word fan

Philips TV


TP Vision
Tweestationsstraat 80
1070 Brussel

http://www.philips.com
elektrozine.be
Nieuwigheden in België :
Groepeer :
nieuwigheden alle producten


Ultra HD-tv met driezijdige Ambilight en DTS-geluid
49PUS6561/12 PHILIPS TV (televisie)

49PUS6561/12    
PHILIPS TV
<  € 1149,99 waar te koop
Deze superslanke Ultra HD-televisie van Philips is een knappe oplossing voor wie een 4K-tv in huis wilt halen zonder daar enorme bedragen voor neer te moeten leggen. Een smal frame en een unieke boogstandaard geven het toestel een zeer knap uiterlijk. Het design en de beeldervaring worden nog eens extra in de kijker gezet door de driezijdige Ambilight. Dat alles, aangevuld met Cloud Gaming en een Android Smart TV-omgeving, wordt aangedreven door een quad-core processor. Philips schenkt ook aandacht aan het geluid van deze televisie en bouwt de DTS Premium-suite in, die een meeslepende en volle surround-ervaring biedt.


website Philips TV
meer in :   
6000

elektrozine.be
75 inch designtelevisie
75PUS7101/12 PHILIPS TV (televisie)

75PUS7101/12    
PHILIPS TV
<  € 5499,- waar te koop
Een televisie mag zeker ook op designvlak goed scoren en dat heeft Philips goed begrepen. De fabrikant koos voor deze PUS7101 voor verfijnde, subtiele kleurstellingen en afwerkingen om een tv-ontwerp te creëren dat perfect in jouw interieur past. De slanke voeten en de donkere afwerking van chroom maken het geheel af. Ook qua beeldkwaliteit zit je met deze televisie meer dan goed: de 4K-resolutie wordt afgetuned door Micro Dimming Pro voor een groter contrast, Pixel Precise Ultra HD zorgt voor vloeiende en scherp bewegende beelden en dankzij Premium Color krijg je een breder kleurengamma. De DTS Premium-suite moet dan weer een knap geluid waarborgen.


website Philips TV
meer in :   
7000

elektrozine.be
Knappe Full HD-televisie
49PFS5501/12 PHILIPS TV (televisie)

49PFS5501/12    
PHILIPS TV
<  € 749,99 waar te koop
Deze televisie uit de 5500-serie is een no-nonsense 1080p-tv met dual-core processor en Android OS. Dankzij zijn ultradun design past het toestel in elke woonkamer. De beeldkwaliteit wordt verzorgd door Micro Dimming en Pixel Plus HD, waardoor je een beter contras, en dus een betere beeldkwaliteit, krijgt. De Smart TV-omgeving draait op Android, waardoor je toegang krijgt tot een grote appbibliotheek. Via Cloud Gaming kan bovendien jong en oud aan de slag met een ruim aanbod van leuke spelletjes.


website Philips TV
meer in :   
5000

elektrozine.be
Ultra HD-tv met tweezijdige Ambilight
43PUS6401/12 PHILIPS TV (televisie)

43PUS6401/12    
PHILIPS TV
<  € 799,99 waar te koop
Deze 43-incher is een knappe 4K-televisie die dankzij de tweezijdige Ambilight voor extra beleving zorgt. De quad-core processor zorgt ervoor dat alles in goede banen verloopt, terwijl je ook over Android beschikt en zo Smart TV-functies in huis haalt. De keuze voor aluminium maakt dat de televisie eruitziet als een absoluut lichtgewicht. De voetjes werden trouwens speciaal voor deze lijn gemaakt. Uiteraard biedt het toestel een 4K-resolutie, aangevuld met Micro Dimming Pro voor een beter contrast.


website Philips TV
meer in :   
6000

elektrozine.be
Ultra HD-tv met Ambilux-projectie
65PUS8901/12 PHILIPS TV (televisie)

65PUS8901/12    
PHILIPS TV
<  € 4999,- waar te koop
Deze 8901 van Philips is het allereerste toestel met met de Ambilux-techniek, waarbij kleine picprojectoren het beeld van op jouw scherm op de achterstaande muur projecten. Hierdoor krijg je een 'scherm' van ruim 100 inch, wat uiteraard voor een unieke kijkervaring zorgt. Bovendien kan je jouw Philps Hue-lampen met de televisie verbinden, waardoor die de kleuren van op jouw scherm meenemen naar de rest van jouw interieur. Het knappe, slanke design wordt extra benadrukt door de stijlvolle Bladewire-voetjes. Het toestel biedt ook 4K-resolutie, Android TV Smart-omgeving en een quad-core processor die alles in goede banen moet leiden.


website Philips TV
meer in :   
8000

elektrozine.be
Ultra HD-tv met vierzijdige Ambilight
55PUS8601/12 PHILIPS TV (televisie)

55PUS8601/12    
PHILIPS TV
<  € 2299,99 waar te koop
Deze 8600-serie is uitgerust met de ultieme Ambilight-technologie, waarbij je langs de vier zijden van jouw televisie een extra lichtbeleving krijgt. Ook op het scherm gebeurt er allerlei moois: de 4K-resolutie zorgt voor een enorme scherpte en details in jouw beelden, ook als die geen native 4K zijn: de Perfect Pixel Ultra HD-engine zorgt voor een upscaling naar 4K-resolutie. Meer contrast betekent een betere beeldkwaliteit en dus bouwde Philips BrightPro in, dat witte en heldere beelden extra versterkt zonder het zwart te wijzigen. De combinatie van Android en de Hex Core-processor moet voor een sublieme Smart TV-ervaring zorgen. Ook het geluid kreeg extra aandacht van Philips: niet enkel biedt het toestel een vermogen van 50W door 18 luidsprekers, de geluidzuilen aan de zijkanten kunnen afgenomen worden en verder van de televisie geplaatst worden voor een home cinema-gevoel. Bovendien is er ondersteuning voor DTS voor een voller en beter geluid.


website Philips TV
meer in :   
8000

elektrozine.be
Curved Ultra HD-tv
55PUS8700/12 PHILIPS TV (televisie)

55PUS8700/12    
PHILIPS TV
<  € 2199,99 waar te koop
Deze 55-inch televisie is een waar designstatement in jouw woonkamer: het gebogen scherm zorgt niet enkel voor een intensere kijkervaring, maar is ook een echte blikvanger. De kijkervaring wordt compleet gemaakt door de Ambilight-technologie, die ervoor zorgt dat jouw beeld verder doorgetrokken wordt naar jouw woonkamer. De Ultra HD-resolutie zorgt bovendien voor extra scherpte, en dankzij de upscaler worden ook Full HD-beelden omgezet naar een hogere resolutie. Micro Dimming Pro verhoogt het contrast (nog altijd dé waardemeter voor de beeldkwaliteit) van het scherm en deelt het scherm op in 6400 verschillende zones, die elk apart geanalyseerd worden en waarbij telkens voor de juiste lichtinput gezorgd wordt. Een stevige quad-core processor ondersteunt de Smart TV-software van Android. Op de Google Play Store en de Philips App Gallery kan je een grote collectie apps downloaden. Ook het geluid krijgt aandacht van Philips: er is DTS-ondersteuning en dankzij 50 W-vermogen en drie luidsprekers krijg je een overweldigend geluid.


website Philips TV
meer in :   
8000

elektrozine.be
Superslanke 4K-televisie
65PUS7600/12 PHILIPS TV (televisie)

65PUS7600/12    
PHILIPS TV
<  € 3499,99 waar te koop
Deze 65-incher biedt een superhoge Ultra HD-resolutie, waardoor je van een enorme scherpte kan genieten. Philips' Pixel Precise Ultra HD Engine converteert elke bron bovendien naar een Utra HD-resolutie, zodat ook bijvoorbeeld jouw Blu-rays een kwaliteitsboost krijgen. Dankzij de Ambilight-technologie wordt je bovendien meer opgenomen in jouw beeld. Dankzij Micro Dimming Pro, dat jouw scherm onderverdeelt in 6400 verschillende zones, krijg je een groter contrast en dus een beter beeld. De Smart-omgeving wordt geleverd door Android en de Google Play Store, aangevuld met Philips' eigen app-gallery, waardoor je heel wat apps kan gaan installeren op jouw televisie, zoals Netflix, nieuwsapps, sociale media, enzovoort. Ook het geluid kreeg extra aandacht door toevoeging van de Double Ring, die voor extra bas moet zorgen, en de DTS-ondersteuning.


website Philips TV
meer in :   
7000

elektrozine.be
Ideale keukentelevisie
22PFK4000/12 PHILIPS TV (televisie)

22PFK4000/12    
PHILIPS TV
<  € 229,99 waar te koop
Steeds meer ruimtes in onze woning krijgen een eigen televisietoestel. Deze 22-incher kan je zonder problemen in jouw keuken plaatsen om ook tijdens het koken of eten jouw favoriete programma's te kunnen bekijken. Deze slanke televisie biedt de basiseigenschappen aan een betaalbare prijs. De Perfect Motion Rate met 100 Hz zorgt voor een vloeiend beeld, ook voor bewegende beelden. Digital Crystal Clear maakt dat het beeld van eender welke aangesloten bron geoptimaliseerd wordt en via de pc-ingang kan je ook beelden vanaf je computer tonen op de televisie.


website Philips TV
meer in :   
4000

elektrozine.be
Ultraslanke Ultra HD-tv met Android
55PUK7150/12 PHILIPS TV (televisie)

55PUK7150/12    
PHILIPS TV
<  € 1799,99 waar te koop
Deze televisie uit de 7150-reeks combineerteen ultraslank design met een ultrahoge schermresolutie. Dankzij Pixel Precise Ultra HD worden echter ook beelden in lagere resolutie omgezet in 4K-resolutie, waardoor je ook van bijvoorbeeld een Blu-ray schijfje in Ultra HD kan genieten. Dankzij Ambilight word je bovendien meer dan ooit opgenomen in jouw beeld. Dankzij Natural Motion wordt een beeld dat opgenomen is aan 24 fps verdubbeld naar 50 fps, waardoor je een vloeiender beeld krijgt. Micro Dimming Pro, ten slotte, zorgt voor een heel contrastrijk beeld. Ook geluid is belangrijk en daarom bouwde Philips een soundbar in met Double Ring-technologie, zodat je een beter geluid met diepere bas krijgt.


website Philips TV
meer in :   
7000

elektrozine.bePhilips TV is actief in : Lijnen van Philips TV :
DesignLine    9000    8000    7000    6000    5000    4000    3000   


Acties Philips TV
Philips: gratis Xbox One + FIFA16
PDF actie
AANBEVOLEN HANDELAARS
Handelaars PHILIPS TV
aanbevolen door elektrozine.be