word fan

Tijdschriften

Gerelateerde vaktijdschriften en consumententijdschriften.

Elektro-Verkoop

 Beveren  
Elektro-Verkoop
Gravendreef 9 b8
9120 Beveren

  03/750 90 27
  03/750 90 29
  linda@elektroverkoop.be
  www.elektroverkoop.be

Elektro-Verkoop,
de expert in communicatie met de elektrobranche


Redactionele diepgang
Als vakblad hanteert Elektro-Verkoop een duidelijke redactionele formule: het product en de persoon staan centraal. Wij brengen interviews achtergrondartikels, dossiers, actualiteit, productnews... kortom een volledig beeld van de elektrobranche. En dit 11 maal per jaar!

Kwalitatief adressenbestand
Onze Cim-gecontroleerde database omvat +- 10.000 adressen, die wekelijks upgedate worden. In 2000 noteerden wij 10,7% nieuwe adressen, 2,5% wijzigingen en 5,7% retours. Op die manier zorgen we niet alleen voor de inhoudelijke kwaliteit, maar wordt ook ruimschoots aandacht besteed aan een degelijke verspreiding.

Meer dan een vakblad
Elektro-Verkoop wil meer zijn dan een vakblad. Als extra service bieden wij onze lezers:
* eerst en vooral brengen wij jaarlijks onze "Merken- en adressengids" uit;
* vorig jaar lanceerden wij de tweede editie van de "Verkoopgids voor de handelaar";
* tweemaal per jaar brengen wij een overzicht van brochures en catalogi; (mei en december)
* onder de noemer "electro on the web" publiceren wij tweemaal per jaar een website-overzicht (januari en augustus).

Spotlight, een uniek initiatief
Als eerste op de Belgische markt brengen wij een vakblad voor binnen- en buitenverlichting dat zich richt tot handelaars en installateurs die actief zijn in de verlichtingsbranche en tot architecten en studiebureaus.
In het kielzog van Elektro-Verkoop wil Spotlight het onmisbare vakblad voor de verlichtingsbranche zijn, door het brengen van alle actuele verlichtingstrends via interviews, praktijkvoorbeelden, achtergrondartikels, nieuwigheden...

 

ElektroVisie

 Vilvoorde  
ElektroVisie
Stationlei 78 b 1/1
1800 Vilvoorde

  02/ 550 17 11
  02/ 550 17 29
  marc.vanhove@nelectra.be
  www.nelectra.be

ElektroVisie heeft een ( CIM-gecontroleerde ) oplage van 9.215 exemplaren ( 2014 ) en is daarmee het grootste magazine in de Benelux voor de elektrosector.

ElektroVisie is een twee-maandelijkse uitgave van Nelectra, met ruim 1900 leden de grootste Belgische beroepsorganisatie voor alle professionelen uit de elektrosector.

ElektroVisie wil alle Belgische installateurs en handelaars op een objectieve manier informeren. Kwaliteit, neutraliteit en deskundigheid zijn dan ook de trefwoorden voor ons magazine. Sinds 1998 is ElektroVisie als enige elektro-vakblad in het bezit van het Profpress Quality Label.

De lezer vindt in het vakblad: actualiteit: nieuwe bedrijven, producten, reportages en interviews, managementinfo: juridisch , sociaal-economisch en nieuws inzake vorming en opleiding en tenslotte ook een uitgebreide brok technische informatie.
ElektroVisie werkt met een uitgebreid èn professioneel redactie- en adviescomité.