word fan

koken

oven, stoomoven, oven losstaand, dampkap, kookplaat, domino kookplaat, microgolfoven ...
Nieuwigheden in België :
Groepeer :


Vitrokeramische kookplaat met uitbreidbare zone
KM 5603 es MIELE (kookplaat)

KM 5603 es    
MIELE
<  € 699,- waar te koop
Deze vitrokeramische kookplaat is uitgerust met de zogenaamde HiLight-verwarmingselementen, die bijzonder snel opwarmen in ca. drie seconden en één specifieke zone - Variozone - die vergroot kan worden om kookpotten of braadsledes van diverse groottes ruimte te bieden. De bediening gebeurt aan de hand van tiptoetsen die zich in het midden vooraan de kookplaat bevinden. Daarnaast is het toestel ook voorzien van een kookstartautomaat, waarbij wanneer je van start gaat op het hoogste vermogen, dit automatisch na bepaalde tijd naar een lager vermogen gebracht wordt. Dit hoef je dan niet handmatig tijdens het kookproces te wijzigen. Grootte: 60 x 50 cm.

elektrozine.be
Teppanyaki met brede opvanggoot
CS 1327 Y MIELE (domino kookplaat)

CS 1327 Y    
MIELE
<  € 1899,- waar te koop
Geniet van een heerlijk stukje zalm of kip dat je op een gezonde manier, zonder het overdadig gebruik van vetstoffen, op de teppanyaki bereidt. Dit roestvrijstalen oppervlak wordt opgedeeld in twee afzonderlijke, regelbare zones zodat je telkens op twee verschillende temperaturen - 12 standen - kunt aanbakken. Voorzien van een brede opvanggoot en opstaande rand. Grootte: 36 x 50 cm.

meer in :   
COMBISET

elektrozine.be
Microgolfoven met grill
MIC25GDFX CANDY (microgolfoven inbouw)

MIC25GDFX    
CANDY
<  € 349,- waar te koop
Microgolfoven met grill (1100 W) en microgolffunctie (900 W). Mooi afgewerkt in inox, zonder kader. Inhoud: 25 L.

elektrozine.be
Multifunctionele houtskoolbarbecue
Nerone BORETTI (outdoor kitchen)

Nerone    
BORETTI
<  € 1595,- waar te koop
Het bereiden van pizza, het grillen en/of roken van een stukje vlees of vis (zelfs groenten), of het bakken van brood, alles is mogelijk met de alleskunner op houtskool, de 'Nerone'. Al kunnen de andere toestellen van Boretti in principe ook voor al deze toepassingen gebruikt worden, toch is dit nieuwe model hier veel beter op afgestemd. De 'Nerone' werd in een elegante trolley geplaatst, voorzien van een granieten blad en handige, opklapbare afzetvleugels, zodat dit toch wel zware toestel van gemiddeld 150 kg een makkelijk verplaatsbaar kookeiland wordt. Hij wordt afgeleverd met een bijhorende pizzasteen en een extra grillplaat op pootjes, zodat je hier ook reeds aan hoge temperatuur blootgestelde producten, op lagere temperaturen kunt verder braden.

elektrozine.be
Twee-in-één, oven met vaatwasser
DUO 609 X CANDY (oven)

DUO 609 X    
CANDY
<  € 1299,- waar te koop
Dit twee-in-één fornuis beschikt over zowel een vaatwasser als een multifunctionele oven, op een beperkte inbouwruimte. De multifunctionele oven beschikt over een inhoud van 39 liter, en is voorzien van zowel een grill als een timer. De oven behoort tot de energieklasse A+. Voorzien van een eenvoudige tiptoetsbediening. De vaatwasser biedt ruimte aan 6 bestekken, en beschikt over vijf verschillende wasprogramma's, zoals Eco Bio 45°C, Delicaat en een snelwasprogramma van 32 min. De vaatwasser behoort daarentegen tot de energieklasse AAA.

elektrozine.be
Drie-in-één fornuis, met vaatwasser en oven
TRIO 9501 X CANDY (fornuis)

TRIO 9501 X    
CANDY
<  € 1499,- waar te koop
Dit drie-in-één fornuis is opgebouwd uit een gasfornuis, een oven en een afwasautomaat. Het toestel beantwoordt aan de standaardmaten en is bijgevolg het ideale toestel voor wie in een kleine keukenruimte toch een maximum aan comfort wenst. Ondanks de compacte buitenafmetingen bevat de multifunctionele oven een volume van 39 liter. Hij is voorzien van een thermostaat met timer en een grill. In de vaatwasser kan je zes bestekken kwijt en hebt de keuze tussen 5 wastemperaturen. Er is een dubbele overloopbeveiliging en een zelfreinigende roestvrijstalen filter. De gaskookplaat is voorzien van vier branders. Breedte: 60 cm. Energieklasse: AAA.

meer in :   
PLAN LINE

elektrozine.be
<< vorige 1 ... 7 8 9
Lancering cuizine.be
  Stoomkoken: lekker en gezond
Een van de opkomende trends in de keuken is het stoomkoken. Elke grote fabrikant heeft tegenwoordig ...
  Tien tips bij het kopen van een stofzuiger
Vanaf 1 september 2014 zal je bij de aankoop van een stofzuiger voor de eerste maal een energielabel ...
  Hoe onderhoud je best de microgolfoven?
Ook de microgolfoven heeft een onderhoud nodig. Want regelmatig je keukentoestellen een grondige schoonmaakbeurt ...
  Wat mag niet in de microgolfoven?
Bij elektrische apparaten is het altijd beter om eerst de handleiding eens grondig na te lezen. Heb ...
meer tips
  • Eco timer
    Al voor afloopvan de ingestelde kooktijd, schakeltde kookzone zichzelf uit. Op deze manier wordt de restwarmte optimaal benut. Dit is niet alleen praktisch maar bespaart ook energie.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
NIEUWSBRIEF
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :