word fan

home cinema set

Home Cinema
 
enkele kwaliteitsmerken in home cinema set:
Akai // B&W // Bose // Canton // Harman Kardon // Jamo // JBL // Klipsch // Konig // LG // Panasonic // Philips // Pioneer // Samsung // Sony
5.1 home cinema-systeem
SC-BTT590EGK PANASONIC (home cinema set)

SC-BTT590EGK    
PANASONIC
<  € 550,- waar te koop
vergelijk
Dit home cinema-systeem is voorzien van de MASH noise shaping-technologie met Anti-Jitter digitale versterker voor een ruisvrije en heldere geluidsweergave. Daarnaast zorgen 3D Surround Cinema en de Direction Perception Control-technologie er voor dat het geluid uit verschillende richtingen komt, waardoor je een echte 3D-ervaring krijgt. Deze SC-BTT590 is DLNA-gecertificeerd, waardoor je de set gemakkelijk kan toevoegen aan je thuisnetwerk. Bovendien is het systeem compatibel met externe harde schijven met NTFS-formaat, waardoor je muziek en video's van op je camcorder zo van je harde schijf naar dit home cinema-systeem brengt. De set kan bediend worden via je smartphone via de Smartphone Remote Control-techniek.

elektrozine.be
Nieuwigheden in België :
Sorteer :
verfijn op merk :
nieuwigheden alle producten

Luidsprekeropstelling
  0
  1.1
  2.0
  2.1
  3.1
  4.1
  5.1
  7.1
  9.1
Blu-ray 3D
DLNA
  DLNA

Bose Acoustimass 6 met Onkyo SR313-versterker
Acoustimass 6 + Onkyo TX-SR313 + dock BOSE (home cinema set)

Acoustimass 6 + Onkyo TX-SR313 + dock    
BOSE
<  € 999,- waar te koop
vergelijk
Dit pakket bestaat uit een 5.1-luidsprekersysteem van Bose, de Acoustimass 6, en het Onlyo SR313 versterker en een draadloos docking station. Het Acoustimass-systeem moet je filmgeluid extra vol doen weerklinken dankzij het 5.1-kanaals surround systeem. De vijf ingebouwde Virtually Invisible cube-luidsprekers moeten daarbij een dynamisch geluid produceren. De Onkyo SR313-versterker biedt daarbij de Wide Range Amplifier Technology, die een natuurgetrouwer geluid moet produceren. Via het draadloze docking station kan je ook muziek van op je iPhone of iPod snel afspelen.

elektrozine.be
Compleet home cinema-systeem
LIFESTYLE 535 Series II Black BOSE (home cinema set)

LIFESTYLE 535 Series II Black    
BOSE
<  € 3699,- waar te koop
vergelijk
Het Lifestyle 535-systeem is een bijzonder veelzijdige set die het geluid van je televisie, films of muziek een extra dimensie geeft. Het toestel bestaat uit vijf dynamische luidsprekers die met het compacte cube-luidsprekersysteem subtiel in je interieur geïmplementeerd kunnen worden, maar toch een hoogstaande geluidskwaliteit moeten voortbrengen. De luidsprekers worden vergezeld van een Acoustimass-module die het geluid moet versterken, waardoor je het gevoel hebt in de bioscoop te zitten. De ADAPTIQ-techniek zorgt via een analyse van de kamer voor elke ruimte voor een aangepaste geluidsproductie. Dankzij de Unify-technologie word je stap voor stap begeleid hoe je de installatie best uitvoert en krijg je ook meteen feedback of het systeem goed is aangesloten of niet. Je kan tot zes HD-video en -audiobronnen op het systeem aansluiten en bovendien bevat het apparaat ook een ingebouwde FM/AM-tuner en een dockstation voor je iPhone of iPod. Met de optionele wifi-adapter (verkrijgbaar vanaf 2014) haal je ook de mogelijkheid om internetradio en afspeellijsten te streamen in huis.

meer in :   
LIFESTYLE

elektrozine.be
Eenvoud gekoppeld aan gebruiksgemak
LIFESTYLE 510 II Black BOSE (home cinema set)

LIFESTYLE 510 II Black    
BOSE
<  € 1599,- waar te koop
vergelijk
Het Bose Lifestyle 510-systeem mag dan niet de meest uitgebreide Bose-set zijn, het brengt alle basisfuncties in een betaalbaar en eenvoudig systeem, dat bovendien gemakkelijk te installeren is dankzij de Unify-technologie. Daardoor hoef je je nooit meer af te vragen of al je bronnen correct aangesloten zijn of niet. Zoals bij de andere Lifestyle-sets beschik je hier ook over zes HD-videobronnen, die je met één afstandsbediening kan bedienen. Het 510-systeem maakt gebruik van de Virtually Invisible cube-luidsprekers en de Acoustimass-module die je geluidservaring nog intenser moet maken. De ADAPTIQ-techniek zorgt voor een volledig aangepast resultaat voor de kamer waar het systeem zich in bevindt.

meer in :   
LIFESTYLE

elektrozine.be
Gemakkelijk te installeren home cinema-systeem
LIFESTYLE 520 II Black BOSE (home cinema set)

LIFESTYLE 520 II Black    
BOSE
<  € 1999,- waar te koop
vergelijk
Een home cinema-systeem installeren is niet altijd even eenvoudig: de vele kabels en opstellingsmogelijkheden kunnen ervoor zorgen dat je soms het overzicht kwijt raakt. Bose wil daar verandering in brengen met het Unify Intelligent Integration System. Deze technologie begeleidt je tijdens de installatie stapsgewijs van het systeem, zodat je zeker bent dat alle componenten goed in het systeem opgenomen worden. Wanneer je dan de componenten op de bedieningsconsole aansluit, geeft het systeem aan de beste aansluitingen aan via berichten op het scherm. Uiteraard wordt deze techniek gekoppeld aan de Bose-geluidskwaliteit en -connectiviteit. Zo kan je maximaal zes HD-videobronnen op het systeem aansluiten, zoals je Blu-ray speler, kabelontvanger en gameconsole. Deze componenten kan je bovendien met één afstandsbediening bedienen. Dit apparaat maakt gebruik van de Direct/Reflecting cube-luidsprekers, die samenwerking met een uit het zicht te plaatsen Acoustimass-module voor meer intensiteit. Voor een nog persoonlijker geluid is dit 5.1-systeem uitgerust met het ADAPTIQ-systeem dat de vorm, grootte en structuur van je kamer analyseert en de surround sound aan de hand daarvan aanpast. Dit systeem is verkrijgbaar in het zwart en in het wit.

meer in :   
LIFESTYLE

elektrozine.be
Ultiem home entertainment
HT-F9750W SAMSUNG (home cinema set)

HT-F9750W    
SAMSUNG
<  € 1999,- waar te koop
vergelijk
De nieuwe audio- en video-oplossingen van Samsung zijn de perfecte aanvulling op de Samsung Smart TV. Altijd en overal van muziek genieten in de ultieme geluidskwaliteit. Het Home Theater System HT-F9750W is daarvoor uitgerust met een digitale Gallium Nitride (GaN) versterker en een nieuwe DTS Neo fusion codec, exclusief voor Samsung ontwikkeld. Het veelzijdige systeem beschikt ook over geïntegreerde WiFi-technologie, bluetooth en de nieuwe Samsung Smart Hub. Zo heb je altijd toegang tot je favoriete muziek, films en apps. En met zijn strakke, metalen design past hij als gegoten in elk modern interieur!

elektrozine.be
High-end 7.1-systeem
HT-E6750W SAMSUNG (home cinema set)

HT-E6750W    
SAMSUNG
<  € 999,- waar te koop
vergelijk
Het E6750W-systeem moet voor een totale geluidservaring zorgen: het 7.1-kanaalsysteem is uitgerust met luidsprekers die beschikken over een buizenversterker en digitale versterkertechnologie, wat voor een schitterend geluid moet zorgen zonder ruis en vervorming. De geluidskwaliteit wordt nog verder verbeterd door het gebruik van hittebestendige en trillingsdempende glasvezel. De 6.5-inch woofer is voorzien van een 10-inch passieve radiator aan de achterkant, waardoor lage frequentiegeluiden versterkt worden, zuiverder worden weergegeven en een bredere nagalm meekrijgen. Het systeem, dat bovendien volledig draadloos is, biedt toegang tot de Samsung Smart Hub en de bijhorende internetdiensten, waardoor je apps kan downloaden, e-mails kan lezen, online filmpjes kan bekijken, enzovoort. Via Wi-Fi Direct kan je snel bestanden met compatibele apparaten uitwisselen en bekijken op je televisie. Met de 3D Blu-ray speler haal je zowel 2D- als 3D-beelden aan hoge kwaliteit naar je woonkamer.

elektrozine.be
2.1 3D Blu-ray home cinema
HT-E8200 SAMSUNG (home cinema set)

HT-E8200    
SAMSUNG
<  € 799,- waar te koop
vergelijk
De E8200 bestaat uit een combinatie van een soundbar met een draadloze subwoofer voor een 2.1-systeem. Dit toestel bevat een ingebouwde 3D Blu-ray speler die ook toegang biedt tot een Smart Hub dankzij de geïntegreerde wifi-technologie. Via deze Smart Hub heb je als gebruiker toegang tot internetcontent, applicaties, sociale netwerken, enzovoort. Deze home cinema set werd ook met Bluetooth uitgerust, waardoor je gemakkelijk muziek kan uitwisselen met bijvoorbeeld smartphones of mp3-spelers. Ook via Wi-Fi Direct kan je snel bestanden uitwisselen, terwijl de AllShare Play-functie je toelaat om draadloos bestanden te streamen vanaf elk compatibel apparaat. Smart Volume helpt je dan weer om volumeverschillen tussen verschillende zenders te neutraliseren.

elektrozine.be
2.1 set met 3D Blu-ray
BDS 370W HARMAN KARDON (home cinema set)

BDS 370W    
HARMAN KARDON
<  € 999,- waar te koop
vergelijk
Met dit systeem ben je volledig mee op home cinema vlak, en dit zonder een wirwar aan kabels of luidsprekers. De BDS 370 D is het paradepaardje van Harman Kardon en bestaat uit een versterker met 3D Blu-ray-speler, FM-tuner en slechts twee luidsprekers en subwoofer. En dit alles in een knappe hoogglans wit afwerking. De Dolby Virtual Speaker technologie zorgt voor een realistisch surroundgeluid ondanks de 2.1-opstelling. Een usb-ingang aan de voorzijde maakt dat je video, audio en foto's kan afspelen en weergeven. De schermmenu's zijn overigens mooi in kleur.

elektrozine.be
Soundbar met ingebouwde dvd-speler
AHC1600 AKAI (home cinema set)

AHC1600    
AKAI
<  € 229,- waar te koop
vergelijk
Bekijk films en foto's of beluister je favoriete muziek met deze soundbar met ingebouwde dvd-speler, digitale radiotuner en usb-aansluiting. Met 18 programmeerbare voorkeuzezenders vind je je favoriete FM-radiostations snel terug. De soundbar beschikt over twee 18W RMS satellietspeakers en een bijpassende 36W RMS sterke subwoofer voor de lage tonen. Ondanks het compacte formaat kan je van een virtueel surroundgeluid genieten.

elektrozine.be
vergelijk
BH9540TW LG (home cinema set)
BH9540TW
LG
9.1
<  € 1299,-    
waar te koop
vergelijk
BDVN7200WB SONY (home cinema set)
BDVN7200WB
SONY
5.1
Blu-ray 3D
DLNA
<  € 699,-    
waar te koop
vergelijk
BH7440P LG (home cinema set)
BH7440P
LG
5.1
Blu-ray 3D
<  € 599,-    
waar te koop
vergelijk
BH7240C LG (home cinema set)
BH7240C
LG
2.1
Blu-ray 3D
<  € 399,-    
waar te koop
Bekijk alle 78 - home cinema set >>
elektrozine.be
Lancering cuizine.be
  Uitgelegd: 4K Ultra HD pass-through
Steeds meer AV-receivers komen met een ingebakken ‘4K Ultra HD Pass-through’-functie, waarmee je je ...
  Wat is high-resolution audio?
Audioweergave zoals wij ze voornamelijk kennen via onze mobiele apparaten of streamers, komt voor echte ...
  Hoe zorg ik voor beter geluid op mijn tv?
De geluidskwaliteit van je flatscreen tv laat veelal te wensen over. Een externe luidspreker kan daarom ...
  Waarop letten bij het plaatsen van je luidsprekers?
In een home cinema is het uiteraard belangrijk om het maximum uit je luidsprekers te halen. Daarom is ...
meer tips
  • Dolby
    Systeem voor ruisonderdrukking in audio-apparatuur volgens de specificaties van Dolby Laboratories, Inc.
shop_meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
NIEUWSBRIEF
Shop On Site
AANBEVOLEN HANDELAARS
Aalst // Aalst // Adegem // Affligem // Antwerpen // Antwerpen // Antwerpen // Arendonk // Baardegem // Balen // Balen // Belsele // Beringen // Betekom // Beveren // Blankenberge // Bonheiden // Booischot // Boom // Boortmeerbeek // Borgerhout, Antwerpen // Bornem // Brakel // Brasschaat // Brasschaat-maria Ter Heide // Brecht // Bredene // Brugge // Brugge // Brugge // Brugge // Brussel // Brussel // Bruxelles // Buggenhout // De Klinge // Deerlijk // Deinze // Deinze // Dendermonde // Dendermonde // Dessel // Deurne // Diksmuide // Dilbeek // Drieslinter // Ekeren // Erembodegem // Erembodegem // Erpe-mere // Ertvelde // Ertvelde-evergem // Galmaarden // Galmaarden // Gavere // Geel // Gent // Gent // Gent // Gent // Gent // Geraardsbergen // Grimbergen // Gruitrode // Halen // Halle // Hamme // Hamme // Hasselt // Herent // Herent (veltem-beisem) // Heusden-zolder // Heverlee // Hoboken // Ieper // Ieper // Ingelmunster // Izegem // Kapellen // Kapellen // Kinrooi // Kinrooi // Knesselare // Knokke // Knokke-heist // Knokke-heist // Knokke-heist // Kortrijk // Kortrijk // Kortrijk // Kortrijk-bellegem // Kuringen // Leopoldsburg // Leuven // Leuven // Lier // Lierde // Lochristi // Lommel // Lommel // Lommel // Lommel // Maasmechelen // Maasmechelen // Maldegem // Mechelen // Mechelen // Meldert // Melle // Merelbeke // Merelbeke // Merksplas // Middelkerke // Mortsel // Muizen // Neder-over-heembeek // Nederzwalm // Nieuwpoort-bad // Nijlen // Ninove // Olsene/zulte // Oostduinkerke // Oostende // Oostende // Oostende // Opdorp-buggenhout // Oudenaarde // Poperinge // Poperinge // Poperinge // Rijkevorsel // Ronse // Roosdaal // Rumst // Scherpenheuvel // Scherpenheuvel // Schilde // Sint-andries // Sint-genesius-rode // Sint-gillis-waas // Sint-kruis Brugge // Sint-niklaas // Sint-niklaas // Stevoort // Temse // Tessenderlo // Tessenderlo // Tielt // Tienen // Tienen // Tongeren // Torhout // Tremelo // Turnhout // Turnhout // Vlamertinge // Vlamertinge // Waardamme // Waardamme // Werchter // Westerlo // Westkapelle // Wetteren // Wevelgem // Willebroek // Wilsele // Wilsele-leuven // Wommelgem // Wommelgem // Zaventem // Zedelgem // Zele // Zelem (halen) // Zomergem // Zottegem // Zutendaal // Zwijnaarde (gent)