word fan

thuisnetwerk/multimedia

 
enkele kwaliteitsmerken in thuisnetwerk/multimedia:
BTicino // DuoTecno // Gira // KNX/EIB // Labs // Legrand // Niko

Wiretape Cable 5 Lane 10m    
LABS
<  € 10,45 waar te koop
vergelijk

elektrozine.be
Nieuwigheden in België :
Sorteer :
verfijn op merk :
nieuwigheden alle producten


USB-wandcontactdoos
USB-wandcontactdoos NIKO (thuisnetwerk/multimedia)

USB-wandcontactdoos    
NIKO
waar te koop
vergelijk
Smartphones, tablets, gps-systemen: steeds meer van deze toestellen gebruiken een USB-kabel waarmee je ze kan opladen. Met dit systeem kan je het apparaat op een computer aansluiten en zo de batterij van nieuwe energie voorzien. Het grote nadeel hiervan is dat je steeds je computer of laptop bij de hand moet hebben om het systeem te kunnen gebruiken. Via deze USB-poorten hoef je enkel maar je smartphone, gps of tablet op het stopcontact aan te sluiten. Op die manier hoef je je niet meer druk te maken over gedoe met laptops en computers en krijgen je mobiele apparaten ook een vast oplaadpunt in huis, waardoor ze minder snel zoekraken. Dit USB-laadstation sluit goed aan bij het overige schakelmateriaal van Niko, zodat de toepassing vlekkeloos in je persoonlijk systeem opgenomen kan worden. De lader kan bovendien afgewerkt worden met Niko-afdekplaatjes van de Pure-, Intense- of Original-reeks. Het systeem moet ook even gemakkelijk te installeren zijn als een gewoon stopcontact en kan gebruikt worden om een bestaand stopcontact te vervangen.

elektrozine.be
Kabel die je kan overschilderen
Wiretape Cable 18 Lane 10m LABS (thuisnetwerk/multimedia)

Wiretape Cable 18 Lane 10m    
LABS
<  € 99,99 waar te koop
vergelijk
Wiretape is een alles-in-één oplossing die traditionele bekabeling vervangt. De vlakke, platte kabels van slechts 0,16 mm dik zijn gemakkelijk te installeren onder of op de meeste vloeren en muren. Je kan ze overschilderen of zelfs achter het behang wegstoppen. De kabels zijn compatibel met verschillende aansluitingen voor audio/video, multimedia, telecom, HDMI en netwerktoepassingen. Deze versie is 10 meter lang en kan op maat geknipt worden, en vervolgens verbonden worden aan compatibele contactdozen.

elektrozine.be
Wiretape kit RJ45 100Mbits
Wiretape Kit LAN100 2 Conn. RJ45 LABS (thuisnetwerk/multimedia)

Wiretape Kit LAN100 2 Conn. RJ45    
LABS
<  € 59,99 waar te koop
vergelijk
Wiretape kit met twee connectoren RJ45 voor Ethernet 100Mbits en drie meter Wiretape met vijf lanen. De vlakke, platte kabels van slechts 0,16 mm dik zijn gemakkelijk te installeren onder of op de meeste vloeren en muren. Je kan ze overschilderen of zelfs achter het behang wegstoppen.

elektrozine.be
Wiretape kit voor satelliettelevisie
Wiretape Kit Coaxial 1 Coax+2 Conn LABS (thuisnetwerk/multimedia)

Wiretape Kit Coaxial 1 Coax+2 Conn    
LABS
<  € 59,99 waar te koop
vergelijk
Wiretape kit met twee coaxiale connectoren van het F-type voor satelliettelevisie. De Wiretape-kabel - in dit pakket 3 meter lang met vijf banen - is amper 0,16mm dik en hierdoor onzichtbaar weg te werken in het interieur.

elektrozine.be
Wiretape kit voor pc-beeldscherm
Wiretape Kit VGA 2 Conn. D SUB LABS (thuisnetwerk/multimedia)

Wiretape Kit VGA 2 Conn. D SUB    
LABS
<  € 59,99 waar te koop
vergelijk
Wiretape kit met twee connectoren VGA/D-Sub en drie meter Wiretape met 18 lanen. Handig voor de aansluiting van een pc. De vlakke, platte kabels van slechts 0,16 mm dik zijn gemakkelijk te installeren onder of op de meeste vloeren en muren. Je kan ze overschilderen of zelfs achter het behang wegstoppen.

elektrozine.be
Telefoniekit voor Wiretape systeem
Wiretape Kit PHONE 2 Conn. RJ11 LABS (thuisnetwerk/multimedia)

Wiretape Kit PHONE 2 Conn. RJ11    
LABS
<  € 49,99 waar te koop
vergelijk
Wiretape kit met twee connectoren RJ11 - voor telefonie en alarmsystemen - en drie meter Wiretape met vijf lanen. De vlakke, platte kabels van slechts 0,16 mm dik zijn gemakkelijk te installeren onder of op de meeste vloeren en muren. Je kan ze overschilderen of zelfs achter het behang wegstoppen.

elektrozine.be
Wiretape Kit RCA Video Audio
Wiretape Kit RCA Audio Video LABS (thuisnetwerk/multimedia)

Wiretape Kit RCA Audio Video    
LABS
<  € 59,99 waar te koop
vergelijk
Wiretape kit met twee connectoren voor audio/video (RCA 3-pin) en drie meter Wiretape met vijf lanen. Compatibel met digitale tv, PlayStation, Xbox, videocamera's en multimediasystemen. De vlakke, platte kabels van slechts 0,16 mm dik zijn gemakkelijk te installeren onder of op de meeste vloeren en muren. Je kan ze overschilderen of zelfs achter het behang wegstoppen.

elektrozine.be
Wiretap kit voor stereogeluid
Wiretape Kit RCA Audio Stereo LABS (thuisnetwerk/multimedia)

Wiretape Kit RCA Audio Stereo    
LABS
<  € 49,99 waar te koop
vergelijk
Wiretape kit met twee connectoren voor analoge, stereo audio (RCA 2-pin) en drie meter Wiretape met vijf lanen. Compatibel met audiosystemen, home cinema sets en luidsprekers. De vlakke, platte kabels van slechts 0,16 mm dik zijn gemakkelijk te installeren onder of op de meeste vloeren en muren. Je kan ze overschilderen of zelfs achter het behang wegstoppen.

elektrozine.be
Wiretap kit voor Gigabit Ethernet
Wiretape Kit LAN1Gb 2 Conn. RJ45 LABS (thuisnetwerk/multimedia)

Wiretape Kit LAN1Gb 2 Conn. RJ45    
LABS
<  € 69,99 waar te koop
vergelijk
Wiretape kit met twee connectoren RJ45 voor Gigabit Ethernet en drie meter Wiretape met 18 lanen. De vlakke, platte kabels van slechts 0,16 mm dik zijn gemakkelijk te installeren onder of op de meeste vloeren en muren. Je kan ze overschilderen of zelfs achter het behang wegstoppen.

elektrozine.be
NIEUWSBRIEF
Lancering cuizine.be
AANBEVOLEN HANDELAARS
Antwerpen // Appelterre-eichem // Betekom // Bornem // Brugge // Buggenhout // De Pinte // Dendermonde // Dessel // Deurne // Dilbeek // Drieslinter // Ekeren // Ertvelde-evergem // Gent // Gruitrode // Hamme // Herne // Hoboken // Kapellen // Kapellen // Knokke // Kuringen // Maasmechelen // Ninove // Oudenaarde // Poperinge // Poperinge // Poperinge // Ronse // Sint- Job In\'t Goor - Brecht // Sint-gillis-waas // Sint-niklaas // Sint-pieters-leeuw // Stevoort // Tienen // Tienen // Torhout // Vlamertinge // Waardamme // Waardamme // Werchter // Wilsele-leuven // Wommelgem // Wommelgem // Wuustwezel // Zutendaal