word fan

nieuwigheden

De nieuwste producten op de markt
AUDIO / HIFI :
BEVEILIGING :
BODY CARE :
COMPUTER :
DOMOTICA :
FOTO :
GEREEDSCHAP :
HUISHOUDELEKTRO :
INSTALLATIE :
KLIMATISATIE / AIRCO :
MOBILE / GSM / GPS :
TELECOM/OFFICE :
VERLICHTING :
VISION / TV :
Nieuwigheden in België :
Groepeer :


Muurluidspreker voor surround sound
BeoLab 12-3 White B&O (luidspreker)

BeoLab 12-3 White    
B&O
<  € 4390,- waar te koop
Met de BeoLab 12 ontwikkelde Bang & Olufsen voor het eerst een muurluidspreker die ontwikkeld werd voor video- en surround sound-opstellingen. Dit toestel is uitgerust met de B&O-geluidstechnologie, waardoor de frequenties horizontaal in een hoek van 180 graden verspreid worden en je als luisteraar overal kan zitten en toch van een optimale luisterervaring kan genieten. De BeoLab 12 beschikt over een 3/4-inch Acoustic Lens voor de hoge tonen, een 2-inch middentoneneenheid en twee 6,5-inch platte CosCone-woofers voor de lage frequenties die naar de muur gericht zijn. Bovendien is de lens in hoogte verstelbaar voor een optimaal geluid. Het systeem kan bij flatscreentelevisies van Bang & Olufsen (of elk ander merk) gebruikt worden en past ook naadloos bij alle andere muzieksystemen van Bang & Olufsen.

elektrozine.be
Oranje boven!
3520115107 BUGATTI (espresso)

3520115107    
BUGATTI
<  € 850,- waar te koop
Maak in een mum van tijd heerlijke koffie en cappucino's! Dit gele pareltje van Bugatti ziet er niet alleen heel leuk uit, het eindresultaat zal je van je sokken blazen! Slechts met een druk op de knop maak je je favoriete drankje klaar. Beschikbaar in meerdere kleuren. Werkt op koffie pads of poeder.

meer in :   
ELECTRO BUGATTI

elektrozine.be
3520115101 BUGATTI (espresso)

3520115101    
BUGATTI
<  € 850,- waar te koop
Maak in een mum van tijd heerlijke koffie en cappucino's! Dit gele pareltje van Bugatti ziet er niet alleen heel leuk uit, het eindresultaat zal je van je sokken blazen! Slechts met een druk op de knop maak je je favoriete drankje klaar. Beschikbaar in meerdere kleuren. Werkt op koffie pads of poeder.

meer in :   
ELECTRO BUGATTI

elektrozine.be
3520115108 BUGATTI (espresso)

3520115108    
BUGATTI
<  € 850,- waar te koop
Maak in een mum van tijd heerlijke koffie en cappucino's! Dit paarse pareltje van Bugatti ziet er niet alleen heel leuk uit, het eindresultaat zal je van je sokken blazen! Slechts met een druk op de knop maak je je favoriete drankje klaar. Beschikbaar in meerdere kleuren. Werkt op koffie pads of poeder.

meer in :   
ELECTRO BUGATTI

elektrozine.be
Kanariegele Diva
3520115110 BUGATTI (espresso)

3520115110    
BUGATTI
<  € 850,- waar te koop
Maak in een mum van tijd heerlijke koffie en cappucino's! Dit gele pareltje van Bugatti ziet er niet alleen heel leuk uit, het eindresultaat zal je van je sokken blazen! Slechts met een druk op de knop maak je je favoriete drankje klaar. Beschikbaar in meerdere kleuren. Werkt op koffie pads of poeder.

meer in :   
ELECTRO BUGATTI

elektrozine.be
Maak van je smartphone en tablet een slimme afstandsbediening
URC 8810 ONE FOR ALL (afstandsbediening)

URC 8810    
ONE FOR ALL
<  € 44,99 waar te koop
Tover je smartphone of tablet om in een slimme afstandsbediening met de One For All Smart Zapper. De Smart Zapper zet Bluetooth-signalen van je mobiele toestellen om in een infrarood signaal dat je home cinema apparatuur en tv aanstuurt. Bovendien bevat de Smart Zapper zelf nog enkele basistoetsen. Bediening op de smartphone of tablet loopt via de NEVO-app.

elektrozine.be
Eendeurskoelkast met 202 liter inhoud
SKS81200C0 AEG (koelkast inbouw)

SKS81200C0    
AEG
<  € 899,99 waar te koop
Deze koelkast scoort sterk wat betreft energie-efficiëntie, getuige hiervan het knappe A++ energielabel. Maar ook op vlak van ergonomie heeft AEG met dit toestel enkele troeven achter de hand. Zo is deze koelkast met de Coolmatic-functie voorzien van een functionaliteit waarmee temperatuurswijzigingen wanneer vers voedsel in de koelkast wordt geplaatst, tot een minimum worden beperkt. Dit zou immers de bewaaromstandigheden van de andere voedingswaren negatief kunnen beïnvloeden. Na het tijdelijk verlagen van de temperatuur, schakelt deze functie zich automatisch opnieuw uit.
Verder is de koelkast ook eenvoudig te reinigen. Er zijn immers geen hoeken waar vuil of bacteriën zich kunnen ophopen. Zo kan je er op vertrouwen dat het eten in de allerbeste omgeving wordt bewaard.

elektrozine.be
Ultraslanke Full HD-tv met Ambilight
48PFK6949/12 PHILIPS TV (televisie)

48PFK6949/12    
PHILIPS TV
<  € 999,99 waar te koop
Deze 48 incher komt met een slank, modern design en wordt dankzij de Ambilight-technologie nog meer in jouw interieur opgenomen. Het toestel biedt een Full HD-resolutie, 3D en de PixelPrecise HD-engine voor een levendige beeldkwaliteit. Digital Natural Motion moet daarbij voor vloeiende bewegende beelden zorgen. Met de MyRemote-app kan je ook via je mobiel toestel de tv gaan bedienen, terwijl je met Miracast het scherm van je smartphone of tablet kan gaan spiegelen op je tv. Met Cloud TV heb je keuze uit honderden tv-zenders van onder de hele wereld. Omdat heel wat verschillende kamers tegenwoordig een televisie in huis hebben, kan je spreken van een multiroomervaring. Multiroom TV stelt je in staat om dit toestel te gebruiken als server waarmee je digitale tv-uitzendingen en opnames met een andere tv in hetzelfde netwerk kan delen.

meer in :   
6000

elektrozine.be
Retro frituren
Turbo SF 4159 ( 136150 ) FRITEL (friteuse)

Turbo SF 4159 ( 136150 )    
FRITEL
<  € 59,99 waar te koop
De nieuwe trendy friteuse met retro vormgeving, FRITEL Turbo SF 4159, heeft alle voordelen en comfort van een koude zone friteuse. Dankzij het gepatenteerde Turbo SF systeem is de veiligheid absoluut gewaarborgd. Bovendien zorgt dit systeem ook nog eens voor sneller, gezonder en groe ner frituren! Met filterdeksel met kijkvenster en permanent metalen filter. Ideale friteuse voor jonge gezinnen met nieuwsgierige kinderhandjes in de buurt omwille van de integrale COOL WALL- behuizing.

meer in :   
TURBO SF SERIES

elektrozine.be
MaxiSense inductiekookplaat 78 cm
HKM85411FB AEG (kookplaat)

HKM85411FB    
AEG
<  € 1599,99 waar te koop
Op deze MaxiSense inductiekookplaat kan je vertrouwen. De vooraf ingestelde bakniveaus zorgen ervoor dat de ProFry Sensor steeds de juiste temperatuur van de kookplaat handhaaft, waardoor je steeds consistente bakresultaten en een geweldige smaak scoort. Je kan ook elke kookzone met een druk op de knop bedienen dankzij de elegant ontworpen DirekTouch-bedieningselementen. Het enige wat je hoeft te doen is drukken om de gewenste temperatuur of je vinger er naartoe schuiven. En heb je dan een gerecht dat snel en intens moet worden verhit, is er de Power Boosterfunctie om dit klusje te klaren. Verder is er ook nog de Stop&Go-functie, die je het kookproces volledig onderbreekt gedurende een korte, ingestelde periode. Dit geeft je bijvoorbeeld de mogelijkheid om de telefoon op te nemen, of de deur te openen, zonder dat dit hoeft te betekenen dat je maaltijd naar de haaien gaat.
Met het Hob2Hood-verbindingssysteem kan het koken voortaan nog eenvoudiger verlopen. Zo kunnen dampkappen met die zelfde ingebouwde functies automatisch reageren op wat er op de kookplaat aan de hand is. Wordt er intensief gekookt en ontstaan er desgevolg ook behoorlijk wat dampen, dan schakelt de dampkap en de ventilatoren een of meerdere versnellingen hoger en wordt ook de verlichting bijgestuurd.

elektrozine.be
Integreerbare vaatwasser
F56312IM0 AEG (vaatwasser inbouw)

F56312IM0    
AEG
<  € 699,99 waar te koop
Met deze integreerbare vaatwasser kan je tot 13 couverts in een keer wassen, in een van de 6 programma's en een van de 4 temperaturen. AEG maakte dit mogelijk door te voorzien in een flexibele indeling van de laadruimte. Ook werd de bovenste korf voorzien van zachte rubberen toppen, waardoor gegarandeerd wordt dat de glazen niet gaan omvallen of beschadigd raken. Een andere functionaliteit, de TimeSaver-functie, zorgt ervoor de je de cyclus van het programma met de helft in lengte kan verminderen. Perfect dus wanneer je gasten hebt. Zo kan je de het toestel na de aperitiefhapjes en het voorgerecht al laten draaien.

elektrozine.be
Flexibele vaatwasser
ZDT22001FA ZANUSSI (vaatwasser inbouw)

ZDT22001FA    
ZANUSSI
<  € 579,99 waar te koop
De stijlvolle en moderne flexibele mandjes van deze vaatwasser bieden een grote capaciteit en flexibiliteit, zodat ze geschikt zijn voor alle soorten ladingen. U kunt gemakkelijk tot 13 couverts plaatsen, en al uw serviesgoed en bestek schitterend schoon krijgen. Het Intensive Care-programma op 70°C van deze vaatwasser krijgt zelfs de vuilste potten en pannen ultraschoon. De verhoogde temperatuur van de laatste spoeling zorgt voor een maximale hygiëne van uw keukengerei, omdat het garantie biedt op voor 99,99% bacterievrije resultaten. Wanneer u gehaast bent, selecteert u gewoon de optie Snelle was. U krijgt uw licht vervuilde vaat op 65°C in slechts 30 minuten schitterend schoon. De vaatwasser die automatisch wordt ingeschakeld wanneer u het wenst. De functie Set & Go laat uw vaatwasser automatisch starten, precies wanneer u wilt – zelfs als u niet in de buurt bent! Uitstellen is niet nodig - deze vaatwasser zal uw vaat voorspoelen! Het programma Voorspoelen van deze vaatwasser spoelt alle vuile vaat voor, zorgt dat bacteriën en geurtjes tot een minimum wordt beperkt, totdat de vaatwasser vol is.

elektrozine.be
Maximale hygiëne
ZDT26020FA ZANUSSI (vaatwasser inbouw)

ZDT26020FA    
ZANUSSI
<  € 699,99 waar te koop
Diner voor 13? Doodeenvoudig! De stijlvolle en moderne flexibele mandjes van deze vaatwasser bieden een grote capaciteit en flexibiliteit, zodat ze geschikt zijn voor alle soorten ladingen. U kunt gemakkelijk tot 13 bestekken plaatsen, en al uw vaat schitterend schoon krijgen. Maximale hygiëne voor een ultraschone vaat Het Intensive Care-programma op 70 ° C van deze vaatwasser krijgt zelfs de vuilste potten en pannen ultraschoon. De verhoogde temperatuur van de laatste spoeling zorgt voor een maximale hygiëne van uw keukengerei, omdat het garantie biedt op 99.99 % bacterievrije resultaten. Bespaar energie en geld met deze autooff functie Deze vaatwasser is uitgerust met een handige AutoOff functie waardoor het zichzelf uitschakelt kort na het einde van de afwascyclus. Een besparing op energie en geld. De vaatwasser die het denken van u overneemt ! Druk gewoon op het automatische programma van deze vaatwasser en hij gebruikt automatisch de juiste tijd, temperatuur, water en energie instellingen die voor de lading nodig zijn. Zorg goed voor uw glaswerk Deze vaatwasser reinigt uw delicaat glaswerk even voorzichtig als u dat zou doen. De SoftSpikes beschermen uw glazen en voorkomen dat ze omvallen of bekrast worden. Het leven is te kort om met je hoofd bij de vaat te zitten Laat huishoudelijke klussen uw leven niet langer domineren. Deze vaatwasser beschikt over het programma Quick - Wash en maakt uw vaat in slechts 30 minuten op 60 ° C schoon, u hebt dus tijd zat voor plezier.

elektrozine.be
ZBA23021SA ZANUSSI (koelkast inbouw)

ZBA23021SA    
ZANUSSI
<  € 629,99 waar te koop
Deze koelkast zonder vriesgedeelte is al voor de iets grotere gezinnen. Er is de mogelijkheid om de legplateau's te verplaatsen, afhankelijk van hoe je je koelkast wil indelen. Onderaan is er een grote groentelade voorzien. Zo bewaren je groenten veel langer.

elektrozine.be
ZHC6846XA ZANUSSI (dampkap)

ZHC6846XA    
ZANUSSI
<  € 349,99 waar te koop
Deze doeltreffende afzuigkap is simpel ontworpen om bij elke keuken te passen en elimineert kookgeurtjes om te zorgen dat uw keuken fris blijft ruiken. Dankzij de heldere halogeenlampen die in de extractie-eenheid zijn gebouwd, biedt deze afzuigkap veel licht, zodat u altijd precies kunt zien wat u doet.

elektrozine.be
ZHC92661XA ZANUSSI (dampkap)

ZHC92661XA    
ZANUSSI
<  € 459,99 waar te koop
Voor mensen die een groot kookgedeelte nodig hebben, met meer kookmogelijkheden, is deze extra brede afzuigkap (90 cm) de ideale extractie-oplossing! Hebt u bij het koken meer of minder vermogen van de afzuigkap nodig? De bediening zorgt ervoor dat u met één druk op een knop de gewenst stand bereikt. De aluminium cassettefilter van deze afzuigkap vergt echt weinig onderhoud. Om deze te reinigen plaatst u hem gewoon in de afwasautomaat! Dankzij de heldere halogeenlampen die in de extractie-eenheid zijn gebouwd, biedt deze afzuigkap veel licht, zodat u altijd precies kunt zien wat u doet.

elektrozine.be
Eilanddampkap met moderne uitstraling
ZHS92350XA ZANUSSI (dampkap)

ZHS92350XA    
ZANUSSI
<  € 999,99 waar te koop
Deze decoratieve afzuigkap zorgt dat uw keuken altijd fris en geurvrij is en deze tevens een moderne uitstraling krijgt. Voor mensen die een groot kookgedeelte nodig hebben, met meer kookmogelijkheden, is deze extra brede afzuigkap (90 cm) de ideale extractie-oplossing! De aluminium cassettefilter van deze afzuigkap vergt echt weinig onderhoud. Om deze te reinigen plaatst u hem gewoon in de vaatwasser! De mechanische druktoetsbediening van deze afzuigkap zorgt ervoor dat u snel en eenvoudig meer of minder afzuigsnelheid en -vermogen krijgt wanneer het nodig is.

elektrozine.be
Aanpasbare kookplaat
ZEM8740FBA ZANUSSI (kookplaat)

ZEM8740FBA    
ZANUSSI
<  € 1049,99 waar te koop
Pas het verwarmingsoppervlak aan op al uw potten en pannen Wanneer uw schaal erg groot is of een ongewone vorm heeft, gebruik dan de EasyFlex brugfunctie om de twee kookzones samen te voegen voor een grotere kookzone om uw schaal optimaal te verwarmen. Stel gewoon de starttijd in en vertrek ! De Set & Go- functie van deze kookplaat bereidt uw gerecht haast zonder uw hulp. Stel gewoon de tijd in en vertrek, de kookplaat schakelt zichzelf uit wanneer de bereidingsduur verstreken is. Een eenvoudige manier om zorgeloosheid te bereiken Gebruik het kinderslot van deze kookplaat om te voorkomen dat kinderen ze per ongeluk inschakelen. Het is een eenvoudige manier om zorgeloosheid te bereiken. Totale temperatuurcontrole met één vinger ! Met de gevoelige schuif-aanraakbediening kunt u met slechts één vinger de warmte verhogen of verlagen tot het gewenste niveau. Zonder twijfel, de makkelijkst te reinigen kookplaat ! Bij inductiekoken kan de warmte onmiddellijk worden uitgeschakeld wanneer voedsel lijkt te gaan overkoken, en als het toch gebeurt, zal het niet vastbranden op het koudere oppervlak. U kunt het gewoon schoonvegen !

elektrozine.be
VIB 644 C E INDESIT (kookplaat)

VIB 644 C E    
INDESIT
<  € 399,- waar te koop
Koken op inductie biedt heel wat voordelen. Zo kan je veel sneller koken. Deze inductiekookplaat maakt plaats voor 4 kookzones. De kookplaat bedienen is kinderspel. Via tiptoetsen bedien je de vuren een voor een. De afgeronde hoeken zorgen voor een zachte indruk.

elektrozine.be
PIM 640 AS (IX) INDESIT (kookplaat)

PIM 640 AS (IX)    
INDESIT
<  € 199,- waar te koop
Koken op gas is voor velen een waar genot. Deze gaskookplaat van 60cm beschikt over 4 gasbranders. De vlambeveiliging zorgt ervoor dat de boel niet in brand kan vliegen. De pandragers zijn vervaardigd uit geëmailleerd materiaal.

elektrozine.be
Lancering cuizine.be
  Zo verleng je de levensduur van je smartphonebatterij
De accu is zowat het zwakke punt van onze smartphone. In de meeste gevallen merk je na een jaar al de ...
  High Dynamic Range: de moeite waard of slechts een gimmick?
Ultra HD rolt volop over de lippen, maar een andere ontwikkeling zou op korte termijn de beeldkwaliteit ...
  Luidsprekers aansluiten: via HDMI of via een optische kabel?
Bij het aansluiten van je geluidssysteem op je televisie kan je doorgaans kiezen tussen bekabeling via ...
  Hoe kies ik een projectiescherm?
Een goede projector is maar de helft van een geheel. Ook het projectiescherm is belangrijk als je van ...
meer tips
  • Clear Voice
    Verhoogt de opnamekwaliteit van het frequentiebereik van stemmen waardoor de helderst mogelijke weergave wordt bereikt.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
NIEUWSBRIEF