word fan

Tefal


Groupe SEB
Avenue de l\'Esperance
6220 Fleurus

T: 070/ 23 31 59
F: 071/ 82 52 82
consumenteninfo@be.groupeseb.com
http://www.tefal.be
Groupe SEB is een vooraanstaand producent van klein huishoudelijke apparatuur en vertegenwoordigd in meer dan 120 landen. Groupe SEB voert in België vijf merken: Tefal, SEB, Krups, Calor en Rowenta. Elke seconde kiezen zes consumenten, ergens in de wereld, een product van Groupe SEB.
elektrozine.be
Nieuwigheden in België :
Groepeer :
nieuwigheden alle producten


Klassiek koffiezetapparaat
CM392811 TEFAL (koffiemachine)

CM392811    
TEFAL
<  € 64,99 waar te koop
Ben je helemaal geen fan van ingewikkelde espressomachines? Dan is dit koffiezetapparaat echt iets voor jou. Hier kan je genieten van een vers kopje koffie zoals bij je grootmoeder. Toch levert dit toestel veel meer comfort dan dat van je grootmoeder. Dit toestel is namelijk programmeerbaar: tot 24 uur op voorhand kan je instellen wanneer je graag je koffie wilt. Ook de gewenste sterkte kan je moeiteloos aanpassen. Het moderne design moet bovendien zeker niet onderdoen tegenover de high tech espressotoestellen.


website Tefal
elektrozine.be
PY604612 TEFAL (fun cooking)

PY604612    
TEFAL
<  € 94,99 waar te koop
Niets is gezelliger dan samen rechtstreeks op tafel koken! Dankzij dit toestel maak je samen een hele portie pannenkoekjes in een mum van tijd! Fun verzekerd!


website Tefal
elektrozine.be
Voor de frietliefhebber!
FR3380 TEFAL (friteuse)

FR3380    
TEFAL
<  € 59,99 waar te koop
Ben jij ook zo'n fan van frietjes en kroketjes? Dan is deze friteuse onmisbaar! Het toestel is eenvoudig in gebruik én in onderhoud. Via het controlevenster houd je je frietjes nauwlettend in het oog. Bovendien is deze friteuse volledig demonteerbaar en kan je alle onderdelen eenvoudigweg in de vaatwasser steken. Want een propere friteuse, geeft je extra lekkere frietjes!


website Tefal
elektrozine.be
Kingsize wafelijzer
WM755D TEFAL (wafelijzers)

WM755D    
TEFAL
<  € 139,99 waar te koop
Maak heerlijke wafels met dit kingsize wafelijzer van Tefal! Maar ook croques, panini's en andere grillades kan je perfect op dit toestel klaarmaken. De anti-aanbakplaten kan je via een kliksysteem heel eenvoudig eruit halen en ze in de vaatwasser steken. Geniet ervan!


website Tefal
elektrozine.be
Multifunctionele raclette
RE5228 TEFAL (fun cooking)

RE5228    
TEFAL
<  € 94,99 waar te koop
Vier met vrienden en familie de aankomende feesten en geniet samen van deze multifunctionele raclette. Dit toestel biedt een raclette en grill in een toestel. Zo kan je lekker een stukje vlees grillen en tegelijkertijd een stukje gaas smelten in de bijgeleverde pannetjes. Het toestel biedt genoeg ruimte voor eten voor 6 personen. Geleverd met 6 pannetjes.


website Tefal
elektrozine.be
Crêpes party inox & design: dat is fun cooking bij Tefal!
PY5588 TEFAL (fun cooking)

PY5588    
TEFAL
<  € 84,99 waar te koop
Met dit toestel ga je samen met je tafelgasten zes afzonderlijke pannenkoeken bereiden. Deze lekkernijen zullen een diameter van 12 cm hebben en krijgen dankzij de anti-aanbaklaag een ideale structuur, zonder aanbranden!

Wanneer de bakplaat op temperatuur is, gaat de rode Thermospot-indicator branden, nu kan je met de doseerlepel het deeg gaan opgieten.

Het professioneel design met inox details spreekt aan! En pannenkoeken, die eet je het gehele jaar door! Probeer ook eens nieuwe recepten uit - het bijgeleverde boekje helpt je daar alvast bij...


website Tefal
elektrozine.be
Fun Cooking met de Colormania pannenkoeken-party van Tefal
PY5593 TEFAL (fun cooking)

PY5593    
TEFAL
<  € 74,99 waar te koop
De tijd van het pannenkoeken bakken is aangebroken! Kouder weer, warmer binnen! Tefal ontwikkelt hiervoor een bijzonder leuk toestel waarmee je zes diverse pannenkoekjes tegelijk bakken kan.

De Colormania bakplaat heeft een anti-aanbaklaag. Zo kan je jouw dessert zonder gedoe op je bord serveren. Wanneer het toestel op temperatuur is gaat een lichtje branden.

Een doseerlepel en 6 individuele spatels zijn inbegrepen. Overlees het receptenboekje voor leuke tips!


website Tefal
elektrozine.be
Compacte pierrade met handig opbergsysteem
PI1310 TEFAL (grill)

PI1310    
TEFAL
<  € 64,99 waar te koop
Deze pierrade of steengrill heeft een compacte stenen plaat van 25 x 25cm, die na het reinigen eenvoudigweg aan de onderkant van het toestel kan worden opgeborgen. Klein maar handig toestel dus, voor een gezellig onderonsje. Krabbertje voor het schoonmaken inbegrepen. De schakelaar heeft een veilig verwarmingsverklikkerlichtje. Met een vermogen van 750W.


website Tefal
elektrozine.beTefal is actief in : Lijnen van Tefal :


Acties Tefal
Tefal - 60 dagen op proef
PDF actie
Tefal - exclusieve voordelen
PDF actie
AANBEVOLEN HANDELAARS
Handelaars TEFAL
aanbevolen door elektrozine.be
Producten