word fan

koken

oven, stoomoven, oven losstaand, dampkap, kookplaat, domino kookplaat, microgolfoven ...
Nieuwigheden in België :
Groepeer :


Multifunctionele vrijstaande oven (38 L)
OC7868 ROWENTA (oven losstaand)

OC7868    
ROWENTA
<  € 399,99 waar te koop
Deze Gourmet Pro met een inhoud van 38 liter biedt een aanbod van maar liefst 7 bereidingswijzen. Je kan hem gebruiken als grill, voor natuurlijke convectie, gebak, ontdooien, het bakken van brood, slow cooking met 22 kookprogramma's of het 3D heteluchtsysteem toepassen. De temperatuur kan heel precies geregeld worden, met sprongen van 5° tussen 65°C en 240°C. De oven is ontworpen met een makkelijk te reinigen Total Clean bekleding en een progressieve binnenverlichting. Minimalistisch, stijlvol design in zwarte afwerking, met spiegeleffect op de deur en CoolTouch handvat. De onafhankelijke timer, permanente klok en temperatuur indicator zijn volledig elektronisch en kan je aflezen op een groot en ergonomisch LCD-scherm van 4 x 5 cm. Voorzien van een uitgestelde start tot 24u en een warmhoudfunctie tot 10u. Vermogen: oven 2900 W, grill 1400 W. Bijgeleverd zijn 2 roosters en 1 kookplaat.

elektrozine.be
Decoratieve wanddampkap op recirculatie
VALLORIA BIANCO BORETTI (dampkap)

VALLORIA BIANCO    
BORETTI
<  € 1595,- waar te koop
Deze decoratieve wanddampkap is zeer minimalistisch, doch opvallend van vormgeving en trekt ongetwijfeld alle aandacht. Het frontpaneel bestaat uit wit glas. Het toestel is echter ook met een zwart paneel verkrijgbaar. Het toestel werkt enkel op recirculatie, waarbij de afgezogen lucht niet langer naar buiten wordt afgevoerd, maar eerst gefilterd wordt om daarna opnieuw de woning ingeblazen te worden. Het toestel kan ook geleverd worden met een schacht voor afvoer naar buiten. Breedte: 90 cm.

elektrozine.be
<< vorige 1 ... 6 7 8
Lancering cuizine.be
  Lenteschoonmaak - het dossier
Laat een frisse lucht doorheen het huis blazen! Zet de ramen open, maak schoon schip met overvolle ruimtes ...
  Koelen & Vriezen in 2013
In de maand oktober bereiden we ons mentaal voor op een strenge winter. Vandaar een uitgebreid dossier ...
meer dossiers
  • Actieve tafel
    Actieve strijktafel met een verticale stoomlucht van onder naar boven (opblaassysteem) en van boven naar onder (aanzuigsysteem) tijdens de strijk (Bron: Laurastar).
shop_meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
NIEUWSBRIEF
Shop On Site
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :