word fan

AEG


Electrolux Home Appliances
Raketstraat 40
1130 Brussel

T: 0902/ 88 488 (1 €/min.)
F: 02/ 716 24 14
consumer.services@electrolux.be
http://www.aeg.be
AEG maakt al deel uit van de Electrolux groep sedert 1994. Elk jaar worden er meer dan 55 miljoen producten van de Electrolux groep verkocht in meer dan 150 landen. De kracht en de expertise van de Electrolux groep zal de sterke erfenis van AEG nog verder ondersteunen om superieure huishoudtoestellen te produceren. Daarom is AEG vanaf nu AEG-Electrolux.

Cooking Club is de exclusieve en persoonlijke club van AEG-Electrolux, voorbehouden aan trouwe klanten met een voorliefde voor de betere gastronomie. Er zijn onder meer gratis kooksessies voor wie bepaalde toestellen aankoopt. De peter van de Cooking Club is niet min: driesterrenchef Geert Van Hecke, bekend van het culinaire toprestaurant De Karmeliet in Brugge.

Meer info: www.cookingclub.be
elektrozine.be
Nieuwigheden in België :
Groepeer :
nieuwigheden alle producten


Opfrissing van je kleding
L73482DFL AEG (wasmachine)

L73482DFL    
AEG
<  € 599,99 waar te koop
Deze speciale stoomprogramma's zijn ontworpen voor die momenten waarop een kledingstuk alleen maar opgefrist en niet gewassen hoeft te worden. Stoom helpt bij het veilig gladmaken van kreuken en verwijderen van geurtjes.


website AEG
elektrozine.be
Efficiënt koken dankzij AEG
BE500310WM AEG (oven)

BE500310WM    
AEG
<  € 899,99 waar te koop
Hou de controle tijdens het koken met de MaxiKlasse-oven. Dankzij de grote deur en ovenverlichting kunt u het kookproces goed in de gaten houden terwijl het ThermicAir-systeem de lucht gelijkmatig verdeelt. Zo kunt u elk gerecht gelijkmatig bereiden, met de perfecte kleur en een korst met een perfecte textuur. Het interactief OptiSight-timerdisplay biedt u de volledige controle over de bereiding van uw gerecht. Met deze oven betekent energie efficiënt te werk gaan ook efficiënt koken. Het beschikt over een nieuw convectiesysteem, genaamd ThermiC°Air, dat ervoor zorgt dat de hetelucht gelijkmatig door de ovenruimte circuleert


website AEG
elektrozine.be
Bereik ongekende culinaire resultaten
BS831470WM AEG (oven)

BS831470WM    
AEG
<  € 1699,99 waar te koop
Met deze unieke ProCombi stoomoven, kunt u resultaten bereiken waar zelfs een professionele kok trots op kan zijn, een echte smaakervaring. De oven gebruikt een combinatie van stoom en hetelucht om uw gerecht zoveel mogelijk smaak te geven, met een verleidelijke geur en een heerlijke textuur. Afhankelijk van het gerecht kunt u 100%, 50% of 25% stoom gebruiken.


website AEG
elektrozine.be
Voor een extra schone vaat!
F78420VI1P AEG (vaatwasser inbouw)

F78420VI1P    
AEG
<  € 949,99 waar te koop
Met het ProClean-systeem wordt uw servies extra schoon, ook als de vaatwasser volgeladen is, dankzij de unieke dubbel roterende sproeiarm in combinatie met 5 straalniveaus. . Het A++ model beschikt tevens over de unieke AutoOff-functie: aan het einde van het programma wordt er geen energie meer verbruikt.SoftSpikes om glazen en tassen te beschermen en te stabiliseren. Met de BeamOnFloor-technologie ziet u onmiddellijk de status.


website AEG
elektrozine.be
Eendeurskoelkast met DynamicAir-technologie
SKD61200S2 AEG (koelkast inbouw)

SKD61200S2    
AEG
<  € 799,99 waar te koop
Deze koelkast is uitgerust met het DynamicAir-technologie die de temperatuur in de hele koelkast gelijkmatig houdt. Zo wordt een veilige opslag van al uw vers voedsel gegarandeerdl. De koelkast heeft stevige leggers van veiligheidsglas waar u zelfs de zwaarste items op kunt zetten. Speciaal design met afgeronde hoeken voor een betere reiniging.


website AEG
elektrozine.be
Flexibel koken
HKP85410FB AEG (kookplaat)

HKP85410FB    
AEG
<  € 1399,99 waar te koop
Als u de lekkerste gerechten wilt opdienen, heeft u echte flexibiliteit nodig bij het koken. Deze MaxiSense Plus-inductiekookplaat biedt innovatieve oplossingen en meer mogelijkheden om uw kookstijl perfect af te stemmen op uw behoeften. De kookzone is niet alleen aangepast aan de grootte van uw pan, hoe groot of klein die ook is, u kunt ook bijvoorbeeld kookzones met elkaar verbinden.


website AEG
elektrozine.be
Efficiënte wasmachine
L89696DFL AEG (wasmachine)

L89696DFL    
AEG
<  € 949,99 waar te koop
De nieuwe OkoMix-technologie in deze wasmachine mengt vooraf zowel het wasmiddel als de wasverzachter in het water. Zo worden het wasmiddel en de wasverzachter optimaal gebruikt wat zorgt voor zachtere en schonere kleding. Deze efficiënte wasmachine maakt gebruik van een continue straal water gemengd met wasmiddel, recht in het hart van uw was. Dit betekent dat de hele lading gelijkmatig nat gemaakt wordt en er minder water nodig is voor een grondige was.


website AEG
elektrozine.be
Combistoomoven om mee te pronken
BS831472WM AEG (oven)

BS831472WM    
AEG
<  € 1699,99 waar te koop
De ProCombi stoomoven zorgt voor gerechten met een perfecte smaak, aroma en textuur door zowel stoom als hetelucht te gebruiken. De unieke VarioGuide-functie biedt een kleurendisplay en tiptoetstoegang tot een groot aantal inspirerende recepten. Wanneer u een keuze hebt gemaakt, stelt de oven automatisch de juiste verwarmingsmodus, bereidingstijd en temperatuur in. Wacht op de resultaten of maak uw eigen aanpassingen.


website AEG
elektrozine.be
SKS61240S1 AEG (koelkast inbouw)

SKS61240S1    
AEG
<  € 649,99 waar te koop
Bewaar uw voeding nog energiezuiniger - met deze vriezer uit de A++ klasse. Energieklasse A++ is in vergelijking 21% energiezuiniger dan klasse A+. Vries voedsel perfect in dankzij het 4-sterren vriesvak in deze koelkast kunt u zelfs vers voedsel snel en veilig invriezen. De koelkast heeft stevige leggers van veiligheidsglas waar u zelfs de zwaarste items op kunt zetten.


website AEG
elektrozine.be
S71500TSW2 AEG (koelkast vrijstaand)

S71500TSW2    
AEG
<  € 349,99 waar te koop
Bewaar uw voeding nog energiezuiniger - met deze vriezer uit de A++ klasse. Energieklasse A++ is in vergelijking 21% energiezuiniger dan klasse A+. Maak optimaal gebruik van de ruimte in uw keukenDankzij het optimale ontwerp beschikt dit apparaat over een grotere interne capaciteit, terwijl u niet meer externe ruimte nodig hebt. Veilig opbergen van zware items op elk niveau in de koelkast. De koelkast heeft stevige leggers van veiligheidsglas waar u zelfs de zwaarste items op kunt zetten.


website AEG
elektrozine.be
Maak je was nog properder dankzij deze wasmachine!
L89495DFL AEG (wasmachine)

L89495DFL    
AEG
<  € 899,99 waar te koop
Krachtig behoedzaam - dieper schoon, zachtere stoffen De gepatenteerde technologie van deze wasmachine mengt het wasmiddel en de wasverzachter vooraf voor een diepere reiniging die zowel krachtig als behoedzaam is. Voor zachtere, schonere kleding die er weer als nieuw uitziet! Dieper, zachter schoon - kleding weer zo goed als nieuw De nieuwe ÖKOMix-technologie in deze vaatwasser mengt vooraf zowel het wasmiddel als de wasverzachter in het water. Wanneer de volledig opgeloste oplossing in de trommel gespoten wordt, haal deze het beste uit het wasmiddel en de wasverzachter en dringt het dieper in elke vezel door. Dit houdt in dat uw kleding zachter en schoner dan ooit zal zijn en er weer als nieuw zal uitzien. Geen bleekvlekken meer. De directe inspuiting zorgt ervoor dat het mengsel van water en wasmiddel gelijkmatig verdeeld wordt over het wasgoed. Zo worden vlekken en bleekvlekken op uw kleding voorkomen. Door eerst te mengen en dan te sprayen wordt uw kleding altijd goed en zorgvuldig gewassen. ÖKOInverter, het laagste energieverbruik De nieuwe energiezuinige ÖKOInverter-motor van AEG biedt u de hoogste efficiëntie en duurzaamheid en zorgt voor nauwkeurig gecontroleerde trommelbewegingen en weinig lawaai tijdens de wascyclus. Bescherming van de vezels en kleur Dit is de intelligente wasmachine. OptiSense registreert het gewicht van het wasgoed en stelt de wascyclus er op af. Uw kleding wordt zo nooit te lang gewassen. Door de wastijd af te stellen worden het energie- en waterverbruik optimaal ingesteld voor uw wasgoed zodat u zo zuinig mogelijk wast. ProTex Plus: de zachtste manier van wassen De ProTex Plus-wasmachine is zelfs zeer zacht voor de fijnste stoffen, zodat uw kleding er langer als nieuw uitziet. DirectSpray lost het wasmiddel snel op, wat beter wassen en spoelen garandeert. Woolmark Platinum gecert.


website AEG
elektrozine.be
Meer flexibiliteit met de MaxiSense-kookplaat
HKM95513XB AEG (kookplaat)

HKM95513XB    
AEG
<  € 1599,99 waar te koop
Op deze MaxiSense-inductiekookplaat kunt u uw pan overal zetten. Zorg er gewoon voor dat een kruismarkering bedekt wordt en de zone errond past zich automatisch aan aan de maat en plaats van uw kookgerei. Dankzij deze technologie kunt u ook koken met ovale pannen of met verschillende grote pannen tegelijkertijd. Direct overschakelen naar exact de juiste temperatuur. Met de direct toegankelijke bedieningen van deze kookplaat kunt u direct overschakelen naar exact de juiste temperatuur. Raak eenvoudigweg het juiste niveau op de schuifregelaar aan en de warmte wordt onmiddellijk aangepast. Wilt u een zeer grote kookpot of een grote ovalen pan gebruiken? Dankzij de slimme brugfunctie op deze kookplaat hebt u telkens weer zelf de keuze. Als de functie wordt ingeschakeld, worden twee zones automatisch met elkaar verbonden, zodat ze als één grote kookzone werken. Dus of u nu meer ruimte of flexibiliteit nodig hebt, met deze kookplaat hebt u de controle.


website AEG
elektrozine.be
Bereik perfecte resultaten, wat u ook bereidt!
MSD2543S-M AEG (microgolfoven inbouw)

MSD2543S-M    
AEG
<  € 599,99 waar te koop
Hoe meer kookopties er zijn, des te meer gerechten u perfect kunt bereiden. Dit apparaat geeft u dankzij de magnetron, grillfunctie en de optie om beide samen te gebruiken, de veelzijdigheid die u nodig heeft om perfecte resultaten te bereiken. U kunt het apparaat bijvoorbeeld gebruiken om aardappels te gratineren met een perfect krokant laagje. Nauwkeurige controle van alle kookprogramma's Deze magnetron heeft een duidelijk en goed zichtbaar digitaal display zodat u een compleet en duidelijk overzicht heeft van alle programma's en de gekozen instellingen. Perfecte resultaten met één druk op de knop Deze magnetronoven biedt u altijd perfecte resultaten en is automatisch geprogrammeerd voor een aantal verschillende gerechten. Ovenruimte: 25 liter TouchControl-bediening voor selectie van het vermogen Ovenfuncties: grill|microgolf|microgolf & grill


website AEG
elektrozine.be
S83920CMXF AEG (koelkast vrijstaand)

S83920CMXF    
AEG
<  € 999,99 waar te koop
Koel-/vrieskast, vriesruimte met professionele technologie voor het ijsvrij invriezen en voor langdurige versheid. De ProFresh-koel/vriescombinaties maken gebruik van professionele technologie met aparte koelsystemen. Ze zorgen voor een ideaal klimaat in de koelkast voor het optimaal bewaren van verse producten en zorgen ervoor dat de diepvriezer ijsvrij blijft. Verse voedingsmiddelen, dankzij superstabiele condities in het hele apparaat Dankzij de MultiAir Flow-technologie stroomt er een gelijkmatige luchtstroom door deze koelkast, zodat de temperatuur en luchtvochtigheid stabiel blijven, en de etenswaren dus langer vers blijven Bovendien is er een afzonderlijke lade met lagere temperatuur om verse vis en vlees te bewaren. CustomFlex-systeem voor optimale opbergflexibiliteit. Extern display op de deur met intuïtieve aanraaktoetsen.


website AEG
elektrozine.be
SCZ71800F1 AEG (koelkast inbouw)

SCZ71800F1    
AEG
<  € 1499,99 waar te koop
Hou voedsel tot drie keer langer vers Dankzij een interne temperatuur die dicht bij 0°C ligt, houden LongFresh-laden vlees, vis, fruit en groeten tot wel drie keer langer vers. En bovendien kunnen de interne vochtigheidsniveaus apart aangepast worden, afhankelijk van het type voedsel dat u opslaat. Neem volledige controle over uw instellingen, dankzij geavanceerde TouchControl Dit LCD-display met geavanceerde TouchControl geeft u een precieze controle over de condities van uw voedsel. De bedieningsknoppen zijn zo gevoelig dat u de instellingen met de lichtste aanraking van uw vinger juist kunt bedienen. Het LCD-display geeft feedback over de huidige temperatuur en de geselecteerde functies. Heldere en gelijkmatige verlichting in elke hoek van de koelkast LED-verlichting vertegenwoordigt de meest geavanceerde lichttechnologie en daarom heeft AEG dit in deze koel/vriescombinatie geïntegreerd. De interne LED-verlichting zorgt voor een heldere verlichting die de hele ruimte gelijkmatig verlicht. Bovendien is de LED-technologie kleiner en energiezuiniger voor meer ruimte binnen en voor lagere energierekeningen.


website AEG
elektrozine.be
Eendeurskoelkast met 202 liter inhoud
SKS81200C0 AEG (koelkast inbouw)

SKS81200C0    
AEG
<  € 899,99 waar te koop
Deze koelkast scoort sterk wat betreft energie-efficiëntie, getuige hiervan het knappe A++ energielabel. Maar ook op vlak van ergonomie heeft AEG met dit toestel enkele troeven achter de hand. Zo is deze koelkast met de Coolmatic-functie voorzien van een functionaliteit waarmee temperatuurswijzigingen wanneer vers voedsel in de koelkast wordt geplaatst, tot een minimum worden beperkt. Dit zou immers de bewaaromstandigheden van de andere voedingswaren negatief kunnen beïnvloeden. Na het tijdelijk verlagen van de temperatuur, schakelt deze functie zich automatisch opnieuw uit.
Verder is de koelkast ook eenvoudig te reinigen. Er zijn immers geen hoeken waar vuil of bacteriën zich kunnen ophopen. Zo kan je er op vertrouwen dat het eten in de allerbeste omgeving wordt bewaard.


website AEG
elektrozine.be
MaxiSense inductiekookplaat 78 cm
HKM85411FB AEG (kookplaat)

HKM85411FB    
AEG
<  € 1349,99 waar te koop
Op deze MaxiSense inductiekookplaat kan je vertrouwen. De vooraf ingestelde bakniveaus zorgen ervoor dat de ProFry Sensor steeds de juiste temperatuur van de kookplaat handhaaft, waardoor je steeds consistente bakresultaten en een geweldige smaak scoort. Je kan ook elke kookzone met een druk op de knop bedienen dankzij de elegant ontworpen DirekTouch-bedieningselementen. Het enige wat je hoeft te doen is drukken om de gewenste temperatuur of je vinger er naartoe schuiven. En heb je dan een gerecht dat snel en intens moet worden verhit, is er de Power Boosterfunctie om dit klusje te klaren. Verder is er ook nog de Stop&Go-functie, die je het kookproces volledig onderbreekt gedurende een korte, ingestelde periode. Dit geeft je bijvoorbeeld de mogelijkheid om de telefoon op te nemen, of de deur te openen, zonder dat dit hoeft te betekenen dat je maaltijd naar de haaien gaat.
Met het Hob2Hood-verbindingssysteem kan het koken voortaan nog eenvoudiger verlopen. Zo kunnen dampkappen met die zelfde ingebouwde functies automatisch reageren op wat er op de kookplaat aan de hand is. Wordt er intensief gekookt en ontstaan er desgevolg ook behoorlijk wat dampen, dan schakelt de dampkap en de ventilatoren een of meerdere versnellingen hoger en wordt ook de verlichting bijgestuurd.


website AEG
elektrozine.be
Integreerbare vaatwasser
F56312IM0 AEG (vaatwasser inbouw)

F56312IM0    
AEG
<  € 749,99 waar te koop
Met deze integreerbare vaatwasser kan je tot 13 couverts in een keer wassen, in een van de 6 programma's en een van de 4 temperaturen. AEG maakte dit mogelijk door te voorzien in een flexibele indeling van de laadruimte. Ook werd de bovenste korf voorzien van zachte rubberen toppen, waardoor gegarandeerd wordt dat de glazen niet gaan omvallen of beschadigd raken. Een andere functionaliteit, de TimeSaver-functie, zorgt ervoor de je de cyclus van het programma met de helft in lengte kan verminderen. Perfect dus wanneer je gasten hebt. Zo kan je de het toestel na de aperitiefhapjes en het voorgerecht al laten draaien.


website AEG
elektrozine.be
Inox schouwdampkap 60 cm
X66163MD10 AEG (dampkap)

X66163MD10    
AEG
<  € 599,99 waar te koop
Strakke lijnen en een gaaf uiterlijk in inox zijn de eerste opvallende kenmerken van deze mooie schouwdampkap. Maar ook achter de behuizing ziet het er knap uit, met drie verschillende debieten wat de afzuigkracht betreft. Deze kan men instellen om een van de drie ergonomisch ontworpen druktoetsen. Om je voldoende klaarheid de schenken tijdens het koken, voorziet AEG in dit toestel halogeenverlichting, goed voor een helder wit licht, perfect in lijn met de frisse, schone uitstraling van het design van deze schouwdampkap.


website AEG
elektrozine.be
Inox schouwdampkap 60cm
X56062MD10 AEG (dampkap)

X56062MD10    
AEG
<  € 449,99 waar te koop
Deze 60 cm brede inox schouwdampkap is de ideale partner om elk spoor van kookdampen of luchtjes zo efficiënt mogelijk af te zuigen. De mechanische precisiebediening zorgt ervoor dat je heel nauwkeurig de afzuigkracht, nodig om de lucht in je keuken te verfrissen, kan gaan bepalen. En eens verzadigd, kan je de aluminium cassettevormige vetfilters eenvoudig wassen en opnieuw hergebruiken, zonder dat de prestaties van de dampkap er onder te lijden hebben. De optimale slagkracht blijft gehandhaafd, hoeveel keer de filter ook wordt gewassen.


website AEG
elektrozine.beAEG is actief in : Lijnen van AEG :
Puzzelsysteem    Maxima    AvantGarde    Compact    Maximus    AirMax    Cyclone XL    Rapido    ProClean    ÖKO_line    JetMaxx    CrystalLine    ProFresh    MaxiKlasse   


Acties AEG
AEG: Bespaar tot 1500 euro
actie
AEG: Dash/Lenor
PDF actie
AEG: Gratis kookboek
PDF actie
AEG: Gratis sous-vide sealer
actie
AEG: Lentetoppers
PDF actie
Ultramix: gratis accessoire naar keuze
PDF actie
AANBEVOLEN HANDELAARS
Handelaars AEG
aanbevolen door elektrozine.be
Producten