word fan

Wat is: EES-systeem

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

EES-systeem

De uitzonderlijke technologie van het door Bodart & Gonay ontwikkelde EES BI-FLUX opent nieuwe wegen voor decoratieprofessionals. Met het exclusieve systeem voor gasafvoer, de enige ter wereld en voor de hele wereld geoctrooieerd, zijn er geen beperkingen meer die gewoonlijk optreden bij de installatie van een gashaard.

Hiermee wordt namelijk de plaatsing van inbouwhaarden mogelijk zonder verticale afvoerpijp, wat tot heden geheel ondenkbaar was. Dit betekent ongetwijfeld een revolutie in de benadering van het design en de architecturale inrichting van het interieur.

Voortaan kunnen de pijpen over een afstand tot 50 meter horizontaal, naar beneden of in welke richting dan ook worden geplaatst! Alle configuraties zijn nu mogelijk in een huis of appartement. De schoonheid van de vlammen blijft even mooi als bij natuurlijke trek.

In 2012 is ook de ESS BI-FLUX verschenen met meer plaatsingsmogelijkheden. De naam ervan is toe te schrijven aan het feit dat het met dit toestel mogelijk is om de lucht- en rookstromen te scheiden, wat niet het geval is bij de conventionele EES.

Zijn voordelen zijn de volgende:

- mogelijkheid om de luchttoevoer aan te sluiten met een plastieke pijp, waardoor een kostvermindering Beperking van de rookafvoerkanalen tot een luchtdicht standard diameter van 80mm, waardoor een kostvermindering en een vergemakkelijkt installatie.

- de bi-flux vermenigvuldigt de installatie mogelijkheden en maakt het mogelijk om naar heel smalle rookkanalen over te schakelenů (bron: Bodart&Gonay)
EES-systeem
Behoort tot de categorie