word fan

Electrolux


Electrolux Home Appliances
Raketstraat 40
1130 Brussel

T: 02/363 03 11
F: 02/ 363 05 00
consumer.services@electrolux.be
http://www.electrolux.be
Electrolux is internationaal koploper op het vlak van huishoudelijke en professionele apparaten. Jaarlijks verkoopt het meer dan 40 miljoen producten aan klanten in 150 landen. Het bedrijf legt de nadruk op doordachte innovaties, ontwikkeld op basis van een uitgebreide kennis van de consument. Op die manier voldoen de producten steeds aan de behoeften van consumenten en professionals.

Bezoek onze showroom
Wanneer: Enkel op maandag, van 9u30 tot 12u00 en van 13u30 tot 16u30.
Gesloten op feestdagen.
Waar: Electrolux Kitchen Training Center
Bergensesteenweg 719, 1502 Lembeek

Informatie en Wisselstukken
Voor producten en diensten en in verband met onderdelen. Ons doel is om onze producten en diensten voortdurend in uw voordeel te verbeteren.
Telefoon: 0902/ 88 488 (1 €/min.)
Fax: 02/ 363 05 00
maandag - vrijdag: 8u30 - 16u30

Consumentenservice – Herstellingen
Onze medewerkers zijn u graag van dienst in verband met herstellingen of andere vragen over service of garantie:
Telefoon: 02/ 363 04 44
Fax: 02/ 363 04 00
maandag - vrijdag: 8u30 - 16u30
E-mail: repairs.belgium@electrolux.be

Service Contract
Bij aankoop van een Electrolux toestel kan je een Service Contract afsluiten. In dit geval verzekeren wij je, naast onze algemene garantievoorwaarden van 2 jaar, alle service voor de 3 daaropvolgende jaren, tot aan het einde van het vijfde gebruiksjaar. Mocht je toch een beroep moeten doen op ons technisch team, dan betaal je slechts €20, onderdelen, uren en verplaatsing inbegrepen.
elektrozine.be
Nieuwigheden in België :
Groepeer :
nieuwigheden alle producten


Kies voor gezonde lucht!
EXD20DN3W ELECTROLUX (luchtontvochtiger)

EXD20DN3W    
ELECTROLUX
<  € 299,99 waar te koop
Zorg met de Electrolux EXD20DN3W luchtontvochtiger voor een gezond binnenklimaat. Stel de gewenste luchtvochtigheid in en hij zal dit automatisch voor u bewaken. Op het display kunt u de vochtigheidsgraad in de kamer zien. Hij heeft een hoge ontvochtigingscapaciteit van 20 liter per dag. Ook is het apparaat voorzien van een filter en een ionisator om stofjes en statische deeltjes uit de lucht te halen. Gebruik de droger functie in vochtige ruimtes om vocht te onttrekken of bij uw uitgehangen wasgoed om het sneller te drogen.


website Electrolux
elektrozine.be
Droogkast met speciale programma's
EDH3497RDE ELECTROLUX (droogkast)

EDH3497RDE    
ELECTROLUX
<  € 799,99 waar te koop
Deze unieke droogkast heeft speciale programma's die automatisch de rotatiesnelheid van de trommel, de richting en de temperatuur aanpassen aan het soort stof dat u aan het drogen bent - zelfs voor de fijnste stoffen zoals zijde of wol die met de hand moeten worden gewassen. De warmtepomptechnologie zorgt ervoor dat deze droger minder stroom verbruikt dan een traditionele droger. Door de warmtepomp krijgt de droger een A++ classificatie zodat uw stroomrekening lager zal zijn. En omdat de droger lagere temperaturen gebruikt, zullen uw kleren er langer goed uitzien.


website Electrolux
elektrozine.be
Natuurlijk opfrissen
EWF1486GBW ELECTROLUX (wasmachine)

EWF1486GBW    
ELECTROLUX
<  € 579,99 waar te koop
Fris uw kleding op en verwijder kreuken met natuurlijke stoom. Met slechts een druk op een knop komt uw kleding er als nieuw uit, zacht, soepel, fris en met minder kreuken. Het intelligente OptiSense-systeem in deze wasautomaat past de wascyclus aan op uw waslading. Uw kleding zal nooit te veel gewassen worden met de automatische aanpassing van de tijd, het water en de stroom op uw waslading, wat ervoor zorgt dat uw kleding de beste zorg krijgt.


website Electrolux
elektrozine.beElectrolux is actief in : Lijnen van Electrolux :


AANBEVOLEN HANDELAARS
Handelaars ELECTROLUX
aanbevolen door elektrozine.be
Producten