word fan

Liebherr


Cinem NV
Assesteenweg 1175
1740 Ternat

T: 02/456.00.39
F: 02/460.54.04
info@cinem.be
http://www.liebherr.be
Liebherr is de specialist voor koelen en vriezen en produceert de meest hoogwaardige koel- en vriesapparaten met alle voordelen van de modernste koeltechnieken.

’s Werelds grootste en meest innovatieve assortiment koel- en vriesapparaten bevat voor iedere behoefte het juiste product. Dankzij de specialisatie van Liebherr in koelen en vriezen worden innovaties al snel in onze apparaten verwerkt. Zo profiteert u van meer bedieningscomfort, betere bewaarmogelijkheden en een extreem laag energieverbruik. Alle Liebherr huishoudelijke apparaten zijn CFK en HFK vrij en beantwoorden aan de eisen van de zuinigste energie-efficiëntieklassen A en B (en zelfs A+ of A++ !).

In 1955 begon Liebherr met de productie van huishoudelijke koel- en vriesapparatuur en behoort tegenwoordig tot één van de toonaangevende Europese fabrikanten. De koel- en vriesapparaten worden in de meest moderne fabrieken in Ochsenhausen, Marica en Lienz gefabriceerd.

Overtuig uzelf van de topkwaliteit van Liebherr – uw koel- én vriesspecialist.
elektrozine.be
Nieuwigheden in België :
Groepeer :
nieuwigheden alle producten


Koelkast met DuoCooling
SBS 7242-20 LIEBHERR (koelkast vrijstaand)

SBS 7242-20    
LIEBHERR
<  € 1999,- waar te koop
Liebherr koppelt een 381 liter koelkast aan een 253 liter vrieskast. Het resultaat is een 121 cm breed side-by-side voorraadcentrum in energieklasse A++. Dankzij NoFrost hoeft u het vriesdeel nooit meer te ontdooien en alle GlassLine plateaus in het koeldeel zijn om de 4 cm te verstellen. Gezinsflessen frisdrank van 2 liter en de melkverpakkingen van 2 liter passen veilig in de verstelbare deurvakken met gehard glazen bodem. Met de 2 volledig gescheiden koelsystemen kan de temperatuur in het koel- en vriesdeel apart en zeer nauwkeurig worden ingesteld. Doordat er geen luchtuitwisseling plaatsvindt, wordt overdracht van geuren en uitdroging van gekoelde levensmiddelen voorkomen.


website Liebherr
elektrozine.be
Supercoolen met Liebherr
KBbs 4350-20 LIEBHERR (koelkast vrijstaand)

KBbs 4350-20    
LIEBHERR
<  € 1649,- waar te koop
Maak kennis met de ruimste en zuinigste koelkast van Liebherr. De GlassLine draagplateaus zijn bij een deuropening van 90° volledig uit te trekken of te verwijderen om schoon te maken. De GlassLine draagplateaus zijn bij een deuropening van 90° volledig uit te trekken of te verwijderen om schoon te maken. Wilt u een extra snelle afkoeling van veel verse levensmiddelen of wilt u zo snel mogelijk veel flessen frisdrank afkoelen, dan biedt de SuperCool fuctie uitkomst. Via de SmartDevice-functie kan je het toestel via de wifi bedienen om een nog groter gebruiksgemak te ervaren.


website Liebherr
elektrozine.be
Side-by-side koelkast met magnifieke
SBSes 7165-22 LIEBHERR (koelkast vrijstaand)

SBSes 7165-22    
LIEBHERR
<  € 5299,- waar te koop
Dit luxemodel is volledig opgebouwd uit edelstaal en uitgerust met IceMaker is een echte topper. Des te verser de levensmiddelen, des te waardevoller zijn deze voor een gezonde voeding. Een goede reden om te kiezen voor BioFresh. Van het voedsel dat we weggooien bestaat ruim 40% uit vlees, vis, kaas, zuivel, groente en fruit. Wanneer deze levensmiddelen langer houdbaar blijven, hoeft er minder te worden weggegooid en kunt u ieder jaar naar schatting zo'n € 150 besparen. De rondom gesloten diepvriesladen met transparante voorzijde zijn extra hoog en uitneembaar.De hoeveelheidgestuurde SuperFrost automaat zorgt voor een temperatuurdaling naar -32°C zodat producten snel en met behoud van vitaminen worden ingevroren. Na het invriesproces, waarvan de tijdsduur afhankelijk is van het aantal kilo‘s verse producten, schakelt SuperFrost automatisch uit en wordt de ingestelde temperatuur weer aangehouden. Dit is de zuinigste manier van invriezen.


website Liebherr
elektrozine.be
Koelkast met groot gebruiksgemak
KB 3750-20 LIEBHERR (koelkast vrijstaand)

KB 3750-20    
LIEBHERR
<  € 1199,- waar te koop
Een goede en energiezuinige koelkast is van groot belang. Dit model met een inhoud van 318 liter van Liebherr is dan ook een geschikte kandidaat. De koelkast is uitgerust met een gedeelte waar de temperatuur voortdurend 0°C om vlees- en zuivelwaren extra lang te kunnen bewaren. Ook belangrijk is dat de koelkast makkelijk schoon te maken is. De draagplateaus zijn bij een deuropening van 90°C volledig uit te trekken en schoon te maken. Dit geldt ook voor de groenteladen van alle BioFresh modellen en diepvriesladen. Via de SuperCoolfunctie kan je een extra snelle afkoeling inschakelen. Het koeldeel is tijdelijk extra koud, de resttijd na activering is zichtbaar en het apparaat schakelt na afloop automatisch terug naar de door u ingestelde normale koeltemperatuur.


website Liebherr
elektrozine.be
Voor de wijnliefhebbers
WKb 1812-21 LIEBHERR (wijnkast vrijstaand)

WKb 1812-21    
LIEBHERR
<  € 1049,- waar te koop
Voor de wijnliefhebbers is een wijnbewaarkast geen overbodige luxe. Deze wijnbewaarkast biedt plaats voor maar liefst 66 flessen. Zo bewaar je je beste wijnen steeds op de beste temperatuur en geniet je achteraf des te meer van een glaasje wijn.


website Liebherr
meer in :   
VINOTHEK

elektrozine.be
Liebherr vrijstaande koelkast
KBPes 4354-20 LIEBHERR (koelkast vrijstaand)

KBPes 4354-20    
LIEBHERR
<  € 1799,- waar te koop
Deze vrijstaande koelkast met een inwendig vriesvak van Liebherr is een echte aanrader. In de twee laden waar de temperatuurinstellingen op 0°C graden staat, kan je vlees en zuivelproducten extra lang bewaren. De koelkast is makkelijk schoon te maken dankzij de uitneembare draagplateaus. Via de Supercoolfunctie kan je snel veel flessen frisdrank koelen, ideaal voor wie regelmatig feestjes organiseert.


website Liebherr
elektrozine.be
GNP 3613 diepvrieskast
GNP 3613-20 LIEBHERR (diepvriezer vrijstaand)

GNP 3613-20    
LIEBHERR
<  € 1099,- waar te koop
De Liebherr GNP 3613 is een 70 cm brede diepvrieskast met ruim 300 liter netto inhoud. Dankzij het NoFrost systeem is het risico op ijsvorming onbestaande, en hoef je dus nooit meer de diepvriezer te ontdooien. De GNP 3613 met invriesautomaat is voorzien van led-verlichting en deuralarm en beschikt over een variabele ruimte voor hoge verpakkingen. Deze diepvrieskast kan met de in hoogte verstelbare pootjes optimaal worden afgelijnd op eventuele andere toestellen, zelf bij een ongelijkmatige ondergrond.


website Liebherr
elektrozine.be
Vinidor-wijnbewaarkast voor ruim 250 flessen
WKt 5551-21 LIEBHERR (wijnkast vrijstaand)

WKt 5551-21    
LIEBHERR
<  € 1599,- waar te koop
De Liebherr wijnbewaarkast WKt 5551 is dé partner bij uitstek voor de wijnliefhebber die z'n voorraad in de beste omstandigheden wenst te bewaren. Dit model is uitgevoerd in terrakleur met aluminium hevelgroep, en is voorzien van verstelbare houten legplateaus, een digitale temperatuurmeter, led-verlichting, ventilatiekoeling en alarmsignaal. Je kan er tot 253 flessen in Bordeaux-formaat in opslaan. Bij de Vinidor-serie beschikt iedere wijnzone over een eigen koolfilter, waardoor kwalijke omgevingsluchtjes voltooid verleden tijd zijn.


website Liebherr
elektrozine.be
Liebherr stelt voor: de BioFresh boxen
IKB 3510-20 LIEBHERR (koelkast inbouw)

IKB 3510-20    
LIEBHERR
<  € 1399,- waar te koop
Dit toestel behoudt in de onderste BioFresh lades een klimaat op peil dat in temperatuur en vochtigheid optimaal is om voedsel tot drie maal langer houdbaar te maken dan in je standaard koelkast. Een temperatuur van 0°C verzekert dit.

Twee lades, twee toepassingen. De bovenste lade, ingesteld als Drysafe, bewaart met een lage vochtigheidsgraad zowel vlees, vis als melkproducten gedurende lange tijd. De Hydrosafe daarentegen, houdt dankzij een hoge vochtigheid je onverpakte groenten en fruit langer vers en knapperig. Vitaminen worden behouden of kunnen dankzij deze koeltechniek zelfs toenemen!

Terwijl er boven in de koelkast een constante temperatuur van 4° à 9°C vastgehouden wordt, merk je de aparte werking onderaan in de BioFresh safes. Deze 0°C zorgt ervoor dat je bord gevuld is met mooie texturen, smaakvolle preparaties.


website Liebherr
elektrozine.be
Integreerbare koelkast 122 cm met LED-verlichting
IK 2354-20 LIEBHERR (koelkast inbouw)

IK 2354-20    
LIEBHERR
<  € 1149,- waar te koop
Integreerbare koelkast 122 cm met innovatieve LED-lichthuis. De SoftSystem-deursluiting dempt de beweging bij het sluiten van deur en sluit automatisch de deur bij een bepaalde openingshoek. Glazen draagplateau's en deurvakken. Wegklapbaar deksel met boter- en kaasvak en eierrekje. Twee fruit- of groenteladen, uittrekbaar op wieltjes. Klein vriesvakje 16 l. Energieklasse A++ - verbruik 156,9 kWh.


website Liebherr
elektrozine.be
Koelkast met zelfsluitende deur
IK 1610-20 LIEBHERR (koelkast inbouw)

IK 1610-20    
LIEBHERR
<  € 729,- waar te koop
Kenmerkend voor het interieur van deze ééndeurs inbouwkoelkast zijn de aan beide zijden aangebrachte plateauhouders. Door de zuilvormige rangschikking van deze glazen draagplateaus krijg je een grote flexibiliteit bij het opbergen. Handig is de SuperCool-automaat die de temperatuur voor een paar uur extra verlaagt, zodat verse levensmiddelen sneller afkoelen. De koelkast heeft een verbruik van amper 88kWh, goed voor een energielabel A++. De nishoogte die nodig is voor de inbouw bedraagt ongeveer 88 cm.


website Liebherr
elektrozine.be
Energiezuinige (A+++) diepvriescombinatie met PowerCooling
ICP 3314-20 LIEBHERR (koelkast inbouw)

ICP 3314-20    
LIEBHERR
<  € 1499,- waar te koop
Deze koelvriescombinatie uit energieklasse A+++ verbruikt in vergelijking met een soortgelijk toestel uit de energieklasse A tot 60% minder energie. Dat is heel wat. Vergelijken we daarenboven het jaarlijks energieverbruik van deze A+++ (159 kWh) met een identiek toestel uit de klasse A+ (318 kWh), dan is er opnieuw duidelijk een groot verschil merkbaar. Het toestel is ook uitgerust met PowerCooling - waardoor de temperatuur in de beide zones nauwkeurig en onafhankelijk van elkaar kan worden ingesteld. De MagicEye besturing zorgt er vervolgens voor dat de geselecteerde temperatuur nauwkeurig wordt aangehouden. Het koelgedeelte van de koelvriescombinatie is uitgerust met Comfort GlassLine deurvakken met flessen/conservenhouders, gesatineerde draagplateaus van veiligheidsglas en twee groenten/fruitladen. Dankzij de SuperCool functie kunnen verse producten sneller afgekoeld worden. Het diepvriesgedeelte van het toestel is uitgerust met SmartFrost. Hierdoor zal er zich minder ijsvorming op de wanden voordoen en kan je het toestel sneller ontdooien en gemakkelijker schoonmaken. Alle glazen tussenplateaus en schuifladen zijn bovendien gemakkelijk uitneembaar.


website Liebherr
elektrozine.be
Zuinige koelvriescombinatie (A++) met vershoudzones
ICBP 3256-20 LIEBHERR (koelkast inbouw)

ICBP 3256-20    
LIEBHERR
<  € 1999,- waar te koop
Kenmerkend voor dit PremiumPlus-model met BioFresh zijn de twee in de zijwand geïntegreerde lichtzuilen. Daarin bevinden zich verschillende leds die de koelkast egaal verlichten. Ook de BioFresh-laden, speciale vershoudzones, en het diepvriesgedeelte beschikken over led-verlichting voor een beter zicht op de levensmiddelen. Dankzij PowerCooling worden de koelkast snel afgekoeld en geldt er in het hele interieur een gelijkmatige koeltemperatuur. Bovendien wordt bij het openen van de deur de geruisloze ventilator even uitgeschakeld zodat koele lucht in de koelkast blijft. Tot slot is er SmartFrost, een functie die rijpvorming op de diepvriesproducten aanzienlijk reduceert. Energielabel A++.


website Liebherr
elektrozine.be
Extreem zuinige diepvrieskist
GTP 2756-22 LIEBHERR (diepvriezer vrijstaand)

GTP 2756-22    
LIEBHERR
<  € 799,- waar te koop
Deze extreem zuinige diepvrieskist kreeg een 12 cm dikke isolatie waardoor het energieverbruik zo'n 60% lager ligt dan een model met A-label: slechts 127 kWh per jaar. Dat heeft ook zijn voordelen bij een stroomuitval: de kist houdt het maar liefst 100 uur uit! De in de greep geïntegreerde elektronica beschermt nauwgezet de gekozen temperatuur. Het StopFrost-systeem vermindert aanzienlijk het aantal keer dat de kist moet ontdooid worden, terwijl ook het vacuümeffect bij het openen van het deksel achterwege blijft. Voorzien van drie inhang- of stapelbare draagmanden.


website Liebherr
elektrozine.be
Superzuinige diepvrieskist
GTP 2356-22 LIEBHERR (diepvriezer vrijstaand)

GTP 2356-22    
LIEBHERR
<  € 749,- waar te koop
Liebherr neemt al decennia zijn verantwoordelijkheid wanneer het gaat om het ontwikkelen en produceren van energiezuinige en daarmee milieuvriendelijke koel- en vriesapparatuur. Het gaat met deze diepvrieskist nu nog een stapje verder. Omdat er voor dergelijk superzuinig apparaat nog geen energielabel bestaat, ontwikkelde Liebherr het Active Green label. Het eerste product dat dit label mag dragen is de diepvrieskist GTP 2356 die slechts 113 kWh per jaar verbruikt voor een inhoud van 195 liter.


website Liebherr
elektrozine.be
Zuinige diepvrieskist
GT 6122-20 LIEBHERR (diepvriezer vrijstaand)

GT 6122-20    
LIEBHERR
<  € 1049,- waar te koop
Deze zuinige A+ energieklasse diepvrieser bezit de StopFrost technologie die 70% reduceert van de rijp-vorming. Door het ontbreken van onderdruk kan het deksel probleemloos worden gëopend. De kist is ook vibratiearm en stil omdat de condensor voor afgifte van warmte rondom de buitenbekleding is geschuimd, zo vertoont de behuizing ook geen condens. De capaciteit bedraagt 572 liter.


website Liebherr
elektrozine.be
AANBEVOLEN HANDELAARS
Handelaars LIEBHERR
aanbevolen door elektrozine.be
Producten