word fan

Samsung


Samsung Electronics Benelux
Airport Plaza - Geneva Building - Leonardo Da Vincilaan 19
1831 Diegem

T: 02 201 2418
info@samsung.be
http://www.samsung.com
Samsung Electronics is wereldwijd marktleider op vele gebieden, variërend van monitoren en TV's tot mobiele telefoons en geheugenchips. Als een van de snelst groeiende merken ter wereld, behaalde Samsung in 2011 een totale omzet van US$ 143,1 miljard. Bij het bedrijf werken circa 206.000 mensen op 197 vestigingen in 72 landen.

Het bedrijf bestaat uit twee organisaties die negen business units aansturen. Onder Digital Media & Communications vallen Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions en Digital Imaging, terwijl Memory, System LSI en LED onder leiding van Device Solutions staan.

Door haar toonaangevende prestaties op het gebied van sociaal maatschappelijk verantwoord ondernemen is Samsung Electronics in de Dow Jones Sustainability Index 2011 opgenomen als ’s werelds meest duurzame technologiebedrijf.

Samsung Electronics Benelux is met een omzet van meer dan € 1 miljard een van de weinige '1 billion euro companies' in de Benelux.
elektrozine.be
Nieuwigheden in België :
Groepeer :
nieuwigheden alle producten


Extra krokant eindresultaat
MC32K7055CK/EN SAMSUNG (microgolfoven vrijstaand)

MC32K7055CK/EN    
SAMSUNG
<  € 329,- waar te koop
Deze Combi Microgolfoven is uitgerust met de Hot Blast technologie. Deze nieuwe technologie zorgt ervoor dat de bereidingstijd aanzienlijk wordt verkort. De krachtige stroom hete lucht wordt via verschillende openingen rechtstreeks op het gerecht geblazen. Zo krijg je in een sneltempo een krokant en gaar eindresultaat. De Wide Grill werkt anders dan een gewone grill en bereikt een dekking tot wel 99% waardoor je gerechten gelijkmatiger worden gegaard. Dankzij de betere verdeling van de warmte krijg je iedere keer weer perfect gegrilde en gebruineerde gerechten.


website Samsung
elektrozine.be
Wasmachine met overtuigende functionaliteiten
WW12K8402OW/EN SAMSUNG (wasmachine)

WW12K8402OW/EN    
SAMSUNG
<  € 1399,- waar te koop
Dit is niet zomaar een wasmachine. Dankzij de AddWash technologie kan je snel en eenvoudig een vergeten kledingstuk of wasproduct toevoegen tijdens het wasprogramma. Ook was die je bijvoorbeeld al met de hand gewassen hebt, kan je nog toevoegen om mee te laten spoelen of centrifugeren. Met deze nieuwe wasmachine is je was al in 59 minuten stralend schoon. Dankzij de Speed Spray en de rotatiesnelheid wordt je kledij grondig gereinigd. Daarnaast maakt dit toestel ook bijzonder weinig geluid. De wastrommel wordt perfect in balans gehouden waardoor de trillingen aanzienlijk verminderen met als gevolg dat de geluidshinder bij een hoog toerental stukken stiller is. Met behulp van de Digital Inverter Motor wordt er een maximale energiezuinigheid gegarandeerd. Het toestel verbruikt minder energie dan een reguliere motor en gaat ook langer mee. Kortom, deze wasmachine maakt je het leven stukken makkelijker en geeft je extra vrije tijd waarin je volop kan genieten van de leuke dingen.


website Samsung
elektrozine.be
Koelkast met twin cooling plus-technologie
RS7568BHCSR/EF SAMSUNG (koelkast vrijstaand)

RS7568BHCSR/EF    
SAMSUNG
<  € 1549,- waar te koop
Deze 2-deurs koelkast met een inhoud van 537 liter is uitgerust met de Twin Cooling Plus-technologie. Deze maakt gebruik van twee gescheiden luchtstromen en een nauwkeurige temperatuurregeling. Hierdoor wordt er een optimaal vochtigheidsniveau gecreëerd in zowel het vries- als het koelkastgedeelte. Uw appels blijven langer vers, er is geen sprake van ijsvorming en je ijsblokjes ruiken niet naar het knoflookbrood dat in in je koelkast ligt. Dat allemaal dankzij deze Twin Cooling Plus-technologie. De koelkast is uitgerust met een led-verlichtingskolom. Deze geeft minder warmte af dan conventionele gloeilampen. Hierdoor moet je toestel niet harder te werken om de voeding koel te houden. Zonder de deur te openen weet je bovendien precies wat er in de koelkast gebeurt. Het externe led-display geeft de binnentemperatuur aan voor de beide zijden van de koelkast. Deze laat je ook op tijd wete wanneer het tijd is om de filter te vervangen. De koelkast heeft een strakke vormgeving gekregen en de gepolijste afwerking zorgt voor een fraaie eerste indruk.


website Samsung
elektrozine.be
Schitterend scherm in een waterdicht design
Galaxy S7 Edge Silver Titanium SAMSUNG (smartphone)

Galaxy S7 Edge Silver Titanium    
SAMSUNG
<  € 799,- waar te koop
De Galaxy S7 Edge bouwt verder aan het succes van de S6 Edge, maar werd op verschillende vlakken verbeterd. Zo is het toestel waterdicht en kan je er dus zonder problemen mee in de regenrondlopen, en dat zonder gedoe met extra dopjes of kapjes: de S7 Edge is waterdicht op zichzelf. Het scherm kreeg een unieke buiging mee, waardoor het toestel helemaal geen rand lijkt te hebben. Ook voor wie foto's belangrijk vindt,is de S7 Edge een leuk toestel: de Dual Pixel Camera zorgt voor knappe plaatjes, ook bij weinig omgevingslicht. Die foto's kan je, naast alle apps natuurlijk, gaan opslaan op het ingebouwde geheugen, maar je kan ook gebruikmaken van een microSD-kaart.


website Samsung
elektrozine.be
Robotstofzuiger doet al het werk voor jou
VR20J9020UG/EN SAMSUNG (stofzuiger)

VR20J9020UG/EN    
SAMSUNG
<  € 699,- waar te koop
Geen tijd om zelf te stofzuigen? Dan laat je het toch gewoon voor jou doen. Deze robotstofzuiger maakt je woning proper. De krachtige motor zorgt voor een enorm zuigvermogen waardoor het stof tot diep in het tapijt wordt opgezogen. Bovendien wordt er dankzij de CycloneForce technogie een extreme en constante zuigkracht gegenereerd. De hoge centrifugale kracht haalt al het stof en vuil uit de lucht. De hoogpresterende FullView Sensor bestrijkt een breed gebied en stofzuigt zelfs het moeilijkste hoekje. De stofzuigerrobot is uitgerust met het Visionary Mapping Plus systeem, die stippelt de snelste zuigroute uit en volgt deze automatisch. Met behulp van verschillende sensoren en een ingebouwde digitale camera wordt je hele huis in kaart gebracht en brekent het de efficiënste schoonmaakroute.


website Samsung
elektrozine.be
Koelkast met maximale mogelijkheden
RB33J3200SA/EF SAMSUNG (koelkast vrijstaand)

RB33J3200SA/EF    
SAMSUNG
<  € 649,- waar te koop
Alles gaat zoveel sneller en efficiënter als er structuur in zit. Dit geldt ook voor je koelkast. Deze Smart Space koelkast met een inhoud van 328 liter is heel slim opgebouwd waardooor je er het maximum kan uithalen. Dankzij het All-round Cooling Systeem koelt de koelkast gelijkmatig, van hoek tot hoek. Via een aantal openingen wordt er koude lucht uitgeblazen over iedere plank. Zo blijft de temperatuur constant en blijven de etenswaren veel langer vers. In het grote deurvak kan je de grotere items zoals flessen of pakken melk kwijt. Indelen en eruit halen gaat een stuk gemakkelijker dankzij de grotere opening van de Full Open box. Bovendien is hierdoor meer ruimte beschikbaar.


website Samsung
elektrozine.be
Flexibele combi-koelkast
RT38K5400S9/EF SAMSUNG (koelkast vrijstaand)

RT38K5400S9/EF    
SAMSUNG
<  € 749,- waar te koop
Kies voor de meest optimale versheid en luchtvochtigheid met deze combi koelast van Samsung. Dankzij de Twin Cooling Plus technologie krijgt je voeding de perfecte elementen om langer vers te blijven. Zo speelt uchtvochtigheid hier een key-role. Twin Cooling Plus koelt de compartimenten afzonderlijk en voorkomt zo dat ongewenste geurtjes zich van het koelgedeelte naar het vriesgedeelte verspreiden. Zo behoudt het eten in de diepvries meer van zijn originele smaak. Met behulp van de RT5000K wordt er op intense wijze koude lucht geproduceerd om snel te vriezen of te koelen. Met een druk op de knop koelt Power Cool snel voedsel en drankjes af, terwijl je met Power Freeze in no time eten invriest of ijs maakt.


website Samsung
elektrozine.be
Verfijnde koelkast met Twin cooling Plus technologie
RS57K4000SA/EF SAMSUNG (koelkast vrijstaand)

RS57K4000SA/EF    
SAMSUNG
<  € 1199,- waar te koop
Deze nieuwe tweedeurs koelkast met een inhoud van 569 liter maakt gebruik van de Twin Cooling Plus-technologie. Die zorgt voor een nauwkeurige temperatuurregeling om zo een optimaal vochtigheidsniveau te handhaven. Zo blijven al je voedingselementen langer vers en wordt er geuroverdracht voorkomen. De nieuwe eigentijdse koelkast van de H-serie helpt je beter en geïnspireerder koken. De gestroomlijnde vormgeving past schitterend in elke keuken. Bovendien kan je via het blauw oplichtende LED-display de inhoud van de koelkast bekijken zonder deze te openen. De temperatuur van de beide gedeeltes is hier op af te lezen, alsook wanneer de filter moet vervangen worden.


website Samsung
elektrozine.be
Grill microgolfoven met topkwaliteiten
MG23K3575AS/EN SAMSUNG (microgolfoven vrijstaand)

MG23K3575AS/EN    
SAMSUNG
<  € 159,- waar te koop
Op zoek naar een compacte microgolfoven waarmee je perfect kan grillen? Deze Grill microgolfoven met een inhoud van 23 liter is uitgerust met de Heat Wave Grill Technologie. Je gerechten worden op een snelle en gelijkmatige manier gegaard met behulp van de drievoudige verhitting met gril, warmtereflector en circulerende hete lucht. De Browning Plus zorgt voor de ideale structuur en kleur zodat je gerecht niet alleen heel erg smaakt maar er ook nog eens heel goed uitziet. Het grill-element werkt aan het eind van het programma nog 30 seconden door om het gerecht te bruinen en krokant te maken. Dankzij de Quick Frost ontdooi je gerechten in een sneltempo. Het systeem berekent automatisch de juiste ontdooitijd voor vijf verschillende soorten gerechten, dus het kost het voorbereiden van ingrediënten veel minder tijd.


website Samsung
elektrozine.be
Schitterend scherm in een waterdicht design
Galaxy S7 Edge Black Sapphire SAMSUNG (smartphone)

Galaxy S7 Edge Black Sapphire    
SAMSUNG
<  € 799,- waar te koop
De Galaxy S7 Edge bouwt verder aan het succes van de S6 Edge, maar werd op verschillende vlakken verbeterd. Zo is het toestel waterdicht en kan je er dus zonder problemen mee in de regenrondlopen, en dat zonder gedoe met extra dopjes of kapjes: de S7 Edge is waterdicht op zichzelf. Het scherm kreeg een unieke buiging mee, waardoor het toestel helemaal geen rand lijkt te hebben. Ook voor wie foto's belangrijk vindt,is de S7 Edge een leuk toestel: de Dual Pixel Camera zorgt voor knappe plaatjes, ook bij weinig omgevingslicht. Die foto's kan je, naast alle apps natuurlijk, gaan opslaan op het ingebouwde geheugen, maar je kan ook gebruikmaken van een microSD-kaart.


website Samsung
elektrozine.be
Betaalbare 9,6 inch tablet
Galaxy Tab E 9.6 3G SAMSUNG (tablet)

Galaxy Tab E 9.6 3G    
SAMSUNG
<  € 239,- waar te koop
De Galaxy E is een dunne tablet en meet amper 8,5 mm dik. Dankzij de antisliplaag aan de achterzijde heb je bovendien altijd een comfortabele grip. Wie ook foto's wilt nemen met zijn of haar tablet, zit goed met de Galaxy E. De 5 megapixelcamera beschikt over verschillende camera-opties: zo kan je met één klik een foto of video nemen, terwijl je met Continuous Shot een hele reeks foto's na elkaar neemt. Dankzij MultiWindow kan je beter gaan multitasken en twee apps tegelijkertijd naast elkaar openen.


website Samsung
elektrozine.be
Topsmartphone met Dual Pixel Camera
Galaxy S7 Gold SAMSUNG (smartphone)

Galaxy S7 Gold    
SAMSUNG
<  € 699,- waar te koop
De Galaxy S7 komt met een vernieuwd design voor een betere grip. Bovendien is het toestel waterdicht en kan je zonder problemen bellen of berichten sturen in de regen, of er zelfs mee in bad of onder de douche. Met de Dual Pixel Camera neem je altijd mooie foto's, ook als er weinig licht aanwezig is. Dankzij Motion Panorama kan je in een panoramafoto bewegende beelden vastleggen. Motion Photo zal dan weer drie seconden voor je de sluiterknop indrukt vastleggen, terwijl je met Hyperlapse een knappe timelapse kan maken. Dankzij de mogelijkheid om een microSD-kaart toe te voegen aan het geheugen, kan je zoveel foto's en bestanden opslaan als je maar zelf wilt.


website Samsung
elektrozine.be
360°-muziekcilinder
WAM5500 (R5) SAMSUNG (streaming audio)

WAM5500 (R5)    
SAMSUNG
<  € 399,- waar te koop
De R5 is een knappe audiostreamer die een 360-graden omnidirectioneel geluid brengt en zo de hele ruimte opvult. Waar je je ook bevindt ten opzichte van de speaker, je krijgt een volwaardig geluid te horen. Het inuïtieve bedieningspaneel aan de bovenzijde van het toestel zorgt ervoor dat je snel doorheen jouw muziekbronnen kan bladeren. Haal je meerdere Wireless Audio-toestellen in huis (zoals de R1 en de R3), dan kan je een multiroomopstelling maken door de apparaten aan elkaar te linken. Je kan ook kiezen voor een stereogeluid. Muziek streamen doe je dan via wifi of via Bluetooth. Jouw muziek bedienen kan je via de Wireless Audio App.


website Samsung
elektrozine.be
High-end kwaliteit in een goedkoop jasje
Galaxy A5 (2016) Gold SAMSUNG (smartphone)

Galaxy A5 (2016) Gold    
SAMSUNG
<  € 399,- waar te koop
De Galaxy A5 is een knap toestel dat enkele van de nieuwste snufjes combineert, maar aan een democratische prijs komt. Het toestel zet zwaar in op design en biedt een combinatie van glas en metaal, met op het scherm een display van Gorilla Glass 2.5D. Dankzij de octa-core processor kan je bovendien volop gaan multitasken en gaan gamen, terwijl je via de vingerafdruksensor de telefoon extra kan gaan beveiligen. Dankzij het f/1.9-diafragma van beide camera's kan je ook in donkere omstandigheden scherpe en heldere foto's nemen.


website Samsung
elektrozine.be
Twee gerechten tegelijker tijd bereiden
NV70F3553LS SAMSUNG (oven)

NV70F3553LS    
SAMSUNG
<  € 499,- waar te koop
Twin Convectieoven Met de Twin Convection oven kun je twee verschillende gerechten tegelijkertijd bereiden. De temperatuur en timer van de onderste - en bovenste grill zijn afzonderlijk instelbaar. Zo kun je gemakkelijk verschillende gerechten tegelijkertijd bereiden. Stoomreinigingsfunctie Doe een beetje water in de oven en schakel de Stoomreinigingsfunctie in. Door de stoom die zo ontstaat, komen vet en voedselresten los, waarna ze gemakkelijk kunnen worden weggeveegd. Katalytisch Reinigen De Twin Convection Oven reinigt zichzelf tijdens het bereiden van een maaltijd. Vet en voedingsresten worden tijdens het bereiden verzameld in de opvangplaat, waarin een chemisch middel zorgt dat vet en voedingsresten worden opgelost. Twin LED Display Om 2 gerechten tegelijk te bereiden, heb je 2 aparte displays nodig. Daarom is de Twin Convection Oven voorzien van een dubbel LED Display met twee regels.


website Samsung
elektrozine.be
Systeemcamera met hybride autofocus
NX300M 16-50PZ + 50-200 Black SAMSUNG (systeemcamera)

NX300M 16-50PZ + 50-200 Black    
SAMSUNG
<  € 799,- waar te koop
De NX300M is een 20,3 megapixelcamera met een geavanceerd hybride autofocussysteem waarbijde Phase Detection Autofocus de afstand tot het object bepaalt en de Contrast Autofocus scherpte aan de details toevoegt. Samen met de korte sluitertijd van 1/6000s moet je hierdoor heel scherpe foto's bekomen. Voor fotografie van snelle actiebeelden is er Continuous Shooting, waarmee je 9 beelden per seconden vastlegt. Het toestel krijgt een 3 inch Flip & Touch AMOLED-scherm mee dat je 180° kan kantelen om selfies te maken. Je kan ook foto's en video's in 3D maken dankzij de 45mm 2D/3D-lens en True 3D Creator van Samsung. Het toestel komt met een 16-50 PZ-lens en 50 - 200mm-lens.


website Samsung
elektrozine.be
Dunne compactcamera met selfiegroothoeklens
NX mini 9mm Silver + White SAMSUNG (systeemcamera)

NX mini 9mm Silver + White    
SAMSUNG
<  € 329,- waar te koop
De NX Mini is een leuke compactcamera voor wie graag selfies neemt. Het toestel komt met een flip-up-scherm dat je kan draaien, zodat je jezelf in beeld hebt als je een selfie wilt nemen. Het toestel biedt daarbij een 20,5 megapixelcamera en een 1 inch BSI CMOS-sensor, waardoor je kwalitatieve foto's kan vastleggen. Ook filmen is een mogelijkheid, en dag in Full HD-resolutie. De lichtgevoeligheid reikt van 100 - 25 600, zodat je ook in donkere omgevingen heldere en scherpe foto's zonder ruis kan nemen. Voor de creatievelingen onder ons is er de Photoshop Lightroom 5-software van Adobe waarmee de NX Mini is uitgerust. Je kan het toestel ook gebruiken als Baby Monitor en zo een oogje in het zeil houden bij je kinderen. Met Samsung Photo Beam kan je met slechts één aanraking je foto's delen.


website Samsung
elektrozine.be
Systeemcamera met hybride autofocus
NX300M 18-55 + 50-200 Black SAMSUNG (systeemcamera)

NX300M 18-55 + 50-200 Black    
SAMSUNG
<  € 899,- waar te koop
De NX300M is een 20,3 megapixelcamera met een geavanceerd hybride autofocussysteem waarbijde Phase Detection Autofocus de afstand tot het object bepaalt en de Contrast Autofocus scherpte aan de details toevoegt. Samen met de korte sluitertijd van 1/6000s moet je hierdoor heel scherpe foto's bekomen. Voor fotografie van snelle actiebeelden is er Continuous Shooting, waarmee je 9 beelden per seconden vastlegt. Het toestel krijgt een 3 inch Flip & Touch AMOLED-scherm mee dat je 180° kan kantelen om selfies te maken. Je kan ook foto's en video's in 3D maken dankzij de 45mm 2D/3D-lens en True 3D Creator van Samsung. Het toestel komt met 18 - 55mm en 50 - 200mm lenzen.


website Samsung
elektrozine.be
20,3 megapixel systeemcamera
NX3000 16-50 PZ Brown SAMSUNG (systeemcamera)

NX3000 16-50 PZ Brown    
SAMSUNG
<  € 499,- waar te koop
De NX3000 is een veelzijdige systeemcamera die een speels en serieus karakter combineert. Het toestel komt met een 20,3 megapixel APS-C CMOS-sensor, biedt een sluitertijd van 1/4000s, lichtgevoeligheid van ISO 100 -25 600, continu-opnames van 5 beelden per seconde en een Power Zoom-lens 16-50 mm met een automatische zoomknop. Met de NX3000 kan je ook Full HD-filmpjes opnemen, terwijl de i-Function Control met één druk op de knop de juiste witbalans, diafragma, sluitertijd, ISO en EV oplevert. Omdat het er niet altijd serieus aan toe moet gaan, komt de NX3000 ook met een Flip On-display, dat boven het toestel openklapt om zo gemakkelijker selfies te nemen. De Wink Shot-functie stelt je bovendien in staat om met een simpele knipoog foto's te nemen. De NX3000 ondersteunt NFC en wifi, waardoor je je foto's meteen kan delen met vrienden en familie. Via de Remote ViewFinder kan je bovendien van op afstand foto's nemen met behulp van je smartphone. Met de Home Monitor+-app kan je het apparaat dan weer gebruiken om een oogje in het zijl te houden in de kinderkamer.


website Samsung
elektrozine.be
Systeemcamera met hybride autofocus
NX300M 16-50 PZ White SAMSUNG (systeemcamera)

NX300M 16-50 PZ White    
SAMSUNG
<  € 599,- waar te koop
De NX300M is een 20,3 megapixelcamera met een geavanceerd hybride autofocussysteem waarbijde Phase Detection Autofocus de afstand tot het object bepaalt en de Contrast Autofocus scherpte aan de details toevoegt. Samen met de korte sluitertijd van 1/6000s moet je hierdoor heel scherpe foto's bekomen. Voor fotografie van snelle actiebeelden is er Continuous Shooting, waarmee je 9 beelden per seconden vastlegt. Het toestel krijgt een 3 inch Flip & Touch AMOLED-scherm mee dat je 180° kan kantelen om selfies te maken. Je kan ook foto's en video's in 3D maken dankzij de 45mm 2D/3D-lens en True 3D Creator van Samsung.


website Samsung
elektrozine.beSamsung is actief in : Lijnen van Samsung :


Acties Samsung
Samsung Gear / cashback
actie
Samsung: Galaxy S6 / S6 Edge Cashback
actie
Samsung: tot 75 euro cashback
actie
AANBEVOLEN HANDELAARS
Handelaars SAMSUNG
aanbevolen door elektrozine.be
Producten