word fan

nieuwigheden

De nieuwste producten op de markt
AUDIO / HIFI :
BEVEILIGING :
BODY CARE :
COMPUTER :
DOMOTICA :
FOTO :
GEREEDSCHAP :
HUISHOUDELEKTRO :
INSTALLATIE :
KLIMATISATIE / AIRCO :
MOBILE / GSM / GPS :
TELECOM/OFFICE :
VERLICHTING :
VISION / TV :
Nieuwigheden in België :
Groepeer :


Maak zelf je roomijs!
5KICA0WH KITCHENAID (keukenrobots accessoires)

5KICA0WH    
KITCHENAID
<  € 110,- waar te koop
Sorbetière of Ice Maker voor gebruik met de keukenrobot. Optioneel accessoire, uitsluitend voor gebruik op alle Europese mixers/keukenrobots. Produceert in 20-30 minuten tot 1,9 liter roomijs, sorbets of ijskoude traktaties en desserts. De vloeistof binnen de dubbele wanden van deze innovatieve vrieskom zorgt voor grondige, gelijkmatige bevriezing tijdens het totale mixproces. De vrieskom is niet vaatwasbestendig!

meer in :   
ARTISAN MIXER 4,8L

elektrozine.be
Elektrisch peperen
0840084 COSY & TRENDY (pepermolens elektrisch)

0840084    
COSY & TRENDY
<  € 14,39 waar te koop
Een elektrische pepermolen is al lang geen nieuwtje meer. Toch blijft het een leuke keukengadget om te hebben. Ook wanneer je gasten hebben, is het voor hen aangenaam om op een makkelijke manier hun gerecht bij te kruiden. De zwarte matte kleur zorgt voor een strakke en moderne look

elektrozine.be
De Rainbow One, de lichte cilinder die je omver blaast
Rainbow One Blue JARRE (streaming audio)

Rainbow One Blue    
JARRE
<  € 149,- waar te koop
De Rainbow One is compact, zoveel kan je wel zeggen. Met z'n 400 gram zou je hem snel kunnen onderschatten, maar doe dat vooral niet. Voor je het weet word je omvergeblazen. Net zoals bijvoorbeeld de AeroSkull of de AeroTwist is deze opvallende koker er in tal van kleuren, en weet hij ondanks zijn omvang te imponeren met diezelfde geluidskwaliteit waar Jarre Technologies waar op gepatenteerd lijkt.

meer in :   
RAINBOW ONE

elektrozine.be
Decoratieve muurdampkap
KDC91XE SMEG (dampkap)

KDC91XE    
SMEG
<  € 299,- waar te koop
Deze decoratieve muurdampkap van Smeg is uitgerust met een motor met een dubbele turbine. De maximale capaciteit bedraagt 575 m³/u. Kan tot 3 snelheden zuigen en heeft 3 metaalfilters. Hou je kookpotten steeds goed in het oog dankzij de verlichting met 2 lampjes van 40 W.

elektrozine.be
AeroBull HD: het luide party animal
AeroBull HD Glossy Red JARRE (luidsprekerdock)

AeroBull HD Glossy Red    
JARRE
<  € 1499,- waar te koop
Op zoek naar een opvallend designitem dat meer kan dan enkel opvallen? Stop met zoeken! De AeroBull van Jarre is een uit de kluiten gewassen bulldog van 18 kilo, die achter z'n stoere zonnebril performante luidsprekers herbergt, goed voor een totaal uitgangsvermogen 120 Watt. Aan de hand van het bijgeleverde bot doet jouw nieuwe huisdier precies wat je van hem verlangt. Wie toch liever gaat voor de natuurlijke kleuren in plaats van deze roodhuid stellen we graag gerust: de AeroBull is er ook in de kleuren wit en zwart. Wedden dat ie jouw nieuwe beste vriend wordt?

meer in :   
AEROBULL HD

elektrozine.be
Draadloze designspeaker
AeroSkull XS Glossy Red JARRE (streaming audio)

AeroSkull XS Glossy Red    
JARRE
<  € 249,- waar te koop
De Franse Jean-Michel Jarre maakt sinds 2005 na synthesizer-muziek ook luidsprekers. Het meest opvallende hierbij is dat ze niet alleen een ruimte vullen met vol geluid, maar ineens ook een designitem er aan toevoegen. Zo ook bij de AeroSkull XS, ook al ie is een stuk kleiner dan de grote broer, de AeroSkull HD. Het toestel biedt een frequentiebereik van 100 Hz - 20 kHz en is uitgerust met twee 4,5 W-speakers en een 9 W-subwoofer. De geluidskwaliteit wordt verder verzorgd door ondersteuning voor de apt-x- en A2DP-codecs. De XS is er in tal van kleuren, waarvan er zeker wel eentje is dat je voorkeur uitdraagt. En geef toe: in tegenstelling tot andere speakers, die na verloop van tijd simpelweg staan te bestoffen, is de kans klein dat je deze over het -euheum- hoofd zal zien...

meer in :   
AEROSKULL XS

elektrozine.be
Geïntegreerde dampkap
KSEG7XE SMEG (dampkap)

KSEG7XE    
SMEG
<  € 199,- waar te koop
Dampkap met 1 3 snelheden en een capaciteit van 520 m³/u. De halogeen verlichting zorgt ervoor dat je steeds goed je kookpotten in het oog kan houden. Afvoer: Ø 150 mm, met terugslagklep. Jaarlijks energieverbruik: 127,2 kWh/ a

elektrozine.be
Telescopische dampkap met 3 snelheden
KSET9XE SMEG (dampkap)

KSET9XE    
SMEG
<  € 279,- waar te koop
Telescopische dampkap uitgerust met 3 snelheden. Geluidsniveau : 53 dB(A) (stand 1), 66 dB(A) (stand 3) Afvoer: Ø 150 mm. Het voordeel aan een telescopische dampkap is dat die subtiel wegzit tijdens het koken.

elektrozine.be
Roze eye-catcher
TSF01PKEU SMEG (broodroosters)

TSF01PKEU    
SMEG
<  € 139,- waar te koop
Je boterhammetjes roosteren zal nog nooit zo leuk geweest zijn! Deze schattige broodrooster in een retro kleedje overtuigt meteen. De kleinste details maken van deze broodrooster een echte eye-catcher!

meer in :   
50'S RETRO STYLE AESTHETIC

elektrozine.be
Uitgebreid home cinema-systeem
Acoustimass 10 Series V Black BOSE (luidspreker)

Acoustimass 10 Series V Black    
BOSE
<  € 1279,- waar te koop
Het Acoustimass 10-systeem moet het geluid van je televisie naar nieuwe hoogtes brengen. De vijf luidsprekers, aangevuld met een aparte subwoofer, zorgen voor meer en diepere bas, waardoor zowel films als muziek een pak beter tot hun recht komen. Bose zorgde voor een nieuw ontwerp van de Direct/Reflecting Series-speakers, waardoor die nu kleiner en beter zijn. De nauwkeurig ingestelde drivers in de luidsprekers moeten voor een nog beter geluid zorgen. Bovendien zijn ze een stuk compacter en zitten ze bijna vijf centimeter dichter op de muur dan het vorige ontwerp. De laageffecten van de bas kan je bovendien naar eigen behoefte gaan aanpassen voor een persoonlijker resultaat.

meer in :   
ACOUSTIMASS

elektrozine.be
Compact stereosysteem
Acoustimass 3 series V Black BOSE (luidspreker)

Acoustimass 3 series V Black    
BOSE
<  € 399,95 waar te koop
De Acoustimass 3 is Boses meest 'basic' manier om een straf geluid naar je muziek te brengen. Het systeem bestaat uit twee Virtually Invisible Series II-speakers van slechts 9 cm hoog, aangevuld met een compacte Acoustimass-module voor diepe bastonen. De aparte Acoustimass-speaker moet zowel bij hoog als laag volume voor stevige lage tonen zorgen, terwijl de kleinere speakers een vullend geluid bieden voor de kleine tot middelgrote ruimte.

meer in :   
ACOUSTIMASS

elektrozine.be
Twist and Shout met deze AeroTwist-speaker
AeroTwist Orange JARRE (streaming audio)

AeroTwist Orange    
JARRE
<  € 329,- waar te koop
Draagbare luidsprekers zijn sinds enige jaren ongemeen populair. Maar helaas zijn de dingen ook vaak ronduit saai! Zo niet bij deze AeroTwist van - hoe kan het ook anders - Jarre Technologies. Het merk maakt er haar missie van om de luidsprekers die het produceert zo te designen dat ze onmiddellijk opvallen. De AeroTwist is een draagbare Bluetooth-speaker met vier luidsprekers die je eenvoudig uit elkaar kan halen en zo kan vastmaken aan een rugzak of handtas. Met de 4 x 4,5 W speakers levert hij in totaal tot wel 10 uur luisterplezier via een Bluetooth-bron of een mini-jack.

meer in :   
AEROTWIST

elektrozine.be
De AeroSkull HD+ in matzwart of chroom-zilver
AeroSkull HD+ Matt Black JARRE (luidsprekerdock)

AeroSkull HD+ Matt Black    
JARRE
<  € 599,- waar te koop
Deze AeroSkull HD+ is een van de twee varianten die de uitbreiding van de AeroSkull HD uitmaken. (De andere versie is een chroom-zilveren uitgave.) Qua prestaties is de AeroSkull HD+ identiek aan de standaardversie, dus het grote verschil situeert zich in het feit dat het gaat om een speciale uitgave. Ook bij deze versie zit er een bot die de muziekliefhebbende amateur-archeoloog toelaat om z'n nieuwe klassevolle speeltje een ruimte te laten vullen met volle basklanken en ook hoge tonen. Het hele bereik wordt met andere woorden aangesneden.

meer in :   
AEROSKULL HD+

elektrozine.be
49 inch Full HD-tv met webOS
49LF630V LG (televisie)

49LF630V    
LG
<  € 899,- waar te koop
Wie nog geen behoefte heeft aan een Ultra HD-televisie, maar toch het allernieuwste Smart TV-platform wil gebruiken, zit goed met de LF630V-reeks. De tv komt met een Full HD-paneel, de Picture Wizard III, om zelf op een eenvoudige manier het beeld naar jouw voorkeuren in te stellen. Met Clear Voice II kunnen filmfanaten dan weer de dialogen versterken en zo een betere balans in het geluid brengen. Via webOS 2.0 heb je ook toegang tot Smart TV. Met de Launcher heb je meteen een overzicht van al je bronnen en kan je gemakkelijk schakelen tussen bijvoorbeeld een app, randapparatuur of tv-zender. Met SmartShare kan je bovendien content van op je smartphone of tablet met je tv delen.

elektrozine.be
32 inch Full HD-tv met webOS
32LF630V LG (televisie)

32LF630V    
LG
<  € 499,- waar te koop
Ben je op zoek naar een kleinere televisie, maar wil je toch een mooi beeld en alle voordelen van Smart TV in huis halen, dan is dit toestel een leuke optie. Het apparaat biedt een Full HD-resolutie en is uitgerust met de webOS-software. Via de Launcher kan je bovendien snel en eenvoudig je Smart TV-content kiezen en opstarten. De televisie ondersteunt ook SmartShare, waarmee je content van op je mobiele apparaten gemakkelijk op je grote scherm kan bekijken. LG vult het toestel verder aan met de Magic Remote, waarmee je via point & click sneller je televisie kan bedienen. LG garandeert bovendien een volledig persoonlijke beeldkwaliteit dankzij de Picture Wizard III en een beter filmgeluid dankzij de Clear Voice II-techniek, waardoor dialogen beter tot hun recht komen.

elektrozine.be
Curved Ultra HD-televisie met diepere zwartwaarden
65UG870V LG (televisie)

65UG870V    
LG
<  € 2999,- waar te koop
De Ultra HD-resolute van deze UG870V wordt aangevuld met de True Black Control-techniek, dat dankzij de diepere zwartwaarden voor meer contrast moet zorgen. Het toestel biedt ook 3D in 4K-kwaliteit, wat voor extra scherpte en levendigheid moet zorgen. En ook als je niet over 4K-beelden beschikt, kan je dankzij de ingebouwde upscaler ook jouw Full HD-beelden omzetten naar beelden met meer detail. Ook deze televisie is uitgerust met het webOS-platform om van Smart TV-functies te kunnen genieten. Met de Magic Remote kan je dan weer op een intuïtieve manier je televisie bedienen met een scrollfunctie, gebaren, spraakcommando's en een cursorfunctie. Met SmartShare kan je content van op je mobiele apparaten op je televisie bekijken. De Smart Sound-modus zorgt dan weer voor de juiste geluidsequalizer voor de content die je aan het bekijken bent. Zo heb je verschillende opties voor muziek, film, sport of games. Dit gebeurt volledig automatisch, dus je hoeft niet meer manueel aan de slag. Ook op vlak van design wil de UG870V imponeren: de tv komt niet enkel met een fraai metallic design, maar heeft ook een gebogen scherm.

elektrozine.be
55-incher met 4K IPS-scherm
55UF850V LG (televisie)

55UF850V    
LG
<  € 1999,- waar te koop
Deze 55-inch televisie is een knap toestel voor wie een hoge eisen stelt voor zijn beeldkwaliteit. Het toestel is uitgerust met een Ultra HD-resolutie, waardoor je van de scherpste beeldkwaliteit kan genieten. Heb je geen Ultra HD-beeld in huis, dan kan je gebruikmaken van de ingebouwde upscaler, die Full HD-beelden opsmukt naar een hogere resolutie. Het scherm van de UF850V is bovendien een IPS-paneel, waardoor je bredere kijkhoeken krijgt en je uit alle hoeken waarheidsgetrouwe kleuren te zien krijgt. De fans van 3D kunnen zich dan weer in de handen wrijven met de 4K 3D-techniek, die scherper en levendiger moet zijn dan ooit tevoren. Qua design koos LG voor het Cinema Screen Design, wat leidt tot een heel dun toestel met uiterst dunne schermranden. Via SmartShare kan je content van op jouw mobiel toestel gaan delen, terwijl de Magic Remote voor een meer intuïtieve bediening van je televisie moet zorgen. Ingebouwde luidsprekers van Harman Kardon moeten voor een kwalitatief geluid zorgen.

elektrozine.be
65 inch Ultra HD-televisie met Nano Spectrum
65UF950V LG (televisie)

65UF950V    
LG
<  € 4499,- waar te koop
Met deze televisie van LG moet je meer kleuren dan ooit naar je woonkamer brengen. LG maakt gebruik van de nanospectrumtechnologie, wat een breder kleurenpalet moet opleveren. Samen met de Ultra HD-resolutie zorgt deze televisie voor een hele knappe beeldkwaliteit met extra veel detail en levendige kleuren. LG vangt het huidige gebrek aan een grote 4K-beeldbibliotheek op door in de televisie een upscaler in te bouwen die jouw HD-beelden er beter te doen uitzien. Het IPS-paneel moet dan weer voor extra grote kijkhoeken zorgen, zodat iedereen van een knap beeld kan genieten, ook als je niet recht voor de televisie zit. LG kijkt ook naar het design en pakt uit met een dun Cinema Screen-design. Deze televisie is ook uitgerust met webOS, het innovatieve Smart TV-platform. De Magic Remote-afstandbediening moet dan weer voor een intuïtieve bediening zorgen. Voor het geluid werkte LG samen met Harman Kardon, waardoor je ook op vlak van audio altijd een straf resultaat krijgt en je filmgeluiden mooi tot hun recht komen.

elektrozine.be
Een beter geluid voor je computer
Companion 50 BOSE (luidspreker)

Companion 50    
BOSE
<  € 399,95 waar te koop
Deze Companion 50 is een echte metgezel voor je computer. De twee luidsprekers worden aangevuld door een verborgen Acoustimass-module, die je zonder problemen uit het zicht kan plaatsen. Samen moeten ze dankzij de TrueSpace-technologie voor een ruimtelijke akoestiek zorgen, waarbij je muziek, games en films veel beter tot hun recht komen. De speakers sluit je aan op de bijgeleverde control pod, waarmee je het volume kan regelen en ook een mutefunctie, hoofdtelefoonaansluiting en aux-ingang op terugvindt.

meer in :   
COMPANION

elektrozine.be
Veelzijdige tafelgrill
PR102203 PRINCESS (grill)

PR102203    
PRINCESS
<  € 69,99 waar te koop
Deze veelzijdige bakplaat kan alles grillen: vlees, vis, groente, aardappelen, crêpes etc. Behoudt een gezonde en magere levenswijze dankzij deze grill want boter of olie is helemaal niet nodig. De bakplaat is voorzien van een anti-aanbaklaag: je eten bakt nooit aan en is gemakkelijk schoon te maken! Vaatwasmachinebestendig. Voorzien van een nauwkeurig regelbare thermostaat (tot 215°C) met indicatielampje en koel blijvende handgrepen. Met 8 houten spatels. Tip: ook te gebruiken als ontdooiplaat.

elektrozine.be
Lancering cuizine.be
  Waarop letten bij de aankoop van een smartwatch
We worden steeds meer overspoeld door smartwatches in alle maten, kleuren en vormen. Toch zijn er enkele ...
  Waarom airconditioning?
Mensen voelen zich behaaglijk bij een bepaalde temperatuur en presteren ook beter. Een constante temperatuur ...
  Misverstanden over airconditioning
Over airconditioning doen heel wat misverstanden de ronde. Tijd dus om deze even de wereld uit te helpen ...
  Hoe werkt airconditioning?
Het principe van airconditioning gelijkt sterk op de werking van een koelkast, waar warmte wordt verwijderd ...
meer tips
  • Virtual Dolby
    Nieuwe weergavetechniek voor surround sound waardoor slechts twee frontluidsprekers een verrassend rijke en indrukwekkende surround sound kunnen voortbrengen.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
NIEUWSBRIEF