word fan

De'Longhi


De Longhi
Generaal de Wittelaan 17A/1
2800 Mechelen

T: 015/28.08.40
F: 015/27.00.92
info@delonghi.be
http://www.delonghi.be
De De'Longhi group is actief in verschillende productgroepen: koffie, keukenapparatuur, ontbijt, strijken, airconditioning, luchtbehandeling en bijverwarming. De espressoapparaten van het merk worden wereldwijd erg gesmaakt.
elektrozine.be
Nieuwigheden in België :
Groepeer :
nieuwigheden alle producten


Espressomachine Dedica
EC680.R DE'LONGHI (espresso)

EC680.R    
DE'LONGHI
<  € 229,99 waar te koop
Creëer als een ware Barista de heerlijkste espresso's met de Dedica EC 680. Dit espressoapparaat is slechts 15 centimeter breed en heeft een prachtig modern design met metalen behuizing en mooie afwerkingen in chroom. Een ware aanwinst in uw keuken!

Het Espresso apparaat Dedica EC 680 is voorzien van een handmatig cappuccinosysteem waarmee u de perfecte cappuccino kunt creëren dankzij het revolutionaire stoompijpje. De Dedica EC 680 is daarnaast geschikt voor zowel gemalen espressokoffie als voor ESE servings.

Geniet elke dag opnieuw van de allerlekkerste koffiedranken met het Espresso apparaat Dedica EC 680 van De'Longhi, eenvoudig door u zelf bereid in de keuken.


website De'Longhi
elektrozine.be
Broodrooster Icona Vintage
CTOV2103.GR GREEN DE'LONGHI (broodroosters)

CTOV2103.GR GREEN    
DE'LONGHI
<  € 89,99 waar te koop
Geniet van een heerlijk ontbijt met de Broodrooster Icona Vintage en breng de jaren '50 terug in uw keuken dankzij het elegante retro design. Zo bereidt u eenvoudig twee geroosterde boterhammen en haalt u ze eenvoudig uit het rooster middels de "Extra-lift" stand.

U heeft volledige controle over de wijze waarop geroosterd wordt en verwijdert eenvoudig broodkruimels dankzij de kruimellade.

Ontbijt in stijl met de Icona Vintage serie van De'Longhi.


website De'Longhi
meer in :   
ICONA

elektrozine.be
Espressomachine Eletta Plus
ECAM44.620.S Eletta Plus DE'LONGHI (espresso)

ECAM44.620.S Eletta Plus    
DE'LONGHI
<  € 749,99 waar te koop
Ontdek één van de nieuwste volautomaten in het koffie-assortiment van De'Longhi, namelijk de Espressomachine Eletta Plus ECAM 44.620.S. Design en functionaliteit staan centraal bij dit model zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Dankzij de blauwe digitale display met twee lijnen tekst kan je eenvoudig de sterkte van de koffie bepalen, automatische programma's inschakelen zoals ontkalken of reinigen en tal van andere mogelijkheden.

Begin de dag met een heerlijk kopje espresso met de Espressomachine Eletta Plus ECAM 44.620.S. Geen zin in een espresso? Druk dan op de toets Long Coffee en het apparaat zet een heerlijke filterkoffie. Door behulp van het RVS Cappuccinosysteem is een cappuccino of een kopje warme melk in een handomdraai gemaakt. Het RVS stoompijpje mengt stoom, lucht en melk. Het produceert zo een rijke romige schuimlaag voor een perfecte cappuccino.

Eenvoudig te bedienen dankzij soft touch toetsen. Op het blauwverlichte display verschijnen alle boodschappen in 2 tekstlijnen om het gebruiksgemak te verhogen. De machine is voorzien van een groot koffiebonenreservoir van 400 g, waterreservoir van 2 l en actieve warmhoudplaat.


website De'Longhi
elektrozine.be
Volautomatische espressomachine met LatteCrema systeem
ECAM44.660.B Eletta Capp DE'LONGHI (espresso)

ECAM44.660.B Eletta Capp    
DE'LONGHI
<  € 949,99 waar te koop
Geniet jij ook zo van een heerlijke cappuccino? Deze Eletta van De'Longhi staat paraat voor alle types melkbereidingen en koffievarianten.

Die perfecte cappuccino wordt mogelijk gemaakt door de gepatenteerde LatteCrema technologie. Een ideaal melkschuim en correcte temperatuur laten je genieten tot de laatste druppel! De bediening is daarbij super eenvoudig: je leest alles af van het blauw-verlichte display en de soft-touchtoetsen voegen heel wat gebruikerscomfort toe.

Naast bereidingen als Espresso macchiato, warme melk of cappuccino, bereid je evengoed een rijke Long Coffee filterkoffie.


website De'Longhi
elektrozine.be
Dedica espresso apparaat in compact design!
EC680.BK DE'LONGHI (espresso)

EC680.BK    
DE'LONGHI
<  € 229,99 waar te koop
Dedica is op het eerste zicht een bijzonder modern apparaat. Met een breedte van slechts 15 cm is die op zijn minst compact te noemen! Je maakt hier een ideale espresso mee maar heb je zin een rijkere koffie? Dan maak je gebruik van het handmatige cappuccinosysteem via het stoompijpje.

De Dedica staat stevig op zijn voeten, vervaardigd uit een metalen behuizing en voorzien van details in chroom. Daarnaast is het toestel uitgerust met een Thermoblock en wordt daar zowel de kwaliteit als gebruiksvriendelijkheid mee verhoogd.

Deze espressomachine is bedoeld voor zowel gemalen koffie als voor ESE-servings.
Te verkrijgen in zwart, chroom of rood.


website De'Longhi
elektrozine.be
Sfornatutto mini oven met uitneembare kruimellade
EO12012.W DE'LONGHI (oven losstaand)

EO12012.W    
DE'LONGHI
<  € 99,99 waar te koop
De'Longhi is bijzonder succesvol in de ontwikkeling van hun vrijstaande ovens. Ook dít exemplaar toont wat hij waard is! Met de Sfornatutto bereid je heerlijke ovenschotels en gebak, net zoals in een ingebouwd exemplaar.

Dit model beschikt over drie diverse ovenfuncties, namelijk traditionele convectie, grill en onderwarmte. De dubbelwandige ovendeur garandeert een minimum aan warmteverlies en dankzij de uitneembare kruimellade kan je efficiënt de oven reinigen.

Inhoud: 12,5 liter


website De'Longhi
elektrozine.be
Revolutionair & compact: Prima Donna XS De Luxe
ETAM36.365.M DE'LONGHI (espresso)

ETAM36.365.M    
DE'LONGHI
<  € 1049,99 waar te koop
Inspirerende koffie: Koffielovers kunnen met deze Prima Donna XS De Luxe immers dagelijks aan het experimenteren slaan! Latté, koffie verkeerd, latté macchiato of cappuccino, deze Prima Donna XS schuimt automatisch de nodige hoeveelheid melk op, maakt een perfecte harmonie in je koffietas en laat de koffie mooi doorheen de romige melk lopen.

Stel daarbij nog eens zelf de gewenste temperatuur, sterkte, hoeveelheid en maalgraad in. Pure personalisatie!

La Prima Donna XS bedien je via het oplichtende blauwe display. Tiptoetsen zijn gebruiksvriendelijk en voegen heel wat comfort toe aan het design. Dat design, wordt trouwens uitgerust met een volautomatische reiniging.


website De'Longhi
elektrozine.be
Bijverwarming van De'Longhi voor een continue warme lucht-circulatie
TRD40820 Dragon4 DE'LONGHI (bijverwarming)

TRD40820 Dragon4    
DE'LONGHI
<  € 139,99 waar te koop
Nu het wat kouder wordt op de kamer, kan je erbij baten om een tijdelijke bijverwarming te plaatsen. Zo maak je de dagen en nachten wat gezelliger!

Deze Real Energy oliegevulde radiator van De'Longhi is bedoeld voor het opwarmen van ruimtes tot 60 m³. Aan de hand van drie vermogensstanden ga je wisselen tussen 900 en 2000 W.

Hoe werkt deze bijverwarming?
Het is de omgevingslucht die de schoorstenen van de radiator passeert, die verwarmd wordt en omhoog geleid wordt. Zo bekomt het apparaat een continue circulatie van hete lucht met een hoge warmteuitwisseling en snelle afgifte.

Verplaats deze De'Longhi verwarming makkelijk van de ene kamer naar de andere dankzij praktische handgrepen en wieltjes.


website De'Longhi
elektrozine.be
Elegante waterkoker van De'Longhi met retro look
KBOV2001.BG DE'LONGHI (waterkoker)

KBOV2001.BG    
DE'LONGHI
<  € 99,99 waar te koop
Deze crèmekleurige waterkoker behoort tot de Icona Vintage reeks van De'Longhi. Een bol design, finish in hoogglans en details in chroom kenmerken dit apparaat.

De waterkoker is met zijn 1,7 liter inhoud en 360° draaiende voet bijzonder praktisch. Daarbij beschikt het toestel over een verwijderbare - en wasbare - antikalkfilter en staat die stevig op zijn anti-slipvoetjes. Tevens te verkrijgen in andere kleurvarianten.


website De'Longhi
meer in :   
ICONA

elektrozine.be
Acties De'Longhi
De'Longhi: Actie 5 Jaar Garantie
PDF actie
De'Longhi: Cashback friteuse
PDF actie
De'Longhi: garantie
PDF actie
De'Longhi: Multifry accessoire cadeau
PDF actie
De'Longhi: Ontdekkingspakket cadeau
PDF actie
De'Longhi: Prima Donna
PDF actie
AANBEVOLEN HANDELAARS
Handelaars DE'LONGHI
aanbevolen door elektrozine.be
Producten