word fan

Lexicon

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
3 Clear Filter
Een driefasenfilter dat het effect van kalkaanslag met 95% vermindert. Wanneer het water kookt, wordt kalkaanslag naar boven in de 3 Clear Filter-envelop gevoerd en in het roestvrijstalen roosterblok opgevangen. Tevens worden kalkdeeltjes tijdens het uitgieten gestopt door het filter in de tuit. Na het uitgieten glijden overgebleven kalkdeeltjes naar beneden waar ze in het roosterblok worden opgevangen.
3-D-gyrosensor
Het navigatiesysteem kan metingen verrichten in drie richtingen, hellingen berekenen en speciale voorzieningen zoals tunnels detecteren (Bron: Pioneer).
3-sterren vriesvak
In een vriesgedeelte met 3-sterren kan je langdurig bewaren op een temperatuur van -18°C maar kan je geen producten invriezen.
30 MHz Wide-Range CRT driver
Zorgt voor een natuurgetrouwe weergave van digitale signalen en dus ook de beelden, zonder vervaging of versmering van de beelden (Bron: JVC).
32 bit kleur in 3D
De kaarten die dit ondersteunen kunnen games draaien in 32 bit kleur. 24 bit word ook wel "true color" genoemd, wat neerkomt op videokwaliteit. 32 bit kleur bevat nog veel meer kleuren.
3D Aqua-Spar
Draagt op drie manieren bij tot een optimaal wasproces. Het zorgt voor een perfecte aanpassing van de trommelbeweging aan het soort linnen. De waterbevochtiging zorgt ervoor dat het linnen in een mum van tijd met water wordt doordrenkt. De geperforeerde achterwand van de trommel bevochtigd het linnen continu en intensief.
3D Sound System
Een 3-weg geluidssysteem met luidsprekers voor het linker en het rechter kanaal en een passieve subwoofer.
3D Surround
Geavanceerde techniek waarmee het typische surround-effect wordt bereikt zonder aansluiting van extra surroundluidsprekers. Hierbij blijft de ingebouwde centerluidspreker actief.
3D-aquaLiftsysteem
Brengt de vuile kleding op drie wijzen in contact met het waswater: door de assymetrische meenemers, door de cascadespoeling die het water midden in het wasgoed mikt en door de geperforeerde achterwand van de speciale trommel die voor een nog betere doorstroming zorgt.
3D-besteklade
De driedimensionele besteklade is een gepatenteerde besteklade van Miele, die zowel in de hoogte, de breedte als de diepte verstelbaar is. De lade kan met andere woorden aan elke situatie aangepast worden. Spatels, gardes, zelfs champagneglazen kunnen allemaal in de besteklade opgeborgen worden.
3D-videokaart
Niets anders dan de benaming van grafische kaarten die zeer geschikt zijn voor 3D-omgevingen.
3D-Warme lucht Plus
Functie om te bakken op drie niveaus, bijvoorbeeld lekkere gebakjes, koekjes of pizza.
3G
Mobiele technologie van de derde generatie. Met 3G wordt de bandbreedte van de netwerken voor mobiele telefoons voldoende hoog voor het versturen van video en audio.
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9