word fan

Whirlpool


Whirlpool Home Appliances
Nijverheidslaan 3/1
1853 Strombeek-Bever

T: 02/ 263 33 33
F: 02/ 263 32 55
whirlpool.be@whirlpool.com
http://www.whirlpool.be
In minder dan 15 jaar tijd werd Whirlpool het nummer één merk van huishoudapparaten in Europa. Dit succes is te danken aan voortdurend onderzoek en vernieuwing met als resultaat een toonaangevend design en technologische oplossingen, zodat wij beter aan uw verwachtingen kunnen voldoen. Nieuwe designtrends, technologische vooruitgang, maatschappelijke ontwikkelingen en de evolutie in het huishoudelijk gedrag wijzen allemaal op de nood aan verandering.
elektrozine.be
Nieuwigheden in België :
Groepeer :
nieuwigheden alle producten


Zwarte knaller
JT 469 BL WHIRLPOOL (microgolfoven vrijstaand)

JT 469 BL    
WHIRLPOOL
<  € 399,- waar te koop
Een combimicrogolfoven is geen overbodige luxe, zeker als je kleint woont. Deze combimicgolfoven met een vermogen van1000 Watt en een inhoud van 33 liter heeft maar liefst 11 kookfuncties. Ook 30 voorgeprogrammeerde recepten zullen voor heel wat amateurs in de keuken een ware verlichting betekenen. Z'n opvallende strakke ontwerp en zwarte kleur zorgen ervoor dat deze oven meteen in het oog springt!


website Whirlpool
meer in :   
JET CHEF

elektrozine.be
Wasmachine met Zen-technologie
FSCR80621 WHIRLPOOL (wasmachine)

FSCR80621    
WHIRLPOOL
<  € 649,- waar te koop
Wasjes doen was nog nooit zo rustgevend. Deze Supreme Care wasmachine is een extreem stil toestel dankzij de ZEN-technologie. Het toestel heeft een maximale zwiersnelheid van 1600 tpm en een energieklasse van A+++.


website Whirlpool
elektrozine.be
Microgolfoven met zesde zintuig
AMW 730 IX WHIRLPOOL (microgolfoven inbouw)

AMW 730 IX    
WHIRLPOOL
<  € 699,- waar te koop
Deze inbouwmicrogolfoven heeft maar liefst 3 kookmethodes: microgolven, grill en Crisp. Dankzij de intelligente 6TH SENSE technologie, kunt u een breed scala aan gerechten koken tot in perfectie zonder de noodzaak om de microgolfoven te programmeren. De oven selecteert namelijk zelf het microgolfvermogen en past deze automatisch aan om telkens weer perfecte resultaten te leveren, ongeacht de oorspronkelijke temperatuur van het voedsel (rauw, bevroren of vers) of het type voedsel dat u aan het koken bent.


website Whirlpool
meer in :   
ABSOLUTE LINE

elektrozine.be
JefChef Premium
JT 479 IX WHIRLPOOL (microgolfoven vrijstaand)

JT 479 IX    
WHIRLPOOL
<  € 469,- waar te koop
Deze combimicrogolfoven van Whirlpool is voorzien van 5 kookmethodes: microgolfoven, grill, crisp, turbo hete lucht en stomen. De JetChef Premium heeft daarnaast ook maar liefst 11 kookfuncties en een draaiplateau van 36 cm. De Assisted chef geeft je goede raad met voorgeprogrammeerde recepten.


website Whirlpool
meer in :   
JET CHEF

elektrozine.be
Persoonlijke chef
JT 479 SL WHIRLPOOL (microgolfoven vrijstaand)

JT 479 SL    
WHIRLPOOL
<  € 429,- waar te koop
Als je dit toestel in huis haalt, heb je in een keer ook je persoonlijke chef! Deze microgolfoven met een inhoud van 33 liter biedt je 100 voorgeprogrammeerde recepten. Uitgerust met Crisp, grill, turbo hete lucht en stoomfunctie.


website Whirlpool
meer in :   
JET CHEF PREMIUM

elektrozine.be
Droogkast met warmtepomptechnologie
AZA-HP 7420 WHIRLPOOL (droogkast)

AZA-HP 7420    
WHIRLPOOL
<  € 599,- waar te koop
Deze droogkast met warmtepomptechnologie geeft je feedback over het energieverbruik. Met een inhoud van 7 kg kan je al heel wat vuile was erin kwijt. Energieklasse: A++. 10 jaar garantie op de motor.


website Whirlpool
elektrozine.be
Eendeurs vrieskast met energielabel A++
WVA26582NFX WHIRLPOOL (diepvriezer vrijstaand)

WVA26582NFX    
WHIRLPOOL
<  € 799,- waar te koop
Dit Whirlpool model is een statige, ruime vriezer met No Frost functie. De inhoud van maar liefst 291 liter biedt plaats aan massaal veel lekkere ijsjes, broden, vlees en geplukte groentjes voor volgende winter.

Dit model behoort toe aan de 6th Sense collectie en beschikt over een A++ energielabel.

Bijzonder interessant, is de functie snel invriezen: hierdoor wordt een product bij een nog koudere temperatuur ingevroren zodat de smaak, mineralen en vitamines optimaal bewaard worden. Wanneer dit product volledig ingevroren is, brengt de vriezer zich terug naar de originele vriestemperatuur.

Afwerking in inox en led-licht


website Whirlpool
elektrozine.be
Vrijstaande vaatwasser met uitgestelde start
ADP 100 WH WHIRLPOOL (vaatwasser vrijstaand)

ADP 100 WH    
WHIRLPOOL
<  € 449,- waar te koop
Deze Whirlpool vaatwasser staat met zijn wit design mooi in elke moderne keuken. Daarbij bespaar je dankzij het A+ label heel wat energie.

Dit is een vaatwasser waarin je 12 couverts kwijt kan en tevens gebruik maakt van een uitgestelde start, super handig wanneer je met nachttarief werkt.

Kies één uit de vijf verschillende programma's, wat best bij jouw gewoontes past.

12 liter/cyclus


website Whirlpool
elektrozine.be
Innoverende microgolfoven van Whirlpool met stoomschaal
JC 216 SL WHIRLPOOL (microgolfoven vrijstaand)

JC 216 SL    
WHIRLPOOL
<  € 319,- waar te koop
Deze microgolfoven van Whirlpool bied je een waar unicum: je kan hiermee namelijk erg efficiënt rijst en pasta mee gaan stomen!

Het multifunctionele keukenapparaat is immers voorzien van een stoomschaal - waar je de ingrediënten in plaatst - en de innoverende Easy Cook functie. Deze laatste is een automatisch programma dat naast deegwaren ook vis of groente stomen kan.

Daarnaast zijn er tevens de programma's Crisp, grill en microgolven.

Inhoud: 30 liter


website Whirlpool
meer in :   
JET COOK

elektrozine.be
Droogkast Pure van Whirlpool met Wave Motion-technologie
Pure AC 7521 WHIRLPOOL (droogkast)

Pure AC 7521    
WHIRLPOOL
<  € 649,- waar te koop
Dit is een droogkast die alles in huis heeft om ideale resultaten te bekomen. Dat doet dit A++ model onder andere door de 6th Sense technologie die de vochtigheidsgraad binnenin de trommel meet en daar de droogcyclus op afstemt.

Omdat het wasgoed gelijkmatig verdeeld zou worden en gelijktijdig droog zou zijn, maakt Whirlpool gebruik van de Wave Motion; een techniek waarbij de rotatie van de trommel aangepast wordt om overal vocht te doen verdampen.

Dit Pure model is ook een stuk sneller! De 360° diagonale luchtstroom verdeelt warme lucht via nieuwe lifters en de achterzijde van de trommel. Je wasgoed is snel droog en voelt zijdezacht aan…

Droogkast op warmtepomp.
Laadvermogen: 7 kg


website Whirlpool
elektrozine.be
No Frost koel-vriescombinatie van Whirlpool Fresh Control
WBA 43982 NFC IX WHIRLPOOL (koelkast vrijstaand)

WBA 43982 NFC IX    
WHIRLPOOL
<  € 899,- waar te koop
Uiteraard kunnen we de stijlvolle look en greepvorm van dit model niet ontwijken! Bedoeld als vrijstaande opvaller in roestvrij staal Pro Touch, staat deze Combi 70 magnifiek in ieders keukeninterieur.

Wanneer we spreken over de ruime inhoud van deze koel-vriescombinatie kunnen we mededelen dat het koelgedeelte over 420 liter inhoud beschikt, het vriesvak over 140 liter.
Flexibiliteit, Whirlpool beseft wat voor troef dat is!

Dit design behoort toe aan de 6th Sense collectie: Dankzij 6th Sense sensoren wordt continu de aanwezige temperatuur en vochtigheidsgraad gemeten. Deze laatste blijft tussen een 70 en 85 % vochtigheid: Voedselwaren drogen zo nauwelijks uit en een ideale omgeving voor alle ingrediënten blijft in stand.


website Whirlpool
meer in :   
ABSOLUTE DESIGN

elektrozine.be
Pyrolyse oven van Whirlpool met anti-fingerprint
AKZM 7540 IX WHIRLPOOL (oven)

AKZM 7540 IX    
WHIRLPOOL
<  € 899,- waar te koop
Deze multifunctionele oven behoort tot de intelligente 6th Sense Green Generation reeks van Whirlpool. Wat mag je hierbij verwachten?

Een leuk gegeven, is dat je vanaf nu enkel en alleen nog het recept kiest in het ovenmenu, daarna meet de 6th Sense technologie zelf het gewicht en de hoeveelheid van de ingrediënten. De bereiding loopt vlekkeloos en jij kan ondertussen verder werken, je met het gezin bezig houden.

Pyrolyse is een handige feature wanneer je frequent de oven gebruikt: de oven bereikt met deze functie erg hoge temperaturen en reinigt op die manier de vuile resten; jij hoeft alleen nog met een natte spons over het oppervlak te gaan!


website Whirlpool
meer in :   
AMBIENT DESIGN

elektrozine.be
Koelvriescombinatie met freshControl en NoFrost
WTV 4525 NF IX WHIRLPOOL (koelkast vrijstaand)

WTV 4525 NF IX    
WHIRLPOOL
<  € 699,- waar te koop
Deze dubbeldeurskoelkast heeft als missie de versheid van jouw voedingsmiddelen tot wel vier keer langer te garanderen. Dit dankzij de 6th Sense Fresh Control, die zowel de temperatuur als de luchtvochtigheid opmeet en aanpast in de hele ruimte en zo de ideale bewaaromstandigheden creëert. Het toestel zal bovendien ook na een stijging of daling van de temperatuur, bijvoorbeeld na het openen van de koelkastdeur, de oorspronkelijke temperatuur tot vijf keer sneller herstellen dan een andere koelkast. Het toestel is eveneens uitgerust met een antibacterieel luchtfiltersysteem, dat ontwikkeld werd om onaangename geurtjes in je koelkast te vermijden en bacteriën te verwijderen. In het diepvriesgedeelte is deze koelvriescombinatie voorzien van NoFrost, waardoor ijsvorming op de wanden voorgoed tot het verleden hoort. Totale inhoud: 450 L. Inhoud koelgedeelte: 341 L. Inhoud diepvriezer: 109 L.


website Whirlpool
meer in :   
ABSOLUTE DESIGN

elektrozine.be
Eilanddampkap met randafzuiging
AKR 1050 IX WHIRLPOOL (dampkap)

AKR 1050 IX    
WHIRLPOOL
<  € 1149,- waar te koop
Liefhebbers van een strakke look mét een keukeneiland zullen gegarandeerd voor een discrete eilanddampkap als dit model kiezen. Het toestel zit volledig weggewerkt in het plafond en belemmert geenszins het open zicht van de keuken naar de leefruimte en omgekeerd. Het toestel werkt aan de hand van randafzuiging, geurtjes en damp worden niet langer via het midden van de dampkap maar via luchtstromen aan de zijkant verwijderd. Hierdoor is het toestel efficiënter en stiller in werking. De vetfilter is vaatwasserbestendig. Geluidsniveau: 45 - 66 dBA. Breedte: 100 cm.


website Whirlpool
elektrozine.beWhirlpool is actief in : Lijnen van Whirlpool :


Acties Whirlpool
Whirlpool: Crisp Me Quick
actie
Whirlpool: ZENsational Cashback
actie
AANBEVOLEN HANDELAARS
Handelaars WHIRLPOOL
aanbevolen door elektrozine.be
Producten