word fan

Braun Body Care


Braun Body Care
Temselaan 100
1853 Strombeek-Bever

T: 0800-14592
F: 02-4562930
info@braun.be
http://www.braun.com
elektrozine.be
Nieuwigheden in België :
Groepeer :
nieuwigheden alle producten


Precisiewerk om u tegen te zeggen
FG 1100 White  BRAUN BODY CARE (bikinitrimmer)

FG 1100 White    
BRAUN BODY CARE
<  € 24,99 waar te koop
Trek schaamteloos die nieuwe bikini aan! Het vormgeven van de bikinilijn kan de schoonheid en zelfvertrouwen van elke persoonlijkheid een boost geven. Met deze Silk epil Bikini Styler trim je de bikinilijn heel precies. Daarnaast kan dit apparaatje ook voor andere doeleinden gebruiken. Zo kan je er de wenkbrauwen mee trimmen of ongewenst haar op het gezicht netjes verwijderen. Zonder enige vorm van huidirritatie behandel je de meest gevoelige zones.


website Braun Body Care
elektrozine.be
Zijdezachte benen
SE7521  BRAUN BODY CARE (epilator)

SE7521    
BRAUN BODY CARE
<  € 114,99 waar te koop
Deze Silk-épil epilator is zeer efficiënt en garandeert je een zijdezacht resultaat. Het apparaat kan je nat of droog gebruiken. Scheren onder de douche vormt dus geen enkel probleem. Hij is draadloos en waterdicht. Het hoge frequentie massagesysteem zorgt voor extra comfort door pulserende actieve trillingen tijdens het epileren. De 40 close-grip pincetten verwijderen doeltreffend de kortste haartjes tot 0,5 mm en zorgen voor een gladheid die weken duurt.


website Braun Body Care
meer in :   
SILK-éPIL

elektrozine.be
Glanzende lokken
HD 580  BRAUN BODY CARE (haardroger)

HD 580    
BRAUN BODY CARE
<  € 44,99 waar te koop
Deze Braun Satin Hair HD 580 heeft je heel wat te bieden. Dankzij de IonTec Technologie vermindert plus en statisch haar aanzienlijk. Bovendien laat het je haar glanzen als nooit te voren. De haardroger is ultralicht en handig in gebruik. Met de Cold Shot kan je haar fixeren. Laat je lokken stralen met deze performante haardroger!


website Braun Body Care
meer in :   
SATIN HAIR

elektrozine.be
Cool Tec scheerapparaat van Braun met moderne features
CoolTec CT4s Wet & Dry BRAUN BODY CARE (scheerapparaat)

CoolTec CT4s Wet & Dry    
BRAUN BODY CARE
<  € 179,99 waar te koop
Deze nieuwste koeltechnologie is ontwikkeld door Braun om de minste scheerirritatie te voorkomen. Daarbij is het gebruikscomfort erg hoog: zo past het drievoudig scheersysteem zich aan alle gezichtscontouren aan en is ook een trimmer voor lange haren voorzien. Deze messen zorgen voor een doelgerichte, gladde scheerbeurt. Zo worden de haartjes die in verschillende richtingen groeien ook verwijderd!

Een ideale feature op dit toestel is de Wet&Dry eigenschap: Gebruik je Cool Tec design veilig onder de douche...

Dit toestel krijgt een elegant design in blauwe tint.


website Braun Body Care
meer in :   
COOLTEC

elektrozine.be
Series 1 scheerapparaat van Braun met SmartFoil technologie
199s-1 SmartControl BRAUN BODY CARE (scheerapparaat)

199s-1 SmartControl    
BRAUN BODY CARE
<  € 69,99 waar te koop
Veeleisende beginner-scheerders genieten met dit Braun ontwerp van een ergonomische bediening, een ultra brede scheerkop. Het resultaat van een minutieuze scheerbeurt, dat voel je effectief dankzij de FreeFloat, een zwevend scheerblad dat de contouren van je gezicht volgt voor een optimale ontharing. De techniek SmartFoil wijst op Brauns ontwikkelde gaatjespatroon dat alle haartjes die in verschillende richtingen groeit, ook makkelijk meeneemt. Na gebruik spoel je het apparaat onder de lopende kraan...


website Braun Body Care
meer in :   
SERIES 1

elektrozine.be
Silk Épil 5 van Braun met massagerollers
SE5185 BRAUN BODY CARE (epilator)

SE5185    
BRAUN BODY CARE
<  € 79,99 waar te koop
Deze Series 5 van Braun geeft je zijdezachte benen, wekenlang! Een CloseGrip technologie verwijdert aan de hand van 40 pincetjes alle haartjes. Dankzij de Smartlight heb je dit steeds onder controle!

Dit apparaat is uiterst geschikt voor beginners, aangezien het ComfortSysteem hoge punten scoort. De huid wordt gemasseerd door hoge frequentie massagerollers en kan voordien óf nadien gekalmeerd worden dankzij de bijhorende verkoelende handschoen. Om geen haartje uit het oog te verliezen werd een flexibele kop ontwikkeld bovenop de befaamde Soft Lift tips, die ook je donzige haartjes optillen en verwijderen... Deze 5 heeft een prettig fluo accent, ziet er professioneel uit!


website Braun Body Care
meer in :   
SILK-éPIL

elektrozine.be
Acties Braun Body Care
Braun: cashback
actie
AANBEVOLEN HANDELAARS
Handelaars BRAUN BODY CARE
aanbevolen door elektrozine.be
Producten