word fan

koken

oven, stoomoven, oven losstaand, dampkap, kookplaat, domino kookplaat, microgolfoven ...
Nieuwigheden in België :
Groepeer :


Zwevende eilanddampkap op recirculatie
DA 7000 D Aura MIELE (dampkap)

DA 7000 D Aura    
MIELE
<  € 2799,- waar te koop
Deze 'zwevende' eilanddampkap 'Aura' hangt aan vier nauwelijks zichtbare kabels met een zeer hoge draagkracht, zodat het toestel stevig aan het plafond vast zit. De kabels zijn qua lengte bijzonder flexibel, wie thuis een laag plafond heeft, kan ze dus gemakkelijk inkorten. De ellipsvormige vormgeving van deze dampkap transformeert het handige gebruiksvoorwerp tot een designobject, wat nogmaals versterkt wordt dankzij het design in zwart glas, met aan de onderkant en bovenkant briljant wit. Het toestel werkt enkel op recirculatie, waarbij de afgezogen lucht niet langer naar buiten wordt afgevoerd, maar eerst gefilterd wordt om daarna opnieuw de woning ingeblazen te worden. De dampkap is daartoe uitgerust met een actieve koolstoffilter, ‘No Smell’ genaamd, die eventuele geurhinder drastisch kan minderen. De dampkap is verder uitgerust met een elektronische besturing met vingertoetsbediening op glas. Met halogeenverlichting. Breedte: 90 cm.

meer in :   
PURELINE

elektrozine.be
Zwevende wanddampkap op recirculatie
DA 7090 W Aura MIELE (dampkap)

DA 7090 W Aura    
MIELE
<  € 1999,- waar te koop
Deze wanddampkap 'Aura' hangt via een ophangsysteem vrij aan de wand, zonder zichtbare bevestigingselementen, alsof hij zweeft. De dampkap met de ellipsvormige vormgeving kan een sterk staaltje design genoemd worden, die alle blikken naar zich toe zal zuigen. Het toestel werkt enkel op recirculatie, waarbij de afgezogen lucht niet langer naar buiten wordt afgevoerd, maar eerst gefilterd wordt om daarna opnieuw de woning ingeblazen te worden. De dampkap is daartoe uitgerust met een actieve koolstoffilter, ‘No Smell’ genaamd, die eventuele geurhinder drastisch kan minderen. De dampkap is verder uitgerust met een elektronische besturing met vingertoetsbediening op glas. Design in zwart glas, met aan de onderkant en bovenkant briljant wit. Met halogeenverlichting. Breedte: 90 cm.

elektrozine.be
Vrijstaande oven met draaispit (28 L)
OC3738 ROWENTA (oven losstaand)

OC3738    
ROWENTA
<  € 198,99 waar te koop
Deze 'Gourmet' oven van Rowenta maakt deel uit van een modern ovengamma dat sterk inzet op een verzorgde afwerking en geoptimaliseerde functies. De oven beschikt over maar liefst drie ovenfuncties, waaronder de conventionele ovenfunctie, een grill en een draaispit. Hij is ook voorzien van zelfreinigende wanden en een handige uitneembare deur met dubbele beglazing en het deurhandvat wordt niet al te heet, zodat je het nog steeds met de blote hand kunt vastnemen, door Rowenta 'ThermoRespect' genoemd. Met opklapbare bodemweerstand, binnenverlichting en een timer (120 min.). Ideaal voor ronde schotels(Ø 35 cm) en ovale schotels (Ø 38 cm). Oveninhoud: 28 L. Vermogen: 2200 W - 1800 W (grill).

elektrozine.be
Professionele vacuümlade voor de hobbykok
DSC6833 IRINOX (vacuümtoestellen inbouw)

DSC6833    
IRINOX
<  € 4500,- waar te koop
Met deze 'Zero' kan je voeding tot 5 maal langer bewaren, want dankzij dit ingebouwd vacuümtoestel kan je nu ook thuis jouw vis, vlees of andere bereidingen vacuüm verpakken. Een professionele techniek die voortdurend door restauranthouders toegepast wordt, en die ervoor zorgt dat voeding zijn verse, natuurlijke smaak en kleur kan behouden, zonder dat er oxidatie optreedt. Bovendien kan je met dit toestel ook gemakkelijk vloeistoffen en delicate bereidingen luchtdicht verpakken. Vervolgens kan je deze luchtdichte verpakkingen heel gemakkelijk in de stoomoven bereiden. Vervaardigd uit hoogwaardige 18/10 RVS. Mogelijkheid om in meerdere inox-versies te bekleden, zodat dit toestel afgestemd kan worden op andere toestellen in de keuken. Voorzien van een SoftTouch controlepaneel. Irinox biedt ook vacuümzakjes en andere vacuümrecipiënten, zoals containers aan.

elektrozine.be
Compacte oven
OX1501 MOULINEX (oven losstaand)

OX1501    
MOULINEX
<  € 94,99 waar te koop
De mini-reeks van Moulinex is volledig afgestemd op de compacte gezinstrend. Het aantal toestellen stapelt zich op, maar helaas ontbreekt het vaak aan opbergcapaciteit. Daarom brengt het merk deze ultracompacte versie van de vrijstaande oven uit, de enige in zijn soort. Door het verwerken van het bedieningspaneel in het oventje zelf, slaagt het merk erin een minimale plaatsruimte en prijs te combineren met een maximale capaciteit van 15 l. Er is ook een versie verkrijgbaar met een inhoud van 20 l. Een antikleeflaag aan de binnenwanden garandeert een gemakkelijk onderhoud. Een handig kleinood voor het beginnende huishouden, met een vermogen van 1300 W.

meer in :   
RED RUBY

elektrozine.be
Ruimtebesparende, ronde microgolfoven
Max 38 SL WHIRLPOOL (microgolfoven vrijstaand)

Max 38 SL    
WHIRLPOOL
<  € 179,- waar te koop
De ronde vormen van de ‘Max Star’ maken van dit toestel een verfrissende variant op de gestandaardiseerde, vierkante microgolfovens. Je kan er immers heel wat ruimte mee besparen. Zo kan je het toestel in een hoek plaatsen, zodat je ten opzichte van een klassieke microgolfoven zowat 25% minder plaats inneemt. Het toestel is ook uitgerust met een aantal interessante functies, die het koken met de microgolfoven vergemakkelijken. De Crisp-functie bundelt drie verschillende functies in één: garen, grillen (om de bovenkant goudbruin te bakken) en crispen met de crispplaat (voor een knapperige onderkant). Het bakken van taarten of pizza kan dus voortaan in je microgolfoven, en dit gaat bovendien nog eens drie maal sneller dan in de oven. De functie Jet Defrost ontdooit dan weer jouw gerechten, tot tien keer sneller dan de klassieke microgolfoven. Met Jet Start warm je dan weer in een ijltempo allerhande gerechten op. Inhoud: 13 L.

elektrozine.be
Compacte stoomoven met intelligente timer
AMW 582 IX WHIRLPOOL (stoomoven)

AMW 582 IX    
WHIRLPOOL
<  € 1099,- waar te koop
Met deze stoomoven kan je op twee verschillende manieren stomen: enerzijds door handmatig stoom toe te voegen en anderzijds door middel van een modus met ondersteuning, die je stap per stap begeleidt. Afhankelijk van wat je wenst te bereiden, zijnde groenten, vis of kip. Daarnaast kan je er ook gerechten mee opwarmen, diepvriesgerechten mee ontdooien en brooddeeg laten rijzen. Dit alles zonder de gerechten uit te drogen. De intelligente I-Cook timer zal bovendien het volledige stoomproces in de oven optimaliseren, door continu de ideale temperatuur aan te houden, het waterniveau te controleren en alle info op het bedieningspaneel weer te geven. Met uitneembaar waterreservoir (1,5 L). Inhoud: 34 L.

meer in :   
AMBIENT LINE

elektrozine.be
<< vorige 1 ... 6 7 8
Lancering cuizine.be
  Stoomkoken: lekker en gezond
Een van de opkomende trends in de keuken is het stoomkoken. Elke grote fabrikant heeft tegenwoordig ...
  Tien tips bij het kopen van een stofzuiger
Vanaf 1 september 2014 zal je bij de aankoop van een stofzuiger voor de eerste maal een energielabel ...
  Hoe onderhoud je best de microgolfoven?
Ook de microgolfoven heeft een onderhoud nodig. Want regelmatig je keukentoestellen een grondige schoonmaakbeurt ...
  Wat mag niet in de microgolfoven?
Bij elektrische apparaten is het altijd beter om eerst de handleiding eens grondig na te lezen. Heb ...
meer tips
  • Tweekringszone
    Een vitrokeramisch kookgebied met twee zones. Deze kan worden gebruikt voor grotere pannen. Of u activeert alleen het middengebied voor kleinere pannen. Gemak en zuinigheid gaan hier samen.
shop_meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
NIEUWSBRIEF
Shop On Site
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :