word fan

Rowenta


Groupe SEB
Avenue de l\'Esperance
6220 Fleurus

T: 070/ 23 31 59
F: 071/ 82 52 82
consumenteninfo@be.groupeseb.com
http://www.rowenta.be
Groupe SEB is een vooraanstaand producent van klein huishoudelijke apparatuur en vertegenwoordigd in meer dan 120 landen. Groupe SEB voert in België vijf merken: Tefal, SEB, Krups, Calor en Rowenta. Elke seconde kiezen zes consumenten, ergens in de wereld, een product van Groupe SEB.
elektrozine.be
Nieuwigheden in België :
Groepeer :
nieuwigheden alle producten


Supersnel strijken!
DG8561F0 ROWENTA (stoomgeneratoren)

DG8561F0    
ROWENTA
<  € 249,99 waar te koop
Maak van strijken het leukste klusje in het huishouden! Deze uiterst sterke en comfortabele hogedruk-stoomreiniger heeft een afneembaar reservoir die je snel kan bijvullen. De unieke zool zorgt voor een ideale stoomverspreiding. Zo gaat het strijken nog sneller! Het ingebouwde stoomstootsysteem biedt een krachtige stoomafgifte van 350 g/min voor dikke stoffen en moeilijke kreuken. Met de geprofileerde punt om moeilijke plaatsen vlot en precies te bereiken. Bereikt smalle randen, naden en kragen.


website Rowenta
elektrozine.be
Voor de veeleisende man
TN4850 ROWENTA (baardtrimmer)

TN4850    
ROWENTA
<  € 74,99 waar te koop
Deze Air Force Precision baardtrimme zuigt handig de haartjes op. De tondeuse combineert kracht en hoge prestaties en levert steeds optimaal resultaat af. Ideaal voor de meest veeleisende man dankzij de uiterst precieze instelling op 0,5 mm, 95 % opgezogen haren en 21 snijhoogten. Uitzonderlijk scheren dankzij de titanium mesjes en de auto-boost motor van 8500 toeren/min. Werkt ook zonder snoer en is dus uiterst praktisch in gebruik.


website Rowenta
elektrozine.be
Intelligente luchtreiniger
PU6020 ROWENTA (luchtreiniger)

PU6020    
ROWENTA
<  € 379,99 waar te koop
Ontdek de intelligente Intense Pure Air luchtreiniger van Rowenta voor zuivere en gezonde lucht in huis ! Dankzij het uiterst krachtige gepatenteerde filtersysteem wordt tot 99.5 % van de fijnste stofdeeltjes gefilterd. Deze luchtreiniger past met zijn hoogwaardig design en compact formaat perfect in elk interieur.


website Rowenta
elektrozine.be
Multifunctionele bijverwarming
SO9070F2 ROWENTA (bijverwarming)

SO9070F2    
ROWENTA
<  € 79,99 waar te koop
Niet alleen ziet deze bijverwarming er heel strak en knap uit, ook zijn handige functionaliteiten overtuigen meteen. Het toestel zorgt voor een onmiddellijke en homogene spreiding van de warmte. Bovendien werkt het krachtiger als de koud is en neemt af naarmate de temperatuur stijgt. Ook tijdens de zomer kan je dit toestel gebruiken maar dan blaast het koude lucht. Handig toch?


website Rowenta
elektrozine.be
Nooit meer een koude badkamer
SO6510F2 ROWENTA (bijverwarming)

SO6510F2    
ROWENTA
<  € 64,99 waar te koop
Nu het wat kouder wordt, is een bijverwarming geen overbodige luxe. Zo kan je 's ochtends binnenkomen in een lekker warme badkamer. Het compacte design staat bovendien nooit in de weg en is zeer makkelijk te bedienen.


website Rowenta
elektrozine.be
Kruimelzuiger met wasbare filter
AC4461 ROWENTA (kruimelzuiger)

AC4461    
ROWENTA
<  € 54,99 waar te koop
Een kruimelzuiger is een handige tool in de keuken. In een handomdraai maak je je leefruimte opnieuw schoon als je kleine vuiligheden opmerkt. Bovendien kan is deze kruimelzuiger voorzien van een wasbare filter!


website Rowenta
elektrozine.be
Compacte stofzuiger zonder zak
RO6799EA ROWENTA (stofzuiger)

RO6799EA    
ROWENTA
<  € 228,99 waar te koop
Gedaan met sukkelen met stofzuigzakken. Kies voor deze compacte stofzuiger zonder stofzuigzak van Rowenta. Handig zijn de extra opzetstukken die je kan koppelen aan de stofzuiger. Zo kan je moeiteloos elk hoekje van je huis bereiken!


website Rowenta
elektrozine.be
Krachtige stofzuiger met zeer laag geluidsniveau
RO5945EB ROWENTA (stofzuiger)

RO5945EB    
ROWENTA
<  € 248,99 waar te koop
Zoek je een stofzuiger met een zeer laag geluidsniveau? Dan zit je hier zeker goed. Deze stofzuiger heeft een geluidsniveau van 64dB, wat vergelijkbaar is met dat van een normale conversatie. Daarnaast garandeert deze stofzuiger een optimaal zuigvermogen van 750 Watt . Het handvat ligt bovendien goed in de hand, voor een groot gebruiksgemak.


website Rowenta
elektrozine.be
Moeiteloos ontkreuken in een handomdraai !
IS6300 ROWENTA (ontkreuker)

IS6300    
ROWENTA
<  € 159,99 waar te koop
Moeiteloos ontkreuken in een handomdraai ! Dankzij zijn exclusieve verticale staander ontkreuk je moeiteloos al je kledij, zelfs de meest delicate stoffen. Klaar voor gebruik in enkele seconden, je kledij wordt snel efficiënt ontkreukt ! Dankzij 3 handige accessoires wordt elke kledingstuk ontkreukt.


website Rowenta
elektrozine.be
Stofzuiger zonder poespas
RO5729EA ROWENTA (stofzuiger)

RO5729EA    
ROWENTA
<  € 198,94 waar te koop
Rowenta biedt met dit toestel een stofzuiger zonder al te vele poespas voor. Toch betekent dit niet dat de kwaliteit en de zuigkracht hierdoor slecht is. Deze stofzuiger heeft een compact formaat gekregen en heeft een zeer krachtige doch stille motor gekregen.


website Rowenta
elektrozine.be
Compacteo Ergo stofzuiger in briljant rood
RO5253EA ROWENTA (stofzuiger)

RO5253EA    
ROWENTA
<  € 98,99 waar te koop
Dit compacte toestel is geschikt voor een dagelijkse schoonmaakbeurt in keuken en salon! Het felrode exemplaar van Rowenta beschikt over een Wonderbag van 3 liter en komt geleverd met handige hulpstukken zoals een kierenzuiger, voor die lastig te bereiken plaatsjes. Daarnaast maakt deze stofzuiger gebruik van een microfilter en kan je met de parketborstel veilig je delicate ondergronden stofzuigen!

Vermogen: 2000W
Geluidsniveau: 84 dB(A)


website Rowenta
elektrozine.be
Trendy sledestofzuiger van Rowenta met Cyclonic technologie
RO5396EA ROWENTA (stofzuiger)

RO5396EA    
ROWENTA
<  € 133,99 waar te koop
Dat deze stofzuiger van hoogwaardige kwaliteit is, valt te merken aan diens vele troeven: de hippe, strakke look in zwart-oranje spreekt voor zich. Daarnaast profiteer je hier van de kwaliteiten van de cyclonic technologie: geen zak, eenvoudig te ledigen... Het toestel maakt gebruik van een Hepa 10 filter en beschikt over een parket- en turboborstel, plus handige accessoires zoals meubel- en radiatorhulpstukken!

Vermogen: 2000 W
84 dB(A)


website Rowenta
elektrozine.be
Rowenta Air Force Extreme Lithium: een sterk staaltje technologie in het huishouden
RH8871 ROWENTA (stofzuiger)

RH8871    
ROWENTA
<  € 249,99 waar te koop
Met deze nieuwste steelstofzuiger zorgt Rowenta voor een revolutie in het huishouden. De herwerkte versie werkt namelijk op een duurzame en snel oplaadbare lithium-ion batterij. Hierdoor weegt het ontwerp ook minder, maak je vliegensvlug alle ruimtes schoon.

Dit model heeft een autonomie van 55 minuten en kan in zijn blue lagoon tint menig huisvrouwen bekoren! Daarbij is stofzuigen met de cyclonische technologie erg gebruiksvriendelijk!

Maximaal vermogen: 25,2 V


website Rowenta
elektrozine.be
Vernieuwde Air Force Extreme steelstofzuiger van Rowenta
RH8857 ROWENTA (stofzuiger)

RH8857    
ROWENTA
<  € 229,99 waar te koop
Dit jaar stelt Rowenta de vernieuwing van zijn populaire steelstofzuiger Air Force Extreme voor: dit exemplaar werkt op een lithium ion batterij; één die een duurzamer leven heeft en ook minder lang dient op te laden. Ook het gewicht van de stofzuiger daalt hierdoor!

Daarnaast heeft deze herwerkte Air Force Extreme een autonomie van 45 minuten en stel je drie verschillende snelheden in. Deze dagelijkse stofzuiger werkt via de cyclonische technologie.
De ice white look voegt daarbij heel wat design toe aan het apparaat!


website Rowenta
elektrozine.be
Toestel om te ontkreuken
IS6200 ROWENTA (ontkreuker)

IS6200    
ROWENTA
<  € 149,99 waar te koop
Deze praktische ontkreuker is voorzien van een continu stoomdebiet van 30g/min. Het toestel heeft een opwarmtijd van slechts 2 minuten. Uitgerust met afneembaar reservoir en een capaciteit van 2,4l. Snoeropberging uit crochet en velcro. Inbegrepen: 3 accessoires.


website Rowenta
elektrozine.be
Luchtbevochtiger met anti-kalk cassette
HU5120 ROWENTA (luchtbevochtiger)

HU5120    
ROWENTA
<  € 129,99 waar te koop
Deze luchtbevochtiger maakt gebruik van een ultrasoon systeem en is geschikt voor ruimtes met een oppervlakte tot 45m². De geïntegreerde hygrostaat controleert de luchtvochtigheid van de ruimte en past ze aan indien nodig. Het toestel kan zowel warme als koude stoom blazen, waarbij de warme stoom tot 20% snellere stoom uitstoot. De luchtbevochtiger beschikt over 3 snelheden, produceert slechts 40db(A) aan geluid een heeft een timer tot 9u. De inhoud van het reservoir bedraagt 5,5l, voorzien van anti-kalk cassette. Met LCD-scherm en een stoomdebiet van 300ml/u.


website Rowenta
elektrozine.be
Luchtontvochtiger voor grote ruimtes
DH4110 ROWENTA (luchtontvochtiger)

DH4110    
ROWENTA
<  € 369,99 waar te koop
Deze luchtontvochtiger zorgt voor een aangenamere en drogere lucht in ruimtes met een oppervlak tot 90m², dankzij de automatische regeling van de luchtvochtigheidsgraad naar gelang het gewenste niveau. Met een continue drainage en een luchtstroom tot 200m³/u. Het maximale geluidsniveau bedraagt 47dB(A). Voorzien van een geïntegreerde hygrostaat, anti-vorststand, indicator voor het waterniveau en een elektronisch controlepaneel. De ingebouwde timer gaat tot 24u. Wateropname: 16l/24u.


website Rowenta
elektrozine.be
Snoerloze steelstofzuiger voor optimale prestaties
RH8779 ROWENTA (stofzuiger)

RH8779    
ROWENTA
<  € 199,99 waar te koop
De snoerloze steelstofzuiger is helemaal terug van weggeweest, krachtiger en performanter dan ooit. Deze Air Force Extreme beschikt namelijk over een nieuwe motor met een groter luchtdebiet, een innovatieve zuigkop ontworpen met een extreem platte zuigmond en afneembare elektroborstel met verdubbelde snelheid, en ten slotte een verbeterde scheiding tussen lucht en stof waardoor hoogstaande prestaties langer gewaarborgd zijn. Ideaal voor het reinigen van moeilijke en stoffige oppervlakken zoals spleten, kieren en tapijt. Deze steelstofzuiger heeft een maximaal vermogen van 24V en een autonomie van 45min. In chocoladebruine uitvoering, ook verkrijgbaar in blauw.


website Rowenta
elektrozine.be
Snoerloze steelstofzuiger voor optimale prestaties
RH8771 ROWENTA (stofzuiger)

RH8771    
ROWENTA
<  € 199,99 waar te koop
De snoerloze steelstofzuiger is helemaal terug van weggeweest, krachtiger en performanter dan ooit. Deze Air Force Extreme beschikt namelijk over een nieuwe motor met een groter luchtdebiet, een innovatieve zuigkop ontworpen met een extreem platte zuigmond en afneembare elektroborstel met verdubbelde snelheid, en ten slotte een verbeterde scheiding tussen lucht en stof waardoor hoogstaande prestaties langer gewaarborgd zijn. Ideaal voor het reinigen van moeilijke en stoffige oppervlakken zoals spleten, kieren en tapijt. Deze steelstofzuiger heeft een maximaal vermogen van 24V en een autonomie van 45min. In blauwe uitvoering, ook verkrijgbaar in chocoladebruin.


website Rowenta
elektrozine.be
Acties Rowenta
60 dagen op proef
PDF actie
Rowenta - exclusieve voordelen
PDF actie
AANBEVOLEN HANDELAARS
Handelaars ROWENTA
aanbevolen door elektrozine.be