word fan

Yamaha


Yamaha Music Europe
Clarissenhof 5B
4133 AB Vianen

T: +31 347 358 040
info@yamaha.be
http://nl.yamaha.com/
elektrozine.be
Nieuwigheden in België :
Groepeer :
nieuwigheden alle producten


Soundplate met 5.1-kanaals surroundgeluid
SRT-1500 Black YAMAHA (soundbar)

SRT-1500 Black    
YAMAHA
<  € 749,- waar te koop
De SRT-1500 is een soundplate die het geluid van jouw televisie een boost geeft en waar je je televisie op kan plaatsen. Het toestel is uitgerust met de Digital Sound Projector-technologie die een 5.1-kanaals surround sound creëert. Via deze techniek weerkaatst het geluid van jouw muren en ontstaat zo een surroundgeluid. Het toestel ondersteunt 4K met de HDCP 2.2-standaard, waardoor je Ultra HD-beelden kan doorgeven. Het toestel biedt acht beam-drivers en twee woofers en heeft ook een aansluiting voor een extra subwoofer.


website Yamaha
elektrozine.be
's Werelds eerste soundbar met Dolby Atmos
YSP-5600 YAMAHA (soundbar)

YSP-5600    
YAMAHA
<  € 1799,- waar te koop
Deze YSP-5600 is uitgerust met maar liefst 44 luidsprekers, waarvan er 12 voor het Dolby Atmos-effect zorgen. Ook twee ingebouwde subwoofer en een aparte, draadloze subwoofer zijn voorzien. Met dit toestel haal je ook de toekomst van surround sound in huis onder de vorm van Dolby Atmos en DTS:X. De YSP-5600 komt ook met de gepatenteerde Intellibeam-kalibratie, die de vorm en grootte van jouw kamer meet, de geluidsproductie daaraan zal aanpassen en zo voor een optimale klank zorgt.


website Yamaha
elektrozine.be
Elegante miniketen met MusicCast-multiroom
MCR-N670 Silver/Black YAMAHA (miniketen)

MCR-N670 Silver/Black    
YAMAHA
<  € 769,- waar te koop
Deze N670 is een miniketen die niet enkel ondersteuning biedt voor cd's, radio en internetradio, maar ook Bluetooth in huis heeft en dus gebruikt kan worden om muziek draadloos te gaan streamen. Als kers op de taart kan je het toestel ook nog eens gaan opnemen in een multiroomopstelling dankzij MusicCast. Qua vermogen zit het met zijn 2 x 65 Watt meer dan goed, en wil je de lagere tonen een extra duwtje in de rug geven dan kan je ook nog een externe subwoofer gaan aansluiten.


website Yamaha
meer in :   
PIANOCRAFT/MCR

elektrozine.be
Knappe designstreamer
ISX-80 Black YAMAHA (streaming audio)

ISX-80 Black    
YAMAHA
<  € 449,- waar te koop
Je zou het niet zeggen als je het toestel ziet staan, maar dit is wel degelijk een audiostreamer. De ISX-80 herbergt twee woofers van 8 cm en twee onafhankelijke tweeters. Daarnaast ondersteunt hij ook hi res audio (WAV/FLAC/AIFF 192 kHz/24-bit en Apple Lossless 96 kHz/24-bit). Dankzij zijn unieke kunstkaderontwerp is het toestel een eyecatcher in elke woonruimte. Het apparaat ondersteunt het multiroomplatform MusicCast, aangevuld met Bluetooth-ondersteuning voor een compleet streamingverhaal. Zo kan je muziek van op streamers als Spotify beluisteren, maar ook externe toestellen die bijvoorbeeld op een ander MusicCast-apparaat aangesloten zijn.


website Yamaha
meer in :   
RESTIO

elektrozine.be
Desktop audiosysteem met DAB+
TSX-B235 DAB+ White YAMAHA (radio)

TSX-B235 DAB+ White    
YAMAHA
<  € 379,- waar te koop
De B235 van Yamaha is een knappe muziekspeler die uitgerust is met Bluetooth en je dus in staat stelt om jouw favoriete nummers draadloos te gaan streamen. Bovendien wordt ook de apt-x-standaard ondersteund en krijg je dus een betere geluidskwaliteit. Daarnaast is er ook DAB+-radio, waardoor je in digitale kwaliteit naar radiozenders kan gaan luisteren.


website Yamaha
elektrozine.be
Indrukwekkende MusicCast-netwerkspeaker
WX-030 White YAMAHA (streaming audio)

WX-030 White    
YAMAHA
<  € 299,- waar te koop
De netwerkspeaker WX-030 kan net zo eenvoudig en snel worden geplaatst als deze online kan worden geschakeld. Het compacte MusicCast-audiosysteem is bedoeld als handige aanvulling. Ondanks de kleine afmetingen biedt het krachtig en kristalhelder geluid uit een tweeter van 4 cm en een midden/basspeaker van 9 cm. Daarom is de WX-030 perfect geschikt voor kleine ruimten zoals uw badkamer of de keuken.


website Yamaha
elektrozine.be
Soundbar met 5.1-kanaals surround
YSP-1600 Black YAMAHA (soundbar)

YSP-1600 Black    
YAMAHA
<  € 599,- waar te koop
Deze YSP-1600 is meer dan zomaar een soundbar, want het toestel biedt ook streamingopties en ondersteunt 4K-video dankzij de HDCP 2.2-standaard. Het toestel is uitgerust met acht beam-drivers en twee woofers, samen goed voor een vermogen van 80W. Ook handig is de aansluitingsmogelijkheid voor een extra subwoofer, als je echt voor die hele lage tonen wilt gaan.


website Yamaha
elektrozine.be
Veelzijdige topreceiver
RX-A1050 Titanium YAMAHA (versterker)

RX-A1050 Titanium    
YAMAHA
<  € 1299,- waar te koop
De RX-A1050 is een enorm uitgebreide AV-receiver die je home cinema volledig klaarmaakt voor de volgende stap in zowel beeld als geluid. Het toestel komt met een 7.2-kanaals geluidssysteem en ondersteuning voor Dolby Atmos en DTS:X, die het geluid uit alle richtingen laten komen en zo voor een enorm ruimtelijke ervaring zorgen. Deze receiver is bovendien ook klaar voor hi-res audioformaten (FLAC/WAV/AIFF 192 kHz/24-bit, Apple Lossless en DSD 2,8 mHz/5,6 MHz), waardoor je jouw muziek in hoge kwaliteit kan beluisteren. Jouw via Bluetooth gestreamde muziek wordt bovendien ook nog eens geoptimaliseerd door Yamaha's Compressed Music Enhancer. Dankzij de MusicCast-technologie kan je jouw muziek ook naar andere MusicCast-toestellen streamen om een multiroom te creëren. En last but not least wordt ook 4K ondersteunt, met HDCP 2.2-compatibele HDMI-ingangen.


website Yamaha
meer in :   
AVENTAGE

elektrozine.be
Actieve luidsprekerset voor hoogwaardige audio
NX-N500 Black YAMAHA (streaming audio)

NX-N500 Black    
YAMAHA
<  € 799,- waar te koop
Met de N500-speakers haal je een knappe set in huis die klaar is voor hi-res audio (FLAC/WAV/AIFF 192 kHz/24bit, Apple Lossless 96 kHz/24bit en DSD 5,6 mHz). Deze luidsprekers bevatten ook Bluetooth, waardoor je draadloos kan gaan streamen vanaf je mobiel toestel of computer. Bovendien ondersteunt dit toestel MusicCast, waardoor het opgenomen kan worden in een multiroomsysteem met andere MusicCast-toestellen. De N500 is ook een actieve set, wat inhoudt dat er een versterker aanwezig is.


website Yamaha
elektrozine.be
AANBEVOLEN HANDELAARS
Handelaars YAMAHA
aanbevolen door elektrozine.be
Producten