word fan

nieuwigheden

De nieuwste producten op de markt
AUDIO / HIFI :
BEVEILIGING :
BODY CARE :
COMPUTER :
DOMOTICA :
FOTO :
GEREEDSCHAP :
HUISHOUDELEKTRO :
INSTALLATIE :
KLIMATISATIE / AIRCO :
MOBILE / GSM / GPS :
TELECOM/OFFICE :
VERLICHTING :
VISION / TV :
Nieuwigheden in België :
Groepeer :


Retro-plafondarmatuur
Sylcone Pendant Black Retro GX200 SYLVANIA (plafondverlichting)

Sylcone Pendant Black Retro GX200    
SYLVANIA
waar te koop
De Sylcone Pendant is een knappe led-armatuur met een retro uiterlijk en mikt een beetje op de look & feel van een gloeilamp. De armatuur is zo ontworpen dat je enkel glas en metaal ziet.

elektrozine.be
Retro-plafondarmatuur
Sylcone Pendant Black Retro GA200 SYLVANIA (plafondverlichting)

Sylcone Pendant Black Retro GA200    
SYLVANIA
waar te koop
De Sylcone Pendant is een knappe led-armatuur met een retro uiterlijk en mikt een beetje op de look & feel van een gloeilamp. De armatuur is zo ontworpen dat je enkel glas en metaal ziet.

elektrozine.be
Retro-plafondarmatuur
Sylcone Pendant Black Retro DC200 SYLVANIA (plafondverlichting)

Sylcone Pendant Black Retro DC200    
SYLVANIA
waar te koop
De Sylcone Pendant is een knappe led-armatuur met een retro uiterlijk en mikt een beetje op de look & feel van een gloeilamp. De armatuur is zo ontworpen dat je enkel glas en metaal ziet.

elektrozine.be
85 inch toptelevisie
KD85XD8505 SONY (televisie)

KD85XD8505    
SONY
<  € 9000,- waar te koop
Deze grote kerel biedt de allerlaatste nieuwigheden om gebied van beeldkwaliteit: de Ultra HD-resolutie zorgt voor een scherp beeld, dankzij de HDR-ondersteuning krijg je een knap contrast met betere kleuren en diepere zwartwaarden en de Triluminos-techniek biedt schitterende kleurweergaven. Alles wordt bovendien in goede banen geleid door een krachtige 4K X1-processor. Dankzij Android TV krijg je bovendien toegang tot een grote appbibliotheek.

meer in :   
XD85 SERIES

elektrozine.be
Topsmartphone met 4K-scherm
Xperia Z5 Premium Gold SONY (smartphone)

Xperia Z5 Premium Gold    
SONY
<  € 799,- waar te koop
De Xperia Z5 Premium is een waar visueel hoogstandje: het pakt uit met een 5,5 inch Ultra HD-scherm, waardoor je een ongelofelijke pixeldichtheid, en dus scherpte, krijgt. Met een ppi (pixels per inch) van 806 doet de Xperia Z5 Premium het bijzonder goed en biedt het ongeveer twee maal de scherpte als de concurrentie. Omdat je ook ten volle van zo'n scherm zou kunnen genieten, zet de Z5 Premium ook foto's en filmpjes om naar 4K-resolutie. Uiteraard kan je met het toestel zelf native 4K-beelden vastleggen met de camera. Via DLNA kan je jouw filmpjes ook gemakkelijk gaan delen met jouw (4K-)tv. Er is ook ondersteuning voor hi-res audio, er is een vingerafdruksensor aanwezig en een octa-core processor moet alles in goede banen leiden.

elektrozine.be
Spiegelreflex met straffe scherpstelling
ILCA68K SONY (spiegelreflexcamera)

ILCA68K    
SONY
<  € 700,- waar te koop
De ILCA68 moet scherpe foto's nemen kinderspel maken: dankzij de 79 autofocuspunten met fasedetectie mis je geen enkel moment en kan je bijzonder snel scherpe foto's nemen. Het toestel maakt gebruik van 4D Focus, waarbij een combinatie van een wijd autofocusgebied, een snelle hybride autofocus en een betere tracking op bewegende onderwerpen. De Exmos CMOS-sensor en de BIONZ X-beeldprocessor bieden daarbij een hoge beeldkwaliteit en een breed gevoeligheidsbereik. Sony bouwde bovendien de eigen Translucent Mirror Technology in, dat een bewegende spiegel vervangt door een vaste doorzichtige spiegel. Hierdoor maak je supersnelle foto's met continu gebruik van nauwkeurige fasedetectie-autofocus.

elektrozine.be
Ultra HD-tv met driezijdige Ambilight en DTS-geluid
49PUS6561/12 PHILIPS TV (televisie)

49PUS6561/12    
PHILIPS TV
<  € 1149,99 waar te koop
Deze superslanke Ultra HD-televisie van Philips is een knappe oplossing voor wie een 4K-tv in huis wilt halen zonder daar enorme bedragen voor neer te moeten leggen. Een smal frame en een unieke boogstandaard geven het toestel een zeer knap uiterlijk. Het design en de beeldervaring worden nog eens extra in de kijker gezet door de driezijdige Ambilight. Dat alles, aangevuld met Cloud Gaming en een Android Smart TV-omgeving, wordt aangedreven door een quad-core processor. Philips schenkt ook aandacht aan het geluid van deze televisie en bouwt de DTS Premium-suite in, die een meeslepende en volle surround-ervaring biedt.

meer in :   
6000

elektrozine.be
Blu-ray speler met BD-Live
BDP2110/12 PHILIPS (blu-ray-speler)

BDP2110/12    
PHILIPS
<  € 79,99 waar te koop
Deze BDP2110 is een no-nonsense Blu-ray speler waarmee je niet enkel 1080p-films kan bekijken, maar waarmee je ook online content kan downloaden: live gebeurtenissen, livechats, gaming, online winkelen, enzovoort. Philips voorziet ook ondersteuning voor DivX Plus HD om zo kwalitatief beter materiaal aan te kunnen. Ook Dolby True HD is aanwezig en richt zich op een hoogwaardig audioresultaat. Heb je vooral dvd's in huis en nog niet zoveel Blu-rays, dan kan je jouw films gaan upscalen naar 1080p-resolutie.

elektrozine.be
Hoofdtelefoon met microfoon
SHL3565BK/00 PHILIPS (hoofdtelefoon)

SHL3565BK/00    
PHILIPS
<  € 69,99 waar te koop
Deze SHL3565BK is een betaalbare oplossing voor wie op zoek is naar een leuke headset die ook op gebied van basprestaties niet teleurstelt. De 40mm neodymium-luidsprekerdrivers leveren hierbij een goede geluidshelderheid. Philips denkt ook aan het draagcomfort: de instelbare oorschelpen en hoofdband kan je aanpassen voor een goede fit, terwijl de zachte oorkussens de druk en warmte gaan verdelen en je langer aan de slag kan met het toestel. Door de gesloten behuizing blokkeer je bovendien omgevingsgeluiden en kan je volledig opgaan in jouw muziek. De hoofdtelefoon komt bovendien met inline afstandsbediening met microfoon zodat je gemakkelijk jouw telefoon kan opnemen en handsfree kan bellen.

elektrozine.be
Soundbar met extra helder stemgeluid
HTL5160B/12 PHILIPS (soundbar)

HTL5160B/12    
PHILIPS
<  € 379,99 waar te koop
Deze 3.1-kanaalssoundbar is uitgerust met een speciale middenkanaalluidspreker die zich focust op stemfrequenties en moet op die manier stemmen doen klinken alsof ze uit jouw scherm komen. Dolby Digital en Pro Logic II Surround Sound zorgen voor een kwalitatief surroundgeluid. Philips bouwde bovendien ook nog zijn eigen Virtual Suround Sound in voor een meer realistische filmervaring. Hierbij wordt elke stereobron omgezet in een meerkanaals Surround Sound voor een betere beleving. En dit zonder extra kabels! Ook qua connectiviteit doet deze soundbar het goed: het toestel biedt Bluetooth, NFC en ondersteuning voor Google Cast.

elektrozine.be
75 inch designtelevisie
75PUS7101/12 PHILIPS TV (televisie)

75PUS7101/12    
PHILIPS TV
<  € 5499,- waar te koop
Een televisie mag zeker ook op designvlak goed scoren en dat heeft Philips goed begrepen. De fabrikant koos voor deze PUS7101 voor verfijnde, subtiele kleurstellingen en afwerkingen om een tv-ontwerp te creëren dat perfect in jouw interieur past. De slanke voeten en de donkere afwerking van chroom maken het geheel af. Ook qua beeldkwaliteit zit je met deze televisie meer dan goed: de 4K-resolutie wordt afgetuned door Micro Dimming Pro voor een groter contrast, Pixel Precise Ultra HD zorgt voor vloeiende en scherp bewegende beelden en dankzij Premium Color krijg je een breder kleurengamma. De DTS Premium-suite moet dan weer een knap geluid waarborgen.

meer in :   
7000

elektrozine.be
Knappe Full HD-televisie
49PFS5501/12 PHILIPS TV (televisie)

49PFS5501/12    
PHILIPS TV
<  € 749,99 waar te koop
Deze televisie uit de 5500-serie is een no-nonsense 1080p-tv met dual-core processor en Android OS. Dankzij zijn ultradun design past het toestel in elke woonkamer. De beeldkwaliteit wordt verzorgd door Micro Dimming en Pixel Plus HD, waardoor je een beter contras, en dus een betere beeldkwaliteit, krijgt. De Smart TV-omgeving draait op Android, waardoor je toegang krijgt tot een grote appbibliotheek. Via Cloud Gaming kan bovendien jong en oud aan de slag met een ruim aanbod van leuke spelletjes.

meer in :   
5000

elektrozine.be
Ultra HD-tv met tweezijdige Ambilight
43PUS6401/12 PHILIPS TV (televisie)

43PUS6401/12    
PHILIPS TV
<  € 799,99 waar te koop
Deze 43-incher is een knappe 4K-televisie die dankzij de tweezijdige Ambilight voor extra beleving zorgt. De quad-core processor zorgt ervoor dat alles in goede banen verloopt, terwijl je ook over Android beschikt en zo Smart TV-functies in huis haalt. De keuze voor aluminium maakt dat de televisie eruitziet als een absoluut lichtgewicht. De voetjes werden trouwens speciaal voor deze lijn gemaakt. Uiteraard biedt het toestel een 4K-resolutie, aangevuld met Micro Dimming Pro voor een beter contrast.

meer in :   
6000

elektrozine.be
Ultra HD-tv met Ambilux-projectie
65PUS8901/12 PHILIPS TV (televisie)

65PUS8901/12    
PHILIPS TV
<  € 4999,- waar te koop
Deze 8901 van Philips is het allereerste toestel met met de Ambilux-techniek, waarbij kleine picprojectoren het beeld van op jouw scherm op de achterstaande muur projecten. Hierdoor krijg je een 'scherm' van ruim 100 inch, wat uiteraard voor een unieke kijkervaring zorgt. Bovendien kan je jouw Philps Hue-lampen met de televisie verbinden, waardoor die de kleuren van op jouw scherm meenemen naar de rest van jouw interieur. Het knappe, slanke design wordt extra benadrukt door de stijlvolle Bladewire-voetjes. Het toestel biedt ook 4K-resolutie, Android TV Smart-omgeving en een quad-core processor die alles in goede banen moet leiden.

meer in :   
8000

elektrozine.be
Klein formaat, geweldig geluid
BT3600W/00 PHILIPS (streaming audio)

BT3600W/00    
PHILIPS
<  € 79,99 waar te koop
De BT3600 is een compacte muziekstreamer, uitgerust met NFC en Bluetooth, die dankzij anticlippingfunctie zonder kwaliteitsverlies muziek luid kan afspelen. Het muzieksignaal wordt gecontroleerd wanneer het door de versterker gaat en de pieken worden vervolgens binnen het bereik gehouden. Dankzij de ingebouwde batterij kan je het toestel bovendien overal mee naartoe nemen en zo overal van jouw favoriete nummers genieten. Natuurlijk wil je ook jouw vrienden de kans geven om muziek af te spelen. Je kan dan ook gemakkelijk wisselen tussen twee willekeurige smart-toestellen, zonder dat je telkens moet loskoppelen en opnieuw verbinding moet maken. Jouw vrienden en familie kunnen nu ook tegelijkertijd koppelen, zodat je snel naar elkaars muziek kunt luisteren.

elektrozine.be
Microketen met extra diepe bas
BTM3360/12 PHILIPS (miniketen)

BTM3360/12    
PHILIPS
<  € 219,99 waar te koop
Deze BTM3360 is een krachtige microketen die de basliefhebbers op hun wenken bedienen. De Bass Reflex-luidsprekers komen immers met een baspijp die op de akoestische woofer is afgestemd om zo een optimale demping van de lage frequenties te bekomen. Via Digital Sound Control kan je bovendien kiezen uit de geluidsinstellingen Balans, Neutraal, Krachtig, Warm en Helder. De grafische equalizer zal daarbij de balans aanpassen en hanteert optimale frequenties voor jouw voorkeur. Muziek haal je trouwens uit verschillende bronnen: cd's, USB-sticks, via de Aux-ingang, Bluetooth of radio.

elektrozine.be
Ga voor de ultieme glans
CV7830C0 CALOR (haardroger)

CV7830C0    
CALOR
<  € 39,99 waar te koop
Ga voor de ultieme glans van je haardos dankzij dze AC Pro Style Ionic haardroger. Door de uitstoot van miljoenen ionen worden de watermoleculen op het haar vastgezet met als gevolg dat het minder kroest. Het haar glanst en wordt makkelijk in model gebracht. Deze krachtige haardroger combineert een duurzame AC-motor met een hoge luchtsnelheid van wel 100 km/uur voor perfect haardrogen en opvallende glans. Via de smalle blaasmond verkrijg je de perfecte styling. Werk af met een koude luchtstoot op het einde van het drogen om een langdurig resultaat te verkrijgen.

elektrozine.be
Ergonomische haardroger
CV3820C0 CALOR (haardroger)

CV3820C0    
CALOR
<  € 24,99 waar te koop
Als je op regelmatige basis een haardroger gebruikt, kan je maar beter investeren in een goed exemplaar. Met behulp van negatieve ionen wordt er voor een concentratie van watermoleculen op het haar tijdens het drogen gezorgd. Hierdoor wordt statische elektriciteit en kroezen vermeden. De haardroger beschikt over 6 instelingen: 3 temperaturen en 2 snelheden. Het toestel ligt ergonomisch in de hand voor een maximaal comfort.

elektrozine.be
Major Titanium KMM060 keukenmachine
KMM060 + KAH357 + AT647 + A34655B KENWOOD (keukenrobot)

KMM060 + KAH357 + AT647 + A34655B    
KENWOOD
<  € 799,99 waar te koop
Wie al wat meer onderlegd is als kok en ervan houdt vrienden en familie te verwennen met uitgebreide keukenexperimenten, is zeker gebaat met deze Major Titanium-keukenmachine. Daar een breed scala aan optionele accessoires kan de machine het zware werk, zoals hakken, raspen, kloppen, kneden, mengen, malen of blenden probleemloos van u overnemen zodat u zich kan concentreren op de essentie: het koken zelf! Deze krachtpatser is voorzien van een tijdloze metalen behuizing, en wordt bediend aan de hand van een robuuste en duurzame draaiknop. De 1500W sterke motor staat in voor kracht en snelheid, zelf bij zware bereidingen. De 6,7 liter mengkom is geschikt voor zowel grote als kleine hoeveelheden.

meer in :   
CHEF & MAJOR

elektrozine.be
Extra krokant eindresultaat
MC32K7055CK/EN SAMSUNG (microgolfoven vrijstaand)

MC32K7055CK/EN    
SAMSUNG
<  € 329,- waar te koop
Deze Combi Microgolfoven is uitgerust met de Hot Blast technologie. Deze nieuwe technologie zorgt ervoor dat de bereidingstijd aanzienlijk wordt verkort. De krachtige stroom hete lucht wordt via verschillende openingen rechtstreeks op het gerecht geblazen. Zo krijg je in een sneltempo een krokant en gaar eindresultaat. De Wide Grill werkt anders dan een gewone grill en bereikt een dekking tot wel 99% waardoor je gerechten gelijkmatiger worden gegaard. Dankzij de betere verdeling van de warmte krijg je iedere keer weer perfect gegrilde en gebruineerde gerechten.

elektrozine.be
Lancering cuizine.be
  Uitgelegd: HDMI 2.0a
HDMI 2.0 krijgt er met HDMI 2.0a binnenkort een broertje bij. Maar wat is HDMI 2.0a en waarom hebben ...
  Vijf horrortips voor Halloween
Binnenkort is het opnieuw Halloween, hét uitgelezen moment om een horrorfilm te bekijken. Organiseer ...
  Waarop letten bij de aankoop van een smartwatch
We worden steeds meer overspoeld door smartwatches in alle maten, kleuren en vormen. Toch zijn er enkele ...
  Waarom airconditioning?
Mensen voelen zich behaaglijk bij een bepaalde temperatuur en presteren ook beter. Een constante temperatuur ...
meer tips
  • Pro Touch
    Vingerafdrukken, vlekken… Roestvrij staal heeft een prachtige luxueuze uitstraling, maar is moeilijk mooi en hygiënisch te reinigen. Bauknecht introduceerde daarom Pro Touch op een aantal dampkapmodellen. Dit speciaal ...
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
NIEUWSBRIEF