word fan

koken

oven, stoomoven, oven losstaand, dampkap, kookplaat, domino kookplaat, microgolfoven ...
Nieuwigheden in België :
Groepeer :


Multifunctionele buitenkeuken met drie branders
DaVinci Nero BORETTI (outdoor kitchen)

DaVinci Nero    
BORETTI
<  € 895,- waar te koop
In deze 'DaVinci' outdoor kitchen vind je naast drie krachtige branders een erg handige bodembrander voor het snel aanbraden van gerechten. Een infrarood achterbrander is te gebruiken met de optionele braadspit. Een onmisbare infrarood zijbrander is bij uitstek geschikt voor het warm maken en houden van allerlei sauzen. Inbegrepen zijn een drukregelaar, een slang en de weersbestendige hoes. De afmetingen bedragen 136 x 59 x 122 cm. Verkrijgbaar in zwart, rood en wit, of in een RAL-kleur naar keuze (€ 1495).

elektrozine.be
Trolley met teppanyakiplaat
697110 JOKO (outdoor kitchen)

697110    
JOKO
<  € 3400,- waar te koop
Met deze handige kooktrolley in de tuin wordt buiten koken en gasten ontvangen in de tuin een heus plezier. De trolley op wieltjes is immers uitgerust met een teppanyakiplaat van het merk Jaksch, waardoor je naar hartelust van een gezonde en smaakvolle maaltijd kunt genieten. Je hoeft namelijk geen vetstoffen op deze plaat te gebruiken. De teppanyakiplaat beschikt daarnaast over twee apart instelbare temperatuurzones, zodat je aan de ene kant aan aan een hoge temperatuur kan dichtschroeien en aan de andere kant iets voorzichtig kunt laten aanbakken. Vervaardigd uit hout van de haagbeuk, een zeer taaie en harde houtsoort, in combinatie met RVS.

elektrozine.be
Majestueus fornuis met dubbele oven
VFP-150 BORETTI (fornuis)

VFP-150    
BORETTI
<  € 10690,- waar te koop
Dit luxueuze fornuis is voorzien van allerhande snufjes die het koken bijzonder comfortabel maken. Zo is het ruime toestel voorzien van maar liefst twee multifunctionele ovens met een aparte bediening, waarvan ééntje een breedte van tachtig centimeter inneemt en de andere een breedte van zestig centimeter. Binnenin is de grootste oven voorzien van een draaispit. Het fornuis is ook uitgerust met acht branders, waaronder twee krachtige wokbranders (0,5 kW), drie gasbranders (2,60 kW), één gasbrander (1,80 kW) en een vispanbrander (3,10 kW) voor de gekende ovale vispan. De ruime afstand tussen de branders laat overigens toe met twee grote pannen tegelijkertijd aan de slag te gaan. Er is ook een zogenaamde Fry Top of massieve roestvrijstalen bakplaat voorhanden, waarop je zonder het gebruik van vetstoffen vlees, vis of groenten kunt afbakken. Breedte: 150 cm.

elektrozine.be
XL fornuis met inductiekookplaat
Everhot 120i EVERHOT (fornuis)

Everhot 120i    
EVERHOT
waar te koop
Dit XL fornuis is van een inductiekookplaat met drie kookzones voorzien, die je fijntjes onder een deksel kunt vermommen. Het toestel is uitgerust met vier gietijzeren deuren. Achter de deuren zitten drie ovens verborgen: een conventionele oven met onder/bovenwarmte, een heteluchtoven en een derde oven die een handig extraatje vormt wanneer een grote groep voor de lunch komt aanwaaien. De vierde deur herbergt het bedieningssysteem van het fornuis. Hiermee kan je de temperatuur van elke oven en kookoppervlak wijzigen, zonder daarbij de temperatuur van andere zones te beïnvloeden. Hoewel deze fornuizen veeleer als energievreters aanzien worden, slaagt Everhot er dankzij ECO Control in om het elektriciteitsverbruik aanzienlijk te verminderen. Per week verbruikt dit toestel in normale omstandigheden 85 KWh. Weinig is dit niet, maar weet dat fornuizen van concurrerende merken het einde van de week vaak afklokken op 200 KWh. Met ECO Control is het namelijk mogelijk om het fornuis in slaapstand onder te dompelen, waardoor de temperatuur daalt tot op een nader bepaalde temperatuur. Breedte: 120 cm.

elektrozine.be
Stijlvolle microgolfoven voor opwarmen en ontdooien
GT 281 WH WHIRLPOOL (microgolfoven vrijstaand)

GT 281 WH    
WHIRLPOOL
<  € 179,- waar te koop
Wie een microgolfoven zoekt om af en toe wat in op te warmen en te ontdooien, hoeft het niet te ver te zoeken. Deze stijlvolle microgolfoven doet precies wat je van hem verwacht. Het toestel is immers uitgerust met twee functies: Jet Start, om met een druk op de knop op te warmen en Jet Defrost, om te ontdooien. Er zijn wel vijf verschillende programma's voorzien speciaal voor vlees, vis, brood, groenten en ki, zodat elk product volledig en gelijkmatig ontdooid wordt.

meer in :   
GUSTO

elektrozine.be
Multifunctionele oven met automatische programma's
HB78GB590 SIEMENS (oven)

HB78GB590    
SIEMENS
<  € 1799,99 waar te koop
De multifunctionele oven haalt het beste uit jouw gerechten naar boven, dankzij zijn14 verschillende functies: onderwarmte, onder-en bovenwarmte, grill & warme lucht, pizzastand, intensieve warmte, warmhouden, ontdooien, voorverwarmen, warme lucht ECO, brood & gebak-functie, grote variogrill (voor grote stukken vlees), kleine variogrill (voor kleine stukken vlees waarbij enkel het middelste deel van het verwarmingselement verwarmd wordt) en dan de 3D warme lucht plus (innoverende warmteverdeling voor cake, koekjes en pizza) en langzaam garen (voor sappig en smakelijk vlees). Daarnaast is de oven ook uitgerust met het indrukwekkende cookControl met zijn 68 automatische programma’s. Jij hoeft enkel een programma te selecteren, het gewicht van jouw gerecht in te voeren en een voorkeur (blue, saignant en à point) in te geven wanneer je vlees wenst te bakken. De oven zal op basis van deze gegevens zelf aan de slag gaan. Deze oven is voorzien van ‘activeClean’, een functie die alle vuilresten automatisch tot as verbrandt met slechts één druk op de knop. Dan moet jij enkel nog even met een vochtige doek alle verbrande resten weg gaan vegen. met handige lightControl-bediening met TFT-tekstdisplay.

elektrozine.be
Inductiekookplaat met intelligente velden en overbruggingsfunctie
HK764403FB AEG (kookplaat)

HK764403FB    
AEG
<  € 1099,99 waar te koop
Met deze inductiekookplaat hoef je niet langer jouw kookpotten aan de grootte van de kookvelden aan te passen. Je kan je kookpan immers om het even waar op de kookplaat plaatsen, zolang deze maar één van de kruisjes raakt, en de kookplaat zal zijn hitte nauwkeurig aan de vorm en afmeting van de pan aanpassen - MaxiSense. Dus haal die grote, professionele pannen of ovalen potten maar van stal. Bovendien kan je de vier kookzones ook twee aan twee koppelen, zodat ze als één grote kookplaat werken. Ideaal voor braadsledes of grote kookpotten. De bediening verloopt erg gemakkelijk, aan de hand van 'DirekTouch' met schuifbediening, waarmee je met slechts één aanraking directe toegang tot de instellingen krijgt.

elektrozine.be
Inductiekookplaat met drie verticale zones
HK956970XB AEG (kookplaat)

HK956970XB    
AEG
<  € 1699,99 waar te koop
De inductiekookplaat is voorzien van zes individuele kookzones, die je met behulp van de cheffunctie tot drie verticale zones met verschillende - geautomatiseerde - vermogensstanden kunt uitbreiden. De drie kookzones maken het mogelijk om simultaan te bakken, te koken en warm te houden. Onze kookpotten en braadpannen kunnen we dus desgewenst van de ene zone naar de andere verplaatsen om eventjes te sudderen of snel een korstje aan te bakken. Of om groenten en aardappeltjes warm te houden terwijl het vlees helemaal gaar wordt. Dankzij de brugfunctie kunnen de zes individuele kookzones tot drie langwerpige gekoppeld worden. Haal die grote kookpotten of langwerpige braadsledes maar boven, want zodra de kookpot een deel van de kruisjes op het glazen oppervlak raakt, is het kookveld geactiveerd.

elektrozine.be
Multifunctionele XXL oven met cookControl en pyrolyse
HB76RB561 SIEMENS (oven)

HB76RB561    
SIEMENS
<  € 1649,99 waar te koop
Deze oven beschikt over 11 verwarmingswijzen, waaronder een aantal die de moeite van het vermelden waarbij het vocht dat aan het gerecht onttrokken wordt als stoom in de ovenruimte blijft hangen voor een knapperig en mals broodje, Warme Lucht ECO, ... . Het elektronische braadautomaat, cookControl, beschikt over 40 automatische programma's, die na het ingeven van het programma, het gewicht van het gerecht en de voorkeur - saignant of goedgebakken - zelf een tijdsduur en dergelijk zullen determineren. Hierdoor kan jij met een gerust hart met de andere gerechten aan de slag terwijl de oven zorg draagt voor jouw gebraad of nagerecht. Voorzien van pyrolyse, die de oven voor jou reinigt. Met een verlichte, verzinkbare draaiknop. Energieverbruik: A -30%. Afmetingen: 59,5 x 59,5 x 54,8 cm. Inhoud: 65 L.

elektrozine.be
Multifunctionele XXL oven in zwart design
HB33GB650 SIEMENS (oven)

HB33GB650    
SIEMENS
<  € 949,99 waar te koop
Deze multifunctionele oven beschikt over 8 verwarmingswijzen, waaronder Pizzastand, Grill & Warme Lucht, Grote VARIO-grill, Kleine VARIO-grill en 3D warme lucht Plus. Deze laatste is ideaal voor eenieder die graag koekjes, cake of pizza op het menu zet. De warmteverdeling in de oven zal immers voor een perfect gelijkmatige warmteverdeling zorgen op de drie niveau's tegelijkertijd. Voorzien van ecoClean: een bekleding op de achterwand met minuscule keramische bolletjes, die vuil opneemt en afbreekt zonder resten. Op deze manier worden geurtjes tot 80 % voorkomen. Afmetingen toestel (H x B x D): 59,5 x 59,5 x 54,8 mm. Energieverbruik: A-20%. In zwart design, maar ook in inox verkrijgbaar. Met twee verzinkbare draaiknoppen. Inhoud: 67 L.

elektrozine.be
Compacte stoomoven (38 L) met cookControl
HB26D555 SIEMENS (stoomoven)

HB26D555    
SIEMENS
<  € 1349,99 waar te koop
Wie houdt van gezonde gerechten die vol smaak zitten, heeft absoluut nood aan een stoomoven. Deze compacte stoomoven kan je inzetten om jouw groenten, vis of vlees te stomen, maar ook om te genereren, deeg te doen rijzen en producten te ontdooien. Het elektronische braadautomaat, cookControl, beschikt over maar liefst 70 automatische programma's, die na het ingeven van het programma, het gewicht van het gerecht en de voorkeur - saignant of goedgebakken - zelf een tijdsduur en dergelijke zullen determineren. Hierdoor kan jij met een gerust hart met de andere gerechten aan de slag terwijl de oven zorg draagt voor jouw gebraad of nagerecht. Afmetingen toestel (H x B x D): 45,4 x 59,4 x 55 cm. Inhoud: 38 L.

elektrozine.be
Compacte combistoomoven (35 L) met cookControl
HB38D575 SIEMENS (oven)

HB38D575    
SIEMENS
<  € 2179,99 waar te koop
Met deze combistoomoven zit je gegarandeerd goed. Dit toestel kan niet enkel stomen, hij kan ook bakken op hete lucht en zelfs de beide verwarmingswijzen combineren voor een optimaal bakresultaat. Daarnaast is het toestel ook voorzien van een aantal speciale programma's: Regenereren, Deeg rijzen, Ontdooien, Langzaam garen, ... . Het elektronische braadautomaat, cookControl, beschikt over maar liefst 70 automatische programma's, die na het ingeven van het programma, het gewicht van het gerecht en de voorkeur - saignant of goedgebakken - zelf een tijdsduur en dergelijk zullen determineren. Hierdoor kan jij met een gerust hart met de andere gerechten aan de slag terwijl de oven zorg draagt voor jouw gebraad of nagerecht. Ook voorzien van een braadthermometer en vochtigheidssensor. Afmetingen toestel (H x B x D): 45,4 x 59,4 x 55 cm. Inhoud: 35 L.

elektrozine.be
Vrijstaande 'retro' oven met grillfunctie
DO430GO DOMO (oven losstaand)

DO430GO    
DOMO
<  € 99,99 waar te koop
Een student in de familie of onvoldoende ruimte voor een ingebouwde oven? Met deze vrijstaande oven kan je toch naar hartelust lekkere pizza's, ovenschotels of quiches bakken. Het compacte toestel beschikt over een grote oveninhoud - 23 L - waar zelfs ovenschotels tot 32 cm moeiteloos inpassen. Het toestel is voorzien van vier warmte-elementen in RVS, die ervoor zorgen dat je snel en precies kan gaan grillen en een binnenverlichting voor het correct opvolgen van het bakproces. De deur is uitgerust met een driedubbele glaslaag, zodat je je vingers niet aan de buitenzijde van het toestel kunt verbranden.

elektrozine.be
Multifunctionele microgolfoven met hetelucht en grill
MIC440TX CANDY (microgolfoven inbouw)

MIC440TX    
CANDY
<  € 599,- waar te koop
Met deze multifunctionele microgolfoven kan je niet enkel jouw gerechten ontdooien of opwarmen, ze voorzien van een lekker korstje behoort dankzij de heteluchtfunctie en grillfunctie ook tot de mogelijkheden. Handig voor wie wel houdt van pizza of een gratinschotel. Verder is het toestel voorzien van een 13 automatische programma's, een draaiplateau( 36 cm) en een elektronische tiptoetsbediening. Maximaal vermogen magnetron: 900 W. Maximaal vermogen grill: 1750 W.

elektrozine.be
Elektrisch dominosysteem met twee kookzones
CDE32/1X CANDY (domino kookplaat)

CDE32/1X    
CANDY
<  € 149,- waar te koop
Deze elektrische kookplaat maakt deel uit van een dominosysteem, waarbij je verschillende dominosystemen naast elkaar kunt uitbouwen tot het door jouw geprefereerde kookplatensysteem. Zo kan je profiteren van de voordelen van zowel het inductiekoken als het koken op gas. Deze elektrische kookplaat beschikt over twee kookzones van 2 x 1500 W. Totale vermogen: 3000 W.

elektrozine.be
Dominosysteem met twee gasbranders
CDG32/1SPX CANDY (domino kookplaat)

CDG32/1SPX    
CANDY
<  € 149,- waar te koop
Deze gaskookplaat maakt deel uit van een dominosysteem, waarbij je verschillende dominosystemen naast elkaar kunt uitbouwen tot het door jouw geprefereerde kookplatensysteem. Zo kan je profiteren van de voordelen van zowel het inductiekoken als het koken op gas. Deze gaskookplaat beschikt over twee gasbranders met een geïntegreerde elektronische ontsteking, geëmailleerde pandragers en een vlambeveiliging met thermokoppel. Totale vermogen: 4000 W.

elektrozine.be
Vitrokeramisch dominosysteem met twee kookzones
CDH32/1X CANDY (domino kookplaat)

CDH32/1X    
CANDY
<  € 249,- waar te koop
Deze vitrokeramische kookplaat maakt deel uit van een dominosysteem, waarbij je verschillende dominosystemen naast elkaar kunt uitbouwen tot het door jouw geprefereerde kookplatensysteem. Zo kan je profiteren van de voordelen van zowel het inductiekoken als het koken op gas. Deze vitrokeramische kookplaat beschikt over twee kookzones, meer bepaald Hi-Light kookzones - 2300 W - die een snelle opwarming mogelijk maken. Deze kookzones worden rood binnen drie seconden en warmen zeer snel en gelijkmatig op. Meet restwarmteindicatoren en bedieningsknoppen aan de voorzijde. Totale vermogen: 3000 W.

elektrozine.be
Inductiekookplaat met drie losse zones
1791 NOVY (kookplaat)

1791    
NOVY
<  € 1539,- waar te koop
Inductiekookplaat met 3 losse zones en een bedieningspaneel. Deze kookplaten kan jij vrij naar keuze in het keukenwerkblad inbouwen: in een cirkel, een rechte lijn, ... wat je maar wenst. Deze kookplaat is uitgerust met de technologie 'InTouch', waarmee je via het bedieningspaneel van de kookplaat de dampkap, allemaal van Novy welteverstaan, kunt bedienen. En dit aan de hand van het sliderbedieningspaneel. Verder beschikt deze kookplaat over een powerfunctie en timer op elke kookplaat, restwarmteaanduiding, kinderslot, overkookbeveiliging, onafhankelijke kookwekker, vergrendeling, warmhoudfunctie, veiligheid tegen oververhitting, en de functie Stop & Go. Mogelijk voor vlakbouw of opbouw. Met een laag verbruik.

elektrozine.be
Combi-stoomoven (45 cm) met temperatuursonde en externe boiler
CSTXSLZ60c V-ZUG (oven)

CSTXSLZ60c    
V-ZUG
<  € 3299,- waar te koop
Deze combi-stoomoven is uitgerust met het gepatenteerde 'Electronic Steam System', waarbij het water uit het waterreservoir - goed voor 90 min. stomen aan 100°C - naar de externe boiler, buiten de ovenruimte wordt gevoerd. Daar wordt hij naar behoefte gegenereerd, aangepast aan het type en het volume te bereiden etenswaren. Na het stomen wordt het terug afgevoerd naar het reservoir, zodat er geen gebruikt water in de ovenruimte of in de waterleidingen kan verzamelen. Het toestel beschikt over een groot aantal functies, waaronder ook een maximum aan exclusieve functies: Regenereren, Malsgaren, AutoBraad en GourmetStomen (met voorgeprogrammeerde recepten), Hete Lucht Vochtig (voor sappige gratins en soufflés) en Profi-Bakken (voor luchtig brood, of gistproducten, met krokante korst). het toestel beschikt ook over een temperatuursonde, waarmee de gewenste kerntemperatuur van je vlees doorlopend elektronisch gecontroleerd en weergegeven wordt op het display. Bovendien kan je zelf bepalen op welk tijdstip de gewenste kerntemperatuur moet bereikt zijn, en dit zonder gewicht, vorm, textuur e.d. in te geven. Design in spiegelglas. Grootte: 45 cm.

elektrozine.be
Inbouwoven met kerntemperatuursonde
BCSLPZ60g V-ZUG (oven)

BCSLPZ60g    
V-ZUG
<  € 2699,- waar te koop
Inbouwoven 'Combair SLP' met de malsgarenfunctie, vervaardigd in spiegelglas. Dankzij de temperatuursonde wordt de gewenste kerntemperatuur van je vlees doorlopend elektronisch gecontroleerd en weergegeven op het display, bovendien kan je zelf bepalen op welk tijdstip de gewenste kerntemperatuur moet bereikt zijn, en dit zonder gewicht, vorm, textuur e.d. in te geven. Deze oven beschikt over 11 ovenfuncties, met daarnaast nog een aantal exclusieve functies zoals, Hetelucht Vochtig (voor gratins en soufflés), Pizzaplus (voor knapperige pizzabodems), Malsgaren (voor snijklaar vlees), Warmhoudfunctie en AutoBraad, een programma dat je stap voor stap begeleidt en je dus niet meer manueel de duur, temperatuur, ... moet instellen. Dankzij de zelfreinigende pyrolyse met 3 niveaus wordt het vuil in de oven verkoold en kun je het eenvoudigweg wegvegen met een vochtig doekje. Deze oven is verder nog voorzien van warmtereflecterende vierdubbele beglazing in spiegelglas zodat niemand zich hieraan kan verbranden. Inhoud: 68L.

elektrozine.be
<< vorige 1 ... 5 6 7
Lancering cuizine.be
  Dossier wassen, drogen, strijken: tips, tricks & nieuwigheden
Wassen, drogen en strijken: het zijn maar enkele van die vervelende taakjes in het huishouden. Om deze ...
  Moederdag: tijd om die mama's in de watten te leggen
De mama's doen de was en de plas, maken nog eens heerlijke gerechten en weten altijd alles liggen. Moederdag ...
  Dossier allergie
Jeukende huid, volop niezen of tranende ogen. Symptomen die je vast kent als je last hebt van allergie ...
  8 tips bij aankoop van strijkijzer
Strijken wordt als de eerste meest onaangename taak in het huishouden gezien. Redenen genoeg om dat ...
meer dossiers
NIEUWSBRIEF
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :