word fan

nieuwigheden

De nieuwste producten op de markt
AUDIO / HIFI :
BEVEILIGING :
BODY CARE :
COMPUTER :
DOMOTICA :
FOTO :
GEREEDSCHAP :
HUISHOUDELEKTRO :
INSTALLATIE :
KLIMATISATIE / AIRCO :
MOBILE / GSM / GPS :
TELECOM/OFFICE :
VERLICHTING :
VISION / TV :
Nieuwigheden in België :
Groepeer :


Uitgebreid home cinema-systeem
Acoustimass 10 Series V Black BOSE (luidspreker)

Acoustimass 10 Series V Black    
BOSE
<  € 1279,- waar te koop
Het Acoustimass 10-systeem moet het geluid van je televisie naar nieuwe hoogtes brengen. De vijf luidsprekers, aangevuld met een aparte subwoofer, zorgen voor meer en diepere bas, waardoor zowel films als muziek een pak beter tot hun recht komen. Bose zorgde voor een nieuw ontwerp van de Direct/Reflecting Series-speakers, waardoor die nu kleiner en beter zijn. De nauwkeurig ingestelde drivers in de luidsprekers moeten voor een nog beter geluid zorgen. Bovendien zijn ze een stuk compacter en zitten ze bijna vijf centimeter dichter op de muur dan het vorige ontwerp. De laageffecten van de bas kan je bovendien naar eigen behoefte gaan aanpassen voor een persoonlijker resultaat.

meer in :   
ACOUSTIMASS

elektrozine.be
Compact stereosysteem
Acoustimass 3 series V Black BOSE (luidspreker)

Acoustimass 3 series V Black    
BOSE
<  € 399,95 waar te koop
De Acoustimass 3 is Boses meest 'basic' manier om een straf geluid naar je muziek te brengen. Het systeem bestaat uit twee Virtually Invisible Series II-speakers van slechts 9 cm hoog, aangevuld met een compacte Acoustimass-module voor diepe bastonen. De aparte Acoustimass-speaker moet zowel bij hoog als laag volume voor stevige lage tonen zorgen, terwijl de kleinere speakers een vullend geluid bieden voor de kleine tot middelgrote ruimte.

meer in :   
ACOUSTIMASS

elektrozine.be
49 inch Full HD-tv met webOS
49LF630V LG (televisie)

49LF630V    
LG
<  € 899,- waar te koop
Wie nog geen behoefte heeft aan een Ultra HD-televisie, maar toch het allernieuwste Smart TV-platform wil gebruiken, zit goed met de LF630V-reeks. De tv komt met een Full HD-paneel, de Picture Wizard III, om zelf op een eenvoudige manier het beeld naar jouw voorkeuren in te stellen. Met Clear Voice II kunnen filmfanaten dan weer de dialogen versterken en zo een betere balans in het geluid brengen. Via webOS 2.0 heb je ook toegang tot Smart TV. Met de Launcher heb je meteen een overzicht van al je bronnen en kan je gemakkelijk schakelen tussen bijvoorbeeld een app, randapparatuur of tv-zender. Met SmartShare kan je bovendien content van op je smartphone of tablet met je tv delen.

elektrozine.be
32 inch Full HD-tv met webOS
32LF630V LG (televisie)

32LF630V    
LG
<  € 499,- waar te koop
Ben je op zoek naar een kleinere televisie, maar wil je toch een mooi beeld en alle voordelen van Smart TV in huis halen, dan is dit toestel een leuke optie. Het apparaat biedt een Full HD-resolutie en is uitgerust met de webOS-software. Via de Launcher kan je bovendien snel en eenvoudig je Smart TV-content kiezen en opstarten. De televisie ondersteunt ook SmartShare, waarmee je content van op je mobiele apparaten gemakkelijk op je grote scherm kan bekijken. LG vult het toestel verder aan met de Magic Remote, waarmee je via point & click sneller je televisie kan bedienen. LG garandeert bovendien een volledig persoonlijke beeldkwaliteit dankzij de Picture Wizard III en een beter filmgeluid dankzij de Clear Voice II-techniek, waardoor dialogen beter tot hun recht komen.

elektrozine.be
Curved Ultra HD-televisie met diepere zwartwaarden
65UG870V LG (televisie)

65UG870V    
LG
<  € 2999,- waar te koop
De Ultra HD-resolute van deze UG870V wordt aangevuld met de True Black Control-techniek, dat dankzij de diepere zwartwaarden voor meer contrast moet zorgen. Het toestel biedt ook 3D in 4K-kwaliteit, wat voor extra scherpte en levendigheid moet zorgen. En ook als je niet over 4K-beelden beschikt, kan je dankzij de ingebouwde upscaler ook jouw Full HD-beelden omzetten naar beelden met meer detail. Ook deze televisie is uitgerust met het webOS-platform om van Smart TV-functies te kunnen genieten. Met de Magic Remote kan je dan weer op een intuïtieve manier je televisie bedienen met een scrollfunctie, gebaren, spraakcommando's en een cursorfunctie. Met SmartShare kan je content van op je mobiele apparaten op je televisie bekijken. De Smart Sound-modus zorgt dan weer voor de juiste geluidsequalizer voor de content die je aan het bekijken bent. Zo heb je verschillende opties voor muziek, film, sport of games. Dit gebeurt volledig automatisch, dus je hoeft niet meer manueel aan de slag. Ook op vlak van design wil de UG870V imponeren: de tv komt niet enkel met een fraai metallic design, maar heeft ook een gebogen scherm.

elektrozine.be
55-incher met 4K IPS-scherm
55UF850V LG (televisie)

55UF850V    
LG
<  € 1999,- waar te koop
Deze 55-inch televisie is een knap toestel voor wie een hoge eisen stelt voor zijn beeldkwaliteit. Het toestel is uitgerust met een Ultra HD-resolutie, waardoor je van de scherpste beeldkwaliteit kan genieten. Heb je geen Ultra HD-beeld in huis, dan kan je gebruikmaken van de ingebouwde upscaler, die Full HD-beelden opsmukt naar een hogere resolutie. Het scherm van de UF850V is bovendien een IPS-paneel, waardoor je bredere kijkhoeken krijgt en je uit alle hoeken waarheidsgetrouwe kleuren te zien krijgt. De fans van 3D kunnen zich dan weer in de handen wrijven met de 4K 3D-techniek, die scherper en levendiger moet zijn dan ooit tevoren. Qua design koos LG voor het Cinema Screen Design, wat leidt tot een heel dun toestel met uiterst dunne schermranden. Via SmartShare kan je content van op jouw mobiel toestel gaan delen, terwijl de Magic Remote voor een meer intuïtieve bediening van je televisie moet zorgen. Ingebouwde luidsprekers van Harman Kardon moeten voor een kwalitatief geluid zorgen.

elektrozine.be
65 inch Ultra HD-televisie met Nano Spectrum
65UF950V LG (televisie)

65UF950V    
LG
<  € 4499,- waar te koop
Met deze televisie van LG moet je meer kleuren dan ooit naar je woonkamer brengen. LG maakt gebruik van de nanospectrumtechnologie, wat een breder kleurenpalet moet opleveren. Samen met de Ultra HD-resolutie zorgt deze televisie voor een hele knappe beeldkwaliteit met extra veel detail en levendige kleuren. LG vangt het huidige gebrek aan een grote 4K-beeldbibliotheek op door in de televisie een upscaler in te bouwen die jouw HD-beelden er beter te doen uitzien. Het IPS-paneel moet dan weer voor extra grote kijkhoeken zorgen, zodat iedereen van een knap beeld kan genieten, ook als je niet recht voor de televisie zit. LG kijkt ook naar het design en pakt uit met een dun Cinema Screen-design. Deze televisie is ook uitgerust met webOS, het innovatieve Smart TV-platform. De Magic Remote-afstandbediening moet dan weer voor een intuïtieve bediening zorgen. Voor het geluid werkte LG samen met Harman Kardon, waardoor je ook op vlak van audio altijd een straf resultaat krijgt en je filmgeluiden mooi tot hun recht komen.

elektrozine.be
Een beter geluid voor je computer
Companion 50 BOSE (luidspreker)

Companion 50    
BOSE
<  € 399,95 waar te koop
Deze Companion 50 is een echte metgezel voor je computer. De twee luidsprekers worden aangevuld door een verborgen Acoustimass-module, die je zonder problemen uit het zicht kan plaatsen. Samen moeten ze dankzij de TrueSpace-technologie voor een ruimtelijke akoestiek zorgen, waarbij je muziek, games en films veel beter tot hun recht komen. De speakers sluit je aan op de bijgeleverde control pod, waarmee je het volume kan regelen en ook een mutefunctie, hoofdtelefoonaansluiting en aux-ingang op terugvindt.

meer in :   
COMPANION

elektrozine.be
Muziek streamen met stereogeluid
SoundTouch AM 3 II BOSE (streaming audio)

SoundTouch AM 3 II    
BOSE
<  € 899,95 waar te koop
Met de SoundTouch AM3 II kan je via wifi je hele muziekbibliotheek streamen en in hoge kwaliteit beluisteren. Het SoundTouch-systeem gebruikt je thuisnetwerk om volledig draadloos internetradio, nummers op jouw computer en muziekdiensten als Deezer en Spotify te streamen. Het systeem bestaat uit twee Virtually Invisible Series II-luidsprekers en een Acoustimass-module die je zo achter een gordijn of sofa kan verstoppen. Bovendien kan je het geheel bedienen via de bijgeleverde SoundTouch-controller met OLED-scherm en hoef je dus niet telkens naar je smartphone of tablet te grijpen. Wie wil, kan natuurlijk ook de app gebruiken. Heb je meerdere SoundTouch-systemen in huis, kan je ook een heuse multiroomopstelling creëren.

meer in :   
SOUNDTOUCH

elektrozine.be
Home cinema-systeem voor middelgrote ruimtes
Acoustimass 6 Series V Black BOSE (luidspreker)

Acoustimass 6 Series V Black    
BOSE
<  € 879,95 waar te koop
De Acoustimass 6 Series is het meest populaire systeem uit de reeks en met reden. De set bestaat uit vijf Virtually Invisible Series II-speakers van slechts 9 cm groot, die je muziek en tv-geluid voller maken dan ooit. Deze worden vervolledigd met de actieve Acoustimass-module, die verantwoordelijk is voor de lage bastonen. Je kan hierbij de baseffecten instellen zoals je dat zelf wilt via regeling voor het volume en de laageffecten. En wil je zo weinig mogelijk storende elementen in je woonkamer, dan kan je het toestel wegstoppen achter een bank of gordijn. Je kan een AV-receiver naar keuze op het systeem aansluiten om zo een surround-geluid van bioscoopkwaliteit te bekomen.

meer in :   
ACOUSTIMASS

elektrozine.be
Ga voor een babyhuidje!
Series 5 5070 BRAUN BODY CARE (scheerapparaat)

Series 5 5070    
BRAUN BODY CARE
<  € 149,- waar te koop
Dit scheerapparaat van Braun bezorgt je ultieme prestaties en een uitstekend scheercomfort. Zelfs de moeilijk bereikbare plekken vormen voor dit toestel geen probleem. De Series 5 is uitgerust met een unieke combinatie van kracht en precisie zonder in te leveren op op het huidcomfort. Dankzij de FlexMotionTexc bekom je met veel minder druk op de huid, een beter resultaat. De PowerDrive heeft 20% meer motorvermogen dan voorheen. Bovendien geeft Braun je het gemak van het enige 4-voudige Clean & Renew systeem op basis van alcohol ter wereld: hij reinigt, laadt op, smeert en selecteerd het reinigingsprogramma met één druk op een knop. Zo voelt je scheerapparaat elke dag weer als nieuw aan.

meer in :   
SERIES 5

elektrozine.be
Stofzuiger met superkrachten
V6 Total Clean DYSON (stofzuiger)

V6 Total Clean    
DYSON
<  € 529,- waar te koop
Van grof vuil tot fijn stof. Van tapijten tot harde vloeren. Voor deze stofzuiger is niks te veel gevraagd! Het toestel wordt geleverd met 2 door Dyson ontwikkelde vloerzuigmonden en extra accessoires voor woningen met huisdieren. De gemotoriseerde borstel duwt de borstelhaartjes dieper in het tapijt en verwijdert zo nog meer vuil. Deze borstel is tot 150% krachtiger dan de Dyson V6 stofzuiger. De vloerzuigmond met zachte roller is ontworpen voor harde vloeren en verwijdert tegelijkertijd grof vuil en fijn stof verwijdert. De derde borstel, een gemotoriseerde miniborstel, verwijdert haren van huisdieren en hardnekkig vuil. Dyson V6 snoerloze stofzuigers worden aangedreven door de Dyson digitale V6-motor. De kracht van deze compacte motor berust op digitale pulsetechnologie en een neodymium magneet voor een maximum van 110.000 omwentelingen per minuut. Dankzij de kleine afmetingen van de motor kunnen ook de apparaten die hij aandrijft klein en licht blijven, zonder aan kracht te verliezen. Dankzij een uiterst efficiënte na-motorfilter blaast de Dyson schonere lucht uit dan u inademt. De stofzuiger is uitgerust met een handig Dyson oplaadstation om het toestel in op te bergen en op te laden. Doordat u hem opbergt in het oplaadstation, is hij altijd klaar om voor u aan het werk te gaan. Alle Dyson snoerloze stofzuigers zijn gemakkelijk aan te passen voor gebruik als kruimelzuiger, voor snel schoonmaken van kleine oppervlakken en moeilijk te bereiken plekken. De Dyson V6 heeft een aan/uit-knop die de gebruiksduur verlengt. Het apparaat gaat direct uit als de knop wordt losgelaten, waardoor de accu alleen wordt gebruikt als u daadwerkelijk aan het stofzuigen bent. (Tot 16 minuten bij gebruik met gemotoriseerde vloerzuigmond.)

elektrozine.be
Draadloze BRAVIA-subwoofer
SWFBR100B SONY (luidspreker)

SWFBR100B    
SONY
<  € 299,- waar te koop
Met de BR100 geef je je films een vol en krachtig basgeluid. Het toestel is specifiek gemaakt voor een optimale afstemming met nieuwe BRAVIA-televisies. De digitale versterker van 100W zorgt voor extra helderheid, terwijl de behuizing (die vervaardigd is uit MDF van 18mm dik) een rijk en natuurlijk geluid moet produceren. Een mica-conus met schuimrubber en een honingraatstructuur moeten vervorming verminderen. In tegenstelling tot conventionele Home Theatre-systemen hoef je ook geen installatieproducedure meer te volgen, maar bestaat de installatie uit drie eenvoudige stappen. Zijn slanke, eenvoudige design maakt dat de BR100 in elk interieur past.

elektrozine.be
50 inch tv met Android
KDL50W809C SONY (televisie)

KDL50W809C    
SONY
<  € 1099,- waar te koop
Deze 50 inch televisie biedt een Full HD-resolutie, waarbij de X-Reality Pro-techniek ruis moet onderdrukken. Motionflow XR zorgt dan weer voor vloeiende beelden, ook bij actiescènes en sportwedstrijden. Dit toestel is bovendien uitgerust met het Android-besturingssysteem, waardoor je een heuse appbibliotheek naar je televisie haalt. Ook jouw geluid krijgt een boost dankzij het ClearAudio+-systeem. Zo zorgt Clear Phase voor een evenwichtigere weergave van de verschillende frequenties, terwijl S-Force Front Surround een helder, 360° Surround Sound verzorgt. Het toestel is ook compatibel met Google Cast, waardoor je bijvoorbeeld YouTube-filmpjes van op je mobiele apparaten rechtstreeks naar je tv-scherm kan streamen. De afwerking van deze W809C bestaat uit een dun frame met aluminium accenten, waardoor die zich naadloos in je interieur integreert.

meer in :   
W85 SERIES

elektrozine.be
Laat die tanden zien!
PRO 4000 WOW  ORAL-B (elektrische tandenborstel)

PRO 4000 WOW    
ORAL-B
<  € 149,99 waar te koop
Je tanden elektrisch poetsen biedt heel wat voordelen. Zo is er dankzij de precisiepositie van de borstels een grondige strijd tegen tandplak. De vorm van de borstelkop van de Oral-B CrossAction tandenborstel heeft speciaal ontworpen borstelharen voor optimale dekking van de tanden. De borstelharen komen diep tussen de tanden en verwijderen meer tandplak dan een normale manuele tandenborstel, voor een perfect schone mond.

elektrozine.be
Ga voor een prachtig gebit!
Pro 2000 CrossAction ORAL-B (elektrische tandenborstel)

Pro 2000 CrossAction    
ORAL-B
<  € 94,99 waar te koop
Verzorg uw gebit nog beter en verwijder tot 100% meer plaque dan met een handtandenborstel, als u overstapt op de elektrische tandenborstel Oral-B Pro 2000. De Oral-B Pro 2000 reinigt zacht in gebieden waarbij plaque bacteriën zich verzamelen, voor een schoon gebit en sterk en gezond tandvlees, De tandenborstel verwijdert de plaque uitstekend, zelfs in gebieden die moeilijk te bereiken zijn, en is zacht voor de tanden en het tandvlees. De tandenborstel verbetert ook de gezondheid van het tandvlees door tandvleesproblemen te voorkomen. 3D-reiniging (pulseert, trilt en roteert) om 100% meer plak te verwijderen dan een gewone handtandenborstel. De Oral-B 3D technologie behandelt iedere tand apart. Deze techniek zorgt voor optimale tandplakverwijdering. Je kan kiezen uit 2 poetsstanden: dagelijkse reiniging en tandvlees verzorgen. De vorm van de borstelkop van de Oral-B CrossAction tandenborstel heeft speciaal ontworpen borstelharen voor optimale dekking van de tanden. De borstelharen komen diep tussen de tanden en verwijderen meer tandplak dan een gewone manuele tandenborstel, voor een perfect schone mond. Geleverd met 1 opzetborstel CrossAction. De indicatorharen vervagen voor de helft om aan te geven dat u de opzetborstel moet vervangen (ongeveer om de drie maanden).

elektrozine.be
Drievoudige reiniging
TriZone 6000 ORAL-B (elektrische tandenborstel)

TriZone 6000    
ORAL-B
<  € 219,99 waar te koop
De TriZone 6000 met de drievoudige diepe reinigingstechnologie verwijdert tot 100% meer tandplak zelfs tussen de tanden. Deze elektrische tandenborstel is uitgerust met een innovatieve borstelkop. De TriZone 6000 zorgt voor schonere tanden en gezonder tandvlees. Beschikt over Bluetooth waardoor je informatie kan uitwisselen met een app op je smartphone. Het vooruitstrevendste Oral-B driezonepoetssysteem geeft via de SmartGuide, een extern display, in real time feedback en helpt de manier van poetsen te verbeteren. Het geeft aan waar er gepoetst moet worden en hoe lang en ook of er te veel druk uitgeoefend wordt. Met drievoudige poetsdruksensor: bij te veel druk gaat er een waarschuwingslampje branden, de pulsaties stoppen en de zachte modus wordt actief. Met 5 verschillende poetsstanden: dagelijkse reiniging, tandvlees verzorgen, grondige reiniging, gevoelige poetsstand, en poetsstand Whitening. De Oral-B Trizone borstelkop is uitgerust met de innovatieve drievoudige diepreinigende borstelharen voor een superieure tandplakverwijdering t.o.v. een gewone handtandenborstel. Oral-B heeft voor elke persoonlijke mondverzorgingsbehoefte een opzetborstel. De Trizone 6000 is geschikt voor een groot aantal Oral-B opzetborstels voor de elektrische tandenborstel zodat je kunt poetsen hoe je wilt. Telkens weer. Geleverd met 4 opzetborstels: 3x TriZone en 1 Interdental. De indicator borstelharen vervagen tot halverwege als teken dat je je tandenborstelkop moet vervangen voor een optimale poetsbeurt (ongeveer elke 3 maanden).

elektrozine.be
Ga voor een complete reiniging!
V6 Absolute DYSON (stofzuiger)

V6 Absolute    
DYSON
<  € 479,- waar te koop
De Dyson V6 Absolute is geschikt voor de complete reiniging van harde vloeren en diepere tapijtreiniging. Geleverd met een vloerzuigmond met zachte roller die is ontworpen voor harde vloeren en een gemotoriseerde vloerzuigmond. Dyson V6 snoerloze stofzuigers worden aangedreven door de Dyson digitale V6-motor. De kracht van deze compacte motor berust op digitale pulstechnologie en een neodymium magneet voor een maximum van 110.000 omwentelingen per minuut. Dankzij de kleine afmetingen van de motor kunnen ook de apparaten die hij aandrijft klein en licht blijven, zonder aan kracht te verliezen. Dankzij een uiterst efficiënte na-motorfilter blaast de Dyson schonere lucht uit dan u inademt. Handig oplaadstation Handig Dyson oplaadstation om de stofzuiger op te bergen en op te laden. Doordat u hem opbergt in het oplaadstation, is hij altijd klaar om voor u aan het werk te gaan. Snel aan te passen voor gebruik als kruimelzuiger Alle Dyson snoerloze stofzuigers zijn gemakkelijk aan te passen voor gebruik als kruimelzuiger, voor snel schoonmaken van kleine oppervlakken en moeilijk te bereiken plekken. 20 minuten lang schoonmaken De Dyson V6 heeft een aan/uit-knop die de gebruiksduur verlengt. Het apparaat gaat direct uit als de knop wordt losgelaten, waardoor de accu alleen wordt gebruikt als u daadwerkelijk aan het stofzuigen bent. (Tot 16 minuten bij gebruik met gemotoriseerde vloerzuigmond.) Boost-stand 6 minuten extra zuigkracht voor lastige taken. 2 jaar garantie Alle snoerloze stofzuigers van Dyson worden geleverd met 2 jaar garantie, waarbij zowel onderdelen als arbeid worden vergoed.

elektrozine.be
Tandplak bestrijden als de beste!
PRO 2000 WOW ORAL-B (elektrische tandenborstel)

PRO 2000 WOW    
ORAL-B
<  € 94,99 waar te koop
De Oral-B PRO 2000 elektrische tandenborstel met CrossAction is geïnspireerd op professionele reinigingsinstrumenten en levert een superieur resultaat in vergelijking met manuele tandenborstels. De borstelharen staan in een hoek van 16 graden waardoor de tandplak moeiteloos wordt aangepakt en verwijderd, veel beter dan met een manuele tandenborstel.

elektrozine.be
Precisiewerk om u tegen te zeggen
FG 1100 Bikinitrimmer white  BRAUN BODY CARE (bikinitrimmer)

FG 1100 Bikinitrimmer white    
BRAUN BODY CARE
<  € 24,99 waar te koop
Trek schaamteloos die nieuwe bikini aan! Het vormgeven van de bikinilijn kan de schoonheid en zelfvertrouwen van elke persoonlijkheid een boost geven. Met deze Silk epil Bikini Styler trim je de bikinilijn heel precies. Daarnaast kan dit apparaatje ook voor andere doeleinden gebruiken. Zo kan je er de wenkbrauwen mee trimmen of ongewenst haar op het gezicht netjes verwijderen. Zonder enige vorm van huidirritatie behandel je de meest gevoelige zones.

elektrozine.be
Lancering cuizine.be
  14 zaken die je moet weten over een robotgrasmaaier
Een broertje dood aan grasmaaien? Geen tijd? Met een robotgrasmaaier wordt jouw gazon automatisch gemaaid ...
  Hooikoorts: preventie en tips
De lente betekent voor 1 op de 10 Belgen tranende ogen, een verstopte of lopende neus, nies- en hoestbuien ...
  Hoe ga je te werk bij tuinverlichting: de juiste kabels voor buitenverlichting
Uiteraard zal je geïnstalleerde verlichting nutteloos zijn als je niet de nodige bekabeling voorziet ...
  Hoe ga je te werk bij tuinverlichting: warm of koud licht?
Genoeg en de goede armaturen plaatsen is een eerste stap, maar ook de kleurtemperatuur speelt een belangrijke ...
meer tips
  • SensorPlus
    Een speciale sensor onder het glaskeramische oppervlak van de kookplaat regelt de temepratuur en stuurt het braadproces geheel automatisch.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
NIEUWSBRIEF