word fan

LG


LG Electronics Belgium
Prins Boudewijnlaan 41
2650 Edegem

T: +32 3 747 00 30
info@lge.be
http://www.lge.be
LG Electronics is een van ’s werelds grootste producenten van consumentenelektronica en een technologische vernieuwer op het gebied van informatie, communicatie en elektronica. 80 dochterondernemingen bieden werk aan meer dan 82000 mensen wereldwijd.

LG Electronics is ’s werelds grootste producent van plasmaschermen, CDMA-handsets, airconditioners, apparatuur voor optische opslag, dvd-spelers en home cinema-systemen. LG Electronics is onderverdeeld in vier bedrijfsonderdelen: Mobile Communications, Digital Appliance, Digital Display en Digital Media. De wereldwijde omzet over 2006 bedraagt ruim 38.6 miljard dollar.
elektrozine.be
Nieuwigheden in België :
Groepeer :
nieuwigheden alle producten


Audiostreamer en home cinema in één
NP8340 LG (streaming audio)

NP8340    
LG
<  € 179,- waar te koop
De H3 is een draadloze speaker die je met behulp van je smartphone je favoriete muziek doorheen je huis laten weerklinken. LG Music Flow zorgt ervoor dat je met een simpele tik tegen het toestel je nummers snel kan afspelen, ook als je naar een andere ruimte gaat. Door middel van een zogeheten 'Mesh-netwerk' komen alle speakers met elkaar in contact en kan je gerust zijn dat je muziek overal tegelijkertijd afgespeeld wordt. Bovendien kan dit op twee verschillende bandbreedtes (2. 4 GHz en 5.0 GHz), waardoor ruis vermeden wordt. Koppel je een multiroom-soundbar aan het netwerk en synchroniseer je die met je draadloze speakers, dan kan je snel een home cinema-ervaring opzetten.


website LG
meer in :   
MUSIC FLOW

elektrozine.be
Acties LG
LG: Duivelse Deals
PDF actie
AANBEVOLEN HANDELAARS
Handelaars LG
aanbevolen door elektrozine.be
Producten