word fan

Kenwood


Kenwood
Generaal de Wittelaan 17A/1
2800 Mechelen

T: 015/28.08.40
F: 015/27.00.92
info@kenwoodworld.be
http://www.kenwoodworld.com/nl-be
Kenwood is in 1947 opgericht door de ondernemer Kenneth Wood onder de naam Woodlau Industries, maar werd kort daarna omgedoopt tot Kenwood. Kenneth Wood verkocht het bedrijf in 1968 aan Thorn Industries Ltd, maar bleef tot aan zijn dood in 1997 betrokken bij het bedrijf. In 1989 kocht de directie van Kenwood het bedrijf van Thorn EMI en zorgde ervoor dat het in 1992 werd genoteerd aan de London Stock Exchange, onder de naam Kenwood Appliances PLC. Het bedrijf bleef zich uitbreiden en nam in 1993 Waymaster over en in 1994 het Italiaanse Ariete, waardoor de reeks huishoudelijke artikelen en de productiecapaciteit van het bedrijf voor heel Europa toenam. In 2001 werd Kenwood onderdeel van de De'Longhi Group. Hierdoor kon het bedrijf zijn aanbod en internationale aanwezigheid nog verder uitbreiden. Tegenwoordig is Kenwood in meer dan 80 landen een begrip geworden en produceert het zijn toonaangevende huishoudelijke artikelen en keukenapparatuur in het Verenigd Koninkrijk, Italië en China. Het hoofdkantoor van Kenwood is gevestigd in Engeland (in Havant, Hampshire) met een tweede hoofdkantoor in Hong Kong, van waaruit de bedrijfsactiviteiten in het Verre Oosten worden overzien.
elektrozine.be
Nieuwigheden in België :
Groepeer :
nieuwigheden alle producten


Major Titanium KMM060 keukenmachine
KMM060 + KAH357 + AT647 + A34655B KENWOOD (keukenrobot)

KMM060 + KAH357 + AT647 + A34655B    
KENWOOD
<  € 799,99 waar te koop
Wie al wat meer onderlegd is als kok en ervan houdt vrienden en familie te verwennen met uitgebreide keukenexperimenten, is zeker gebaat met deze Major Titanium-keukenmachine. Daar een breed scala aan optionele accessoires kan de machine het zware werk, zoals hakken, raspen, kloppen, kneden, mengen, malen of blenden probleemloos van u overnemen zodat u zich kan concentreren op de essentie: het koken zelf! Deze krachtpatser is voorzien van een tijdloze metalen behuizing, en wordt bediend aan de hand van een robuuste en duurzame draaiknop. De 1500W sterke motor staat in voor kracht en snelheid, zelf bij zware bereidingen. De 6,7 liter mengkom is geschikt voor zowel grote als kleine hoeveelheden.


website Kenwood
meer in :   
CHEF & MAJOR

elektrozine.be
Chef Sense XL KVL6010T keukenmachine
KVL6010T CHEF SENSE XL+KAH358 KENWOOD (keukenrobot)

KVL6010T CHEF SENSE XL+KAH358    
KENWOOD
<  € 679,99 waar te koop
Gooi hoge ogen met deze KVL6010T-keukenmachine. Immers, deze nieuwe Chef Sense XL KVL6010T staat garant voor perfecte resultaten en beschikt hiertoe over een roestvrijstalen mengkop met een capaciteit van 6,7 liter en maatverdeling langs de binnenzijde ervan. Alles aan deze keukenmachine is ontworpen zodat u tijd en moeite kan besparen, van de ingebouwde handvatten van de mengkom tot aan het gemakkelijk te bevestigen spatdeksel met extra grote vulopening. Om je favoriete bakrecepten te kunnen bereiden, is er nood aan een goede hulp, en deze reikt Kenwood u met dit toestel zeker en vast aan. Hiervoor wordt de Chef Sense XL geleverd met drie in hoogte verstelbare mengkomaccessoires, met name de K-klopper, de ballongarde en de deeghaak.


website Kenwood
elektrozine.be
Super blender
BLX50RD KENWOOD (blender)

BLX50RD    
KENWOOD
<  € 169,99 waar te koop
Mooi door zijn eenvoud en vorm. Creëer de lekkerste drankjes met de blender kMix BLX50RD Maak met de oranjerode blender kMix BLX50RD van Kenwood de meest creatieve recepten. De blender is zowel geschikt voor links- als rechtshandig gebruik dankzij het multifunctionele design is. Prestatie De blender kMix BLX50RD heeft een krachtige 800 Watt motor, 1.6 liter glazen mengbeker en beschikt over 4 programma's voor ijs te verpulveren, sapjes maken, soep pureren en het maken van dipsausjes. Deze blender heeft daarnaast ook een momentschakelaar voor optimaal gebruik. Tijdloos design De blender kMix BLX50RD zal fantastisch staan in uw keuken. Deze is gemaakt van hoogwaardige materialen en valt zeker op door zijn mooie kleur oranjerood.


website Kenwood
meer in :   
KMIX

elektrozine.be
HDP408WH Triblade staafmixer
HDP408WH KENWOOD (mixer)

HDP408WH    
KENWOOD
<  € 114,99 waar te koop
De HDP408WH maakt deel uit van de nieuwe generatie Triblade-staafmixers met verbeterde motors, ergonomischer handvat en meer grip. De Triblade messen mengen meer ingrediënten in kortere tijd, de speciaal ontworpen ribbels beperken de zuigkracht en de unieke vorm van de staafmixervoet belet spatten, zodat alles netjes schoon blijft. De Staafmixer Triblade HDP408WH wordt geleverd met vele extra accessoires, waardoor deze veel meer kan dan mengen alleen. Creëer heerlijke romige soep of puree met de MasherPro pureerstaaf of het Soup XL accessoire, hak allerlei kruiden met de hakmolen (capaciteit 0,5 liter) of klop lichte beslagen en eiwitten in de speciaal ontworpen mengbeker (capaciteit 0,75 liter) met de metalen ballongarde.


website Kenwood
elektrozine.be
FDM791 foodprocessor
FDM791 KENWOOD (foodprocessor)

FDM791    
KENWOOD
<  € 249,99 waar te koop
De veelzijdige Multipro Classic FDM791-foodprocessor met ingebouwde weegschaal heeft een mengkom van 3 liter, een ThermoResist blender met een capaciteit van 1,5 liter en allerhande hulpstukken voor het hakken, raspen, kneden en kloppen van ingrediënten. Dankzij de krachtige 1000W motor en de 8 variabele snelheden heb je totale controle in de keuken voor die perfecte bereiding. Bovendien komt de FDM791 foodprocessor er met een opbergbox waar alle accessoires netjes kunnen worden opgeborgen.


website Kenwood
elektrozine.be
KAH647PL-foodprocessor
KAH647PL KENWOOD (foodprocessor)

KAH647PL    
KENWOOD
<  € 144,99 waar te koop
Zeer snel gehakt maken? Gesneden of geraspte groenten of zelfs perfect gesneden frietjes? Deze KAH647PL-foodprocessor lost het probleemloos voor je op. Dit accessoire past op alle Chef en Major keukenmachines. Al wat met hoeft te doen is dit hulpstuk op het hoge snelheidsaandrijfpunt van de machine te plaatsen, waarna men in slecht enkele seconden voedsel kan bereiden. Deze foodprocessor wordt geleverd met snijschijven voor het snijden van dunne en dikke plakken, voor het fijn en grot versnipperen en voor julienne snijden en raspen. De Tritan-kom is onbreekbaar, vaatwasserbestendig en ontworpen voor dagelijks gebruik!


website Kenwood
elektrozine.be
KAH358GL blender
KAH358GL KENWOOD (keukenrobots accessoires)

KAH358GL    
KENWOOD
<  € 104,99 waar te koop
Voor wie niet zelden zowel warme als koude dranken bereidt, kan de KAH358GL blender zeker een interessante uitkomst bieden. De glazen ThermoResist KAH358GL-blender bevat afneembare, makkelijk te reinigen rvs-messen en past op alle Chef en Major keukenmachines. De blender heeft een capaciteit voor 1,6 liter wanneer het gaat om koude vloeistoffen en 1,2 als het gaat om warme vloeistoffen.


website Kenwood
elektrozine.be
KAB992PL vergiet en pureerzeef
KAB992PL KENWOOD (keukenrobots accessoires)

KAB992PL    
KENWOOD
<  € 99,99 waar te koop
De KAB992PL van Kenwood is een vergiet en pureeraccessoire voor de Chef of Chef Sense keukenmachine. Het laat toe om de machine nog efficiënter in te zetten door de ingrediënten direct in de kom te pureren of te zeven. De KAB992PL wordt geleverd met één fijne en één grove zijde, waarmee men respectievelijk bijvoorbeeld sauzen of bloem kan zeven, of anderzijds ook grovere ingrediënten zoals bijvoorbeeld pasta.


website Kenwood
elektrozine.be
Chef Sense XL IJsmaker KAB957PL
KAB957PL KENWOOD (roomijsmakers)

KAB957PL    
KENWOOD
<  € 109,99 waar te koop
Met deze Chef Sense XL KAB957PL-ijsmaker kan je ten allen tijde genieten van vers ijs. Het accessoire, dat enkel past op de Chef Sense XL van Kenwood, is erg gemakkelijk om bijvoorbeeld sorbetijs te maken en wordt geleverd met een plastic Kenlyte™ mengkom, vrieskom, spatel en deksel. Het duurt slechts 30 minuten om tot anderhalve liter ijs te bereiden, zonder toegevoegde kleur- of smaakstoffen.


website Kenwood
elektrozine.be
Keukenmachine kMix KMX50: een opvallende verschijning
KMX50RD KENWOOD (keukenrobot)

KMX50RD    
KENWOOD
<  € 429,99 waar te koop
Ook in de keuken lijkt functionaliteit steeds vaker te rijmen met design, immers, het oog wil ook wel wat, getuige hiervan onder meer deze kMix KMX50-keukenmachine. Deze oranjerode KMX50, voorzien van een rvs mengkom met een inhoud van 5 liter en een groot handvat, een 500W motor helpt je om probleemloos grote hoeveelheden ingrediënten te mengen en te kneden tot een zwaar deeg. De unieke fold-functie zorgt ervoor dat delicate ingrediënten voor koude gerechten goed doch voorzichtig (slechts 22 rpm) door elkaar worden gespateld.


website Kenwood
meer in :   
KMIX

elektrozine.be
Een pronkstuk in elke keuken!
KMX50GR KENWOOD (keukenrobot)

KMX50GR    
KENWOOD
<  € 429,99 waar te koop
De limegroene keukenmachine kMix KMX50GR van Kenwood combineert functionaliteit met design, zodat u optimaal geniet van uw keuken met de heerlijkste gerechten. De ergonomisch ontworpen controleknoppen en de aandrijfpunten voor het plaatsen van accessoires zijn zeer toegankelijk en eenvoudig te bedienen, voor optimaal gebruik van uw keukenmachine. Veelzijdig De keukenmachine kMix KMX50GR is voorzien van een roestvrijstalen 5 liter mengkom met groot handvat, een 500 Watt motor en een planetaire werking waardoor de gehele mengkom wordt bestreken. Zo mengt u eenvoudig grote hoeveelheden ingrediënten en kneedt u gemakkelijk zwaar deeg. De unieke fold-functie zorgt ervoor dat delicate ingrediënten goed door elkaar gespateld worden. Dankzij een omwenteling van 2,5 keer gaat er weinig lucht verloren. Dit is zeer belangrijk voor het bakproces.


website Kenwood
meer in :   
KMIX

elektrozine.be
Acties Kenwood
Kenwood: 1 accessoire naar keuze cadeau
PDF actie
Kenwood: 2 accessoires naar keuze cadeau
PDF actie
Kenwood: Bakpakket cadeau
PDF actie
Kenwood: Cashback kCook kookrobot
PDF actie
Kenwood: Multipro Foodprocessor
PDF actie
AANBEVOLEN HANDELAARS
Handelaars KENWOOD
aanbevolen door elektrozine.be
Producten