word fan

koken

oven, stoomoven, oven losstaand, dampkap, kookplaat, domino kookplaat, microgolfoven ...
Nieuwigheden in België :
Groepeer :


Professionele vacuŁmlade voor de hobbykok
DSC6833 IRINOX (vacuŁmtoestellen inbouw)

DSC6833    
IRINOX
<  € 4500,- waar te koop
Met deze 'Zero' kan je voeding tot 5 maal langer bewaren, want dankzij dit ingebouwd vacuŁmtoestel kan je nu ook thuis jouw vis, vlees of andere bereidingen vacuŁm verpakken. Een professionele techniek die voortdurend door restauranthouders toegepast wordt, en die ervoor zorgt dat voeding zijn verse, natuurlijke smaak en kleur kan behouden, zonder dat er oxidatie optreedt. Bovendien kan je met dit toestel ook gemakkelijk vloeistoffen en delicate bereidingen luchtdicht verpakken. Vervolgens kan je deze luchtdichte verpakkingen heel gemakkelijk in de stoomoven bereiden. Vervaardigd uit hoogwaardige 18/10 RVS. Mogelijkheid om in meerdere inox-versies te bekleden, zodat dit toestel afgestemd kan worden op andere toestellen in de keuken. Voorzien van een SoftTouch controlepaneel. Irinox biedt ook vacuŁmzakjes en andere vacuŁmrecipiŽnten, zoals containers aan.

elektrozine.be
Heteluchtoven (74 L) met automatische zelfreiniging
BP7004001M AEG (oven)

BP7004001M    
AEG
<  € 1299,99 waar te koop
Wie vaak grote hoeveelheden in de oven dient klaar te maken, zal met deze multifunctionele heteluchtoven, die over een extra grote capaciteit van 74 L beschikt - en maar liefst negen verschillende niveau's - best tevreden wezen. Het toestel is bovendien uitgerust met 'Pyroluxe PLUS', een instelling die de oven tot 500į C verwarmt en op die manier alle etensresten die erin zijn achtergebleven reduceert tot as. Opgeruimd staat netjes. Het heteluchtsysteem 'ThermicAir' verspreidt de warmte gelijkmatig over elke hoekje in de oven, om tot een homogeen kookresultaat te komen, terwijl de vleesthermometer ervoor zorgt dat de exacte kerntemperatuur van je vleesgerecht perfect kunt opvolgen. Voor een gebraad met exact de juiste 'cuisson'. De bediening verloopt volgens 'ProSight', een groot LCD-display met TouchControl. Design in vingervlekvrije inox. Inbouwafmetingen: 59 x 56 x 55 cm.

meer in :   
MAXIKLASSE

elektrozine.be
XL heteluchtoven (74 L) met automatische reiniging
BP7304021M AEG (oven)

BP7304021M    
AEG
<  € 1299,99 waar te koop
Een grote oveninhoud komt altijd wel van pas, en deze multifunctionele heteluchtoven, die beschikt over een extra grote capaciteit van 74 L - en maar liefst negen verschillende niveau's - is dan ook een topper. Het toestel is bovendien uitgerust met 'Pyroluxe PLUS', een instelling die de oven tot 500į C verwarmt en op die manier alle etensresten die erin zijn achtergebleven reduceert tot as. Opgeruimd staat netjes. Het heteluchtsysteem 'ThermicAir' verspreidt de warmte gelijkmatig over elke hoekje in de oven, om tot een homogeen kookresultaat te komen, terwijl de vleesthermometer ervoor zorgt dat de exacte kerntemperatuur van je vleesgerecht perfect kunt opvolgen. Voor een gebraad met exact de juiste 'cuisson'. De bediening verloopt volgens 'ProSight', een groot LCD-display met TouchControl. Design in vingervlekvrije inox. Inbouwafmetingen: 59 x 56 x 55 cm.

meer in :   
MAXIKLASSE

elektrozine.be
Inductiekookplaat met 4 'intelligente' kookvelden
HK764400FB AEG (kookplaat)

HK764400FB    
AEG
<  € 1599,- waar te koop
Dankzij de 'MaxiSense' technologie op deze inductiekookplaat hoef je niet langer jouw kookpotten aan de grootte van de kookvelden aan te passen. Je kan je kookpan immers om het even waar op de kookplaat plaatsen, zolang deze maar ťťn van de kruisjes raakt, en de kookplaat zal zijn hitte nauwkeurig aan de vorm en afmeting van de pan aanpassen. Dus haal die grote, professionele pannen of ovalen potten maar van stal. De bediening verloopt erg gemakkelijk, aan de hand van 'DirekTouch' met tiptoets/schuifbediening, waarmee je met slechts ťťn aanraking directe toegang tot de instellingen krijgt. Daarnaast is deze inductiekookplaat uitgerust met een '÷ko Timer', voor een efficiŽnt gebruik van energie, een 'CountUP Timer', die aangeeft hoe lang een gerecht al wordt bereid en 'Optiheat Control' voor een efficiŽnt gebruik van de energie. Ook met 'Stop & Go'-functie, die de stand van alle actieve zones automatisch terugbrengt naar 'warm houden'. Inbouwafmetingen: 5,5 x 68 x 49 cm.

meer in :   
MAXIMA

elektrozine.be
Inductiekookplaat met 5 'intelligente' kookvelden
HK955420FB AEG (kookplaat)

HK955420FB    
AEG
<  € 1899,- waar te koop
Met deze inductiekookplaat, die voorzien is van de 'MaxiSense' technologie word je een ongebreidelde kookvrijheid aangeboden. Je kan je kookpan immers om het even waar op de kookplaat plaatsen, zolang deze maar ťťn van de kruisjes raakt, en de kookplaat zal zijn hitte nauwkeurig aan de vorm en afmeting van jouw pan aanpassen. Ook grote, professionele pannen of ovalen potten kunnen hierop gebruikt worden. Puzzelen dus maar! De bediening gebeurt aan de hand van 'DirekTouch', waarmee je met slechts ťťn aanraking directe toegang tot de instellingen krijgt. Het toestel is gemakkelijk te bedienen dankzij de tiptoets/schuifbediening. Daarnaast is deze inductiekookplaat uitgerust met een '÷ko Timer', voor een efficiŽnt gebruik van energie en een 'CountUP Timer', die aangeeft hoe lang een gerecht al wordt bereid. Ook met 'Stop & Go'-functie, die de stand van alle actieve zones automatisch terugbrengt naar 'warm houden'. Inbouwafmetingen: 5 x 88 x 49 cm.

elektrozine.be
'ProCombi' stoomoven, met volautomatische programma's
BS9304001M AEG (oven)

BS9304001M    
AEG
<  € 2499,- waar te koop
Met stoom of met hete lucht werken, met andere woorden zowel grillen, stomen, bakken en slowcooken, dat wordt mogelijk met de 'ProCombi' stoomoven. Deze 'MaxiKlasse' oven is dan ook nog eens voorzien van een extra grote ovencapaciteit van maar liefst 74 L, met negen verschillende niveau's en een vleesthermometer. Ondanks deze vernieuwde ovenruimte blijft het toestel dezelfde buitenafmetingen houden, dankzij een dunnere, maar tevens efficiŽntere isolatie. Het 'ThermicAir' systeem zorgt dan weer voor een geoptimaliseerde warmteverdeling in de oven, waarbij de gerechten gelijkmatig worden bereid. Hierdoor behaalt hij de energieklasse A-10%. Het bedieningspaneel gebeurt met de 'NaviSight' interface, met een groot LCD-display, met Shuttle Control, die je vlot doorheen de geavanceerde ovenfuncties en volautomatische programma's - geÔntegreerde recepten - heen leidt. Met 'SoftMotion' sluit de deur vanaf een bepaalde hoek automatisch in een vlotte, soepele beweging. Reinigen doe je met de stoomreinigingsfunctie. Design in zwart glas en - vingervlekvrije- inox. Afmetingen: 59 x 56 x 55 cm. Ook verkrijgbaar in een compacte versie (Ä 1899,99).

meer in :   
MAXIKLASSE

elektrozine.be
Modulaire vitrokeramische kookplaat met tiptoetsbediening
HC452020EB AEG (domino kookplaat)

HC452020EB    
AEG
<  € 649,99 waar te koop
Deze vitrokeramische kookplaat maakt het plaatje van het modulaire kooksysteem 'CrystalLine' compleet. Deze kookplaat bestaat uit een drievoudige kookzone, voorzien van de '÷ko Timer', voor een efficiŽnt gebruik van energie, de 'OptiHeat Control' om het energieverbruik te optimaliseren en tenslotte de 'CountUp Timer' die weergeeft hoe lang een gerecht al op de kookplaat staat. De bediening verloopt gemakkelijk, door middel van 'DirekTouch', waarmee je met slechts ťťn vinger alle instellingen kunt selecteren. Inbouwafmetingen: 3,8 x 34 x 49.

meer in :   
CRYSTALLINE

elektrozine.be
Modulaire gaskookplaat met 2 kookzones
HC412000GB AEG (domino kookplaat)

HC412000GB    
AEG
<  € 649,99 waar te koop
Veel hobbykoks hebben een voorkeur voor het koken op gas, en dan kan je dankzij deze modulaire gaskookplaat uiteraard genieten van het koken op gas in combinatie met een aantal andere modernere kooktechnieken. Deze gaskookplaat is voorzien van stijlvol ontworpen gietijzeren pannendragers en een bedieningspaneel aan de voorkant voor een directe toegang tot de kookinstellingen. De twee zones kunnen met ťťn hand worden aangezet door de knop zacht in te drukken en te draaien. Onderdeel van het modulaire kooksysteem CrystalLine. Inbouwafmetingen: 6 x 34 x 49 cm.

meer in :   
CRYSTALLINE

elektrozine.be
Modulaire teppanyaki inductiekookplaat
HC452600EB AEG (domino kookplaat)

HC452600EB    
AEG
<  € 2099,99 waar te koop
Met deze teppanyaki/inductiekookplaat kan je thuis als een echte chef aan de slag om gezonde gerechten in een ijltempo op tafel te toveren. De bediening verloopt gemakkelijk, dankzij 'DirekTouch', waarmee je met slechts ťťn vinger alle instellingen kunt selecteren. Het toestel is voorzien van een aantal technologieŽn, die het energieverbruik monitoren, zoals de '÷ko Timer' voor een efficiŽnt gebruik van energie en de 'OptiHeat Control' om het energieverbruik te optimaliseren. De 'CountUp Timer' geeft dan weer aan hoe lang een gerecht al op de kookplaat staat. Onderdeel van het modulaire kooksysteem CrystalLine. Voorzien van inductiezones met boosterfunctie. Inbouwafmetingen: 5,5 x 34 x 49 cm. Ook verkrijgbaar in een grotere variant: 5,5 x 56 x 49 cm (Ä 2499,99).

meer in :   
CRYSTALLINE

elektrozine.be
Stille schouwdampkap met druktoetsen
X59143MD0 AEG (dampkap)

X59143MD0    
AEG
<  € 699,99 waar te koop
Een stijlvol uiterlijk, dankzij de combinatie van zwart glas en vingervlekvrije inox, in combinatie met enkele belangrijke technologische troeven , is bepalend voor deze schouwdampkap. De bediening gebeurt aan de hand van druktoetsen met drie verschillende standen. Dankzij de 'MaxiFlow' technologie met de driefasemotor word je meer afzuigcapaciteit aangeboden, met toch minder energieverbruik en een stillere werking. Het toestel haalt een debiet tot 550 m≥/u en produceert 51 dB(A) tot maximaal 65dB(A). Daarnaast is het toestel voorzien van dimbare LED-verlichting, met een laag verbruik. Breedte: 90 cm.

elektrozine.be
Ruimte, multifunctionele oven met stoomfuncties (74 L)
BS7304021M AEG (oven)

BS7304021M    
AEG
<  € 2099,99 waar te koop
Deze stoomoven van AEG maakt het mogelijk om zowel met stoom als met hete lucht te kunnen werken, zodat je kan grillen, stomen, bakken en slowcooken, wat je maar wenst. Daarnaast biedt deze 'MaxiKlasse' oven ook een extra grote ovencapaciteit van maar liefst 74 L, met negen verschillende niveau's, en eveneens voorzien van een vleesthermometer. Ondanks deze vernieuwde ovenruimte blijft het toestel dezelfde buitenafmetingen houden. Dankzij dunnere, maar tevens efficiŽntere isolatie. Het 'ThermicAir' systeem zorgt dan weer voor een geoptimaliseerde warmteverdeling in de oven, waarbij de gerechten gelijkmatig worden bereid. Hierdoor behaalt hij de energieklasse A-10%. Het bedieningspaneel is voorzien van een groot en gemakkelijk te bedienen LCD touch-control display. Dankzij 'SoftMotion' sluit de deur vanaf een bepaalde hoek automatisch in een vlotte, soepele beweging. Reinigen doe je met de stoomreinigingsfunctie. Design in zwart glas en - vingervlekvrije- inox. Afmetingen: 59 x 56 x 55 cm. Ook verkrijgbaar in een compacte versie.

meer in :   
MAXIKLASSE

elektrozine.be
Compacte oven
OX1501 MOULINEX (oven losstaand)

OX1501    
MOULINEX
<  € 93,99 waar te koop
De mini-reeks van Moulinex is volledig afgestemd op de compacte gezinstrend. Het aantal toestellen stapelt zich op, maar helaas ontbreekt het vaak aan opbergcapaciteit. Daarom brengt het merk deze ultracompacte versie van de vrijstaande oven uit, de enige in zijn soort. Door het verwerken van het bedieningspaneel in het oventje zelf, slaagt het merk erin een minimale plaatsruimte en prijs te combineren met een maximale capaciteit van 15 l. Er is ook een versie verkrijgbaar met een inhoud van 20 l. Een antikleeflaag aan de binnenwanden garandeert een gemakkelijk onderhoud. Een handig kleinood voor het beginnende huishouden, met een vermogen van 1300 W.

meer in :   
RED RUBY

elektrozine.be
<< vorige 1 ... 7 8 9
  Stoomkoken: lekker en gezond
Een van de opkomende trends in de keuken is het stoomkoken. Elke grote fabrikant heeft tegenwoordig ...
  Tien tips bij het kopen van een stofzuiger
Vanaf 1 september 2014 zal je bij de aankoop van een stofzuiger voor de eerste maal een energielabel ...
  Hoe onderhoud je best de microgolfoven?
Ook de microgolfoven heeft een onderhoud nodig. Want regelmatig je keukentoestellen een grondige schoonmaakbeurt ...
  Wat mag niet in de microgolfoven?
Bij elektrische apparaten is het altijd beter om eerst de handleiding eens grondig na te lezen. Heb ...
meer tips
  • Verticale stoom
    Een krachtige stoomstoot die verticaal wordt gebruikt. Nuttig voor het verwijderen van kreukels in bijvoorbeeld gordijnen.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
NIEUWSBRIEF
Lancering cuizine.be
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :