pizza kan dus voortaan in je microgolfoven, en dit gaat bovendien nog eens drie maal sneller dan in de oven. De functie Jet Defrost ontdooit dan weer jouw gerechten, tot tien keer sneller dan de klassieke microgolfoven. Met Jet Start warm je dan weer in een ijltempo allerhande gerechten op. Inhoud: 13 L.

elektrozine.be
Compacte stoomoven met intelligente timer
AMW 582 IX WHIRLPOOL (stoomoven)

AMW 582 IX    
WHIRLPOOL
<  € 1099,- waar te koop
Met deze stoomoven kan je op twee verschillende manieren stomen: enerzijds door handmatig stoom toe te voegen en anderzijds door middel van een modus met ondersteuning, die je stap per stap begeleidt. Afhankelijk van wat je wenst te bereiden, zijnde groenten, vis of kip. Daarnaast kan je er ook gerechten mee opwarmen, diepvriesgerechten mee ontdooien en brooddeeg laten rijzen. Dit alles zonder de gerechten uit te drogen. De intelligente I-Cook timer zal bovendien het volledige stoomproces in de oven optimaliseren, door continu de ideale temperatuur aan te houden, het waterniveau te controleren en alle info op het bedieningspaneel weer te geven. Met uitneembaar waterreservoir (1,5 L). Inhoud: 34 L.

meer in :   
AMBIENT LINE

elektrozine.be
Een grote inbouwoplossing - Maxi Pure'Line
850 NOVY (dampkap)

850    
NOVY
<  € 2219,- waar te koop
Zoals de naam reeds doet vermoeden, is deze dampkap zeker van geen kleintje vervaard. Het toestel is dé ideale oplossing voor wie een ruime keuken/kookeiland heeft en een strakke afwerking wenst. Dit toestel is een zogenaamde inbouwdampkap, volledig afgewerkt in inox, met de mogelijkheid tot een geïntegreerde motor of een motorblok dat op afstand daarbuiten kan geplaatst worden, de zogenaamde 'Cubic motor'. Dit vierkante motorhuis kan in alle richtingen gedraaid worden zodat de uitblaasrichting kan gekozen worden in functie van de situatie. Het toestel is uitgerust met een ingebouwde geluiddemper, die de hoge en middenhoge frequenties, die wij als storend ervaren, reduceert, waardoor dit toestel bijzonder stil is. Bovendien beschikt het toestel over randafzuiging, een naloopstand, een LED-indicatie van de 3 snelheden, een powerfunctie en een verlichting met dimbare halogeenspots. Deze dampkap is trouwens ook eenvoudig te monteren aan de hand van een handig kliksysteem 'Click & Fix'. Grootte: 150 x 70 cm.

meer in :   
MAXI PURE'LINE

elektrozine.be
Combi-stoomoven (60 cm) met externe boiler en temperatuursonde
CSSZ60g V-ZUG (oven)

CSSZ60g    
V-ZUG
<  € 3299,- waar te koop
Combi-stoomoven 'Combair-Steam S' met het gepatenteerde Electronic Steam System, waarbij het water uit het waterreservoir (goed voor 2 uur stomen aan 100°C) naar de externe boiler, buiten de ovenruimte wordt gevoerd, en daar, precies naar behoefte wordt gegenereerd, aangepast aan het type en het volume te bereiden etenswaren. Na het stomen wordt het terug afgevoerd naar het reservoir, zodat er geen gebruikt water in de ovenruimte of in de waterleidingen kan verzamelen. Dit toestel is ook uitgerust met de malsgarenfunctie: dankzij de temperatuursonde wordt de gewenste kerntemperatuur van je vlees doorlopend elektronisch gecontroleerd en weergegeven op het display. Bovendien kan je zelf bepalen op welk tijdstip de gewenste kerntemperatuur moet bereikt zijn, en dit zonder gewicht, vorm, textuur e.d. in te geven. Verder beschikt deze combi-stoomoven over 4 stoomfuncties, 6 conventionele ovenfuncties, en een aantal exclusieve functies, zoals Regeneren (voor het opwarmen van klaargemaakte schotels en kant-en-klare maaltijden), Malsgaren (voor snijklaar vlees), Profi-Bakken (voor brood en pistolets) en Hetelucht Vochtig (voor gratins en soufflés). Design in spiegelglas. Ook verkrijgbaar in inox.

elektrozine.be
Combi-stoomoven met externe boiler
CSTSLZ60c V-ZUG (oven)

CSTSLZ60c    
V-ZUG
<  € 2969,- waar te koop
Combi-stoomoven 'Combi-Steam SL' met gepatenteerd 'Electronic Steam System', waarbij het water uit het waterreservoir (2 uur stomen) naar de externe boiler, buiten de ovenruimte wordt gevoerd, en na het stomen wordt het terug afgevoerd naar het reservoir, zodat er geen gebruikt water in de ovenruimte of in de waterleidingen kan verzamelen. Hierdoor wordt vuile kalkaanslag voorkomen, wat het onderhoud zal vergemakkelijken. Wat op zich al geen enkel probleem is, want de ovenruimte is glad en hindernisvrij, net als de volledig, vlakke, glazen binnenkant van de deur. De oven heeft 5 functies met stoom, 5 conventionele ovenfuncties en een aantal exclusieve functies, zoals Regeneren (voor opwarmen van kant-en-klare maaltijden en klaargemaakte maaltijden), Profi-bakken (voor brood en pistolets), Hetelucht Vochtig (voor gratins en soufflés), Malsgaren (voor snijklaar vlees), GourmetStomen (met tientallen voorgeprogrammeerde topmenu's) en AutoBraad, een programma dat je stap voor stap begeleidt en je dus niet meer manueel de duur, temperatuur, ... moet instellen. Inhoud: 34 L. Hoogte: 38 cm. Mooie afwerking met inox. Ook verkrijgbaar in spiegelglas en in een iets groter formaat - 45 cm, met een oveninhoud van maar liefst 51 L.

elektrozine.be
Inductiekookplaat met Sliderbediening
GK46TIPSF V-ZUG (kookplaat)

GK46TIPSF    
V-ZUG
<  € 2119,- waar te koop
Inductiekookplaat met vier kookvelden. Op elk van deze kookzones zit een PowerPlus functie, waardoor de bereiding van jouw gerechten nog sneller gaat. Deze kookplaat beschikt over een innovatieve Sliderbediening, je hoeft met andere woorden enkel met je vinger over het bedieningspaneel te schuiven om de kookstand te wijzigen. Dankzij de rechtstreekse selectietoetsen kan iedere zone ook individueel bediend worden. Met de pauzetoets kan je ook korte onderbrekingen inlassen, tot 10 minuten. Andere handige functies zijn: een automatische snelle startfunctie, een functie voor het herhalen van laatste instellingen en een beveiligingstoets. Geschikt voor vlakbouw. Ook beschikbaar met facetrand of met inox rand. Breedte: 90 cm. Grootte inductiezones (14,5 cm, 2 x 18 cm en 21 cm).

elektrozine.be
Wanddampkap met randafzuiging
DW-M9-c V-ZUG (dampkap)

DW-M9-c    
V-ZUG
<  € 2199,- waar te koop
Wanddampkap 'Mistral' met randafzuiging (en automatische nazuiging) voor een optimale en efficiënte afzuiging over het hele kookoppervlak. Deze dampkap is uitgerust met één hoogperformante vetfilter, voor een zeer goede afscheiding van de vetten en door de magnetische band die de filter volledig rondom nauw omsluit, komen er geen vetdeeltjes terecht in de afzuigkap of op de ventilator. Deze vetfilter kan overigens in de afwasmachine gereinigd worden en het toestel geeft een specifieke aanduiding wanneer de filter verzadigd raakt. De dampkap zorgt voor een goede belichting van de kookplaat dankzij halogeenlampen en de mogelijkheid om te dimmen. Luchtdebiet: 825 m²/h. Grootte: 90 cm. Er is ook nog een groter formaat, 120 cm, verkrijgbaar.

elektrozine.be
Warmhoudlade met bijkomende verwarming
WS60144c V-ZUG (warmhoudlades)

WS60144c    
V-ZUG
<  € 899,- waar te koop
Wil je je vlees, of groenten warmhouden terwijl je nog je saus gaat opwerken, dan kan dat gemakkelijk met deze warmhoudlade met volledig bruikbare ladeoppervlakte dankzij de telescopische glijders. Het apparaat is voorzien van een elektronische thermostaat, een verwarmde bodemplaat in veiligheidsglas en nog eens een bijkomende verwarming (dmv een radiale ventilator). Binnenbekleding in inox. Inhoud voor 14 borden (diameter 27 cm). Mooie afwerking in inox. Ook verkrijgbaar in spiegelglas.

elektrozine.be
Inbouwmicrogolfoven met invertertechnologie
MW-SL/60-c V-ZUG (microgolfoven inbouw)

MW-SL/60-c    
V-ZUG
<  € 1299,- waar te koop
Inbouwmicrogolfoven 'Miwell SL' met invertertechnologie, die instaat voor een gelijkmatige garing en de bescherming van de voedingswaarden van je bereidingen. De bediening gebeurt volledig elektronisch met kliktoetsen, en de microgolfoven beschikt over zowel een microgolffunctie, als een grillfunctie. Dankzij de CombiCrunch functie kan je dan weer pizza's en gebakjes bovenaan mooi laten bruin worden, met een perfect knapperige bodem. En dankzij de PerfectDefrost, een vernuftig automatisch programma, kan je elk voedingsmiddel aangepast ontdooien: je kiest het type voedsel, stelt het gewicht in en het programma doet de rest. Daarnaast is er ook nog nog een Power&Favorite toets, waarmee je een dagelijks gebruikte handeling, zoals het opwarmen van warme chocolademelk, kan opslaan in het geheugen en met één druk op de knop kan starten. Inhoud: 31 L. Hoogte: 38 cm. Mooie afwerking in inox. ook verkrijgbaar in spiegelglas.

elektrozine.be
<< vorige 1 ... 6 7 8
Lancering cuizine.be
  Stoomkoken: lekker en gezond
Een van de opkomende trends in de keuken is het stoomkoken. Elke grote fabrikant heeft tegenwoordig ...
  Tien tips bij het kopen van een stofzuiger
Vanaf 1 september 2014 zal je bij de aankoop van een stofzuiger voor de eerste maal een energielabel ...
  Hoe onderhoud je best de microgolfoven?
Ook de microgolfoven heeft een onderhoud nodig. Want regelmatig je keukentoestellen een grondige schoonmaakbeurt ...
  Wat mag niet in de microgolfoven?
Bij elektrische apparaten is het altijd beter om eerst de handleiding eens grondig na te lezen. Heb ...
meer tips
  • Recirculatiemodus
    Je hebt bij deze dampkamp geen afvoer naar buiten nodig.De dampkap zuigt de kookdamp op, filtert deze via de koolstoffilter en blaast schone lucht de keuken in.
shop_meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
NIEUWSBRIEF
Shop On Site
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :