word fan

Bosch huishoudelektro


Bosch huishoudelektro
Laarbeeklaan 74
1090 Jette

T: 070/ 22 21 41
F: 02/ 475 72 91
bru-careline@bshg.com
http://www.bosch-home.be/nl
In een goede keuken geniet men meer van het leven. Mensen willen er zich gewoonweg goed voelen. Ze willen er koken, leuke dingen beleven, praten, zich thuis voelen en zorgeloos genieten.

Een goede keukenplanning vereist degelijke toestellen voor alles wat in een keuken nodig is. Aantrekkelijk qua design, met een perfecte functionaliteit en met de hoogstaande kwaliteit die typisch is voor Bosch, zorgt het fascinerende idee van meer levensvreugde ook voor extra comfort in uw keuken.

De nieuwe toestellen van Bosch bieden steeds dat ietsje extra inzake ideeën, design, prestaties en kwaliteit, terwijl de keukeninrichting toch dat persoonlijk tintje blijft houden. Dit maakt de keukenwereld eenvoudiger, creatiever, aangenamer en stukken mooier.

Bosch staat ook voor kwaliteit na de levering. U hebt voor een Bosch gekozen, dan kan u er op rekenen dat uw toestel u vele jaren trouw zal dienen. En dit geldt niet enkel voor de producten, maar ook voor de technische assistentie die naar onze mening net zo belangrijk is als het product zelf.

Op al onze toestellen verlenen we 2 jaar garantie. Binnen deze periode verrichten we alle onder garantie vallende werkzaamheden zonder berekening van kosten, noch voor materiaal, noch voor arbeidsloon.

Showroom Bosch beschikt over een fantastische showroom waar u vrijblijvend rechtstreeks kunt komen om u te informeren en onze toestellen in detail kunt bewonderen. Wat voor vragen u ook hebt, u bent altijd van harte welkom. Wij hebben alle tijd voor u.

Onze showroom is geopend: maandag, dinsdag en donderdag: 9.30 - 18.00 uur woensdag, vrijdag: 9.30 - 19.15 uur zaterdag: 9.30 - 16.15 uur

Mocht u niet in de gelegenheid zijn onze showroom te bezoeken of wilt u na aanschaf nog verdere uitleg over het gebruik van uw toestel, dan is er onze consumentenlijn.
Onze merken:
 
elektrozine.be
Nieuwigheden in België :
Groepeer :
nieuwigheden alle producten


Elektrische vitrokeramische kookplaat met flexibiliteit
PKM801DP1D BOSCH (kookplaat)

PKM801DP1D    
BOSCH
<  € 899,99 waar te koop
Niet alleen koken maar ook reinigen is met deze elektrische vitrokeramische kookplaat kinderspel! Via de DirectSelect Premium kan je met één druk op de knop de gewenste kookzone, vermogensstad en extra functies selecteren. Ook het gebruik van de Combizone is zeker niet overbodig. Deze creëert meer flexibiliteit door het verbinden van 2 kookzones.


website Bosch
meer in :   
SERIE 8

elektrozine.be
Topper van een koelkast!
KGN36VL45 BOSCH (koelkast vrijstaand)

KGN36VL45    
BOSCH
<  € 949,99 waar te koop
Op zoek naar een koelkast met superkwaliteiten? Dan is deze echt iets voor jou. Dankzij de functie Super-vriezen kan je nieuwe producten in de vriezer sneller vriezen en voorkom je dat de producten die er al in zitten, niet in temperatuur dalen. Zo voorkom je een energieverspilling. `Daarnaast wordt er het perfecte klimaat gegarandeerd zodat je levensmiddelen langer bewaard blijven. De FreshSense-sensoren meten en regelen de temperatuur in de koel- en vriesruimte. Het resultaat: altijd een constante temperatuur in de koelkast, ongeacht de buitentemperatuur. Kortom, een topper van een koelkast!


website Bosch
meer in :   
SERIE 4

elektrozine.be
Koel-vriescombinatie met NoFrost
KGN36NL30 BOSCH (koelkast vrijstaand)

KGN36NL30    
BOSCH
<  € 649,99 waar te koop
Deze koel-vriescombinatie is voorzien van een hoogwaardige temperatuurregeling die ervoor zorgt dat de temperatuur constant blijft. Zo blijven de producten langer vers en hoef je niet voortdurend eten weg te gooien. Via de digigtale display kan je duidelijk alle informatie aflezen. De koude lucht wordt overal in het toestel gelijkmatig verdeeld om temperatuurschommelingen tegen te gaan. Daarnaast zorgt de NoFrost-technologie ervoor dat er zich geen vocht aan de voedingsmiddelen of het toestel kan hechten. De koelkast, die de warmte uit de diepvriesruimte trekt, ontdooit zich zelf af en toe en dit volledig automatisch! De condens die hierbij ontstaat, wordt naar buiten afgevoerd en in een speciale opvangbak verdampt met behulp van de warmte van de compressor. Hierdoor blijft de luchtvochtigheid in het apparaat laag en ontstaat er vrijwel geen ijs. Last not but least is dit toestel uitgerust met LED-verlichting die de koelkast volledig verlichten zonder te verblinden. Bovendien verbruiken LED-lampen minder stroom dan de conventionele koelkastverlichting.


website Bosch
meer in :   
SERIE 2

elektrozine.be
Voor de echte koffieliefhebber
TES50221RW BOSCH (espresso)

TES50221RW    
BOSCH
<  € 599,99 waar te koop
Als je een echte koffieliefhebber bent, dan mag een goede espressomachine niet ontbreken. Dit espressotoestel is uitgerust met een Intelligente Heater inside, die zorgt ervoor dat er steeds de optimale watertemperatuur is om vervolgens de beste aroma's te verkrijgen. Na elk brouwproces worden alle leidingen automatische gereinigd.


website Bosch
elektrozine.be
Oven voor extra dagelijks comfort
HBG656EW6 BOSCH (oven)

HBG656EW6    
BOSCH
<  € 1449,99 waar te koop
Op zoek naar een oven die je steeds perfecte eindresultaten aflevert? Deze inbouwoven met PerfectBake en PerfectRoast is de ideale kandidaat. Dit wordt bereikt dankzij de PerfectBake sensor en PerfectRoast thermometer. De hete lucht wordt als het ware in 4D verspreid om zo de optimale warmte over de hele oven de verkrijgen. Via de TFT Touchscreen bediening kan je de oven makkelijk gebruiken en de klare tekst en beelden maken je meteen wegwijs. Bovendien kan je de oven via de Home Connect app vanuit je luie zetel of vanop de trein bedienen. Zo geeft Bosch je een extra dagelijks comfort erbij!


website Bosch
meer in :   
SERIE 8

elektrozine.be
Ideale dampkap voor een open keuken
DFR097T50 BOSCH (dampkap)

DFR097T50    
BOSCH
<  € 899,99 waar te koop
Kies voor een telescopische dampkap als je een dampkap wilt hebben die zo goed als onzichtbaar in de keuken is. Zo wordt de harmonie in je keuken niet verstoort. Dankzij het afzuigvermogen van 700 m³/ uur wordt de keukenlucht optimaal gefilterd en geurvrij gemaakt. De dampkap is voorzien van 9 standen met temperatuuraanduiding. Ondanks de krachtige motor levert deze dampkap een laag geluidsniveau van slechts 40 dB. De ideale dampkap dus voor een open keuken!


website Bosch
meer in :   
SERIE 6

elektrozine.be
Perfecte geïntegreerde damkap
DDA097G50 BOSCH (dampkap)

DDA097G50    
BOSCH
<  € 1899,99 waar te koop
Deze uitrekbare tafeldampkap is ideaal voor wie op een subtiele en efficiënte manier een dampkap wil integreren in de keuken. Het speciale aan deze dampkap is dat deze rechtstreeks in het werkblad zit geïntegreerd. De dampkap heeft vier vermogensstanden en een intensieve. Daarnaast is er een automatische naventilatie van 15 minuten om die laatste vervelende geurtjes weg te nemen.


website Bosch
meer in :   
SERIE 8

elektrozine.be
Diepvries met overtuigende functionaliteiten
KAD92SB30 BOSCH (koelkast vrijstaand)

KAD92SB30    
BOSCH
<  € 2999,99 waar te koop
Ga eens voor een zwarte koelkast, je zal versteld staan van het resultaat! Via de FreshSense-technologie wordt er steeds het perfecte klimaat gegenereerd voor al uw levensmiddelen. Een constante temperatuur is van doorslaggevend belang voor een betere versheid en smaak. De FreshSense-sensoren meten en regelen de temperatuur in de koel- en vriesruimte. Het resultaat: altijd een constante temperatuur in de koelkast, ongeacht de buitentemperatuur. Bij een NoFrost-model wordt het vocht in de lucht verzameld door de centrale verdamper en heeft het dus geen kans zich aan het toestel of uw voedingsmiddelen te hechten. Vanaf nu hoeft u zich dus geen zorgen meer te maken over ontdooien. Wanneer de functie Super-koelen is ingeschakeld, worden net gekochte levensmiddelen sneller gekoeld. En tegelijk voorkomt deze functie opwarming van de producten die al in de koelkast staan.


website Bosch
meer in :   
SERIE 8

elektrozine.be
Kleine maar dappere krachtpatser
BGC3U330 BOSCH (stofzuiger)

BGC3U330    
BOSCH
<  € 269,99 waar te koop
Deze krachtpatser is klein maar dapper. Dankzij de unieke Sensor Bagless Technology reinig je stil en krachtig alle ruimtes in je woning. Het compacte design is handig in gebruik en neemt weinig plaats in tijdens het opbergen. Het uitzonderlijke QuattroPower System van Bosch biedt indrukwekkende reinigingsresultaten bij een uiterst gering energieverbruik.


website Bosch
elektrozine.be
Flexinductiekookplaat met groot gebruiksgemak
PXE801DC1E BOSCH (kookplaat)

PXE801DC1E    
BOSCH
<  € 1349,99 waar te koop
Ken je dat gepruts waarbij je voortdurend op de verschillende touch-knoppen moet drukken om per zone de temperatuur aan te passen? Juist, heel vervelend. Maar met deze inductiekookplaat zeg je hier vaoortaan vaarwel tegen. Via de DirectSelect Premium-functie kan je met één druk op de knop de gewenste kookzone, vermogensstand en extra functies selecteren. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de verschillende kookzones met elkaar te verbinden via de Flexinductie. Hierdoor krijg je een groter kookoppervlak, ideaal voor een plancha of grote pan.


website Bosch
meer in :   
SERIE 8

elektrozine.be
Kookplaat om u tegen te zeggen
PXX975DC1E BOSCH (kookplaat)

PXX975DC1E    
BOSCH
<  € 1799,99 waar te koop
Ben je niet graag gelimiteerd tijdens het koken? Dan is een kookplaat met flexinduction echt iets voor jou. Deze vitrokeramische kookplaat is bijzonder intuïtief en handig. Bij een conventionele kookplaat moest je zelf de temperatuur regelen. Als je FlexInduction-vlakken met MoveMode heeft, doet uw kookplaat dit voor jou. Activeer deMoveMode en de FlexZone verdeelt zichzelf in drie zones die zijn voorgeprogrammeerd op 9, 5 en 1. Zo wordt koken niet alleen makkelijker, u hoeft ook niet meer onder te doen voor professionele koks. Dankzij de functie PerfectFry kan je de perfecte biefstuk klaarmaken. Elke olie heeft een andere rookpunt. Als de olie reeds te warm is, gaat deze verbranden en je gerecht naar de knoppe hlepne. Deze kookplaat houdt hier rekening mee. De PerfectFry zegt wanneer de olie die u gebruikt de ideale temperatuur bereikt heeft. Niet alleen is deze kookplaat technisch een toppertje, ook zijn looks mogen er wezen. Ook wanneer het toestel niet wordt gebruikt, imponeert de interface met zijn strakke en hoogwaardige look. Met PanBoost kan u nu pannen en gecoate potten nog sneller verwarmen zonder het risico te lopen dat u ze beschadigt. De PanBoost-functie kan gemakkelijk worden geselecteerd via de interface en ingesteld volgens de vereisten van uw bereiding,


website Bosch
meer in :   
SERIE 8

elektrozine.be
Beste kompaan in de keuken
MSM24500 BOSCH (mixer)

MSM24500    
BOSCH
<  € 54,99 waar te koop
Deze mixer kan werkelijke alle klusjes in de keuken aan! De CleverMixx is voorzien van enkele handige extra's. Zo kan je er niet alleen mee mixen maar ook mee op kloppen. In het bijgeleverde kommetje kan je kruiden, noten of groenten fijnhakken, ideaal voor pesto's.


website Bosch
elektrozine.be
Strakke teppanyaki voor extra kookplezier
PKY475FB1E BOSCH (kookplaat)

PKY475FB1E    
BOSCH
<  € 1969,99 waar te koop
Deze domino teppanyaki laat je ongetwijfeld onvergetelijke momenten beleven! Het elegante design met aflopend front zorgt ervoor dat de teppanyaki een echte blikvanger is. Via de warmhoudfunctie kan je de gerechten via de optimale temperatuur van 70°C . De plaats is 40 cm breed: geschikt om te combineren met andere (domino) kookplaten met Comfort profiellijst.


website Bosch
meer in :   
SERIE 6

elektrozine.be
Simme wasmachine
WAWH2642FG BOSCH (wasmachine)

WAWH2642FG    
BOSCH
<  € 999,99 waar te koop
Deze wasmachine blaast je werkelijk van je sokken! Het toestel is uitgerust met een automatische wasmiddeldosering en HomeConnect. Hierdoor kan je de wasmachine vanuit je luie zetel met de app bedienen en in het oog houden. Via de I-DOS functie is er een automatische dosering van de juiste hoeveelheid vloeibaar wasmiddel voorzien. Hierdoor krijg je was na was steeds het perfecte wasresultaat. Daarnaast is het ook een ongelofelijk stil toestel. HEt centrifugeert aan een geluidsniveau van slechts 73 dB.


website Bosch
meer in :   
SERIE 8

elektrozine.be
Duurzaam wassen
WAN281K1FG BOSCH (wasmachine)

WAN281K1FG    
BOSCH
<  € 599,99 waar te koop
Een wasmachine is zoveel meer dan een toestel die je kledij schoonmaakt. Deze wasmachine is uitgerust met de EcoSilence Drive, hierdoor wordt een stille en duurzame werking gegarandeerd. Via de VarioPerfect bespaar je tot 50% energie en 65% wastijd. Via het LED-display is het toestel makkelijk te bedienen.


website Bosch
meer in :   
SERIE 4

elektrozine.be
Energiezuinige diepvriezer
GIN41AC30 BOSCH (diepvriezer inbouw)

GIN41AC30    
BOSCH
<  € 1229,99 waar te koop
Deze inbouw diepvriezer is uitgerust met de vlakscharniertechniek. Hierdoor kan je de deur verder openen. Via het NoFrost-systeem wordt er ijsvorming voorkomen. Hierdoor vermindert de energie-efficiëntie aanzienlijk. Daarnaast wordt er een constante temperatuur in de binnenruimte van het toestel gegarandeerd. Dit is belangrijk om de producten langer vers te houden. De intelligente FreshSense-techniek met een meervoudig sensorsysteem controleert en stuurt permanent de omgevings-, koel- en vriestemperatuur. Op het elegante TouchControl Panel kunnen temperatuurinstellingen bijzonder gemakkelijk worden afgelezen en aangepast. Erg handig is het onderscheid dat tussen koelvak en vriesvak wordt gemaakt. Zo kunnen ze allebei afzonderlijk heel precies en eenvoudig op uw specifieke behoeften worden afgestemd.


website Bosch
meer in :   
SERIE 8

elektrozine.be
Duurzaam wassen
WAN28061FG BOSCH (wasmachine)

WAN28061FG    
BOSCH
<  € 599,99 waar te koop
Kies voor deze uiterst efficiënte wasmachine met stille werking. Dankzij de VarioPerfect-functie bespaar je tot 65% wastijd en tot 50% energie. Bovendien is het geluidsniveau van deze wasmachine maximaal slechts 75 dB.


website Bosch
meer in :   
SERIE 4

elektrozine.be
Diepvriezer met overtuigende functionaliteiten
GSN58VW30 BOSCH (diepvriezer vrijstaand)

GSN58VW30    
BOSCH
<  € 849,99 waar te koop
Een diepvriezer die uitgerust is met de NoFrost-technologie is zeker geen overbodige luxe. Deze technologie zorgt ervoor dat het vocht inde lucht verzameld wordt door een centrale verdamper en heeft het dus geen kans om zich te hechten aan het toestel of je voedingsmiddelen. Die jaarlijkse gewoonte om de diepvriezer te ontdooien is hier dus nooit meer nodig! Daarnaast zorgt een ventilator van het MultiAirflow-systeem ervoor dat de koude lucht gelijkmatig voor alle niveaus verdeelt wordt. Temperatuurschommelingen behoren zo tot de verleden tijd. Dit systeem zorgt er uiteindelijk voor dat je voedingsmiddelen langer hun smaak zullen behouden. Via de functie Super-vriezen wordt er voorkomen dat reeds bevroren voedingsmiddelen niet ontdooien als je nieuwe producten in de vriezer plaatst. In de extra diepe vrieslade heb je genoeg plaats om al je diepvriesproducten moeiteloos in op te bergen.


website Bosch
meer in :   
SERIE 4

elektrozine.be
Perfecte match voor een witte keuken
PIF672FB1E BOSCH (kookplaat)

PIF672FB1E    
BOSCH
<  € 899,99 waar te koop
Heb je een volledig witte keuken? Dan is deze witte inductiekookplaat echt een perfecte match! Via de DirectSelect kan je eenvoudig en directe selectie maken van de gewenste kookzone alsook extra functies selecteren. Dankzij Inductie kan je snel, nauwkeurig, veilig én energiezuinig koken. Ook de uitbreidbare kookzone is ideaal voor grote pannen zoals braad- en vispannen.


website Bosch
meer in :   
SERIE 6

elektrozine.be
Flexibele inductiekookplaat garandeert het beste eindresultaat
PXV975DC1E BOSCH (kookplaat)

PXV975DC1E    
BOSCH
<  € 1699,99 waar te koop
Deze 90 cm- brede kookplaat is een extreem gebruiksvriendelijke exemplaar om u tegen te zeggen. Met een druk op de knop selecteer je de gewenste kookzone, vermogensstand en extra functies. Bekom steeds het perfecte bakresultaat dankzij de Perfect Fry functie. Via de Flexinductie zone verkrijg je meer flexibiliteit door het koppelen van twee kookzones naar een groot kookoppervlak. Inductiekookplaten generen hitte enkel waar het nodig is. Dit betekent niet alleen meer gebruiksgemak voor u, ook de veiligheid is veel beter. Bovendien brengt inductie twee liter water twee keer sneller aan de kook dan een keramische plaat, zodat u veel energie kunt besparen.


website Bosch
meer in :   
SERIE 8

elektrozine.be


Bosch is actief in : Lijnen van Bosch :

Constructa is actief in :AANBEVOLEN HANDELAARS
Handelaars BOSCH
aanbevolen door elektrozine.be
AANBEVOLEN HANDELAARS
Handelaars CONSTRUCTA
aanbevolen door elektrozine.be
Producten