word fan

Zanussi


Huishoudtoestellen Zanussi
Bergensesteenweg 719
1502 Lembeek

T: 0902/ 88 488 (0,75 €/min.)
F: 02/ 363 05 00
consumer.services@electrolux.be
http://www.zanussi.be
In 1916 is de jonge Antonio Zanussi in noordoost Italië begonnen met het maken van fornuizen en had hij al snel een reeks inventieve producten ontwikkeld. Tegen het midden van de vorige eeuw telde de onderneming onder leiding van Antonio's zoon Lino 300 personeelsleden en stond in heel Europa bekend om het produceren van gasfornuizen die hun tijd ver vooruit waren wat betreft compactheid, goede kook- en bakprestaties en gebruiksgemak.

In de jaren tachtig werd Zanussi een onderdeel van Electrolux AB Stockholm, dat door hun investering Zanussi in staat stelde de ontwikkeling van apparatuur met Italiaanse ontwerpflair en kwaliteit voort te zetten. Dus u kunt erop vertrouwen dat deze apparaten zo gemakkelijk mogelijk de taken voor hun rekening nemen... zodat u van het leven kunt blijven genieten.
elektrozine.be
Nieuwigheden in België :
Groepeer :
nieuwigheden alle producten


Flexibele vaatwasser
ZDT22001FA ZANUSSI (vaatwasser inbouw)

ZDT22001FA    
ZANUSSI
<  € 599,99 waar te koop
De stijlvolle en moderne flexibele mandjes van deze vaatwasser bieden een grote capaciteit en flexibiliteit, zodat ze geschikt zijn voor alle soorten ladingen. U kunt gemakkelijk tot 13 couverts plaatsen, en al uw serviesgoed en bestek schitterend schoon krijgen. Het Intensive Care-programma op 70°C van deze vaatwasser krijgt zelfs de vuilste potten en pannen ultraschoon. De verhoogde temperatuur van de laatste spoeling zorgt voor een maximale hygiëne van uw keukengerei, omdat het garantie biedt op voor 99,99% bacterievrije resultaten. Wanneer u gehaast bent, selecteert u gewoon de optie Snelle was. U krijgt uw licht vervuilde vaat op 65°C in slechts 30 minuten schitterend schoon. De vaatwasser die automatisch wordt ingeschakeld wanneer u het wenst. De functie Set & Go laat uw vaatwasser automatisch starten, precies wanneer u wilt – zelfs als u niet in de buurt bent! Uitstellen is niet nodig - deze vaatwasser zal uw vaat voorspoelen! Het programma Voorspoelen van deze vaatwasser spoelt alle vuile vaat voor, zorgt dat bacteriën en geurtjes tot een minimum wordt beperkt, totdat de vaatwasser vol is.


website Zanussi
elektrozine.be
Maximale hygiëne
ZDT26020FA ZANUSSI (vaatwasser inbouw)

ZDT26020FA    
ZANUSSI
<  € 699,99 waar te koop
Diner voor 13? Doodeenvoudig! De stijlvolle en moderne flexibele mandjes van deze vaatwasser bieden een grote capaciteit en flexibiliteit, zodat ze geschikt zijn voor alle soorten ladingen. U kunt gemakkelijk tot 13 bestekken plaatsen, en al uw vaat schitterend schoon krijgen. Maximale hygiëne voor een ultraschone vaat Het Intensive Care-programma op 70 ° C van deze vaatwasser krijgt zelfs de vuilste potten en pannen ultraschoon. De verhoogde temperatuur van de laatste spoeling zorgt voor een maximale hygiëne van uw keukengerei, omdat het garantie biedt op 99.99 % bacterievrije resultaten. Bespaar energie en geld met deze autooff functie Deze vaatwasser is uitgerust met een handige AutoOff functie waardoor het zichzelf uitschakelt kort na het einde van de afwascyclus. Een besparing op energie en geld. De vaatwasser die het denken van u overneemt ! Druk gewoon op het automatische programma van deze vaatwasser en hij gebruikt automatisch de juiste tijd, temperatuur, water en energie instellingen die voor de lading nodig zijn. Zorg goed voor uw glaswerk Deze vaatwasser reinigt uw delicaat glaswerk even voorzichtig als u dat zou doen. De SoftSpikes beschermen uw glazen en voorkomen dat ze omvallen of bekrast worden. Het leven is te kort om met je hoofd bij de vaat te zitten Laat huishoudelijke klussen uw leven niet langer domineren. Deze vaatwasser beschikt over het programma Quick - Wash en maakt uw vaat in slechts 30 minuten op 60 ° C schoon, u hebt dus tijd zat voor plezier.


website Zanussi
elektrozine.be
ZHC6846XA ZANUSSI (dampkap)

ZHC6846XA    
ZANUSSI
<  € 349,99 waar te koop
Deze doeltreffende afzuigkap is simpel ontworpen om bij elke keuken te passen en elimineert kookgeurtjes om te zorgen dat uw keuken fris blijft ruiken. Dankzij de heldere halogeenlampen die in de extractie-eenheid zijn gebouwd, biedt deze afzuigkap veel licht, zodat u altijd precies kunt zien wat u doet.


website Zanussi
elektrozine.be
ZHC92661XA ZANUSSI (dampkap)

ZHC92661XA    
ZANUSSI
<  € 479,99 waar te koop
Voor mensen die een groot kookgedeelte nodig hebben, met meer kookmogelijkheden, is deze extra brede afzuigkap (90 cm) de ideale extractie-oplossing! Hebt u bij het koken meer of minder vermogen van de afzuigkap nodig? De bediening zorgt ervoor dat u met één druk op een knop de gewenst stand bereikt. De aluminium cassettefilter van deze afzuigkap vergt echt weinig onderhoud. Om deze te reinigen plaatst u hem gewoon in de afwasautomaat! Dankzij de heldere halogeenlampen die in de extractie-eenheid zijn gebouwd, biedt deze afzuigkap veel licht, zodat u altijd precies kunt zien wat u doet.


website Zanussi
elektrozine.be
Eilanddampkap met moderne uitstraling
ZHS92350XA ZANUSSI (dampkap)

ZHS92350XA    
ZANUSSI
<  € 999,99 waar te koop
Deze decoratieve afzuigkap zorgt dat uw keuken altijd fris en geurvrij is en deze tevens een moderne uitstraling krijgt. Voor mensen die een groot kookgedeelte nodig hebben, met meer kookmogelijkheden, is deze extra brede afzuigkap (90 cm) de ideale extractie-oplossing! De aluminium cassettefilter van deze afzuigkap vergt echt weinig onderhoud. Om deze te reinigen plaatst u hem gewoon in de vaatwasser! De mechanische druktoetsbediening van deze afzuigkap zorgt ervoor dat u snel en eenvoudig meer of minder afzuigsnelheid en -vermogen krijgt wanneer het nodig is.


website Zanussi
elektrozine.be
Aanpasbare kookplaat
ZEM8740FBA ZANUSSI (kookplaat)

ZEM8740FBA    
ZANUSSI
<  € 1049,99 waar te koop
Pas het verwarmingsoppervlak aan op al uw potten en pannen Wanneer uw schaal erg groot is of een ongewone vorm heeft, gebruik dan de EasyFlex brugfunctie om de twee kookzones samen te voegen voor een grotere kookzone om uw schaal optimaal te verwarmen. Stel gewoon de starttijd in en vertrek ! De Set & Go- functie van deze kookplaat bereidt uw gerecht haast zonder uw hulp. Stel gewoon de tijd in en vertrek, de kookplaat schakelt zichzelf uit wanneer de bereidingsduur verstreken is. Een eenvoudige manier om zorgeloosheid te bereiken Gebruik het kinderslot van deze kookplaat om te voorkomen dat kinderen ze per ongeluk inschakelen. Het is een eenvoudige manier om zorgeloosheid te bereiken. Totale temperatuurcontrole met één vinger ! Met de gevoelige schuif-aanraakbediening kunt u met slechts één vinger de warmte verhogen of verlagen tot het gewenste niveau. Zonder twijfel, de makkelijkst te reinigen kookplaat ! Bij inductiekoken kan de warmte onmiddellijk worden uitgeschakeld wanneer voedsel lijkt te gaan overkoken, en als het toch gebeurt, zal het niet vastbranden op het koudere oppervlak. U kunt het gewoon schoonvegen !


website Zanussi
elektrozine.be
Acties Zanussi
Zanussi: lentedeals
PDF actie
Zanussi: lentetoppers koeling
PDF actie
Zanussi: tot - 15% korting
actie
AANBEVOLEN HANDELAARS
Handelaars ZANUSSI
aanbevolen door elektrozine.be
Producten