word fan

nieuwigheden

De nieuwste producten op de markt
AUDIO / HIFI :
BEVEILIGING :
BODY CARE :
COMPUTER :
DOMOTICA :
FOTO :
GEREEDSCHAP :
HUISHOUDELEKTRO :
INSTALLATIE :
KLIMATISATIE / AIRCO :
MOBILE / GSM / GPS :
TELECOM/OFFICE :
VERLICHTING :
VISION / TV :
Nieuwigheden in België :
Groepeer :


Major Titanium KMM060 keukenmachine
KMM060 + KAH357 + AT647 + A34655B KENWOOD (keukenrobot)

KMM060 + KAH357 + AT647 + A34655B    
KENWOOD
<  € 799,99 waar te koop
Wie al wat meer onderlegd is als kok en ervan houdt vrienden en familie te verwennen met uitgebreide keukenexperimenten, is zeker gebaat met deze Major Titanium-keukenmachine. Daar een breed scala aan optionele accessoires kan de machine het zware werk, zoals hakken, raspen, kloppen, kneden, mengen, malen of blenden probleemloos van u overnemen zodat u zich kan concentreren op de essentie: het koken zelf! Deze krachtpatser is voorzien van een tijdloze metalen behuizing, en wordt bediend aan de hand van een robuuste en duurzame draaiknop. De 1500W sterke motor staat in voor kracht en snelheid, zelf bij zware bereidingen. De 6,7 liter mengkom is geschikt voor zowel grote als kleine hoeveelheden.

meer in :   
CHEF & MAJOR

elektrozine.be
Wasmachine met overtuigende functionaliteiten
WW12K8402OW/EN SAMSUNG (wasmachine)

WW12K8402OW/EN    
SAMSUNG
<  € 1399,- waar te koop
Dit is niet zomaar een wasmachine. Dankzij de AddWash technologie kan je snel en eenvoudig een vergeten kledingstuk of wasproduct toevoegen tijdens het wasprogramma. Ook was die je bijvoorbeeld al met de hand gewassen hebt, kan je nog toevoegen om mee te laten spoelen of centrifugeren. Met deze nieuwe wasmachine is je was al in 59 minuten stralend schoon. Dankzij de Speed Spray en de rotatiesnelheid wordt je kledij grondig gereinigd. Daarnaast maakt dit toestel ook bijzonder weinig geluid. De wastrommel wordt perfect in balans gehouden waardoor de trillingen aanzienlijk verminderen met als gevolg dat de geluidshinder bij een hoog toerental stukken stiller is. Met behulp van de Digital Inverter Motor wordt er een maximale energiezuinigheid gegarandeerd. Het toestel verbruikt minder energie dan een reguliere motor en gaat ook langer mee. Kortom, deze wasmachine maakt je het leven stukken makkelijker en geeft je extra vrije tijd waarin je volop kan genieten van de leuke dingen.

elektrozine.be
Koelkast met twin cooling plus-technologie
RS7568BHCSR/EF SAMSUNG (koelkast vrijstaand)

RS7568BHCSR/EF    
SAMSUNG
<  € 1549,- waar te koop
Deze 2-deurs koelkast met een inhoud van 537 liter is uitgerust met de Twin Cooling Plus-technologie. Deze maakt gebruik van twee gescheiden luchtstromen en een nauwkeurige temperatuurregeling. Hierdoor wordt er een optimaal vochtigheidsniveau gecreëerd in zowel het vries- als het koelkastgedeelte. Uw appels blijven langer vers, er is geen sprake van ijsvorming en je ijsblokjes ruiken niet naar het knoflookbrood dat in in je koelkast ligt. Dat allemaal dankzij deze Twin Cooling Plus-technologie. De koelkast is uitgerust met een led-verlichtingskolom. Deze geeft minder warmte af dan conventionele gloeilampen. Hierdoor moet je toestel niet harder te werken om de voeding koel te houden. Zonder de deur te openen weet je bovendien precies wat er in de koelkast gebeurt. Het externe led-display geeft de binnentemperatuur aan voor de beide zijden van de koelkast. Deze laat je ook op tijd wete wanneer het tijd is om de filter te vervangen. De koelkast heeft een strakke vormgeving gekregen en de gepolijste afwerking zorgt voor een fraaie eerste indruk.

elektrozine.be
Altijd stabiele foto's met de GX8
DMC-GX8AEF-S PANASONIC (systeemcamera)

DMC-GX8AEF-S    
PANASONIC
<  € 2000,- waar te koop
De Lumix GX8 komt met een geïntegreerde Dual Image Stabilizer, die voor een krachtige correctie van bewegingen zorgt. Ook personen met geen al te vaste hand kunnen dus scherpe foto's nemen. Bij de GX8 is namelijk zowel de body als de lens uitgerust met een stabilisator. De 20,3 megapixel Digital Live Mos-sensor zorgt voor knappe burst-opnames en een maximale gevoeligheid van ISO 25600, zodat je ook in omstandigheden met weinig licht scherpe foto's krijgt. Voor wie al een 4K-televisie in huis heeft, is er de mogelijkheid om in 4K te filmen en uit die beelden ook een stilstaand beeld als foto te halen. Het toestel pakt ook uit met Star Light AutoFocus, waarmee je tot lichtcondities van -4EV (het equivalent van maanlicht) scherpe foto's kan nemen.

meer in :   
LUMIX G MICRO SYSTEM

elektrozine.be
Elektrische vitrokeramische kookplaat met flexibiliteit
PKM801DP1D BOSCH (kookplaat)

PKM801DP1D    
BOSCH
<  € 899,99 waar te koop
Niet alleen koken maar ook reinigen is met deze elektrische vitrokeramische kookplaat kinderspel! Via de DirectSelect Premium kan je met één druk op de knop de gewenste kookzone, vermogensstad en extra functies selecteren. Ook het gebruik van de Combizone is zeker niet overbodig. Deze creëert meer flexibiliteit door het verbinden van 2 kookzones.

meer in :   
SERIE 8

elektrozine.be
Schitterend scherm in een waterdicht design
Galaxy S7 Edge Silver Titanium SAMSUNG (smartphone)

Galaxy S7 Edge Silver Titanium    
SAMSUNG
<  € 799,- waar te koop
De Galaxy S7 Edge bouwt verder aan het succes van de S6 Edge, maar werd op verschillende vlakken verbeterd. Zo is het toestel waterdicht en kan je er dus zonder problemen mee in de regenrondlopen, en dat zonder gedoe met extra dopjes of kapjes: de S7 Edge is waterdicht op zichzelf. Het scherm kreeg een unieke buiging mee, waardoor het toestel helemaal geen rand lijkt te hebben. Ook voor wie foto's belangrijk vindt,is de S7 Edge een leuk toestel: de Dual Pixel Camera zorgt voor knappe plaatjes, ook bij weinig omgevingslicht. Die foto's kan je, naast alle apps natuurlijk, gaan opslaan op het ingebouwde geheugen, maar je kan ook gebruikmaken van een microSD-kaart.

elektrozine.be
Koel-vriescombinatie met NoFrost
KGN36NL30 BOSCH (koelkast vrijstaand)

KGN36NL30    
BOSCH
<  € 649,99 waar te koop
Deze koel-vriescombinatie is voorzien van een hoogwaardige temperatuurregeling die ervoor zorgt dat de temperatuur constant blijft. Zo blijven de producten langer vers en hoef je niet voortdurend eten weg te gooien. Via de digigtale display kan je duidelijk alle informatie aflezen. De koude lucht wordt overal in het toestel gelijkmatig verdeeld om temperatuurschommelingen tegen te gaan. Daarnaast zorgt de NoFrost-technologie ervoor dat er zich geen vocht aan de voedingsmiddelen of het toestel kan hechten. De koelkast, die de warmte uit de diepvriesruimte trekt, ontdooit zich zelf af en toe en dit volledig automatisch! De condens die hierbij ontstaat, wordt naar buiten afgevoerd en in een speciale opvangbak verdampt met behulp van de warmte van de compressor. Hierdoor blijft de luchtvochtigheid in het apparaat laag en ontstaat er vrijwel geen ijs. Last not but least is dit toestel uitgerust met LED-verlichting die de koelkast volledig verlichten zonder te verblinden. Bovendien verbruiken LED-lampen minder stroom dan de conventionele koelkastverlichting.

meer in :   
SERIE 2

elektrozine.be
Voor de echte koffieliefhebber
TES50221RW BOSCH (espresso)

TES50221RW    
BOSCH
<  € 599,99 waar te koop
Als je een echte koffieliefhebber bent, dan mag een goede espressomachine niet ontbreken. Dit espressotoestel is uitgerust met een Intelligente Heater inside, die zorgt ervoor dat er steeds de optimale watertemperatuur is om vervolgens de beste aroma's te verkrijgen. Na elk brouwproces worden alle leidingen automatische gereinigd.

elektrozine.be
Oven voor extra dagelijks comfort
HBG656EW6 BOSCH (oven)

HBG656EW6    
BOSCH
<  € 1449,99 waar te koop
Op zoek naar een oven die je steeds perfecte eindresultaten aflevert? Deze inbouwoven met PerfectBake en PerfectRoast is de ideale kandidaat. Dit wordt bereikt dankzij de PerfectBake sensor en PerfectRoast thermometer. De hete lucht wordt als het ware in 4D verspreid om zo de optimale warmte over de hele oven de verkrijgen. Via de TFT Touchscreen bediening kan je de oven makkelijk gebruiken en de klare tekst en beelden maken je meteen wegwijs. Bovendien kan je de oven via de Home Connect app vanuit je luie zetel of vanop de trein bedienen. Zo geeft Bosch je een extra dagelijks comfort erbij!

meer in :   
SERIE 8

elektrozine.be
4K camcorder met knappe focus
FDRAX53B SONY (camcorder)

FDRAX53B    
SONY
<  € 1000,- waar te koop
Met de FDRAX53B maak je knappe, vaste beelden: de geavanceerde lens- en beeldsensormogelijkheden enerzijds en de Balanced Optical SteadyShot anderzijds zorgen voor een combinatie van een mooie beeldkwaliteit en stabiliteit. Filmpjes maak je in 4K-kwaliteit, en de ZEISS Vario-Sonnar T-lens met 20x zoom zorgt ervoor dat je altijd het juiste filmkader krijgt. Heb je nog geen 4K-televisie in huis, dan zal het toestel automatisch jouw beelden omzetten naar Full HD-resolutie wanneer je ze op je tv bekijkt. Trimming Playback zal dan weer jouw filmframes bijsnijden aan de Full HD-resolutie. Natuurlijk is ook het geluid belangrijk: de nieuwe microfoon is dan ook ontworpen om geluid helder op te nemen en ruis wordt bovendien met 40% verminderd. Ben je fan van slowmotion-video's, dan kan dat aan 120 fps/100fps (NTSC/PAL), in Full HD. Ook timelapses maak je zonder problemen met deze camcorder.

elektrozine.be
20 drukknoppen in één module
DISM20 DOMINTELL (domoticamodule)

DISM20    
DOMINTELL
waar te koop
De DISM20 is een inputmodule die ineens twintig aansluitingen biedt voor drukknoppen. Hierdoor krijg je een eenvoudigere bedrading in jouw installatiekast. De aansluiting op de bus gebeurt door middel van een snelverbindingsklem van 4 x 4 x 1 mm. De DISM is een module voor DIN RAIL-montage.

elektrozine.be
Robotstofzuiger doet al het werk voor jou
VR20J9020UG/EN SAMSUNG (stofzuiger)

VR20J9020UG/EN    
SAMSUNG
<  € 699,- waar te koop
Geen tijd om zelf te stofzuigen? Dan laat je het toch gewoon voor jou doen. Deze robotstofzuiger maakt je woning proper. De krachtige motor zorgt voor een enorm zuigvermogen waardoor het stof tot diep in het tapijt wordt opgezogen. Bovendien wordt er dankzij de CycloneForce technogie een extreme en constante zuigkracht gegenereerd. De hoge centrifugale kracht haalt al het stof en vuil uit de lucht. De hoogpresterende FullView Sensor bestrijkt een breed gebied en stofzuigt zelfs het moeilijkste hoekje. De stofzuigerrobot is uitgerust met het Visionary Mapping Plus systeem, die stippelt de snelste zuigroute uit en volgt deze automatisch. Met behulp van verschillende sensoren en een ingebouwde digitale camera wordt je hele huis in kaart gebracht en brekent het de efficiënste schoonmaakroute.

elektrozine.be
Ideale dampkap voor een open keuken
DFR097T50 BOSCH (dampkap)

DFR097T50    
BOSCH
<  € 899,99 waar te koop
Kies voor een telescopische dampkap als je een dampkap wilt hebben die zo goed als onzichtbaar in de keuken is. Zo wordt de harmonie in je keuken niet verstoort. Dankzij het afzuigvermogen van 700 m³/ uur wordt de keukenlucht optimaal gefilterd en geurvrij gemaakt. De dampkap is voorzien van 9 standen met temperatuuraanduiding. Ondanks de krachtige motor levert deze dampkap een laag geluidsniveau van slechts 40 dB. De ideale dampkap dus voor een open keuken!

meer in :   
SERIE 6

elektrozine.be
Spiegelreflex voor beginnende fotograaf
EOS 1300D body CANON (spiegelreflexcamera)

EOS 1300D body    
CANON
<  € 379,99 waar te koop
Ben je een beginnende fotograaf en nog op zoek naar een degelijke, betaalbare spiegelreflexcamera? Dan zit je goed bij de 1300D van Canon. De APS-C-sensor zorgt er met zijn 18 megapixels voor dat ook de kleinste details en kleurnuances op de foto’s te zien zijn. Bovendien kan je gemakkelijk bokeh-effecten toevoegen, waarbij de achtergrond waziger wordt om het onderwerp beter te laten uitkomen. Dankzij de Scene Intelligent-modus regelt de camera alle instellingen zelf en hoef je enkel met de programmaknop een opnameprogramma te kiezen. Met de snelle autofocus blijven ook bewegende voorwerpen scherp in beeld. Ben je na een tijdje helemaal weg met het toestel, dan kan je natuurlijk ook kiezen voor de halfautomatische of volledig handmatige bediening. Hiermee kan je zelf bepaalde instellingen gaan bepalen, zoals sluitertijd, diafragma en lichtgevoeligheid. Met Video Snapshot-modus kan je ook een serie korte videoclips gaan vastleggen die automatisch worden samengevoegd tot één video. Wil je jouw foto’s en filmpjes gaan delen met jouw vrienden? Dan kan je dat snel dankzij NFC. Hiermee kan je verbinding maken met Android-apparaten. Met de ingebouwde wifi-connectiviteit kan je al jouw bestanden in de cloud gaan opslaan.

meer in :   
EOS

elektrozine.be
Perfecte geïntegreerde damkap
DDA097G50 BOSCH (dampkap)

DDA097G50    
BOSCH
<  € 1899,99 waar te koop
Deze uitrekbare tafeldampkap is ideaal voor wie op een subtiele en efficiënte manier een dampkap wil integreren in de keuken. Het speciale aan deze dampkap is dat deze rechtstreeks in het werkblad zit geïntegreerd. De dampkap heeft vier vermogensstanden en een intensieve. Daarnaast is er een automatische naventilatie van 15 minuten om die laatste vervelende geurtjes weg te nemen.

meer in :   
SERIE 8

elektrozine.be
Diepvries met overtuigende functionaliteiten
KAD92SB30 BOSCH (koelkast vrijstaand)

KAD92SB30    
BOSCH
<  € 2999,99 waar te koop
Ga eens voor een zwarte koelkast, je zal versteld staan van het resultaat! Via de FreshSense-technologie wordt er steeds het perfecte klimaat gegenereerd voor al uw levensmiddelen. Een constante temperatuur is van doorslaggevend belang voor een betere versheid en smaak. De FreshSense-sensoren meten en regelen de temperatuur in de koel- en vriesruimte. Het resultaat: altijd een constante temperatuur in de koelkast, ongeacht de buitentemperatuur. Bij een NoFrost-model wordt het vocht in de lucht verzameld door de centrale verdamper en heeft het dus geen kans zich aan het toestel of uw voedingsmiddelen te hechten. Vanaf nu hoeft u zich dus geen zorgen meer te maken over ontdooien. Wanneer de functie Super-koelen is ingeschakeld, worden net gekochte levensmiddelen sneller gekoeld. En tegelijk voorkomt deze functie opwarming van de producten die al in de koelkast staan.

meer in :   
SERIE 8

elektrozine.be
18 megapixel spiegelreflexcamera
EOS 700D + 18-55 + 75-300 CANON (spiegelreflexcamera)

EOS 700D + 18-55 + 75-300    
CANON
<  € 899,- waar te koop
De EOS 700D is uitgerust met een Hybride CMOS AF-sensor van 18 megapixels en stelt je in staat om ruis tot een absoluut minimum te beperken voor extra scherpe foto's. Het autofocussysteem bevat 9 cross-type AF-punten, waardoor ook bewegende onderwerpen geen probleem vormen voor het toestel. Met de Hybride AF-techniek kan je tijdens de video-opnames continu scherpstellen, terwijl je met continu-opnames tot 5 fps een reeks van maximaal 22 beelden kunt maken. Geen zin om te gaan knoeien met allerlei instellingen? Dan is er Canons Intelligent Auto-modus die de scène analyseert en automatisch de meest geschikte camera-instellingen selecteert. Het toestel biedt je ook keuze uit verschillende filtereffecten, terwijl Creative Auto meer controle biedt over zaken als achtergrondvervaging. Wil je toch liever meer gaan spelen met de instellingen, dan kan je kiezen voor Diafragmavoorkeuze, Sluitertijdvoorkeuze of de handmatige modus om complete controle te krijgen over jouw foto's.

meer in :   
EOS

elektrozine.be
Kleine maar dappere krachtpatser
BGC3U330 BOSCH (stofzuiger)

BGC3U330    
BOSCH
<  € 269,99 waar te koop
Deze krachtpatser is klein maar dapper. Dankzij de unieke Sensor Bagless Technology reinig je stil en krachtig alle ruimtes in je woning. Het compacte design is handig in gebruik en neemt weinig plaats in tijdens het opbergen. Het uitzonderlijke QuattroPower System van Bosch biedt indrukwekkende reinigingsresultaten bij een uiterst gering energieverbruik.

elektrozine.be
Flexinductiekookplaat met groot gebruiksgemak
PXE801DC1E BOSCH (kookplaat)

PXE801DC1E    
BOSCH
<  € 1349,99 waar te koop
Ken je dat gepruts waarbij je voortdurend op de verschillende touch-knoppen moet drukken om per zone de temperatuur aan te passen? Juist, heel vervelend. Maar met deze inductiekookplaat zeg je hier vaoortaan vaarwel tegen. Via de DirectSelect Premium-functie kan je met één druk op de knop de gewenste kookzone, vermogensstand en extra functies selecteren. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de verschillende kookzones met elkaar te verbinden via de Flexinductie. Hierdoor krijg je een groter kookoppervlak, ideaal voor een plancha of grote pan.

meer in :   
SERIE 8

elektrozine.be
Kookplaat om u tegen te zeggen
PXX975DC1E BOSCH (kookplaat)

PXX975DC1E    
BOSCH
<  € 1799,99 waar te koop
Ben je niet graag gelimiteerd tijdens het koken? Dan is een kookplaat met flexinduction echt iets voor jou. Deze vitrokeramische kookplaat is bijzonder intuïtief en handig. Bij een conventionele kookplaat moest je zelf de temperatuur regelen. Als je FlexInduction-vlakken met MoveMode heeft, doet uw kookplaat dit voor jou. Activeer deMoveMode en de FlexZone verdeelt zichzelf in drie zones die zijn voorgeprogrammeerd op 9, 5 en 1. Zo wordt koken niet alleen makkelijker, u hoeft ook niet meer onder te doen voor professionele koks. Dankzij de functie PerfectFry kan je de perfecte biefstuk klaarmaken. Elke olie heeft een andere rookpunt. Als de olie reeds te warm is, gaat deze verbranden en je gerecht naar de knoppe hlepne. Deze kookplaat houdt hier rekening mee. De PerfectFry zegt wanneer de olie die u gebruikt de ideale temperatuur bereikt heeft. Niet alleen is deze kookplaat technisch een toppertje, ook zijn looks mogen er wezen. Ook wanneer het toestel niet wordt gebruikt, imponeert de interface met zijn strakke en hoogwaardige look. Met PanBoost kan u nu pannen en gecoate potten nog sneller verwarmen zonder het risico te lopen dat u ze beschadigt. De PanBoost-functie kan gemakkelijk worden geselecteerd via de interface en ingesteld volgens de vereisten van uw bereiding,

meer in :   
SERIE 8

elektrozine.be
Lancering cuizine.be
  Uitgelegd: HDMI 2.0a
HDMI 2.0 krijgt er met HDMI 2.0a binnenkort een broertje bij. Maar wat is HDMI 2.0a en waarom hebben ...
  Vijf horrortips voor Halloween
Binnenkort is het opnieuw Halloween, hét uitgelezen moment om een horrorfilm te bekijken. Organiseer ...
  Waarop letten bij de aankoop van een smartwatch
We worden steeds meer overspoeld door smartwatches in alle maten, kleuren en vormen. Toch zijn er enkele ...
  Waarom airconditioning?
Mensen voelen zich behaaglijk bij een bepaalde temperatuur en presteren ook beter. Een constante temperatuur ...
meer tips
  • Hifi-kabel
    Speciale kabel geleverd bij een aantal draagbare cd-spelers. Maakt aansluiting mogelijk op een audio-installatie.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
NIEUWSBRIEF