word fan

Wat is: 100 Hz Clear Motion Drive

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

100 Hz Clear Motion Drive

100 Hz Clear Motion Drive II onderdrukt de beeldversmering op het lcd-scherm bij snelle bewegingen door gebruik van een nauwkeurige interpolatie algoritme om de frame rate van de LCD-TV te verhogen van de gebruikelijke 50 fps naar 100 fps. Met de verdubbeling van de frame rate zorgt de driver voor een goede interpolatie van de beweging in alle richtingen zodat bewegende ondertitels duidelijk blijven, zelfs in scènes met snelle zijdelingse bewegingen, en zonder merkbaar verlies van de algemene helderheid en de details.

100 Hz/120 Hz Clear Motion Drive III maakt verder gebruik van een 3D real-time Hadamard ruisonderdrukkingssysteem met bewegingsvoorspelling om de ruis te onderdrukken met behoud van het realisme en de scherpte van het oorspronkelijke beeld. Dit werkt zowel bij 50 Hz (PAL) als 60 Hz (NTSC) signalen. (info: JVC)
100 Hz Clear Motion Drive
Behoort tot de categorie

Audiovision

Met een persoonlijke benadering informeren en adviseren wij u graag over de verschillende produkten in ons gamma. Samen zorgen wij ervoor dat u steeds de juiste keuze maakt, met respect voor elk budget. Onze uitstekende dienst na verkoop staat garant voor een zorgenloze aankoop.

Toonaangevend en beeldvormend in HiFi, TV, home entertainment, telecom, multimedia & accessoires.

Audiovision is gelegen op de ring rond Mechelen vlakbij de Brusselpoort.
Audiovision
Van Benedenlaan 4
2800 Mechelen

Tel : 015/ 71.05.05
Fax : 015/ 71.06.06
info@audiovision.be

http://www.audiovision.be