word fan

nieuwigheden

De nieuwste producten op de markt
AUDIO / HIFI :
BEVEILIGING :
BODY CARE :
COMPUTER :
DOMOTICA :
FOTO :
GEREEDSCHAP :
HUISHOUDELEKTRO :
INSTALLATIE :
KLIMATISATIE / AIRCO :
MOBILE / GSM / GPS :
TELECOM/OFFICE :
VERLICHTING :
VISION / TV :
Nieuwigheden in België :
Groepeer :


Slim en stil stofzuigen zonder moeite
Robo.com RBC 050 HOOVER (stofzuiger)

Robo.com RBC 050    
HOOVER
<  € 449,- waar te koop
Robotstofzuiger in Java Blue kleur. Ideaal voor een dagelijkse schoonmaak die het wekelijks schoon maken met uw traditionele stofzuiger vermindert. Het vermindert het kleine alledaagse stof en geeft een vleugje design en technologie aan uw huis. Robo.com3 garandeert een maximale zorg voor uw meubelen en vloeren: bij een obstakel vermindert de Robo.com zijn snelheid en verandert van richting voordat hij deze aanraakt! Hij is bovendien extra plat (68 mm) en kan dus bijna overal onder schoonmaken. Robo.com3 is ontworpen met Infrarood Navigation met stofsensor. Bevat niet minder dan 9 schoonmaakprogramma's. De autonomie bedraagt 90 minuten. Met batterijen voor afstandsbediening en virtuele muur.

elektrozine.be
Laat het stofzuigen over aan de robot
Robo.com RBC 001 HOOVER (stofzuiger)

Robo.com RBC 001    
HOOVER
<  € 299,- waar te koop
Robotstofzuiger in Titanium Metallic kleur. Ideaal voor een dagelijkse schoonmaak die het wekelijks schoon maken met uw traditionele stofzuiger vermindert. Het vermindert het kleine alledaagse stof en geeft een vleugje design en technologie aan uw huis. Robo.com≤ garandeert een maximale zorg voor uw meubelen en vloeren: bij een obstakel vermindert de Robo.com zijn snelheid en verandert van richting voordat hij deze aanraakt! Robo.com≤ is ontworpen met AAI Infrarood Navigation, een nieuwe exclusieve technologie van Hoover die berekent aan de hand van unieke algoritmen wat de beste weg is voor de meest effectieve reiniging van uw huis. Bevat niet minder dan 6 schoonmaakprogramma's. De autonomie bedraagt 45 minuten en opladen van de stofzuiger gebeurt via plug-in.

elektrozine.be
Krachtige 6 liter Artisan keukenrobot met transparante mengkom
5KSM6521X ECA KITCHENAID (keukenrobot)

5KSM6521X ECA    
KITCHENAID
<  € 999,- waar te koop
Dit pareltje van KitchenAid is een geruisloze maar super krachtige keukenrobot met 6 liter glazen mengkom met handvat. Bedoeld voor het zware werk dus...

Je hebt steeds een duidelijk zicht op de in de hoogte verstelbare kom die kneedt, mengt of klopt. De standaard toebehoren bij dit robuust Artisan ontwerp zijn
duurzame glazen kom + deksel, vaatwasbestendig
F Series 6-draadgarde
F Series deeghaak
F Series platte menghaak

meer in :   
ARTISAN

elektrozine.be
Krachtige 6 liter Artisan keukenrobot met transparante mengkom
5KSM6521X EAC KITCHENAID (keukenrobot)

5KSM6521X EAC    
KITCHENAID
<  € 999,- waar te koop
Dit pareltje van KitchenAid is een geruisloze maar super krachtige keukenrobot met 6 liter glazen mengkom met handvat. Bedoeld voor het zware werk dus...

Je hebt steeds een duidelijk zicht op de in de hoogte verstelbare kom die kneedt, mengt of klopt. De standaard toebehoren bij dit robuust Artisan ontwerp zijn
duurzame glazen kom + deksel, vaatwasbestendig
F Series 6-draadgarde
F Series deeghaak
F Series platte menghaak

meer in :   
ARTISAN

elektrozine.be
Stoomgenerator PerfectCare Viva
GC7015/20 PHILIPS (stoomgeneratoren)

GC7015/20    
PHILIPS
<  € 149,99 waar te koop
Met de Philips-stoomgenerator verdubbelt u uw strijksnelheid! De revolutionaire OptimalTEMP-technologie zorgt voor een perfecte combinatie van stoom en temperatuur en het is niet nodig om uw kleden te sorteren of de temperatuur aan te passen!

De Philips-stoomgenerator heeft een waterreservoir van 1,7l zodat u meer dan 2 uur kunt strijken zonder het reservoir bij te vullen. Dit apparaat is dus ideaal voor grote hoeveelheden strijkwerk.

Dankzij het uitgebalanceerde ontwerp van het strijkijzer kunt u comfortabel strijken en belast u uw pols minder. Het ontwerp voorkomt ook dat u steeds dezelfde beweging moet maken om het strijkijzer op de achterkant neer te zetten. U kunt het strijkijzer altijd veilig op de zoolplaat op de strijkplankhoes plaatsen. Deze veilige standaard is zelfs geschikt voor delicate stoffen als zijde, kasjmier, wol en polyester. Ook op stugge stoffen verkrijgt u een perfect strijkresultaat.

Een schoonmaakherinnering helpt u regelmatig te ontkalken en schoon te maken. De stoomfunctie wordt automatisch uitgeschakeld als u 1 uur nadat de herinnering verschenen is, nog niet ontkalkt hebt. Na het ontkalken wordt de stoomfunctie hersteld. Dit gebeurt ongeacht de gebruikte watersoort.
Voor moeiteloze kalkverwijdering is een slimme Calc-Cleanhouder meegeleverd om het streekijzer neer te zetten, zonder het 2 minuten boven de gootsteen te moeten houden.

elektrozine.be
Azur Performer stoomstrijkijzer
GC3802/20 PHILIPS (strijkijzers)

GC3802/20    
PHILIPS
<  € 44,99 waar te koop
Het Philips Azur Performer stoomstrijkijzer combineert krachtige prestaties met een optimaal gebruiksgemak.

Dankzij de SteamGlide-zoolplaat glijd het soepel over alle stoffen, zodat uw strijkwerk in een oogwenk klaar is. Deze plaat is bestand tegen krassen ťn gemakkelijk schoon te maken!

Met een vermogen van 2400 W warmt het strijkijzer snel op en levert het perfecte strijkresultaten. Dankzij de automatische stoomregelaar hoeft u zich geen zorgen te maken over de juiste hoeveelheid stoom. De continue stoomproductie tot 40g/min geeft u de perfecte hoeveelheid om alle kreuken efficiŽnt te verwijderen. Verwijder zelfs de meest hardnekkige kreuken met een stoomstoot van 140 g!

Het Double Active Calc-systeem voorkomt kalkaanslag dankzij een combinatie van anti-kalktabletten en de eenvoudig te gebruiken Calc-Clean-functie. Door het stoomstrijkijzer regelmatig te reinigen hebt u minder last van witte kalkvlekken en dat leidt tot duurzamere stoomprestaties.

De voorkant van de Performer is in 3 opzichten bijzonder: deze is spits, heeft een speciale uitsparing voor knopen en een slank ontwerp. De Triple Precision-voorkant maakt het mogelijk om zelfs de lastigste plekken te strijken, zoals rond knopen en tussen plooien.

elektrozine.be
Avance Keukenmachine
HR7954/00 PHILIPS (keukenrobot)

HR7954/00    
PHILIPS
<  € 319,99 waar te koop
De nieuwe Philips-keukenmachine biedt onovertroffen prestaties, veelzijdigheid en eenvoud!

De machine beschikt over een krachtige 900 W-motor voor consistente, onovertroffen resultaten. Meerdere snelheden en pulsstanden geven optimale controle voor een onbeperkt aantal recepten. Dankzij de planetaire draaibeweging kunnen de accessoires zowel vooruit als achteruit kneden, mixen en kloppen, in plaats van in een eenvoudige cirkel te draaien. Hierdoor bereiken ze alle hoeken van de kom en worden de ingrediŽnten goed vermengd.

Metalen kom met handvat, 4l
Met de grote, robuuste metalen kom van 4 liter kunt u op comfortable wijze tot 1,3 kg deeg maken zodat u in een keer tot wel 4 pizza's van 30 cm of 2 broden kunt maken. Dankzij de metalen handgreep kunt u de kom gemakkelijk dragen en ermee gieten. Bovendien zorgt het spatscherm ervoor dat spatten tijdens het gebruik wordt voorkomen.

De metalen kneedhaak, klopper en garde zijn eenvoudig in een handomdraai te plaatsen. De speciaal ontworpen kneedbaar imiteert het kneden met de hand voor een superglad resultaat zonder klonters.

Unieke open arm
De open arm klapt omhoog in een praktische stand, zodat u accessoires voor de kom eenvoudig kunt bevestigen en verwijderen. Met een simpel duwtje kunt u de arm sluiten. De open arm biedt u ook moeiteloze toegang tot de kom, een praktische functie bij het controleren van vastheid of het toevoegen van ingrediŽnten.

Blenderbeker 1,25 l
Dit hoogwaardige blenderaccessoire met een viersterrenmes op basis van toonaangevende Philips-blendertechnologie mengt zonder moeite fruit, pureert groenten en maalt ijs. Zo kunt u binnen enkele minuten genieten van heerlijke smoothies, sauzen, dips of babyvoeding.

elektrozine.be
Diepvriezer van Indesit met Super Freeze knop
UIAA 12 F I INDESIT (diepvriezer vrijstaand)

UIAA 12 F I    
INDESIT
<  € 499,- waar te koop
Deze grote No Frost diepvriezer van Indesit kreeg een energielabel A+. Met een netto inhoud van 220 liter kan je in de zeven compartimenten al heel wat eten kwijt!

Dit specifieke model beschikt over de Super Freeze functie: met een druk op de knop wordt gedurende een korte tijd de temperatuur naar de laagste waarde gebracht. Op die manier wordt het vriesproces versneld en kan de originele kwaliteit van de verse voeding optimaal behouden blijven.

Invriescapaciteit: 11 kg/24u

elektrozine.be
Ruime koel- en vriescombinatie van Indesit met inox afwerking
BIAAA 13P X INDESIT (koelkast vrijstaand)

BIAAA 13P X    
INDESIT
<  € 599,- waar te koop
Deze koel- en vriescombinatie staat met diens professionele inox afwerking bijzonder elegant in ieders interieur. Verder beschikt hij over een ruime inhoud van 303 liter netto: hier passen 3 niveaus en 2 groentebakken in bij het koelgedeelte en ook nog eens 3 compartimenten in de vriezer.

Deze stralende koelkast heeft een interessant A++ energielabel

elektrozine.be
Grote A++ koel-vriescombinatie van Indesit
BIAA 13P SI INDESIT (koelkast vrijstaand)

BIAA 13P SI    
INDESIT
<  € 479,- waar te koop
Dat je in deze koel- en vrieskast vťťl ingrediŽnten kwijt kan, dat is een absolute zekerheid. Dankzij de vier legplateaus en 2 groentebakken plus vier rekjes aan de binnendeur, stop je alles mooi weg en vind je deze ook terug!

Belangrijk bij dŪt model, is diens energiebewuste eigenschappen: het A++ energielabel heeft schone gevolgen.

elektrozine.be
Polar witte koel-vriescombinatie van Indesit
BIAA 13P INDESIT (koelkast vrijstaand)

BIAA 13P    
INDESIT
<  € 449,- waar te koop
De hier afgbeelde koel-vriescombinatie heeft een ruime inhoud van 218 liter - koelgedeelte - en 116 liter - vriesgedeelte. In de koelkast zelf vinden we 3 glazen legplateaus met wit Facefilt profiel. Ook de 2 groenteladen en 4 binnendeursrekjes maken het stockeren van je ingrediŽnten makkelijker.

De diepvriezer heeft 3 verschillende compartimenten om vlees, vis en broden of ijsjes apart weg te stoppen. Ook 2 ijsblokbakjes vind je hier terug.
Invriescapaciteit: 2 kg/24u

elektrozine.be
Miele robotstofzuiger
Scout RX1 MIELE (stofzuiger)

Scout RX1    
MIELE
<  € 649,- waar te koop
De Miele Scout RX1 is een robotstofzuiger die je het leven in huis een stuk makkelijker zal gaan maken. Er is toch niks leukers in een schone woning thuis te komen na een dagje hard werken? Via de meegeleverde afstandsbediening zeg je de robotstofzuiger welke taken hij die dag moet doen. Dankzij de lange zijborstels zijn hoeken bereikbaar, en ook dikkere tapijtranden of kleine drempels (tot 2 cm) passeert hij probleemloos.

elektrozine.be
Multifunctionele inbouwoven
FST100/6 X   HOOVER (oven)

FST100/6 X    
HOOVER
<  € 299,- waar te koop
Hoover heeft een gamma aan multifunctionele ovens geproduceerd om aan de minste van uw eisen te voldoen en het koken van uw voedingsmiddelen eenvoudiger en sneller te laten verlopen: een onmisbare partner die u helpt om uw culinaire creativiteit te tonen.

Deze oven heeft 4 kookfuncties, waaronder een grill. De ingebouwde timer geeft aan wanneer uw gerechten klaar zijn. De oven bevat 3 kookplaten.

elektrozine.be
Multifunctionele oven met 7 functies
FPE602/6 X   HOOVER (oven)

FPE602/6 X    
HOOVER
waar te koop
Deze FPE602/6X heeft 7 functies, waaronder een grill, pizza- en ontdooifunctie. Dankzij het A-20% label, bespaart de oven 20% meer energie dan een standaardoven.

De gladde binnenkant stoot water en vuil af, zodat eventuele kruimels niet aanbakken. Candy ovens werken met een geÔntegreerd koelsysteem dat constant lucht laat circuleren doorheen de oven. Zo wordt de oven en het omliggende meubelair beschermt tegen de hitte. Door dit systeem zal de ovendeur ook niet condenseren, zodat u altijd uw gerechten in de gaten kunt houden.

elektrozine.be
Multifunctionele inbouwoven
FPE502/6X HOOVER (oven)

FPE502/6X    
HOOVER
<  € 349,- waar te koop
Hoover heeft een gamma aan multifunctionele ovens geproduceerd om aan de minste van uw eisen te voldoen en het koken van uw voedingsmiddelen eenvoudiger en sneller te laten verlopen: een onmisbare partner die u helpt om uw culinaire creativiteit te tonen.

Deze oven heeft 5 kookfuncties, waaronder een grill. De ingebouwde timer geeft aan wanneer uw gerechten klaar zijn. De oven bevat 3 kookplaten.

elektrozine.be
Inbouwoven 65l
FST201/6X HOOVER (oven)

FST201/6X    
HOOVER
waar te koop
Hoover heeft een gamma aan multifunctionele ovens geproduceerd om aan de minste van uw eisen te voldoen en het koken van uw voedingsmiddelen eenvoudiger en sneller te laten verlopen: een onmisbare partner die u helpt om uw culinaire creativiteit te tonen.

Deze FST 201/6X werkt met 4 functies en heeft een inhoud van 65 l.

elektrozine.be
Inbouwoven 65 l

   
HOOVER
waar te koop
Hoover heeft een gamma aan multifunctionele ovens geproduceerd om aan de minste van uw eisen te voldoen en het koken van uw voedingsmiddelen eenvoudiger en sneller te laten verlopen: een onmisbare partner die u helpt om uw culinaire creativiteit te tonen.

Deze FST100/6 X inbouwoven heeft 4 functies en zit in de energieklasse A-20%.

elektrozine.be
Candy Inbouwoven FST 201/1
FST 201/1 X HOOVER (oven)

FST 201/1 X    
HOOVER
waar te koop
Hoover heeft een gamma aan multifunctionele ovens geproduceerd om aan de minste van uw eisen te voldoen en het koken van uw voedingsmiddelen eenvoudiger en sneller te laten verlopen: een onmisbare partner die u helpt om uw culinaire creativiteit te tonen.

Deze FST 201/1 X inbouwoven werkt heeft 3 ovenfuncties met boven- en onderwarmte. Dankzij de glazen deur, kunt u meteen zien of uw gerechten klaar zijn. Geen angst voor vette vingers, deze oven is voorzien van 'Fingerproof' inox.

Bij de oven komen 2 draadroosters en 1 geŽmailleerde bakplaat.

elektrozine.be
Candy Inbouwoven
FST 100/1 X  HOOVER (oven)

FST 100/1 X    
HOOVER
<  € 299,- waar te koop
Hoover heeft een gamma aan multifunctionele ovens geproduceerd om aan de minste van uw eisen te voldoen en het koken van uw voedingsmiddelen eenvoudiger en sneller te laten verlopen: een onmisbare partner die u helpt om uw culinaire creativiteit te tonen.

De Candy FST100-1X oven heeft een netto-inhoud van 49 liter en heeft een grilfunctie. Deze oven wordt ingedeeld bij de energieklasse A.

elektrozine.be
Wasmachine van Hotpoint voor de grote familie
AQ113DA 697 EU/A HOTPOINT-ARISTON (wasmachine)

AQ113DA 697 EU/A    
HOTPOINT-ARISTON
<  € 699,- waar te koop
Met een 11 kg ruime trommelinhoud kan je de was van een erg groot gezin snel verwerken! Ook lakens, tafelkleden en matrasovertrekken passen mooi in dit apparaat. Gevoelige huid? Maak dan gebruik van het anti-allergisch- of stoomprogramma.

Dit wasapparaat van Hotpoint maakt gebruik van de Aqualtis techniek waarbij de wascyclus zich aanpast aan het wasgoed en rekening houdt met het milieu!

Ook beschikt deze wasmachine over een Woolmark Platinum Care certificaat waardoor je zelfs kledij met een handwaslabel hierin veilig reinigen kan.

elektrozine.be
  Stoomkoken: lekker en gezond
Een van de opkomende trends in de keuken is het stoomkoken. Elke grote fabrikant heeft tegenwoordig ...
  Tien tips bij het kopen van een stofzuiger
Vanaf 1 september 2014 zal je bij de aankoop van een stofzuiger voor de eerste maal een energielabel ...
  Haal meer uit je smartphonecamera: tien tips
Smartphones krijgen steeds betere cameraís en nemen daardoor ook steeds meer de plaats in van de klassieke ...
  De beste gps-apps voor je smartphone
Autonavigatie is zo goed als onmisbaar geworden wanneer we op reis gaan of gewoon ergens naartoe willen ...
meer tips
  • SwingDesign
    Liebherr design dat koeltechniek in een mooi jasje steekt, met zacht bollende vlakken en een naar voren gewelfde voorkant.
shop_meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
NIEUWSBRIEF
Lancering cuizine.be