word fan

Seb


Groupe SEB
Avenue de l'Esperance
6220 Fleurus

T: 070/ 23 31 59
F: 071/ 82 52 82
consumenteninfo@be.groupeseb.com
http://www.seb.be
Groupe SEB is een vooraanstaand producent van klein huishoudelijke apparatuur en vertegenwoordigd in meer dan 120 landen. Groupe SEB voert in Belgiƫ vijf merken: Tefal, SEB, Krups, Calor en Rowenta. Elke seconde kiezen zes consumenten, ergens in de wereld, een product van Groupe SEB.
elektrozine.be
Nieuwigheden in België :
Groepeer :
nieuwigheden alle producten


Compacte oven met grote capaciteit
OF281811 SEB (oven losstaand)

OF281811    
SEB
<  € 248,99 waar te koop
Deze oven ziet er op het eerste zicht wat klein uit maar deze jongen zal je sowieso verrassen! Z'n grote capaciteit en turbo grill geven dat extra krokante korstje. De temperatuurstijging in de oven verloopt op een gelijkmatige manier. Zo wordt ook je gerecht op een gelijkmatige manier opgewarmd.


website Seb
elektrozine.be
Maak zelf yoghurt!
YG231E32 SEB (yoghurtmachines)

YG231E32    
SEB
<  € 59,99 waar te koop
Met deze yoghurtmaker bereid je makkelijk 7 heerlijke potjes yoghurt. Dit krachtige toestel is voorzien van een lcd-scherm en timer. Programmeerbaar tot 15 uur, daarna wordt het toestel automatisch uitgeschakeld en produceert het een geluidssignaal aan het eind van de bereiding. Dit slimme apparaat zet de uiterste gebruiksdatum van de yoghurt op de potjes in het hiervoor voorziene datumveld op het deksel. Je valt als een blok voor het hedendaagse en trendy design.


website Seb
elektrozine.be
Nooit meer schuldig over frietjes
AH9500 SEB (friteuse)

AH9500    
SEB
<  € 239,99 waar te koop
Eet voortaan zoveel frietjes als je maar wil. Met 1 lepeltje olie kan je een hele portie frietjes maken die niet ongezond zijn. Het doorschijnende deksel zorgt ervoor dat je de frietjes goed in het oog kan houden. Dankzij het uitklapbare handvat kan je de frietjes netjes overbrengen naar een serveerkom.


website Seb
elektrozine.be
Compacte ijsmachine van Seb
IG500 SEB (roomijsmakers)

IG500    
SEB
<  € 69,99 waar te koop
Zelf ijs maken is helemaal niet zo moeilijk. Al helemaal niet met een handig toestel zoals deze ijsmachine met de toepasselijke naam - Gelato - waarmee je zowel roomijs, sorbet en bevroren yoghurt kunt maken. En dat in slechts dertig minuten. Wie een aardbeienijsje wil maken, kan deze op elk moment aan het toestel toevoegen. Dit kan behoorlijk handig zijn als je plotseling merkt dat je jouw lievelingstoetje toch graag nog wat roder maakt of er nog wat extra's aan wilt toevoegen. Het toestel heeft een zeer compact formaat zodat het in elke type diepvriezer past.


website Seb
elektrozine.be
Friteuse met dubbele functie
ZV9701 SEB (friteuse)

ZV9701    
SEB
<  € 279,99 waar te koop
Deze veelzijdige friteuse staat voor gezond en gevarieerd frituren. De Actifry 2 in 1 Plus is namelijk uitgerust met een speciaal gebraadmandje, waarmee je je varkensgebraad kan bakken in minder vet. Het bijgeleverd receptenboekje voor gebraad helpt je alvast op weg. Daarnaast kan je met het toestel grillen op de daarvoor ontworpen bakplaat of in de uitneembare grillkuip. Tevens voorzien van een automatische stop na einde baktijd, afneembare kabel, LCD timer, koude wanden, kijkvenster, liftmechanisme en snoeropberging. Met een capaciteit voor 1,5kg frietjes. Vermogen: 1550W.


website Seb
elektrozine.be
Acties Seb
SEB - exclusieve voordelen
PDF actie
AANBEVOLEN HANDELAARS
Handelaars SEB
aanbevolen door elektrozine.be