word fan

Siemens


BSH huishoudelektro
Laarbeeklaan 74
1090 Jette

T: 070/ 22 21 41
F: 02/ 475 72 91
bru-careline@bshg.com
http://www.siemens-home.be/nl
elektrozine.be
Nieuwigheden in België :
Groepeer :
nieuwigheden alle producten


Inbouwkoelkast van Siemens met Vita Fresh-zones
KI51FAD30 SIEMENS (koelkast inbouw)

KI51FAD30    
SIEMENS
<  € 1249,99 waar te koop
Op zoek naar een efficiënte koelkastkoeling? Met deze A++ zit je zeker goed! Daarbij beschikt deze Siemens koelkast over Vita Fresh-zones op telescopische glijders met een 0° zone: ideaal voor een tot drie maal langere bewaring van verse voedingsmiddelen.

Ook de indeling van de koelkast oogt bijzonder efficiënt: zo maak je hier gebruik van varioShelf legplateau's waarvan de 2 helften achter of onder elkaar geplaatst kunnen worden.

Als comfortabele bonus, integreerde Siemens hier een SoftClose Door.


website Siemens
elektrozine.be
VarioPerfect wasmachine van Siemens
WM14Q494FG SIEMENS (wasmachine)

WM14Q494FG    
SIEMENS
<  € 749,99 waar te koop
De ExtraKlasse IQ500 reeks wasapparaten van Siemens hebben een ongelofelijke kracht en zijn bijzonder gebruiksvriendelijk. Daarbij is dit specifiek toestel nog eens 30 % efficiënter dan de A+++ gelabelde wastoestellen. De wasmachine beschikt over een intelligente IQ drive motor en de WaveDrum trommel draagt zorg van je delicate kleding.

Inhoud: 8 kg


website Siemens
meer in :   
EXTRAKLASSE

elektrozine.be
Multifunctionele grillplaat voor je Siemens Flexinduction kookzone
HZ390522 SIEMENS (kookplaten accessoires)

HZ390522    
SIEMENS
<  € 249,99 waar te koop
Flexinduction is een recente technologie bij Siemens waarbij je zelf de grootte van de kookzone bepaalt. Dankzij vier elektromagneten past de Flexinduction zich aan ieder accessoire aan. De inductiezone herkent (het aantal) voorwerpen, hun grootte en positie. Vervolgens wordt enkel de nodige plaats opgewarmd. Het is duidelijk dat deze manier van koken je enorm veel vrijheid geeft...

Het systeem werkt op eenzelfde manier met dit interessant accessoire: de grote grillplaat past perfect op een van de zones op je Flexinduction. Hij herkent de grootte en warmt net die plaats razendsnel op. Je grilt nu in alle comfort lekkere visjes, een bundel groenten of een sappige entrecôte...


website Siemens
elektrozine.be
Gaskookplaat van Siemens met dubbele wokbrander
ER726RB71E SIEMENS (kookplaat)

ER726RB71E    
SIEMENS
<  € 1159,99 waar te koop
Bovenstaande vitrokeramische gaskookplaat beschikt over maar liefst vijf branders waaronder één dubbele wokbrander met een dubbel vlammensysteem (4,2 kW). Deze manier van koken opent een resem aan mogelijkheden! Je kan erg snel en heet vele groentjes garen, vlees krokant bakken en scampi's husselen in olijfolie.

Ook de andere vier gasbranders zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Zo worden de doorlopende pannendragers vervaardigd uit gietijzer en zijn die bovendien reinigbaar in de vaatwas!

De kookplaat oogt erg modern aangezien de branders vlakker ingebouwd zijn dan de standaard modellen.


website Siemens
elektrozine.be
Integreerbare Coolefficiency koelkast van Siemens
KI41RAF30 SIEMENS (koelkast inbouw)

KI41RAF30    
SIEMENS
<  € 849,99 waar te koop
Deze inbouw koelkast beschikt over heel wat handige snufjes. Zo is er een HydroFresh-lade aanwezig waarbij je aan de hand van een vochtigheidsregelaar groente en fruit tot twee maal langer vers houdt. Daarbij is dit een energiezuinig toestel: met een A++ label voel je je gerust!

Siemens laat je flexibel zijn: dankzij de VarioShelf legplateau's deel je de koelruimtes zelf beter in. En alle functies op deze koelkast, regel je met lichte touchtoetsen...


website Siemens
meer in :   
IQ500

elektrozine.be
Met zorg voor je wasgoed: Siemens IQ500 condensatiedroogapparaat
WT46B202FG SIEMENS (droogkast)

WT46B202FG    
SIEMENS
<  € 549,99 waar te koop
Deze droogautomaat werkt via een vernieuwend motorconcept: het is een borstelloze magneetaandrijving die zal zorgen voor een kwaliteitsvol en duurzaam apparaat.

Wat we op dit toestel zien, is de vernuftige duoTronic elektronica. Met deze functie kan je het wasgoed precies drogen zoals je dat wilt: strijkdroog, kastdroog of extra droog. Daarbij maak je ook gebruik van speciale programma's zoals wol finish, outdoor, lingerie en Extra snel 40 min.

De trommel, die bekijken we ook van dichterbij: de structuur van deze grote trommel uit inox (8 kg) beschermt tegen alle types textiel. De SoftDry techniek behandelt je delicate kledingstukken met zorg.


website Siemens
elektrozine.be
Universele oven van Siemens met 3D warme lucht Plus
HB63AS521 SIEMENS (oven)

HB63AS521    
SIEMENS
<  € 899,99 waar te koop
Om optimale bakresultaten te halen zit je met deze oven van Siemens meer dan goed! Deze beschikt namelijk over de superfunctie 3D warme lucht Plus: hierbij treedt een innoverende warmteverdeling op dat voor een gelijkmatig resultaat van je gebak zorgt. Cakes, taarten en koekjes kan je maar liefst op drie niveau's tegelijk bakken. En ook voor vochtig gebak is deze instelling ideaal. Vruchtencakes en pizza bereid je op twee niveau's.

Daarnaast wordt ook de look van het toestel onderworpen aan ons moderne oog: dit exemplaar beschikt over een hedendaags body met elektronische klok en timer. Daarbij maak je hier ook gebruik van een ActiveClean zelfreinigingsfunctie!

Ten slotte geven we nog mee dat je op energiezuinige manier bakt en dat dit ook kan op Warme lucht Eco.


website Siemens
elektrozine.be
Eilanddampkap van Siemens met intensiefstand
LF97BA542 SIEMENS (dampkap)

LF97BA542    
SIEMENS
<  € 1249,99 waar te koop
Dit dampkapdesign heeft een box-design in inox en meet 90 cm breed. Uiteraard gaat dit apparaat de geurtjes en dampen tijdens het koken gaan verwijderen. Dat doet deze Siemens met een afzuigcapaciteit van 740 m³/h.

Omdat je uiteraard een goed zicht wilt hebben in de potten, geniet je van een energiezuinige Led-verlichting. Daarbij is deze dampkap nog eens stil ook: met slechts 39 dB kan je in alle rust genieten van de preparatie én het diner...

Bij een sterke dampontwikkeling schakelt een korststondige intensiefstand in. Daarna wordt die weer teruggeschakeld naar 9 standen met temperatuuraanduiding.


website Siemens
elektrozine.be
Vrij indeelbare diepvriezer (A++) in inox
GS36NVI30 SIEMENS (diepvriezer vrijstaand)

GS36NVI30    
SIEMENS
<  € 899,99 waar te koop
Organiseer zelf je diepvrieskast. Door het VarioZone uitneembaar glazen legplateau creëer je al extra ruimte. Heb je grotere items op te bergen? Dan win je met twee intensieve Big Box vriesvakken nog meer plaats. Door middel van een No-Frost technologie hoef je voortaan ook geen producten met ijsvorming meer uit te halen. Bovendien kan je alles in de gaten houden via de elektronische temperatuurregeling, leesbaar via LED. Aangezien het inox materiaal met een Anti Fingerprint vernislaag is uitgerust, zal je geen vettige handafdrukken kunnen opmerken. Invriesvermogen: 20 kg in 24u.


website Siemens
elektrozine.beSiemens is actief in : Lijnen van Siemens :
iQ800    iQ500    iQ700    iQ300    Master Class    Extraklasse   


Acties Siemens
Siemens: Lenteactie 2016
PDF actie
AANBEVOLEN HANDELAARS
Handelaars SIEMENS
aanbevolen door elektrozine.be
Producten