word fan

Philips


Philips
Tweestationsstraat 80
1070 Anderlecht

T: 070/ 222 303
http://www.philips.be
Onze merken:
 
elektrozine.be
Nieuwigheden in België :
Groepeer :
nieuwigheden alle producten


Blu-ray speler met BD-Live
BDP2110/12 PHILIPS (blu-ray-speler)

BDP2110/12    
PHILIPS
<  € 79,99 waar te koop
Deze BDP2110 is een no-nonsense Blu-ray speler waarmee je niet enkel 1080p-films kan bekijken, maar waarmee je ook online content kan downloaden: live gebeurtenissen, livechats, gaming, online winkelen, enzovoort. Philips voorziet ook ondersteuning voor DivX Plus HD om zo kwalitatief beter materiaal aan te kunnen. Ook Dolby True HD is aanwezig en richt zich op een hoogwaardig audioresultaat. Heb je vooral dvd's in huis en nog niet zoveel Blu-rays, dan kan je jouw films gaan upscalen naar 1080p-resolutie.


website Philips
elektrozine.be
Hoofdtelefoon met microfoon
SHL3565BK/00 PHILIPS (hoofdtelefoon)

SHL3565BK/00    
PHILIPS
<  € 69,99 waar te koop
Deze SHL3565BK is een betaalbare oplossing voor wie op zoek is naar een leuke headset die ook op gebied van basprestaties niet teleurstelt. De 40mm neodymium-luidsprekerdrivers leveren hierbij een goede geluidshelderheid. Philips denkt ook aan het draagcomfort: de instelbare oorschelpen en hoofdband kan je aanpassen voor een goede fit, terwijl de zachte oorkussens de druk en warmte gaan verdelen en je langer aan de slag kan met het toestel. Door de gesloten behuizing blokkeer je bovendien omgevingsgeluiden en kan je volledig opgaan in jouw muziek. De hoofdtelefoon komt bovendien met inline afstandsbediening met microfoon zodat je gemakkelijk jouw telefoon kan opnemen en handsfree kan bellen.


website Philips
elektrozine.be
Soundbar met extra helder stemgeluid
HTL5160B/12 PHILIPS (soundbar)

HTL5160B/12    
PHILIPS
<  € 379,99 waar te koop
Deze 3.1-kanaalssoundbar is uitgerust met een speciale middenkanaalluidspreker die zich focust op stemfrequenties en moet op die manier stemmen doen klinken alsof ze uit jouw scherm komen. Dolby Digital en Pro Logic II Surround Sound zorgen voor een kwalitatief surroundgeluid. Philips bouwde bovendien ook nog zijn eigen Virtual Suround Sound in voor een meer realistische filmervaring. Hierbij wordt elke stereobron omgezet in een meerkanaals Surround Sound voor een betere beleving. En dit zonder extra kabels! Ook qua connectiviteit doet deze soundbar het goed: het toestel biedt Bluetooth, NFC en ondersteuning voor Google Cast.


website Philips
elektrozine.be
Klein formaat, geweldig geluid
BT3600W/00 PHILIPS (streaming audio)

BT3600W/00    
PHILIPS
<  € 79,99 waar te koop
De BT3600 is een compacte muziekstreamer, uitgerust met NFC en Bluetooth, die dankzij anticlippingfunctie zonder kwaliteitsverlies muziek luid kan afspelen. Het muzieksignaal wordt gecontroleerd wanneer het door de versterker gaat en de pieken worden vervolgens binnen het bereik gehouden. Dankzij de ingebouwde batterij kan je het toestel bovendien overal mee naartoe nemen en zo overal van jouw favoriete nummers genieten. Natuurlijk wil je ook jouw vrienden de kans geven om muziek af te spelen. Je kan dan ook gemakkelijk wisselen tussen twee willekeurige smart-toestellen, zonder dat je telkens moet loskoppelen en opnieuw verbinding moet maken. Jouw vrienden en familie kunnen nu ook tegelijkertijd koppelen, zodat je snel naar elkaars muziek kunt luisteren.


website Philips
elektrozine.be
Microketen met extra diepe bas
BTM3360/12 PHILIPS (miniketen)

BTM3360/12    
PHILIPS
<  € 219,99 waar te koop
Deze BTM3360 is een krachtige microketen die de basliefhebbers op hun wenken bedienen. De Bass Reflex-luidsprekers komen immers met een baspijp die op de akoestische woofer is afgestemd om zo een optimale demping van de lage frequenties te bekomen. Via Digital Sound Control kan je bovendien kiezen uit de geluidsinstellingen Balans, Neutraal, Krachtig, Warm en Helder. De grafische equalizer zal daarbij de balans aanpassen en hanteert optimale frequenties voor jouw voorkeur. Muziek haal je trouwens uit verschillende bronnen: cd's, USB-sticks, via de Aux-ingang, Bluetooth of radio.


website Philips
elektrozine.be
Ga voor de perfecte trimbeurt
BT5205/16 PHILIPS (baardtrimmer)

BT5205/16    
PHILIPS
<  € 59,99 waar te koop
Deze trimmer heeft volledig metalen mesjes en laat u heel precies een stoppelbaard, korte baard of lange baard modelleren zoals u dat wilt. De nieuwe, geïntegreerde optilkam tilt haren op voor efficiënt en gelijkmatig trimmen. Daarnaast tilt het dynamische geleidingssysteem met behulp van de geïntegreerde optilkam de haren op tot de mesjes voor een gelijkmatig trimresultaat. Zo kunt u een stoppelbaard, korte baard of lange baard maken, precies zoals u dat wilt. Deze trimmer heeft dubbelzijdig geslepen, volledig metalen mesjes die in elke beweging meer haren scheren voor sneller trimmen. Kies uw trimlengte door aan het instelwiel op het handvat te draaien tot de gewenste lengte, van 0,4 tot 7 mm met 0,2 mm nauwkeurigheid, wordt weergegeven. De gekozen lengte wordt nu 'vergrendeld' voor een gelijkmatige trimbeurt.


website Philips
elektrozine.be
Kiezen uit duizenden radiozenders
AE8000/10 PHILIPS (radio)

AE8000/10    
PHILIPS
<  € 139,99 waar te koop
Deze AE8000 herbergt letterlijk duizenden radiozenders in één apparaat. Je kan immers niet enkel terugvallen op de FM-frequentie, maar ook digitale radio via DAB+ en internetradio zijn aanwezig. Hierdoor heb je toegang tot meer dan 30.000 radiozenders van over de hele wereld. Om tussen al dat muziekgeweld snel jouw favorieten terug te vinden, kan je tot 20 voorkeuzezenders instellen.


website Philips
elektrozine.be
Ga voor perfect gladde benen!
SC1985/00 PHILIPS (epilator)

SC1985/00    
PHILIPS
<  € 269,- waar te koop
Ga steeds voor de perfect gladde benen! Het Philips Lumea Comfort IPL ontharingssysteem verricht wonderen om teruggroei van haar op lichaam en gezicht te voorkomen. Zachte lichtpulsen zorgen bij regelmatig gebruik voor een zijdezachte huid, dag in dag uit. De IPL-technologoie is speciaal aangepast zodat consumenten het product veilig thuis kunnen gebruiken. 40% sneller voor kortere behandeltijden. Dankzij dit toestel heb je dag na dag na dag een zijdezachte huid. Het toestel beschikt over vijf instelbare lichtsterktes en is uiterst veilig en effectief, zelfs op gevoelige gebieden. Deze Lumea Comfort wordt geleverd in een luxe etui.


website Philips
elektrozine.be
Je beste kompaan in de keuken
HR7974/00 PHILIPS (keukenrobot)

HR7974/00    
PHILIPS
<  € 399,99 waar te koop
De nieuwe Philips-keukenmachine biedt onovertroffen prestaties, veelzijdigheid en eenvoud! De keukenrobot is voorzien van een blenderbeker van 1,25 l met verwijderbaar mes dat eenvoudig te reinigen is. Dit hoogwaardige blenderaccessoire met een viersterrenmes op basis van toonaangevende Philips-blendertechnologie mengt zonder moeite fruit, pureert groenten en maalt ijs. Zo kunt u binnen enkele minuten genieten van heerlijke smoothies, sauzen, dips of babyvoeding. Met de grote, robuuste metalen kom kunt u op comfortabele wijze tot 1300 gram deeg maken zodat u in een keer tot wel 4 pizza's van 30 cm of 2 broden kunt maken. Dankzij de metalen handgreep kunt u de kom gemakkelijk dragen en ermee gieten. Bovendien zorgt het spatscherm ervoor dat spatten tijdens het gebruik wordt voorkomen. De robot laat je toe om 7 snelheidsstanden en pulsstand voor maximale controle in te stellen. Meerdere snelheden en pulsstanden geven optimale controle voor een onbeperkt aantal recepten.


website Philips
elektrozine.be
Weg met kreuken in sneltempo!
GC332/87 PHILIPS (kledijverzorging)

GC332/87    
PHILIPS
<  € 89,99 waar te koop
Deze handheld kledingstomer is ideaal om kledingstukken nog even snel bij te werken en voor lastig te strijken kleding. De stomer is snel en eenvoudig te gebruiken en onmisbaar voor uw strijkwerk. Dit model heeft een verwarmingsplaat en 2-in-1-functie voor horizontaal stomen. Bovendien kan je met dit toestel zowel verticaal als horizontaal stomen. De verwarmde SmartFlow-plaat levert geweldige resultaten. Via een elektrische pomp wordt er automatisch een continue stoom gegenereerd. Daarnaast is het zeer veilig om op allerlei fijne stoffen te gebruiken, zoals zijde en heb je zelfs geen strijkplank nodig. Een afneembaar waterreservoir laat je toe om op eenvoudige wijze bij te vullen. Het errgonomische ontwerp geeft je de gebruiksvriendelijkste handbediening. Verwijdert sigaretten-, etens- en lichaamsgeuren. Stoom doodt tot 99,9% van de bacteriën


website Philips
elektrozine.be
Optimaal koffiegenot
HD7462/20 PHILIPS (koffiemachine)

HD7462/20    
PHILIPS
<  € 39,99 waar te koop
Geniet op eenvoudige wijze van een deugddoend kopje koffie. Dit compacte ontwerp kan je zo'n 10 tot 15 kopjes koffie geven. Niks is lekkerder dan traditioneel kopje doorloopkoffie!


website Philips
elektrozine.be
Verrukkelijke koffie met één druk op de knop
HD7872/10 PHILIPS (koffiemachine)

HD7872/10    
PHILIPS
<  € 134,99 waar te koop
Philips lanceert hun nieuwe SENSEO Twist-koffiezetapparaat. Dankzij de unieke en geavanceerde functies kan u de hele dag genieten van het beste kopje koffie. Zo kan je bijvoorbeeld zelf je koffiesterkte kiezen en is het toestel voorzien van een slim bedieningspaneel. Wat wil je nog meer?


website Philips
meer in :   
SENSEO

elektrozine.be
Soundbar met Ambisound-technologie
HTL7140B/12 PHILIPS (soundbar)

HTL7140B/12    
PHILIPS
<  € 599,99 waar te koop
Deze HTL7140B is uitgerust met de nieuwe Ambisound-technologie, die een echte surround sound-ervaring moet opleveren. Hierdoor krijg je een 5.1-geluid en word je meer opgenomen in jouw films en tv-programma's. Een apart middenkanaal laat hierbij de dialogen beter tot hun recht komen, terwijl een 8 inch woofer voor een diepe bas moet zorgen. Via een precieze driverplaatsing naar de voorkant, aangevuld met tweeters in de hoeken van de soundbar, wil Philips bovendien een breder geluidseffect creëren. Muziekfans kunnen dankzij de ingebouwde Bluetooth en NFC ook hun muziek naar de soundbar streamen, en dit aan apt-x- of AAC-kwaliteit.


website Philips
elektrozine.be
Betaalbare 5.1-surround
HTB3520G/12 PHILIPS (home cinema set)

HTB3520G/12    
PHILIPS
<  € 269,99 waar te koop
Deze HTB3520G biedt een krachtig 1000 W-vermogen en ondersteunt 3D Blu-ray schijfjes. Dankzij Dolby TrueHD en DTS-HD wordt het geluid van jouw films verder verbeterd. Via de audio-ingang kan je muziek van op je MP3- of CD-speler rechtstreeks op de surround afspelen. Het toestel ondersteunt ook Bluetooth en NFC, waardoor je draadloos muziek kan streamen. Voor extra gebruiksgemak zijn de achterste luidsprekers draadloos verbonden met de rest van het surroundsysteem, waardoor je geen wirwar aan kabels door je woonkamer hebt.


website Philips
elektrozine.be
Miniketen met Bass Reflex-luidsprekers
BTM1360/12 PHILIPS (miniketen)

BTM1360/12    
PHILIPS
<  € 149,99 waar te koop
Deze BTM1360 miniketen zorgt voor meer kracht voor uw muziek. De Bass Reflex-speakers en het maximale uitgangsvermogen van 30 W leveren een krachtige bas en een geluid dat de volledige kamer vult. Het verschil met een conventioneel luidsprekerboxsysteem is dat er een baspijp is toegevoegd die akoestisch op de woofer is afgestemd voor een optimale demping van de lage frequenties. Dit resulteert in een diepere gecontroleerde bas en minder vervorming. De lucht in de baspijp resoneert en gaat vibreren als een conventionele woofer. Samen met de reactie van de woofer vergroot het systeem de lage-frequentiegeluiden in het algemeen en levert zo een hele nieuwe dimensie van diepe bas op. Het toestel ondersteunt Bluetooth, waardoor je draadloos jouw muziek kan streamen van op je smartphone, tablet, of computer. Via USB Direct kan je vanaf een USB-stick meteen muziek gaan afspelen. Uiteraard behoren ook cd's tot de mogelijke muziekbronnen en kan je via een Aux-in poort ook van op een MP3-speler zonder Bluetooth je muziekbibliotheek in vol ornaat beluisteren.


website Philips
elektrozine.be
Blenden als een pro
HR2195/00 PHILIPS (blender)

HR2195/00    
PHILIPS
<  € 129,99 waar te koop
Philips garandeert een perfect geblend eindresultaat zonder brokjes. De Philips-blender met ProBlend 6 en een motor van 900 W kan vrijwel alles verwerken, van fruit en groenten tot ijs. Met de functie voor meerdere snelheden kunt u bijna alles mixen, malen en snijden. Via een makkelijke draaiknop stel je moeiteloos de gewenste snelheid in. Met één druk op de knop zet je de voorgeprogrammeerde functie voor het malen van ijs in werking. Met de handige spatel van de Philips-blender kunt u veilig roeren terwijl u de ingrediënten mengt.


website Philips
elektrozine.be
VisaPure Gezichtsverzorgingsapparaat voor thuis
SC5370/10 PHILIPS (gezichtsreiniger)

SC5370/10    
PHILIPS
<  € 199,99 waar te koop
Streef naar de perfecte huid! VisaPure Advanced is een 3-in-1-gezichtsverzorgingsapparaat voor thuis. Het zorgt voor een stralend uitziende huid en stimuleert de onderliggende huidlagen. Geniet van een schone, zachte en gerevitaliseerde huid met een gezonde gloed.


website Philips
elektrozine.be
Gezond tandvlees in 2 weken
HX8332/01 PHILIPS (flosapparaat)

HX8332/01    
PHILIPS
<  € 109,99 waar te koop
Voor degenen die niet consequent flossen, is AirFloss Ultra de gemakkelijkste manier om goed tussen de tanden te reinigen. AirFloss Ultra kan worden gebruikt in combinatie met mondwater of water en is volgens klinische tests net zo effectief als flossen voor gezond tandvlees. De Philips Sonicare AirFloss Ultra spoelt tandplak dat na het poetsen is blijven zitten voorzichtig weg en helpt zo gaatjes in de ruimte tussen de tanden te voorkomen.


website Philips
elektrozine.be
Zuigt, dweilt en droogt in één beweging
FC7080/01 PHILIPS (stoomreinigers)

FC7080/01    
PHILIPS
<  € 419,99 waar te koop
De Philips AquaTrio Pro, met de unieke Triple Acceleration-technologie, zuigt, dweilt en droogt in één beweging voor een zichtbaar vochtige reiniging van harde vloeren. Schoonmaken was nog nooit zo gemakkelijk!


website Philips
elektrozine.be
Grondig schoonmaken zonder moeite
FC8810/01 PHILIPS (stofzuiger)

FC8810/01    
PHILIPS
<  € 319,99 waar te koop
De Philips SmartPro Active-robotstofzuiger neemt u het werk uit handen. Het slimme detectiesysteem bepaalt de optimale strategie voor een grondige schoonmaak bij u thuis. Dit slimme detectiesysteem past zich aan aan de omgeving. Infraroodsensoren voor de detectie en het ontwijken van obstakels. Het toestel keert automatisch terug naar het basisstation om op te laden. U kunt de reiniging voor de hele week instellen. De krachtige lithium-ionbatterij is goed voor een gebruikstijd van 90 min. Dit toestel beschikt over een 3-staps reinigingssysteem inclusief functie voor droog dweilen. De robot detecteert de vuilste gebieden voor een grondigere reiniging. Het contourvolgende mondstuk past zich aan een ongelijke vloer aan. 4 reinigingsmodi voor verschillende gebieden. Bovendien is er een afstandsbediening voor het op afstand bedienen van de robot


website Philips
elektrozine.be


Philips is actief in :
Lijnen van Philips :

Philips-Saeco is actief in : Lijnen van Philips-Saeco :
Series 2000    Xsmall    Odea    Talea    Primea    Via Venezia    Aroma    Nina    Via Veneto    Idea    Royal    Accessories    A Modo Mio    Poemia    Xelsis    Eclipse Edition    Syntia    Minuto    Moltio    Exprelia Evo    Incanto   
AANBEVOLEN HANDELAARS
Handelaars PHILIPS
aanbevolen door elektrozine.be
AANBEVOLEN HANDELAARS
Handelaars PHILIPS-SAECO
aanbevolen door elektrozine.be
Producten