word fan

Lucodex


Lucodex
Hoek 76 - Unit 58
2850 Boom

T: 03/ 844.72.82
F: 03/ 844.73.83
admin@lucodex.be
http://www.lucodex.be
De firma LUCODEX uit Boom is invoerder voor de Belux-markt van verschillende A-merken uit de Audio-Video-PC accessoires wereld.

Hiermee bieden wij aan de handelaars een volledig oplossingenpakket met sterke nadruk op Home Cinema en Home Entertainement. Wij bieden hen hiervoor plasma/lcd/tv steunen, meubelen, projectieschermen, universele afstandsbedieningen tot en met alle aansluitingskabels.

Vogel's
Wereld-marktleider in steunen, ophangsystemen en meubels voor audio/video, tv, lcd, plasma en hifi.

One For All
Wereld-marktleider in universele afstandsbedieningen van 1 apparaat tot en met 15 apparaten. Gratis Callcenter.

Projecta
Projecta is al meer dan 50 jaar een internationaal toonaangevende fabrikant en leverancier van hoogwaardige, innovatieve projectieschermen en presentatiemeubelen.

Vivanco
Vivanco is een van de marktleiders in audiovisuele accessoires. Hun producten gaan van hoofdtelefoons, speaker sets en audio mixers over kabels, draagtassen en andere IT-accessoires.

Aldenkamp
De meubelen van Aldenkamp worden gemaakt met hoogwaardige materialen en top vakmanschap. Met hun uitgebreid gamma vervullen ze de behoeften van de meeste klanten.

Dagetti
‘Alleen het beste is goed genoeg’ is het veelzeggende motto van het merk Dagetti. Het gebruik van hoogwaardige materialen, het technisch vakmanschap en een eigentijdse vormgeving kenmerken deze topreeks.

Luke Furniture
Het Luke Furniture home entertainment meubelconcept staat voor een tijdloos en innovatief design binnen het hedendaagse wooncomfort en werkt enkel met de hoogwaardigste materialen om meubelen met een duidelijke visie te brengen.

Etón
Etón heeft een radio voor iedereen, of je nu op een boot of op een camping zit, aan het strand of in de bergen. Onze producten zijn speciaal naar jou levensstijl gemaakt. Je kan luisteren naar radiostations van over de hele wereld, mp3's afspelen, en DAB luisteren.
Onze merken:
 
elektrozine.be
Nieuwigheden in België :
Groepeer :
nieuwigheden alle producten


Maak van je smartphone en tablet een slimme afstandsbediening
URC 8810 ONE FOR ALL (afstandsbediening)

URC 8810    
ONE FOR ALL
<  € 44,99 waar te koop
Tover je smartphone of tablet om in een slimme afstandsbediening met de One For All Smart Zapper. De Smart Zapper zet Bluetooth-signalen van je mobiele toestellen om in een infrarood signaal dat je home cinema apparatuur en tv aanstuurt. Bovendien bevat de Smart Zapper zelf nog enkele basistoetsen. Bediening op de smartphone of tablet loopt via de NEVO-app.


website One For All
elektrozine.be
Waterdichte audiostreamer
BoomBoom 260 MARMITEK (luidspreker)

BoomBoom 260    
MARMITEK
<  € 109,95 waar te koop
Met de BoomBoom 260 kan je muziek van op je smartphone streamen via Bluetooth en overal van je favoriete nummers genieten. Overal mag je hier redelijk letterlijk nemen, want het toestel is 100% waterdicht, blijft drijven en is ook schok- en stofbestendig. Je kan de BoomBoom 260 daardoor zelfs gebruiken aan het zwembad, op het strand, in de badkamer, op een bouwwerf, enzovoort. Het apparaat komt ook met een ingebouwde microfoon, zodat je ook oproepen kan beantwoorden. De oplaadbare accu biedt hierbij meer dan tien uur luisterplezier.


website Marmitek
meer in :   
OVERAL BELUISTEREN

elektrozine.be
Waterbestendige streamer
BoomBoom 380 MARMITEK (luidspreker)

BoomBoom 380    
MARMITEK
<  € 109,95 waar te koop
Ook als we buiten genieten van een stralende zomerzon of gezellig napraten op het terras, hebben we maar wat graag een streepje muziek op de achtergrond. En natuurlijk kan ook een zwembadfeestje niet zonder muziek. De BoomBoom 380 van Marmitek is daarom uitgerust met een waterbestendig ontwerp, waardoor je zonder problemen water kan morsen op het toestel. Deze speaker is daardoor extra geschikt voor buitengebruik. Je kan hem immers laten buiten staan als het regent. Het toestel is voorzien van Bluetooth, waardoor je moeiteloos je favoriete nummers draadloos kan streamen vanaf je smartphone, tablet, laptop, enzovoort. Ja kan daarvoor kiezen voor batterijen of apart een bijhorende accuset aanschaffen. Deze laatste laadt automatisch op als je de speaker in het stopcontact stopt. Volledig opgeladen heb je meer dan acht uur draadloos luisterplezier. Door het slimme design wordt het geluid gelijkmatig 360° rondom verspreid, waardoor je muziek overal even goed klinkt.


website Marmitek
meer in :   
OVERAL BELUISTEREN

elektrozine.be
Compacte boekenplakspeaker
S 622 Black Ash JAMO (luidspreker)

S 622 Black Ash    
JAMO
<  € 149,95 waar te koop
De S622 boekenplankluidspreker biedt een mooi, compact design met een overtuigende geluidsoverdracht. Je kan deze speaker als stereospeaker gebruiken of opnemen in je surround van je home cinema. De luidspreker komt met een 1-inch soft dome tweeter en 4-inch woofer. Het toestel komt in White Ash, Dark Apple en Black Ash en past daardoor zo in je interieur.


website Jamo
meer in :   
STUDIO

elektrozine.be
Infraroodontvanger
Invisible Control 6 XTRA MARMITEK (ir zender en ontvanger)

Invisible Control 6 XTRA    
MARMITEK
<  € 69,95 waar te koop
Met alle mediabronnen in onze woonkamer is een overzichtelijk gevoel soms ver weg te denken. Blu-ray spelers, set-topboxen, mediaspelers, een home cinema systeem, gameconsoles, enzovoort: onze woonkamers staan al snel vol. Al je apparatuur wegwerken in een kast is geen oplossing, want dan wordt het infraroodsignaal van je afstandsbediening niet ontvangen. Een oplossing daarvoor is deze Invisible Control 6 Xtra. Die bestaat uit een kleine ontvanger die alle infraroodsignalen van je verschillende afstandsbedieningen ontvangt, bundelt en doorstuurt naar het juiste toestel. Door de vernieuwde infraroodtechniek, die IR Blaster LED heet, is het niet meer nodig om ledjes op je apparaten te plakken. Met de Invisible Control 6 Xtra kan je je ontvangers dus perfect uit het zicht plaatsen, bijvoorbeeld in een kastje of zelfs in een aparte bergingsruimte. Het enige wat in het zicht staat, is de kleine receiver. Het systeem maakt bovendien gebruik van nieuwe infraroodfiltertechnieken die specifiek gericht zijn op gebruik in de buurt van plasma-, led- en lcd-televisies, indirect zonlicht en spaarlampen.


website Marmitek
meer in :   
OVERAL BEDIENEN

elektrozine.be
Infraroodontvanger
Powermid 300 XTRA MARMITEK (ir zender en ontvanger)

Powermid 300 XTRA    
MARMITEK
<  € 39,95 waar te koop
Onze woonkamer telt steeds meer apparaten en dus ligt onze salontafel steeds meer overladen met afstandsbedieningen. Met een universele afstandsbediening vervang je meteen alle andere door een enkel toestel, waardoor je meteen je hele mediacenter kan controleren. Marmitek lanceert daarom de Powermid 300 XTRA. Deze afstandsbediening biedt je niet enkel controle over de functies van je set-top box, satellietontvanger, Blu-ray speler en geluidsinstallatie, maar ook bijvoorbeeld lichtschakelaars, airco of een elektrische haard. Kortom: elk toestel dat over een infraroodsensor beschikt, komt in aanmerking. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is de zender/ontvanger-set klaar zetten. De Powermod 300 XTRA heeft bovendien een bereik van dertig meter en gaat zelfs door muren en plafonds. Dankzij zijn elegante design kan je het apparaat in het zicht laten staan. Het toestel werkt op batterijen, dus kan je het gemakkelijk van de ene kamer naar de andere verplaatsen.


website Marmitek
meer in :   
OVERAL BEDIENEN

elektrozine.be
Bekijk overal in huis HD-beeld
MegaView 80 MARMITEK (av-schakelaar)

MegaView 80    
MARMITEK
<  € 139,95 waar te koop
Steeds meer gezinnen hebben meer dan één televisie in huis. Staat die televisie echter een eind van de set-topbox, dan is een kwaliteitsvolle beeldoverdracht echter geen sinecure. Deze MegaView 80 van Marmitek kan in zulke gevallen soelaas bieden in het kwalitatief verbinden tussen de twee apparaten. Met de MegaView 80 kan je zonder problemen grote afstanden tussen een verzender van HD-beeld, zoals bijvoorbeeld een set-topbox, en een ontvanger, zoals een televisie, overbruggen. Daarbij sluit je je HD-videobron via HDMI aan op de MegaView 80-verzender, die je op zijn beurt met een ethernetkabel op de MegaView80-ontvanger aansluit. Met een tweede HDMI-kabel verbind je dan de ontvanger met een televisie. Het gebruik van een ethernetkabel zorgt ervoor dat je niet aan kwaliteit hoeft in te boeten. Op die manier kan je ook op een tweede televisie naar HD-beeldkwaliteit kijken.


website Marmitek
meer in :   
OVERAL BEKIJKEN

elektrozine.be
Speakers in je keuken of slaapkamer
A 500 Black JAMO (luidspreker)

A 500 Black    
JAMO
<  € 169,95 waar te koop
De A500 is geschikt als satellietluidspreker voor gebruik in subwoofer- gebaseerde systemen en surroundsystemen en als vervanger voor de standaard luidsprekers voorzien van vele combo-systemen. De A500 is ook de perfecte oplossing als je extra speakers voor in de keuken of de slaapkamer wenst. Deze elegante speaker beschikt over een 4-inch woofer/midrange unit en een 2-inch cone tweeter.


website Jamo
meer in :   
AESTHETIC

elektrozine.be
Matchende luidspreker
A 345 i/o White JAMO (luidspreker)

A 345 i/o White    
JAMO
<  € 119,95 waar te koop
Dankzij hun rond profiel kunnen deze A340 luidsprekers bijna overal geplaatst worden, zowel horizontaal als verticaal, op een boekenplank, aan een muur, in een hoek ... de enige grens is je eigen verbeelding. Dankzij de fittings kunnen de speakers in de richting van de luisterpositie worden gedraaid. Accessoires voor verschillende plaatsingsopties zijn inbegrepen met de speakers. Ondanks de gemiddelde grootte van deze luidspreker biedt hij toch een tweewegssysteem met woofer en een tweeter. Zijn grootte en design zorgen ervoor dat hij een perfecte match vormt met de vele nieuwe flatscreens op de markt.


website Jamo
meer in :   
AESTHETIC

elektrozine.be
Dunne tv-steun tot 55-inch
THIN 345 White VOGELS (flatscreensteun)

THIN 345 White    
VOGELS
<  € 319,99 waar te koop
De THIN 345 White is een dunne wandsteun voor lcd-, plasma- of led-televisies tot en met 55-inch beelddiagonaal. Het apparaat biedt een draaibereik van 180° (90° aan beide kanten) waardoor je die in de gewenste richting kan plaatsen. Dankzij het kantelbereik van 20° naar voren kan je ook al liggend van je favoriete programma's genieten. De moderne witte kleur maakt dat je ook in een fris interieur je televisie op een subtiele manier aan de muur kan bevestigen. De afstand tussen je tv en de wand bedraagt bovendien slechts 3,5 mm, wat voor een naadloze integratie in je woning zorgt.


website Vogels
elektrozine.be
Dunne tv-steun
THIN 245 White VOGELS (flatscreensteun)

THIN 245 White    
VOGELS
<  € 249,99 waar te koop
Met de THIN 245 White haal je een moderne steun voor je flatscreen televisie in huis. Je kan met het apparaat je tv naar links of rechts draaien over een hoek van 180° en 20° naar voren kantelen. De THIN 245 ondersteunt tv-toestellen met een schermgrootte tussen 26- en 42-inch en kan een maximaal gewicht van 18 kilogram aan. Omdat de afstand tussen je tv en de muur slechts 3,5 cm bedraagt, wordt de THIN 245 vrijwel onzichtbaar in je interieur verwerkt.


website Vogels
elektrozine.be
Bluetooth-hoofdtelefoon
BoomBoom 560 MARMITEK (hoofdtelefoon)

BoomBoom 560    
MARMITEK
<  € 43,95 waar te koop
De BoomBoom 560 is uitgerust met de Bluetooth-technologie, waarmee je je muziek draadloos vanaf je smartphone, tablet, mp3-speler, laptop of ander ondersteunend apparaat kan streamen. Dit toestel is een over-the-eartoestel, waardoor storende achtergrondgeluiden voor een groot deel geminimaliseerd worden en je volop van je favoriete nummers kan genieten. Deze BoomBoom 560 beschikt over een oplaadbare Li-ion accu die zo'n acht uur luisterplezier moet opleveren. Door de ingebouwde microfoon kan je het toestel ook als headset voor je telefoon gebruiken.


website Marmitek
meer in :   
OVERAL BELUISTEREN

elektrozine.be
On-ear Bluetooth-koptelefoon
BoomBoom 540 MARMITEK (hoofdtelefoon)

BoomBoom 540    
MARMITEK
<  € 34,95 waar te koop
Met de BoomBoom 540 haal je een heel mobiele hoofdtelefoon in huis. Het toestel heeft geen last van vervelende kabels dankzij de ingebouwde Bluetooth-techniek, waarmee je muziek vanaf allerlei apparaten (smartphones, tablets, mp3-spelers, enzovoort) draadloos kan versturen. Dit toestel weegt bovendien slechts 135 gram en is dus ideaal voor wie zijn muziek overal mee naartoe wil nemen. Het toestel is uitgerust met een Li-ion accu, goed voor zo'n acht uur muziek. De ingebouwde microfoon zorgt ervoor dat deze BoomBoom 540 ook als headset gebruikt kan worden.


website Marmitek
meer in :   
OVERAL BELUISTEREN

elektrozine.be
Luidspreker met plaatsingsmogelijkheden
A 320 Black JAMO (luidspreker)

A 320 Black    
JAMO
<  € 109,95 waar te koop
Dankzij hun rond profiel kunnen deze A320 luidsprekers bijna overal geplaatst worden, zowel horizontaal als verticaal, op een boekenplank, aan een muur, in een hoek, de enige grens is je eigen verbeelding. Dankzij de fittings kunnen de speakers in de richting van de luisterpositie worden gedraaid. Accessoires voor verschillende plaatsingsopties zijn inbegrepen met de speakers. Deze A320 bezit een 2-way systeem – een woofer en een tweeter – met mid- en upper range frequenties. Het resultaat is een zeer naturel klinkende vocale kwaliteit.


website Jamo
meer in :   
AESTHETIC

elektrozine.be
Slanke home cinema speakers
A 101 HCS5 White JAMO (luidspreker)

A 101 HCS5 White    
JAMO
<  € 349,95 waar te koop
De A 101 satellietluidsprekers zijn slank genoeg om bij de nieuwe generatie van flatscreens te passen. Ze zijn slechts 50 mm diep en hebben een hoogglans afwerking in zwart of wit. Deze home cinema set bestaat uit vijf van deze luidsprekers en een passende subwoofer, de A 101 SUB. Ondanks hun compacte grootte zullen ze de geluidskwaliteit van de televisie ruimschoots overtreffen, met een 76 mm fullrange driver, de hoge gevoeligheid van 85dB en het 50W vermogen van elk exemplaar.


website Jamo
meer in :   
AESTHETIC

elektrozine.be
In-ear hoofdtelefoon voor iDevices
wEAR In40i White JAMO (hoofdtelefoon)

wEAR In40i White    
JAMO
<  € 99,95 waar te koop
De wEAR In40, combineert de eigenschappen van de twee andere koptelefoons van Jamo en doet daar enkele kenmerken bovenop. Zo beschikt de in40i over iDevice-afstandsbediening om het volume te regelen. Ideaal om aan je tablet of smartphone te verbinden voor VoIP-gesprekken via Skype. Dit model is verkrijgbaar in het wit of in het zwart.


website Jamo
elektrozine.be


Flatline is actief in :

Jamo is actief in : Lijnen van Jamo :
New Concert    Reference    Aesthetic    Concert    Custom    Studio    Subwoofer    THX Speakers    360 Series   


Ligra is actief in :

Marmitek is actief in : Lijnen van Marmitek :

One For All is actief in :

Projecta is actief in :

Schnepel is actief in :

Sonoro is actief in :

Vivanco is actief in :

Vogels is actief in : Lijnen van Vogels :
WALL   
AANBEVOLEN HANDELAARS
Handelaars FLATLINE
aanbevolen door elektrozine.be
AANBEVOLEN HANDELAARS
Handelaars JAMO
aanbevolen door elektrozine.be
AANBEVOLEN HANDELAARS
Handelaars LIGRA
aanbevolen door elektrozine.be
AANBEVOLEN HANDELAARS
Handelaars MARMITEK
aanbevolen door elektrozine.be
AANBEVOLEN HANDELAARS
Handelaars ONE FOR ALL
aanbevolen door elektrozine.be
AANBEVOLEN HANDELAARS
Handelaars PROJECTA
aanbevolen door elektrozine.be
AANBEVOLEN HANDELAARS
Handelaars SCHNEPEL
aanbevolen door elektrozine.be
AANBEVOLEN HANDELAARS
Handelaars SONORO
aanbevolen door elektrozine.be
AANBEVOLEN HANDELAARS
Handelaars VIVANCO
aanbevolen door elektrozine.be
AANBEVOLEN HANDELAARS
Handelaars VOGELS
aanbevolen door elektrozine.be
Producten