word fan

Dyson


Dyson
Vlaamse Kaai 55
2000 Antwerpen

T: 0900/10980
F: 070/23.39.75
helpdesk.benelux@dyson.com
http://www.dyson.be
Dyson is een onderneming waar design, innovatie en technologie centraal staan.

Dyson investeert zeer veel in onderzoek en ontwikkeling. Eén derde van de meer dan 1000 medewerkers zijn wetenschappers, designers en ingenieurs die constant nieuwe technologieën ontwikkelen om het dagelijks leven aangenamer te maken. Technologieën, die producten beduidend beter doen werken dan het huidig aanbod of producten die problemen oplossen, zijn van het grootste belang voor Dyson.

Voor Dyson, betekent 'design' de manier waarop iets werkt, niet hoe het eruit ziet - het design moet voortkomen uit de functie. Daarom worden de mensen die bij Dyson producten ontwerpen ignore 'ingenieurs' genoemd. Spijtig genoeg stimuleren de meeste schoolsystemen de kinderen om academische opleidingen te volgen en niet om "hun handen vuil te maken". (Nogal vreemd voor een land dat aan de basis lag van de Industriële Revolutie). Alhoewel het tijd kan kosten, hoopt Dyson hier verandering in te brengen.

De Dyson-producten zijn nu in 22 landen over de hele wereld verkrijgbaar.
elektrozine.be
Nieuwigheden in België :
Groepeer :
nieuwigheden alle producten


Stofzuiger met superkrachten
V6 Total Clean DYSON (stofzuiger)

V6 Total Clean    
DYSON
<  € 529,- waar te koop
Van grof vuil tot fijn stof. Van tapijten tot harde vloeren. Voor deze stofzuiger is niks te veel gevraagd! Het toestel wordt geleverd met 2 door Dyson ontwikkelde vloerzuigmonden en extra accessoires voor woningen met huisdieren. De gemotoriseerde borstel duwt de borstelhaartjes dieper in het tapijt en verwijdert zo nog meer vuil. Deze borstel is tot 150% krachtiger dan de Dyson V6 stofzuiger. De vloerzuigmond met zachte roller is ontworpen voor harde vloeren en verwijdert tegelijkertijd grof vuil en fijn stof verwijdert. De derde borstel, een gemotoriseerde miniborstel, verwijdert haren van huisdieren en hardnekkig vuil. Dyson V6 snoerloze stofzuigers worden aangedreven door de Dyson digitale V6-motor. De kracht van deze compacte motor berust op digitale pulsetechnologie en een neodymium magneet voor een maximum van 110.000 omwentelingen per minuut. Dankzij de kleine afmetingen van de motor kunnen ook de apparaten die hij aandrijft klein en licht blijven, zonder aan kracht te verliezen. Dankzij een uiterst efficiënte na-motorfilter blaast de Dyson schonere lucht uit dan u inademt. De stofzuiger is uitgerust met een handig Dyson oplaadstation om het toestel in op te bergen en op te laden. Doordat u hem opbergt in het oplaadstation, is hij altijd klaar om voor u aan het werk te gaan. Alle Dyson snoerloze stofzuigers zijn gemakkelijk aan te passen voor gebruik als kruimelzuiger, voor snel schoonmaken van kleine oppervlakken en moeilijk te bereiken plekken. De Dyson V6 heeft een aan/uit-knop die de gebruiksduur verlengt. Het apparaat gaat direct uit als de knop wordt losgelaten, waardoor de accu alleen wordt gebruikt als u daadwerkelijk aan het stofzuigen bent. (Tot 16 minuten bij gebruik met gemotoriseerde vloerzuigmond.)


website Dyson
elektrozine.be
Ga voor een complete reiniging!
V6 Absolute DYSON (stofzuiger)

V6 Absolute    
DYSON
<  € 479,- waar te koop
De Dyson V6 Absolute is geschikt voor de complete reiniging van harde vloeren en diepere tapijtreiniging. Geleverd met een vloerzuigmond met zachte roller die is ontworpen voor harde vloeren en een gemotoriseerde vloerzuigmond. Dyson V6 snoerloze stofzuigers worden aangedreven door de Dyson digitale V6-motor. De kracht van deze compacte motor berust op digitale pulstechnologie en een neodymium magneet voor een maximum van 110.000 omwentelingen per minuut. Dankzij de kleine afmetingen van de motor kunnen ook de apparaten die hij aandrijft klein en licht blijven, zonder aan kracht te verliezen. Dankzij een uiterst efficiënte na-motorfilter blaast de Dyson schonere lucht uit dan u inademt. Handig oplaadstation Handig Dyson oplaadstation om de stofzuiger op te bergen en op te laden. Doordat u hem opbergt in het oplaadstation, is hij altijd klaar om voor u aan het werk te gaan. Snel aan te passen voor gebruik als kruimelzuiger Alle Dyson snoerloze stofzuigers zijn gemakkelijk aan te passen voor gebruik als kruimelzuiger, voor snel schoonmaken van kleine oppervlakken en moeilijk te bereiken plekken. 20 minuten lang schoonmaken De Dyson V6 heeft een aan/uit-knop die de gebruiksduur verlengt. Het apparaat gaat direct uit als de knop wordt losgelaten, waardoor de accu alleen wordt gebruikt als u daadwerkelijk aan het stofzuigen bent. (Tot 16 minuten bij gebruik met gemotoriseerde vloerzuigmond.) Boost-stand 6 minuten extra zuigkracht voor lastige taken. 2 jaar garantie Alle snoerloze stofzuigers van Dyson worden geleverd met 2 jaar garantie, waarbij zowel onderdelen als arbeid worden vergoed.


website Dyson
elektrozine.be
Geen enkele andere stofzuiger blaast schonere lucht uit
DC37C Advanced Allergy DYSON (stofzuiger)

DC37C Advanced Allergy    
DYSON
<  € 349,- waar te koop
Radial Root Cyclone technologie Deze geavanceerde cycloontechnologie zorgt voor een constante zuigkracht en hoge filtratie. Dankzij de krachtige luchtstroom kunnen de binnenste cyclonen microscopisch kleine vuildeeltjes verwijderen. Ball technologie DC37c is uitgerust met een centraal stuurmechanisme – voor betere controle. Geen lastige bewegingen. Geen bijkomende kosten Geen stofzakken of filters te vervangen. Goedgekeurd voor mensen met allergieën Goedkeuring van het Britse Allergiefonds. Hygiënisch en snel te legen Met één druk op de knop. 5 jaar garantie Met unieke reparatieservice aan huis.


website Dyson
elektrozine.be
Dyson Cool Ventilator Black
AM08 Black DYSON (ventilatoren)

AM08 Black    
DYSON
<  € 429,- waar te koop
De nieuwe Dyson Cool ventilatoren zijn ontworpen om met minder geluid en een lager energieverbruik toch een krachtige luchtstroom te genereren.

De lucht wordt versneld via een ringvormige opening, zodat omringende lucht wordt aangezogen en er een gladde, krachtige en snelle luchtstroom ontstaat. Geen bladen. Geen onderbroken lucht.

Verbruikt 15% minder stroom. Ontworpen om een krachtige luchtstroom te produceren, met een lager energieverbruik dan AM03.

De gestroomlijnde luchtkanalen verminderen de turbulentie, waardoor AM08 35% stiller is dan AM03.

Je kan de luchtstroom zeer precies instellen (van 1 tot 10), de sleep timer instellen (tot 9 uur) en lekker fris gaan slapen. Zoals alle Dyson ventilatoren is de Dyson Cool ventilator veilig en makkelijk schoon te maken.website Dyson
elektrozine.be
Dyson Cool Ventilator White/Silver
AM07 White / Silver DYSON (ventilatoren)

AM07 White / Silver    
DYSON
<  € 429,- waar te koop
De nieuwe Dyson Cool ventilatoren zijn ontworpen om met minder geluid en een lager energieverbruik toch een krachtige luchtstroom te genereren.

De lucht wordt versneld via een ringvormige opening, zodat omringende lucht wordt aangezogen en er een gladde, krachtige en snelle luchtstroom ontstaat. Geen bladen. Geen onderbroken lucht.

Verbruikt 10% minder stroom. Ontworpen om een krachtige luchtstroom te produceren, met een lager energieverbruik dan AM02.

De gestroomlijnde luchtkanalen verminderen de turbulentie van de luchtstroom, waardoor AM07 60% stiller is dan AM02.

Je kan de luchtstroom zeer precies instellen (van 1 tot 10), de sleep timer instellen (tot 9 uur) en lekker fris gaan slapen. Zoals alle Dyson ventilatoren is de Dyson Cool ventilator veilig en makkelijk schoon te maken.website Dyson
elektrozine.be
Dyson Cool Ventilator
AM06 Black DYSON (ventilatoren)

AM06 Black    
DYSON
<  € 349,- waar te koop
De nieuwe Dyson Cool ventilatoren zijn ontworpen om met minder geluid en een lager energieverbruik toch een krachtige luchtstroom te genereren. De lucht wordt versneld via een ringvormige opening, zodat omringende lucht wordt aangezogen en er een gladde, krachtige en snelle luchtstroom ontstaat. Geen bladen. Geen onderbroken lucht. Verbruikt 40% minder stroom. Ontworpen om een krachtige luchtstroom te produceren, met een lager energieverbruik dan AM01. De gestroomlijnde luchtkanalen verminderen de turbulentie van de luchtstroom, waardoor AM06 75% stiller is dan AM01. Je kan de luchtstroom zeer precies instellen (van 1 tot 10), de sleep timer instellen (tot 9 uur) en lekker fris gaan slapen. Zoals alle Dyson ventilatoren is de Dyson Cool ventilator veilig en makkelijk schoon te maken.


website Dyson
elektrozine.be
AANBEVOLEN HANDELAARS
Handelaars DYSON
aanbevolen door elektrozine.be
Producten