word fan

Lirio


Lirio
Uilenbaan 200
2160 Wommelgem

sales@lirio.be
http://www.lirio.eu
Lirio staat voor een decoratief gamma interieurverlichting, van moderne wand- en plafondlampen en spots, tot een ruime collectie moderne decoratieve verlichtingsarmaturen. Al van bij aanvang biedt Lirio een complete, goed uitgebalanceerde collectie die zich de komende jaren verder zal ontwikkelen met nog meer verfijnde ontwerpen.

Het design is op-en-top Belgisch: een intern team tekent de collecties uit. Naast een apart design typeren ook de hoge afwerkingsgraad en de technisch onberispelijke kwaliteit deze nieuwe lijn verlichting. Lirio is een premium verlichtingsmerk van Philips (Consumer Lighting).
elektrozine.be
Nieuwigheden in België :
Groepeer :
nieuwigheden alle producten


Tafellamp met draaibare lichtschijf
Eron LIRIO (tafellamp)

Eron    
LIRIO
<  € 249,- waar te koop
De Eron van Lirio is een industrieel ogende tafellamp waarvan de niet-reflecterende led-schijf in elke gewenste richting gedraaid kan worden om elk hoekje te kunnen verlichten. Deze lamp kreeg voor de rest een heel minimalistisch design mee, waardoor het discreet jouw interieur verlicht.


website Lirio
elektrozine.be
Krachtige spot
Bonq LIRIO (spot)

Bonq    
LIRIO
<  € 109,- waar te koop
De Bonq-armatuur klinkt als een stevig apparaat en ziet er ook zo uit. De opbouw is een beetje bombastisch, maar maakt wel een statement in je woonkamer. De grijze spot is voorzien van een extra grote lichtbron die garant staat voor een krachtige bundel halogeenlicht.


website Lirio
elektrozine.be
Moderne hanglamp
ecliptic LIRIO (hanglamp)

ecliptic    
LIRIO
<  € 799,- waar te koop
Deze witte, elliptische led-hanglamp combineert een lichtgevende holte met een speelse, maar toch strakke vormgeving. De led-lampen zorgen voor een energiezuinige toepassing, die je in hoogte kan afstellen en die ook dimbaar is. Door de speciale vorm krijg je een aparte lichtinval en waarmee Philips een mysterieuze sfeer wil creëren.


website Lirio
elektrozine.be
Evenwichtige designlamp
Balanza LIRIO (tafellamp)

Balanza    
LIRIO
<  € 212,- waar te koop
De Balanza heeft zijn naam duidelijk niet gestolen: de ronde schijfarmatuur steunt op een klein verbindingsstuk met het grondvlak, maar blijft in een subtiele balanspositie op je bureau of tafel staan. Door zijn speciale design brengt de Balanza een diffuus licht naar je interieur, dat voor een subtiele lichtinval en sfeer zorgt.


website Lirio
elektrozine.be
Sterrenarmatuur
Stellate LIRIO (hanglamp)

Stellate    
LIRIO
<  € 679,- waar te koop
Deze Stellate van Lirio projecteert een cluster lichtpuntjes in je slaap- of woonkamer, waardoor je een unieke sfeer creëert. De uiterst dunne schijf is ingelegd met kleine leds en afgewerkt in wit voor een pure, moderne uitstraling. Met deze armatuur scoor je gegarandeerd bij jong en oud.


website Lirio
elektrozine.be
Originele spot
Tubiz LIRIO (spot)

Tubiz    
LIRIO
<  € 139,- waar te koop
Deze Tubiz-spot is anders dan de meeste spots dankzij zijn uitspringend design dat uit je plafond zakt. De armatuur is zo opgebouwd dat je de spot zelf kan richten naar waar je wilt, waardoor die in twee helften verdeeld wordt. Dit originele ontwerp zorgt voor een unieke uitstraling en maakt dat je precies de juist accenten in je interieur kan leggen.


website Lirio
elektrozine.be
Pendelarmatuur met spots
Monete LIRIO (hanglamp)

Monete    
LIRIO
<  € 599,- waar te koop
Deze Monete brengt een beetje het beste twee werelden samen: het is enerzijds een plafondarmatuur, maar is uitgerust met 360° richtbare spots voor een persoonlijk resultaat. Het ultraplatte profiel moet het moderne uiterlijk verder versterken.


website Lirio
elektrozine.be
Kunstzinnige armatuur
Lucebar LIRIO (staande lamp)

Lucebar    
LIRIO
<  € 999,- waar te koop
Bij het zien van deze Lucebar is het niet meteen duidelijk of het om een vloerlamp of een soort sculptuur gaat. Het opaalwitte glas zorgt zelfs uitgeschakeld voor een opvallend uiterlijk. Dit wordt nog eens versterkt doordat de Lucebar een subtiel, diffuus licht verspreidt wanneer de lamp is uitgeschakeld.


website Lirio
elektrozine.be
Geïnspireerd door de natuur
Branches LIRIO (hanglamp)

Branches    
LIRIO
<  € 499,- waar te koop
De Lirio Branches-hanglamp verlicht je kamer op een natuurlijke wijze. De armatuur is immers gebaseerd op elementen uit de natuur en biedt verschillende ‘takken’ die voor een unieke lichtinval moeten zorgen. De armatuur is bovendien afgewerkt met stijlvol chroom en voorzien van energiebesparende leds.


website Lirio
elektrozine.be
Stijlvolle wandverlichting
Dolium LIRIO (wandverlichting)

Dolium    
LIRIO
waar te koop
De Dolium-spot heeft een strak vormgegeven en stijlvolle aluminium cilinder, biedt een eenvoudig, maar toch gedurfd ontwerp en brengt het industriële gevoel recht naar je woonkamer. Door de instelbare invalshoek kan je zelf bepalen hoe en waar je je licht wil laten vallen en welke accenten je wil leggen.


website Lirio
elektrozine.be
AANBEVOLEN HANDELAARS
Handelaars LIRIO
aanbevolen door elektrozine.be