word fan

koken

oven, stoomoven, oven losstaand, dampkap, kookplaat, domino kookplaat, microgolfoven ...
Nieuwigheden in België :
Groepeer :


Modulaire teppanyaki inductiekookplaat
HC452600EB AEG (domino kookplaat)

HC452600EB    
AEG
<  € 2099,99 waar te koop
Met deze teppanyaki/inductiekookplaat kan je thuis als een echte chef aan de slag om gezonde gerechten in een ijltempo op tafel te toveren. De bediening verloopt gemakkelijk, dankzij 'DirekTouch', waarmee je met slechts ťťn vinger alle instellingen kunt selecteren. Het toestel is voorzien van een aantal technologieŽn, die het energieverbruik monitoren, zoals de '÷ko Timer' voor een efficiŽnt gebruik van energie en de 'OptiHeat Control' om het energieverbruik te optimaliseren. De 'CountUp Timer' geeft dan weer aan hoe lang een gerecht al op de kookplaat staat. Onderdeel van het modulaire kooksysteem CrystalLine. Voorzien van inductiezones met boosterfunctie. Inbouwafmetingen: 5,5 x 34 x 49 cm. Ook verkrijgbaar in een grotere variant: 5,5 x 56 x 49 cm (Ä 2499,99).

meer in :   
CRYSTALLINE

elektrozine.be
Stille schouwdampkap met druktoetsen
X59143MD0 AEG (dampkap)

X59143MD0    
AEG
<  € 699,99 waar te koop
Een stijlvol uiterlijk, dankzij de combinatie van zwart glas en vingervlekvrije inox, in combinatie met enkele belangrijke technologische troeven , is bepalend voor deze schouwdampkap. De bediening gebeurt aan de hand van druktoetsen met drie verschillende standen. Dankzij de 'MaxiFlow' technologie met de driefasemotor word je meer afzuigcapaciteit aangeboden, met toch minder energieverbruik en een stillere werking. Het toestel haalt een debiet tot 550 m≥/u en produceert 51 dB(A) tot maximaal 65dB(A). Daarnaast is het toestel voorzien van dimbare LED-verlichting, met een laag verbruik. Breedte: 90 cm.

elektrozine.be
Ruimte, multifunctionele oven met stoomfuncties (74 L)
BS7304021M AEG (oven)

BS7304021M    
AEG
<  € 2099,99 waar te koop
Deze stoomoven van AEG maakt het mogelijk om zowel met stoom als met hete lucht te kunnen werken, zodat je kan grillen, stomen, bakken en slowcooken, wat je maar wenst. Daarnaast biedt deze 'MaxiKlasse' oven ook een extra grote ovencapaciteit van maar liefst 74 L, met negen verschillende niveau's, en eveneens voorzien van een vleesthermometer. Ondanks deze vernieuwde ovenruimte blijft het toestel dezelfde buitenafmetingen houden. Dankzij dunnere, maar tevens efficiŽntere isolatie. Het 'ThermicAir' systeem zorgt dan weer voor een geoptimaliseerde warmteverdeling in de oven, waarbij de gerechten gelijkmatig worden bereid. Hierdoor behaalt hij de energieklasse A-10%. Het bedieningspaneel is voorzien van een groot en gemakkelijk te bedienen LCD touch-control display. Dankzij 'SoftMotion' sluit de deur vanaf een bepaalde hoek automatisch in een vlotte, soepele beweging. Reinigen doe je met de stoomreinigingsfunctie. Design in zwart glas en - vingervlekvrije- inox. Afmetingen: 59 x 56 x 55 cm. Ook verkrijgbaar in een compacte versie.

meer in :   
MAXIKLASSE

elektrozine.be
Compacte oven
OX1501 MOULINEX (oven losstaand)

OX1501    
MOULINEX
<  € 94,99 waar te koop
De mini-reeks van Moulinex is volledig afgestemd op de compacte gezinstrend. Het aantal toestellen stapelt zich op, maar helaas ontbreekt het vaak aan opbergcapaciteit. Daarom brengt het merk deze ultracompacte versie van de vrijstaande oven uit, de enige in zijn soort. Door het verwerken van het bedieningspaneel in het oventje zelf, slaagt het merk erin een minimale plaatsruimte en prijs te combineren met een maximale capaciteit van 15 l. Er is ook een versie verkrijgbaar met een inhoud van 20 l. Een antikleeflaag aan de binnenwanden garandeert een gemakkelijk onderhoud. Een handig kleinood voor het beginnende huishouden, met een vermogen van 1300 W.

meer in :   
RED RUBY

elektrozine.be
<< vorige 1 ... 8 9 10
Lancering cuizine.be
  Vastenavond: nog een laatste keertje snoepen!
De traditie is er misschien wat aan het uitgaan, maar vastenavond betekent dat je een laatste keer mag ...
  Dossier gezond: start het jaar in topvorm!
Start het nieuwe jaar in topvorm! Werk dat bolle buikje van het vele eten in de feestperiode in een ...
  Slimme huishoudtoestellen
Als je tegenwoordig geen toestel hebt die je op afstand kan bedienen met je smartphone, leef je op een ...
  Energielabel voor dampkappen vanaf 1 januari in zwang
Vanaf 1 januari 2015 treedt een energielabel voor dampkappen in voege, net zoals dit reeds het geval ...
meer dossiers
NIEUWSBRIEF
Ambiente 2015
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :