word fan

Lexicon

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
K2 Technology
K2 is een exclusieve techniek van JVC ontwikkeld in samenwerking met de technici van de Victor Recording Studio de details die verloren gaan bij het maken van een CD worden hersteld voor een bijzondere geluidsweergave. De K2 Technology verbetert het geluid van een cd tot dat van dvd-audio kwaliteit, en mp3-opnames tot cd-kwaliteit.
Kaarslamp
Decoratieve lamp in de vorm van een kaars.
Kantelfrequentie
Deze instelling regelt de frequentie waarbij de overgang tussen de subwoofer en de overige luidsprekers plaatsvindt. Frequenties die lager zijn dan de kantelfrequentie worden door de subwoofer gereproduceerd; hogere frequenties worden door de overige luidsprekers weergegeven.
Kbps
Kilobytes per seconde. Maat voor de snelheid van datatransfers.
Kerntemperatuur- sensor
Plaats de sensor in het gerecht en selecteer de juiste kerntemperatuur. Wanneer deze temperatuur is bereikt, schakelt de oven zichzelf uit.
Kevlar
Een synthetisch materiaal dat overgewaaid is vanuit de ruimtevaartwereld naar o.a. luidsprekers. Het is zeer licht, sterk en niet-resonerend.
KeyCard
Door Blaupunkt ontwikkelde diefstal-beveiliging. De autoradio kan enkel functioneren wanneer de juiste kaart in het toestel ingebracht werd. Wanneer de KeyCard niet ingebracht is, knippert het naar buiten stekende KeyCard-lipje of een LED om eventuele dieven af te schrikken. In optie kan er een tweede kaart aangeleerd worden.
Keystone Correctie
Horizontale en verticale beeldaanpassing bij projectoren. Als de projector een schuine plaats krijgt ten opzichte van het projectiescherm zou het geprojecteerde beeld vervormd zijn. Met keystone correctie is er de mogelijkheid om dit schuin geprojecteerde beeld mooi recht te krijgen, op een digitale manier.
Kinderslot
Het kinderslot blokkeert het bedieningspaneel tijdens het wassen zodat het programma niet wordt stopgezet of gewijzigd.
Kleurdiepte
Het aantal kleuren dat een beeldscherm van een computer kan weergeven of het aantal kleuren in een afbeelding. Hoe hoger de kleurdiepte, des te beter is de beter is de weergavekwaliteit van de afbeelding.
Knoopbatterij
Een ronde, kleine en platte die bijvoorbeeld in een polshorloge wordt gebruikt.
Koelmiddel
Het koelmiddel is een product dat dient als transportmiddel van de warmte binnen een aircosysteem, of koelkasten en diepvriezers. Een belangrijke eigenschap is dat het koelmiddel snel kan wisselen tussen een vloeibare vorm en gas. Tijdens dat proces neemt het warmte op, of staat het warmte af. Bekende koelmiddelen zijn R407C en R410A voor airconditioners en R134A voor koelkasten en diepvriezers.
koolstoffilters
Koolstoffilters worden gebruikt in de recirculatiemodus om kookluchtjes te verwijderen. Raadpleeg de tabel 'Dampkappen' om het type koolstoffilter te vinden die bij uw dampkap past.
Koude-Accu
Bij een stroomstoring helpen de Koude-Accus de koude langer vast te houden en uw levensmiddelen te beschermen. Ook handig voor in de koeltas naar het strand.
Krypton
Een speciaal gas in de gloeilamp dat, in combinatie met meer gangbare gassoorten, zorgt voor een helderder licht.
Kryptonverlichting
Een sterkere verlichting bij een constant energieverbruik. Met de kryptonverlichting hebt u wanneer u de toesteldeur opent in de koelruimte van bepaalde modellen een dagklare verlichting - tot in de kleinste hoekjes.
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9