word fan

Calor


Groupe Seb
Avenue de l\'Esperance
6220 Fleurus

T: 070/ 23 31 59
F: 071/ 82 52 82
consumenteninfo@be.groupeseb.com
http://www.calor.be
Groupe SEB is een vooraanstaand producent van klein huishoudelijke apparatuur en vertegenwoordigd in meer dan 120 landen. Groupe SEB voert in België vijf merken: Tefal, SEB, Krups, Calor en Rowenta. Elke seconde kiezen zes consumenten, ergens in de wereld, een product van Groupe SEB.
elektrozine.be
Nieuwigheden in België :
Groepeer :
nieuwigheden alle producten


Ga voor de ultieme glans
CV7830C0 CALOR (haardroger)

CV7830C0    
CALOR
<  € 39,99 waar te koop
Ga voor de ultieme glans van je haardos dankzij dze AC Pro Style Ionic haardroger. Door de uitstoot van miljoenen ionen worden de watermoleculen op het haar vastgezet met als gevolg dat het minder kroest. Het haar glanst en wordt makkelijk in model gebracht. Deze krachtige haardroger combineert een duurzame AC-motor met een hoge luchtsnelheid van wel 100 km/uur voor perfect haardrogen en opvallende glans. Via de smalle blaasmond verkrijg je de perfecte styling. Werk af met een koude luchtstoot op het einde van het drogen om een langdurig resultaat te verkrijgen.


website Calor
elektrozine.be
Ergonomische haardroger
CV3820C0 CALOR (haardroger)

CV3820C0    
CALOR
<  € 24,99 waar te koop
Als je op regelmatige basis een haardroger gebruikt, kan je maar beter investeren in een goed exemplaar. Met behulp van negatieve ionen wordt er voor een concentratie van watermoleculen op het haar tijdens het drogen gezorgd. Hierdoor wordt statische elektriciteit en kroezen vermeden. De haardroger beschikt over 6 instelingen: 3 temperaturen en 2 snelheden. Het toestel ligt ergonomisch in de hand voor een maximaal comfort.


website Calor
elektrozine.be
Pijnloos epileren
EP5700C0 CALOR (epilator)

EP5700C0    
CALOR
<  € 54,99 waar te koop
Ontharen met een epilator is niet het leukste karweitje. Veel vrouwen kiezen deze manier niet omdat het heel pijnlijk is. Maar dan hebben ze deze Soft Sensation nog niet geprobeerd! Dit toestel is uitgerust met innovatieve pijnloze technologieën en je krijgt er een gladde huid bij! Dankzij het unieke verdovingssysteem verloopt het epileren even aangenaam als doeltreffend. Geavanceerde micro-contacttechnologie zorgt voor nauw contact met de lichaamscontouren rekt de huid een beetje op. Daardoor worden de haartjes verwijderd zonder aan de huid te trekken.


website Calor
elektrozine.be
Strijken wordt een fluitje van een cent!
GV8931C0 CALOR (stoomgeneratoren)

GV8931C0    
CALOR
<  € 289,99 waar te koop
Strijk snel en efficiënt met één druk op de knop dankzij de 3 voorziene programma's en de perfecte combinatie van temperatuur en stoom. Met behulp van de Smart Technology Auto Control krijg je 3 programma's voor temperatuur en stoom, voor een snelle en efficiënte strijk, zelfs op de meest delicate stoffen. Een fluitje van een cent !


website Calor
elektrozine.be
Snel & efficiënt strijken
FV4920C0 CALOR (strijkijzers)

FV4920C0    
CALOR
<  € 59,99 waar te koop
Strijk alle plooien glad met dit handige strijkijzer van Calor. Het toestel is uitgerust met de Durillium strijzooltechnologie. Deze houdt in dat de er een uitstekend glijvermogen gegarandeerd wordt en dat er een maximale stoomverspreiding gebeurt. Daarnaast is de zool erg krasbestendig en zorgt ervoor dat je efficiënt kan strijken. De actieve stoomgaatjes aan de punt, de zijkanten en in het midden van de strijkzool (uitzonderlijk!) zorgen voor een maximale stoomverspreiding. Hierdoor kan je sneller alle plooien gladstrijken. Daarnaast zorgt Calor ervoor dat ongelukjes vermeden worden. Wanneer je het strijkijzer per ongeluk uit het oog verliest, wordt het automatisch uitgeschakeld. Als het strijkijzer op de achterkant blijft staan, schakelt het na 8 minuten uit. Op de zool is dat al na 30 seconden. Het hoge vermogen (2400 W), de precieze punt en het grote stoomvermogen (140g/min) maken van dit toestel een echte topper.


website Calor
elektrozine.be
Compacte hogedruk-stoomgenerator
GV6771C0 CALOR (stoomgeneratoren)

GV6771C0    
CALOR
<  € 184,99 waar te koop
Een stoomgenerator heeft als voordeel dat er met een grotere druk kan gestreken worden. Hierdoor kan je stukken sneller te werk gaan en je kostbare tijd gebruiken om te spenderen aan de leuke dingen. Deze nieuwe hogedruk-stoomgenerator van Calor is compact en zeer gebruiksvriendelijk. Bovendien hoef je je toestel niet in te stellen en je was te sorteren. Dit toestel doet het allemaal voor jou! En geen nood, je kleren zullen niet verbranden, het toestel weet perfect wat het doet!


website Calor
elektrozine.be
Ga de meest hardnekkige plooien uit de weg
FV5541C0 CALOR (strijkijzers)

FV5541C0    
CALOR
<  € 74,99 waar te koop
Dit toestel zorgt bij het strijken voor een geconcentreerde stroomstoot zodat je heel precies te werk kan gaan. De AquaSpeed Precision is het perfecte instrument om met hoge precisie te strijken en zelfs de meest hardnekkige plooien aan te pakken. Het toestel warmt heel snel op en is voorzien van de Durilium Autoclean strijkzool. Deze helpt om de strijkzool vlekkeloos en steeds in een perfecte staat te houden.


website Calor
elektrozine.be
Kies voor glanzende lokken
CF 9420 CALOR (multistyler)

CF 9420    
CALOR
<  € 74,99 waar te koop
Met deze compacte roterende warmeluchtborstel geef je je haren een professionele brushing met volume en een ultieme glans. Het toestel beschikt over 2 draairichtingen voor alle types brushing (lokken naar binnen of buiten drogen). Door het uiterst compacte design wordt opbergen en vervoeren een fluitje van een cent.


website Calor
elektrozine.be
Slim stoomstrijkijzer
GV7556 CALOR (stoomgeneratoren)

GV7556    
CALOR
<  € 239,99 waar te koop
Deze hoge druk stoomcentrale garandeert u een eenvoudige strijkbeurt zonder gevaar op verbranding van al uw kledij dankzij de perfecte combinatie temperatuur en stoom, aangepast aan elke stof. Uitgerust met een antikalk collector, voor een langere levensduur en behoud van de stoomprestaties in de tijd.


website Calor
elektrozine.be
Strijken wordt een makkie
FV3920 CALOR (strijkijzers)

FV3920    
CALOR
<  € 39,99 waar te koop
Dit stoomstrijkijzer Easy Gliss van Calor is uitgerust met een Durilium Technologie die u de makkelijkste en snelste glijding aanbiedt van Calor. Zijn geïntegreerd antikalk - en antidrupsysteem laten toe om veilig en met langdurige resultaten te strijken.


website Calor
elektrozine.be
Strijk alle plooien glad
GV6770 CALOR (stoomgeneratoren)

GV6770    
CALOR
<  € 184,99 waar te koop
Deze stoomgenerator is ultra eenvoudig en compact. Er is geen temperatuurinstelling nodig : de combinatie van temperatuur en stoom is geschikt voor alle soorten stoffen. De stoomgenerator is snel op te starten en kan je onbeperkt bijvullen.


website Calor
elektrozine.be
Epileerapparaat Soft Extreme met pijnwererende technologie
EP7530 CALOR (epilator)

EP7530    
CALOR
<  € 74,99 waar te koop
Wanneer wij na een val wrijven over de pijnlijke plek, dan ontstaat een pijnstillend effect door een stimulatie van onze pijnloze receptoren. Hier speelt Calor met zijn epilators verder op in en wordt er met andere woorden een pijnwerende technologie ontwikkeld.
We spreken over een dubbele werking:

Een massagestaaf met daarop 10 bolletjes wordt bovenop de epilator geplaatst. Deze gaan extreem snel bewegen (140 heen- en weerbewegingen per seconde) en zorgen ervoor dat de pijnprikkels die naar de hersenen worden gestuurd, uitgeschakeld worden. Gevolg: een pijnloze epilatie.

De massagestaaf en mesjes hebben de haartjes gepasseerd? Dan volgt nu een verfrissende luchtstroom die een mogelijk brandend huidgevoel verzacht.

Het Soft Extreme assortiment bevat drie modellen. Bovenstaande uitvoering beschikt over een scheerkop en opzetstuk voor gevoelige zones.

2 snelheden


website Calor
elektrozine.be
Stoomstrijkijzer van Calor met anti-kalk collector
FV9641 CALOR (strijkijzers)

FV9641    
CALOR
<  € 99,99 waar te koop
De nieuwste telg onder de stoomstrijkijzers is bovenstaande Ultimate anti-calc met een vermogen van 2600 W. Comfortabel strijken, is wat je met deze lila opvaller zal doen. Vul het waterreservoir tot 350 ml en geniet van de voordelen van de geïntegreerde anti-kalk collector.

De Gliss/Glide Protect Autoclean zool is een ontwikkeling van Calor die bijdraagt tot het strijkcomfort!
Naast de vele functies is er ook een regelbaar stoomdebiet en een PowerZone. Verticaal ontkreuken behoort tevens tot de vele capaciteiten van dit stoomstrijkijzer!


website Calor
elektrozine.be
Acties Calor
Calor - Exclusieve voordelen
PDF actie
Calor: cashback
PDF actie
AANBEVOLEN HANDELAARS
Handelaars CALOR
aanbevolen door elektrozine.be