word fan

nieuws

Dossier: back to school : Knappe Full HD-tv voor op kot

Knappe Full HD-tv voor op kot

De student die ook op kot van een mooie beeldkwaliteit wil genieten en de voordelen van Smart TV in huis wil halen, maar ook niet al te veel geld kwijt wil zijn, zit goed met de 5500-reeks van Samsung.


Knappe Full HD-tv voor op kot
De boog moet niet altijd gespannen staan en de televisie is nog altijd een van de voornaamste middelen om rustig te ontspannen, ook voor studenten. Deze 32 inch Smart TV biedt alles wat een modern toestel hoort te bieden aan een studentikoze prijs.

Het toestel is uitgerust met een Full HD-scherm, de HyperReal Picture Engine, Micro Dimming Pro en de Wide Color Enhancer Plus die samen een scherp en vloeiend beeld moeten opleveren met een indrukwekkend kleurenpaneel.

Het geluid wordt verzorgd door Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound en DTS Premium Sound 5.1.

Met de 5500-reeks wil Samsung toch een volledige Smart TV-ervaring bieden. Je kan allerlei apps downloaden, jouw e-mails checken, sociale media bekijken, enzovoort. Alles wordt aangedreven door een krachtige quad core-processor, waardoor je nu sneller dan ooit kan switchen tussen apps, programma’s en andere toepassingen.

De 32J5500 is de jouwe voor 549 euro.

SAMSUNG  

Audiovision

Van Benedenlaan 4
2800 Mechelen

Tel : 015/ 71.05.05
info@audiovision.be

http://www.audiovision.be
Meer nieuwigheden:
SAMSUNG
televisie
Dossier: back to school : Knappe Full HD-tv voor op kot


Gepubliceerd op : 27 augustus 2015 Bron : © elektrozine.be
print e-mail
nieuwsbrief

Dossier: back to school

Het is bijna weer september en dus mogen scholieren en studenten stilaan weer aan de schoolbanken denken. Omdat goed begonnen half gewonnen is, stellen we dit dossier samen met handige gadgets om het schooljaar in te zetten!Dossier: back to school
Foto: Francisco Osorioselect distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_ez=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=9393 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_ez=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=9393 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

nieuws

Audiovision

Met een persoonlijke benadering informeren en adviseren wij u graag over de verschillende produkten in ons gamma. Samen zorgen wij ervoor dat u steeds de juiste keuze maakt, met respect voor elk budget. Onze uitstekende dienst na verkoop staat garant voor een zorgenloze aankoop.

Toonaangevend en beeldvormend in HiFi, TV, home entertainment, telecom, multimedia & accessoires.

Audiovision is gelegen op de ring rond Mechelen vlakbij de Brusselpoort.
Audiovision
Van Benedenlaan 4
2800 Mechelen

Tel : 015/ 71.05.05
Fax : 015/ 71.06.06
info@audiovision.be

http://www.audiovision.be

laatste nieuws in vision / tv

meer nieuws in vision / tv
Lancering cuizine.be
  • Contrast ratio
    Synoniem voor contrastverhouding. Is de verhouding tussen wit en zwart. Hoe groter de contrast ratio, hoe beter de projector of het lcd-scherm de details in de kleuren weergeeft.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
NIEUWSBRIEF