word fan

koken

oven, stoomoven, oven losstaand, dampkap, kookplaat, domino kookplaat, microgolfoven ...
Nieuwigheden in België :
Groepeer :


Compacte stoomoven met automatisch menu
HB25D5R2 SIEMENS (stoomoven)

HB25D5R2    
SIEMENS
<  € 999,99 waar te koop
Met deze compacte stoomoven wordt stomen kinderspel. Stomen met dit toestel kan aan temperaturen, gaande van 40°C tot 100°C en dit is op vijf verschillende niveau's instelbaar. Hierdoor kan je verschillende gerechten aan andere temperaturen gaan stomen zonder smaakoverdracht. Dankzij CookControl kan je dan weer gebruikmaken van 20 automatische programma's. Hierdoor hoef je enkel het gewenste programma te selecteren, het gewicht van je gerecht en de voorkeur (saignant of doorbakken) in te stellen en de oven doet de rest. Inhoud: 22 L. Inhoud waterreservoir: 0,9 L. Hoogte: 60 cm.

elektrozine.be
Compact espressotoestel met watersensor
TK76K573 SIEMENS (espresso inbouw)

TK76K573    
SIEMENS
<  € 1949,99 waar te koop
Met dit ingebouwde espressotoestel kan je cappuccino, latte macchiato, koffie verkeerd of een andere koffie met melkbereiding klaarmaken op basis van jouw persoonlijk gewenste verhouding. De zogenaamde 'Cream center' technologie, dat bestaat uit een melkschuimbuisje en een automatisch aanzuigsysteem, produceert een romig melkschuim. Dit melkpijpje kan je erg gemakkelijk verwijderen om het in de vaatwasser te wassen. Het melkreservoir is thermisch geïsoleerd en houdt de melk urenlang koel. Het opwarmingssysteem - SensoFlow System - garandeert dan weer een constante bereidingstemperatuur. In tegenstelling tot andere toestellen zal dit toestel dankzij zijn speciale sensoren echter regelmatig de watertemperatuur opmeten en elk kopje op de juiste temperatuur weten te bereiden, zonder permanent het water op temperatuur te moeten houden. Dit werkt uiteraard energiebesparend. Ook met heetwaterfunctie voor thee en zijdelings afneembaar waterreservoir (2,5 L) Druk: 19 bar. Hoogte: 45 cm.

elektrozine.be
Ingebouwde espresso met cappuccinofunctie
KMT 9145 PT BAUKNECHT (espresso inbouw)

KMT 9145 PT    
BAUKNECHT
<  € 1799,- waar te koop
Deze ingebouwde espressomachine beschikt over alle functionaliteiten die jouw koffiemoment aangenamer kunnen maken. Zo kan je met dit toestel erg gemakkelijk de koffiesterkte instellen, gaande van voorgemalen, extra zacht, zacht, normaal, sterk en extra sterk. Daarnaast kan je ook de dichtheid van het melkschuim instellen voor cappuccino tot latte macchiatto. En voor wie houdt van cappuccino is er de volautomatische cappuccinofunctie, die de perfecte cappuccino aflevert in een minimum aan tijd. Bovendien kan je zowel verse bonen als voorgemalen koffie gebruiken en kan je eveneens twee kopjes tegelijkertijd bereiden. Het toestel is ook voorzien van een heetwatertap voor thee voor theeliefhebbers. Design in Pro Touch, inox waarop vette vingerafdrukken niet zichtbaar zijn. Nisafmetingen (H x B x D): 45 x 56 x 55 cm.

meer in :   
KOMFORT

elektrozine.be
Compacte microgolfoven, om snel te ontdooien en op te warmen
EMCCE 8138 PT BAUKNECHT (microgolfoven inbouw)

EMCCE 8138 PT    
BAUKNECHT
<  € 799,- waar te koop
Microgolfoven met 11 functies, waaronder de crispfunctie die het mogelijk maakt om ook jouw lasagnes, pizza's of ovengerechten van een krokant korstje te voorzien, met behulp van een speciale crispplaat. Daarnaast beschikt dit toestel ook over de functie Rapid Defrost, waarmee je erg snel en gelijkmatig allerhande diepgevroren producten kunt ontdooien. Met de Rapid Start functie kan je gemakkelijk en snel voedsel met een hoog watergehalte (soep, koffie of thee) gaan opwarmen op het hoogste vermogen. Het toestel is voorzien van een neerklapbare grill, waardoor hij eenvoudiger te reinigen is en een gebruiksvriendelijke display, waarop je dankzij CleverCook stap voor stap de instructies kunt volgen. Ovenruimte: 31 L. Grootte: 38 cm. Vermogen: 1000 W.

meer in :   
KOMFORT

elektrozine.be
Microgolfoven met grill, microgolven en crispfunctie
AMW 493/1 IX WHIRLPOOL (microgolfoven inbouw)

AMW 493/1 IX    
WHIRLPOOL
<  € 549,- waar te koop
Deze microgolfoven beschikt over drie verschillende ovenfuncties: microgolfoven, grill en de meer specifieke crispfunctie, waarmee je in een zeer korte tijd gerechten een mooie bruine bovenkant én een knapperige bodem kan bezorgen. Het toestel is uitgerust met zes functies, waaronder de functie Jet Defrost, waarmee je extra snel ontdooit en Jet Start, die je maaltijd razendsnel opwarmt. Inhoud: 22 L. Breedte: 60 cm.

meer in :   
GENESIS PLUS LINE

elektrozine.be
Vitrokeramische kookplaat met uitbreidbare zone
KM 5603 es MIELE (kookplaat)

KM 5603 es    
MIELE
<  € 699,- waar te koop
Deze vitrokeramische kookplaat is uitgerust met de zogenaamde HiLight-verwarmingselementen, die bijzonder snel opwarmen in ca. drie seconden en één specifieke zone - Variozone - die vergroot kan worden om kookpotten of braadsledes van diverse groottes ruimte te bieden. De bediening gebeurt aan de hand van tiptoetsen die zich in het midden vooraan de kookplaat bevinden. Daarnaast is het toestel ook voorzien van een kookstartautomaat, waarbij wanneer je van start gaat op het hoogste vermogen, dit automatisch na bepaalde tijd naar een lager vermogen gebracht wordt. Dit hoef je dan niet handmatig tijdens het kookproces te wijzigen. Grootte: 60 x 50 cm.

elektrozine.be
Teppanyaki met brede opvanggoot
CS 1327 Y MIELE (domino kookplaat)

CS 1327 Y    
MIELE
<  € 1849,- waar te koop
Geniet van een heerlijk stukje zalm of kip dat je op een gezonde manier, zonder het overdadig gebruik van vetstoffen, op de teppanyaki bereidt. Dit roestvrijstalen oppervlak wordt opgedeeld in twee afzonderlijke, regelbare zones zodat je telkens op twee verschillende temperaturen - 12 standen - kunt aanbakken. Voorzien van een brede opvanggoot en opstaande rand. Grootte: 36 x 50 cm.

meer in :   
COMBISET

elektrozine.be
Combi-microgolfoven met grill
MIC25GDFX CANDY (microgolfoven inbouw)

MIC25GDFX    
CANDY
<  € 349,- waar te koop
Microgolfoven met grill (1100 W) en microgolffunctie (900 W). Mooi afgewerkt in inox, zonder kader. Inhoud: 25 L.

elektrozine.be
Vrijstaande oven met innovatief heteluchtsysteem
OF2758 SEB (oven losstaand)

OF2758    
SEB
<  € 268,99 waar te koop
Deze vrijstaande oven belooft een homogener en sneller bakresultaat dan zijn voorgangers, dankzij het heteluchtsysteem 'Turbo Délice' - 2900 W - met drie verschillende weerstanden. Het toestel beschikt over zes functies: turbo délice (2900 W), oven (1400 W), grill (1400 W), heteluchtsysteem, ontdooien en gebak. De oven heeft zeen inhoud van 30 L, waardoor je heel wat in de oven kunt plaatsen, zoals ronde schotels tot 34 cm en ovale schotels tot 40 cm. Het toestel beschikt over zelfreinigende 'CleanTech' wanden en een opklapbare bodemweerstand en neerklapbare grillweerstand.

elektrozine.be
Recirculatiedampkap met PlasmaNorm-filter
PNF-303 BORETTI (dampkap)

PNF-303    
BORETTI
<  € 1275,- waar te koop
Deze ‘Pure Air Cure’-dampkap is uitgerust met een PlasmaNorm-filter, die de werking van de recirculatiedampkap optimaliseert. Een recirculatiedampkap recycleert immers eerst de afgezogen lucht vooraleer hij die daarna opnieuw de woning inblaast. In tegenstelling tot de klassieke afvoer naar buiten treedt er hierdoor ten eerste geen energieverlies op, een voordeel waarover alle recirculatiedampkappen beschikken. De PlasmaNorm-filter bevat, in tegenstelling tot andere toegepaste technieken, totaal geen kankerverwekkende nitrosaminen en zuivert bovendien de lucht van allerlei bacteriën en ziektekiemen. En ... daarnaast hoef je deze filter niet na zes maanden te gaan vervangen, maar kan je hem zes à zeven jaar lang blijven gebruiken en voorkom je dus dat er een hele stapel filters op de afvalberg terecht komt. Uitgerust met uitgebalanceerde motoren, waardoor ze niet veel geluidsoverlast veroorzaken, slechts 30 dB(A).

elektrozine.be
Multifunctionele houtskoolbarbecue
Nerone BORETTI (outdoor kitchen)

Nerone    
BORETTI
<  € 1595,- waar te koop
Het bereiden van pizza, het grillen en/of roken van een stukje vlees of vis (zelfs groenten), of het bakken van brood, alles is mogelijk met de alleskunner op houtskool, de 'Nerone'. Al kunnen de andere toestellen van Boretti in principe ook voor al deze toepassingen gebruikt worden, toch is dit nieuwe model hier veel beter op afgestemd. De 'Nerone' werd in een elegante trolley geplaatst, voorzien van een granieten blad en handige, opklapbare afzetvleugels, zodat dit toch wel zware toestel van gemiddeld 150 kg een makkelijk verplaatsbaar kookeiland wordt. Hij wordt afgeleverd met een bijhorende pizzasteen en een extra grillplaat op pootjes, zodat je hier ook reeds aan hoge temperatuur blootgestelde producten, op lagere temperaturen kunt verder braden.

elektrozine.be
Twee-in-één, oven met vaatwasser
DUO 609 X CANDY (oven)

DUO 609 X    
CANDY
<  € 1299,- waar te koop
Dit twee-in-één fornuis beschikt over zowel een vaatwasser als een multifunctionele oven, op een beperkte inbouwruimte. De multifunctionele oven beschikt over een inhoud van 39 liter, en is voorzien van zowel een grill als een timer. De oven behoort tot de energieklasse A+. Voorzien van een eenvoudige tiptoetsbediening. De vaatwasser biedt ruimte aan 6 bestekken, en beschikt over vijf verschillende wasprogramma's, zoals Eco Bio 45°C, Delicaat en een snelwasprogramma van 32 min. De vaatwasser behoort daarentegen tot de energieklasse AAA.

elektrozine.be
Drie-in-één fornuis, met vaatwasser en oven
TRIO 9501 X CANDY (fornuis)

TRIO 9501 X    
CANDY
<  € 1499,- waar te koop
Dit drie-in-één fornuis is opgebouwd uit een gasfornuis, een oven en een afwasautomaat. Het toestel beantwoordt aan de standaardmaten en is bijgevolg het ideale toestel voor wie in een kleine keukenruimte toch een maximum aan comfort wenst. Ondanks de compacte buitenafmetingen bevat de multifunctionele oven een volume van 39 liter. Hij is voorzien van een thermostaat met timer en een grill. In de vaatwasser kan je zes bestekken kwijt en hebt de keuze tussen 5 wastemperaturen. Er is een dubbele overloopbeveiliging en een zelfreinigende roestvrijstalen filter. De gaskookplaat is voorzien van vier branders. Breedte: 60 cm. Energieklasse: AAA.

meer in :   
PLAN LINE

elektrozine.be
Zwevende eilanddampkap op recirculatie
DA 7000 D Aura MIELE (dampkap)

DA 7000 D Aura    
MIELE
<  € 2799,- waar te koop
Deze 'zwevende' eilanddampkap 'Aura' hangt aan vier nauwelijks zichtbare kabels met een zeer hoge draagkracht, zodat het toestel stevig aan het plafond vast zit. De kabels zijn qua lengte bijzonder flexibel, wie thuis een laag plafond heeft, kan ze dus gemakkelijk inkorten. De ellipsvormige vormgeving van deze dampkap transformeert het handige gebruiksvoorwerp tot een designobject, wat nogmaals versterkt wordt dankzij het design in zwart glas, met aan de onderkant en bovenkant briljant wit. Het toestel werkt enkel op recirculatie, waarbij de afgezogen lucht niet langer naar buiten wordt afgevoerd, maar eerst gefilterd wordt om daarna opnieuw de woning ingeblazen te worden. De dampkap is daartoe uitgerust met een actieve koolstoffilter, ‘No Smell’ genaamd, die eventuele geurhinder drastisch kan minderen. De dampkap is verder uitgerust met een elektronische besturing met vingertoetsbediening op glas. Met halogeenverlichting. Breedte: 90 cm.

meer in :   
PURELINE

elektrozine.be
Zwevende wanddampkap op recirculatie
DA 7090 W Aura MIELE (dampkap)

DA 7090 W Aura    
MIELE
<  € 1999,- waar te koop
Deze wanddampkap 'Aura' hangt via een ophangsysteem vrij aan de wand, zonder zichtbare bevestigingselementen, alsof hij zweeft. De dampkap met de ellipsvormige vormgeving kan een sterk staaltje design genoemd worden, die alle blikken naar zich toe zal zuigen. Het toestel werkt enkel op recirculatie, waarbij de afgezogen lucht niet langer naar buiten wordt afgevoerd, maar eerst gefilterd wordt om daarna opnieuw de woning ingeblazen te worden. De dampkap is daartoe uitgerust met een actieve koolstoffilter, ‘No Smell’ genaamd, die eventuele geurhinder drastisch kan minderen. De dampkap is verder uitgerust met een elektronische besturing met vingertoetsbediening op glas. Design in zwart glas, met aan de onderkant en bovenkant briljant wit. Met halogeenverlichting. Breedte: 90 cm.

elektrozine.be
Vrijstaande oven met draaispit (28 L)
OC3738 ROWENTA (oven losstaand)

OC3738    
ROWENTA
<  € 198,99 waar te koop
Deze 'Gourmet' oven van Rowenta maakt deel uit van een modern ovengamma dat sterk inzet op een verzorgde afwerking en geoptimaliseerde functies. De oven beschikt over maar liefst drie ovenfuncties, waaronder de conventionele ovenfunctie, een grill en een draaispit. Hij is ook voorzien van zelfreinigende wanden en een handige uitneembare deur met dubbele beglazing en het deurhandvat wordt niet al te heet, zodat je het nog steeds met de blote hand kunt vastnemen, door Rowenta 'ThermoRespect' genoemd. Met opklapbare bodemweerstand, binnenverlichting en een timer (120 min.). Ideaal voor ronde schotels(Ø 35 cm) en ovale schotels (Ø 38 cm). Oveninhoud: 28 L. Vermogen: 2200 W - 1800 W (grill).

elektrozine.be
Professionele vacuümlade voor de hobbykok
DSC6833 IRINOX (vacuümtoestellen inbouw)

DSC6833    
IRINOX
<  € 4500,- waar te koop
Met deze 'Zero' kan je voeding tot 5 maal langer bewaren, want dankzij dit ingebouwd vacuümtoestel kan je nu ook thuis jouw vis, vlees of andere bereidingen vacuüm verpakken. Een professionele techniek die voortdurend door restauranthouders toegepast wordt, en die ervoor zorgt dat voeding zijn verse, natuurlijke smaak en kleur kan behouden, zonder dat er oxidatie optreedt. Bovendien kan je met dit toestel ook gemakkelijk vloeistoffen en delicate bereidingen luchtdicht verpakken. Vervolgens kan je deze luchtdichte verpakkingen heel gemakkelijk in de stoomoven bereiden. Vervaardigd uit hoogwaardige 18/10 RVS. Mogelijkheid om in meerdere inox-versies te bekleden, zodat dit toestel afgestemd kan worden op andere toestellen in de keuken. Voorzien van een SoftTouch controlepaneel. Irinox biedt ook vacuümzakjes en andere vacuümrecipiënten, zoals containers aan.

elektrozine.be
Compacte oven
OX1501 MOULINEX (oven losstaand)

OX1501    
MOULINEX
<  € 93,99 waar te koop
De mini-reeks van Moulinex is volledig afgestemd op de compacte gezinstrend. Het aantal toestellen stapelt zich op, maar helaas ontbreekt het vaak aan opbergcapaciteit. Daarom brengt het merk deze ultracompacte versie van de vrijstaande oven uit, de enige in zijn soort. Door het verwerken van het bedieningspaneel in het oventje zelf, slaagt het merk erin een minimale plaatsruimte en prijs te combineren met een maximale capaciteit van 15 l. Er is ook een versie verkrijgbaar met een inhoud van 20 l. Een antikleeflaag aan de binnenwanden garandeert een gemakkelijk onderhoud. Een handig kleinood voor het beginnende huishouden, met een vermogen van 1300 W.

meer in :   
RED RUBY

elektrozine.be
Ruimtebesparende, ronde microgolfoven
Max 38 SL WHIRLPOOL (microgolfoven vrijstaand)

Max 38 SL    
WHIRLPOOL
<  € 179,- waar te koop
De ronde vormen van de ‘Max Star’ maken van dit toestel een verfrissende variant op de gestandaardiseerde, vierkante microgolfovens. Je kan er immers heel wat ruimte mee besparen. Zo kan je het toestel in een hoek plaatsen, zodat je ten opzichte van een klassieke microgolfoven zowat 25% minder plaats inneemt. Het toestel is ook uitgerust met een aantal interessante functies, die het koken met de microgolfoven vergemakkelijken. De Crisp-functie bundelt drie verschillende functies in één: garen, grillen (om de bovenkant goudbruin te bakken) en crispen met de crispplaat (voor een knapperige onderkant). Het bakken van taarten of pizza kan dus voortaan in je microgolfoven, en dit gaat bovendien nog eens drie maal sneller dan in de oven. De functie Jet Defrost ontdooit dan weer jouw gerechten, tot tien keer sneller dan de klassieke microgolfoven. Met Jet Start warm je dan weer in een ijltempo allerhande gerechten op. Inhoud: 13 L.

elektrozine.be
Compacte stoomoven met intelligente timer
AMW 582 IX WHIRLPOOL (stoomoven)

AMW 582 IX    
WHIRLPOOL
<  € 1099,- waar te koop
Met deze stoomoven kan je op twee verschillende manieren stomen: enerzijds door handmatig stoom toe te voegen en anderzijds door middel van een modus met ondersteuning, die je stap per stap begeleidt. Afhankelijk van wat je wenst te bereiden, zijnde groenten, vis of kip. Daarnaast kan je er ook gerechten mee opwarmen, diepvriesgerechten mee ontdooien en brooddeeg laten rijzen. Dit alles zonder de gerechten uit te drogen. De intelligente I-Cook timer zal bovendien het volledige stoomproces in de oven optimaliseren, door continu de ideale temperatuur aan te houden, het waterniveau te controleren en alle info op het bedieningspaneel weer te geven. Met uitneembaar waterreservoir (1,5 L). Inhoud: 34 L.

meer in :   
AMBIENT LINE

elektrozine.be
<< vorige 1 ... 5 6 7
  Stoomkoken: lekker en gezond
Een van de opkomende trends in de keuken is het stoomkoken. Elke grote fabrikant heeft tegenwoordig ...
  Tien tips bij het kopen van een stofzuiger
Vanaf 1 september 2014 zal je bij de aankoop van een stofzuiger voor de eerste maal een energielabel ...
  Hoe onderhoud je best de microgolfoven?
Ook de microgolfoven heeft een onderhoud nodig. Want regelmatig je keukentoestellen een grondige schoonmaakbeurt ...
  Wat mag niet in de microgolfoven?
Bij elektrische apparaten is het altijd beter om eerst de handleiding eens grondig na te lezen. Heb ...
meer tips
  • Vlakscharniertechniek
    De meubeldeur wordt rechtstreeks op de toesteldeur gemonteerd of verbonden. Er zijn geen meubelscharnieren nodig. Daardoor wordt de openingshoek van de deur heel groot en is er de mogelijkheid om de deur automatisch te laten ...
shop_meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
NIEUWSBRIEF
Lancering cuizine.be
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :