word fan

systemen ventilatie

 
enkele kwaliteitsmerken in systemen ventilatie:
Airwell // Daikin // Mitsubishi Electric // Veneco Ventilation
Nieuwigheden in België :
Sorteer :
verfijn op merk :
nieuwigheden alle producten


Ventilatie-unit met debiet van 450 m³/h
V4450 VENECO VENTILATION (ventilatie-units)

V4450    
VENECO VENTILATION
waar te koop
vergelijk
Een goed ventilatiesysteem kan heel belangrijk zijn in nieuwe, moderne gebouwen: door de steeds betere isolatie hou je enerzijds de warmte binnen, maar wordt het ook moeilijker om verse lucht je woning binnen te laten. Met het Veneco 4-systeem haal je verse lucht je huis binnen, terwijl je dankzij de warmteterugwinning geen warmte verliest. Opvallendste wapenfeit van de Veneco-apparaten zijn de zogeheten sandwichpanelen, die dankzij hun design heel wat voordelen met zich meebrengen. Zo zorgt het gladde oppervlak ervoor dat vuil en bacteriën heel gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Om het condenswater vlot af te voeren voorziet Veneco twee extra grote afvoeren en twee aparte opvangbakjes met een verhoogde rand. Op vlak van elektronica werkt Veneco met een bussysteem, zodat het systeem later gemakkelijk uitgebreid kan worden. Op gebied van programmatie, ten slotte, kan je via een ‘audioaansluiting’ de verschillende waarden ingeven in en aflezen op je computer. De V4450 biedt een debiet van 450 m³/h.

elektrozine.be
Ventilatie-unit met debiet van 300 m³/h
V4275 VENECO VENTILATION (ventilatie-units)

V4275    
VENECO VENTILATION
waar te koop
vergelijk
Een goed ventilatiesysteem kan heel belangrijk zijn in nieuwe, moderne gebouwen: door de steeds betere isolatie hou je enerzijds de warmte binnen, maar wordt het ook moeilijker om verse lucht je woning binnen te laten. Met het Veneco 4-systeem haal je verse lucht je huis binnen, terwijl je dankzij de warmteterugwinning geen warmte verliest. Opvallendste wapenfeit van de Veneco-apparaten zijn de zogeheten sandwichpanelen, die dankzij hun design heel wat voordelen met zich meebrengen. Zo zorgt het gladde oppervlak ervoor dat vuil en bacteriën heel gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Om het condenswater vlot af te voeren voorziet Veneco twee extra grote afvoeren en twee aparte opvangbakjes met een verhoogde rand. Op vlak van elektronica werkt Veneco met een bussysteem, zodat het systeem later gemakkelijk uitgebreid kan worden. Op gebied van programmatie, ten slotte, kan je via een ‘audioaansluiting’ de verschillende waarden ingeven in en aflezen op je computer. De V4275 biedt een debiet van 300 m³/h.

elektrozine.be
Ventilatie-unit met debiet van 400 m³/h
V4375 VENECO VENTILATION (ventilatie-units)

V4375    
VENECO VENTILATION
waar te koop
vergelijk
Een goed ventilatiesysteem kan heel belangrijk zijn in nieuwe, moderne gebouwen: door de steeds betere isolatie hou je enerzijds de warmte binnen, maar wordt het ook moeilijker om verse lucht je woning binnen te laten. Met het Veneco 4-systeem haal je verse lucht je huis binnen, terwijl je dankzij de warmteterugwinning geen warmte verliest. Opvallendste wapenfeit van de Veneco-apparaten zijn de zogeheten sandwichpanelen, die dankzij hun design heel wat voordelen met zich meebrengen. Zo zorgt het gladde oppervlak ervoor dat vuil en bacteriën heel gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Om het condenswater vlot af te voeren voorziet Veneco twee extra grote afvoeren en twee aparte opvangbakjes met een verhoogde rand. Op vlak van elektronica werkt Veneco met een bussysteem, zodat het systeem later gemakkelijk uitgebreid kan worden. Op gebied van programmatie, ten slotte, kan je via een ‘audioaansluiting’ de verschillende waarden ingeven in en aflezen op je computer. De V4375 biedt een debiet van 400 m³/h.

elektrozine.be
Beperk energieverbruik met Lossnay
Lossnay MITSUBISHI ELECTRIC (ventilatie-units)

Lossnay    
MITSUBISHI ELECTRIC
waar te koop
vergelijk
Bij de ventilatie van gebouwen kunnen aanzienlijke hoeveelheden koel- en verwarmingscapaciteiten verloren gaan. Het Lossnay systeem maakt het mogelijk een groot percentage van deze energie te recupereren. Het energieverbruik dat normaal gesproken nodig is om een ruimte op een constante temperatuur te houden, kan door het toepassen van een Lossnay systeem met 20-50% teruggebracht worden. Dit is kostenbesparend (hergebruik van energie) en de investering in de koel- of verwarmingsinstallatie kan tot 30% kleiner zijn.

elektrozine.be
Unieke gepatenteerde ventilatiegroep
V4350 VENECO VENTILATION (ventilatie-units)

V4350    
VENECO VENTILATION
waar te koop
vergelijk
Met de nieuwe ventilatiegroep van Veneco zorg je op een efficiënte manier voor een gezonde luchtverversing binnenshuis. Het systeem maakt gebruik van Constant Flow-motoren die zelf steeds voldoende debiet blijven genereren, ook al verhoogt de weerstand van bijvoorbeeld condens die in de warmtewisselaar terechtkomt. Ook het huis afkoelen tijdens warme zomerdagen is geen probleem dankzij de 100% by-pass. De ventilatie-unit is zelf makkelijk te reinigen: je opent hem zonder gereedschap en de elektronica zit in een afzonderlijk compartiment. Bovendien heeft het toestel weinig ruimte nodig omdat het gebruikmaakt van twee opendraaiende deuren. Elk compartiment is daardoor ook gemakkelijk bereikbaar. Drie uitvoeringen volgens debiet: 275 m/h³, 375 m/h³ en 450 m/h³.

elektrozine.be
Lancering cuizine.be
  Dossier: airco
Op warme zomerdagen kan een goed functionerende airconditioning wonderen doen voor het comfort binnenshuis ...
meer dossiers
  • Koelmiddel
    Het koelmiddel is een product dat dient als transportmiddel van de warmte binnen een aircosysteem, of koelkasten en diepvriezers. Een belangrijke eigenschap is dat het koelmiddel snel kan wisselen tussen een vloeibare vorm ...
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
NIEUWSBRIEF
AANBEVOLEN HANDELAARS
Bellegem-kortrijk // Bilzen // Bornem // Dilbeek // Drieslinter // Duffel // Gent // Hamme // Hamme // Heffen // Hoboken // Ieper // Ieper // Kampenhout // Knokke-heist // Kuringen // Lommel // Lommel // Lommel // Maasmechelen // Maldegem // Merksem // Ninove // Poperinge // Poperinge // Poperinge // Ronse // Sint Pieters Leeuw // Sint-gillis-waas // Sint-katelijne-waver // Sint-pieters-leeuw // Stevoort // Vlamertinge // Waregem // Wilsele-leuven // Zelem-halen // Zutendaal