word fan

koken

oven, stoomoven, oven losstaand, dampkap, kookplaat, domino kookplaat, microgolfoven ...
Nieuwigheden in België :
Groepeer :


Trolley met teppanyakiplaat
697110 JOKO (outdoor kitchen)

697110    
JOKO
<  € 3400,- waar te koop
Met deze handige kooktrolley in de tuin wordt buiten koken en gasten ontvangen in de tuin een heus plezier. De trolley op wieltjes is immers uitgerust met een teppanyakiplaat van het merk Jaksch, waardoor je naar hartelust van een gezonde en smaakvolle maaltijd kunt genieten. Je hoeft namelijk geen vetstoffen op deze plaat te gebruiken. De teppanyakiplaat beschikt daarnaast over twee apart instelbare temperatuurzones, zodat je aan de ene kant aan aan een hoge temperatuur kan dichtschroeien en aan de andere kant iets voorzichtig kunt laten aanbakken. Vervaardigd uit hout van de haagbeuk, een zeer taaie en harde houtsoort, in combinatie met RVS.

elektrozine.be
Majestueus fornuis met dubbele oven
VFP-150 BORETTI (fornuis)

VFP-150    
BORETTI
<  € 10690,- waar te koop
Dit luxueuze fornuis is voorzien van allerhande snufjes die het koken bijzonder comfortabel maken. Zo is het ruime toestel voorzien van maar liefst twee multifunctionele ovens met een aparte bediening, waarvan ééntje een breedte van tachtig centimeter inneemt en de andere een breedte van zestig centimeter. Binnenin is de grootste oven voorzien van een draaispit. Het fornuis is ook uitgerust met acht branders, waaronder twee krachtige wokbranders (0,5 kW), drie gasbranders (2,60 kW), één gasbrander (1,80 kW) en een vispanbrander (3,10 kW) voor de gekende ovale vispan. De ruime afstand tussen de branders laat overigens toe met twee grote pannen tegelijkertijd aan de slag te gaan. Er is ook een zogenaamde Fry Top of massieve roestvrijstalen bakplaat voorhanden, waarop je zonder het gebruik van vetstoffen vlees, vis of groenten kunt afbakken. Breedte: 150 cm.

elektrozine.be
<< vorige 1 ... 6 7 8
Lancering cuizine.be
  • Fuzzy Logic
    Wasmachines met deze functie passen automatisch het waterverbruik en energieverbruik aan het type wasgoed in de trommel aan.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
NIEUWSBRIEF
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :