word fan

Lexicon

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Q-Pro
Quick Programming. Met deze functie kan de videorecorder één maand voordat het programma wordt uitgezonden al geprogrammeerd worden.
QLink
Een verbinding waarbij, via de SCART-aansluiting, gegevens kunnen uitgewisseld worden tussen het televisietoestel en een met QLink uitgeruste videorecorder (Bron: Panasonic).
QS
Quality Standard. Productlijn van Sony HiFi die intelligent aangepaste ES-technologie combineert met een robuuste constructie. De QS-componenten zijn voorzien van een aluminium frontpaneel.
quantumSpeed
Oven die drie verwarmingsmethoden (oven, microgolf en grill) combineert met halogeenlicht. Gerechten worden bijzonder snel, erg gezond en zeer krokant bereid. Sommige gerechten bereiken zelfs een tijdsbesparing van 70%. Zo is een pizza klaar op zes minuten.
Quick Access Drive
Het quick Access Drive mechanisme, vergelijkbaar met snelle drives in computers, is snel toegankelijk en betrouwbaar en zorgt bovendien voor een perfecte en naadloze weergave van een willekeurige programmavolgorde (b.v. Multi Story of Multi Angle Mode).
Quick Erase
Behoudt de kwaliteit van de tape, ook bij veelvuldig wissen en opnemen. De tape wordt tijdens het wissen ook automatisch gereinigd (Bron: Panasonic).
Quick-Light kookzone
De cirkelvormige weerstand wordt uiterst snel verhit. het systeem garandeert een gelijkmatige verspreiding van de warmte over de bodem van de kookpot of pan. Gevolg: een lager elektriciteitsverbruik.
QuickTherm-kookzones
Verwarmingstechniek die in combinatie met de HighTrans vitrokeramische kookplaat zorgt voor een nog sneller aankoken bij een duidelijk kortere voorverwarmingstijd(Bron: Bosch).
Quintrix F beeldbuis
Vlakke beeldbuis met als voordelen: geen vervormingen en hinderlijke reflecties in het beeld. Speciale superpigmenten in de fosforlaag resulteren in contrastrijke beelden met natuurlijke kleuren. De kijkhoek is groot.(Bron: Panasonic).
Quintrix SR beeldbuis
Vlakke beeldbuis die verder bouwt op de Quintrix F beeldbuis. Een nieuw schaduwmasker verhoogt de lichtoutput. De kleinere afmetingen van de fosforpunten verhogen de helderheid en het contrast, en geven een gedetailleerder beeld.
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9