word fan

nieuws

Dossier: action cams : Panasonic gaat met de A1 voor ultralichte action cam

Panasonic gaat met de A1 voor ultralichte action cam

Met een gewicht van slechts 45 gram is de A1 zowat de lichtste action cam die je vandaag op de markt vindt. Bovendien is het apparaat van geen kleintje vervaard en kan het zelfs de guurste weersomstandigheden aan.


Panasonic gaat met de A1 voor ultralichte action cam
Als je de compactheid van een action cam belangrijk vindt, dan zit je goed bij de A1. De cam meet slechts 8 cm lang en weegt amper 45 gram, wat een pak minder is dan zo goed als elke concurrent.

De A1 is absoluut van geen kleintje vervaard en heeft een waterdichte behuizing (IPX8), waardoor je tot een diepte van anderhalve meter onder water kan filmen. Ook vallen tot anderhalve meter hoog, vriestemperaturen tot -10°C en stof en zand zijn geen probleem voor het toestel.

Een van de opvallendste kenmerken van de A1 is zijn prestatie in het donker. Dankzij een ingebouwde IR-lamp en een 0 Lux Nachtstand kan je ook ‘s nachts zonder problemen aan het filmen. Ideaal dus voor wie ‘s nachts dieren wil gaan spotten in het bos, of voor nachtelijke fiets- of wandeltochten.

Met de ingebouwde wifi kan je jouw beelden ook meteen online zwieren, of gebruikmaken van de Panasonic Image App om van op afstand jouw beeld te controleren. Heb je een Panasonic-camcorder van 2015 in huis, kan je de A1 gebruiken als draadloze tweede camera, waarbij het beeld van de action cam in een kleiner venstertje getoond wordt.

Naast de standaard filmmodus, biedt de A1 ook slow motion video en lusopnames, waarbij je continu opneemt en het oudste beeld telkens gewist wordt.

De A1 kost 220 euro.


Audiovision

Van Benedenlaan 4
2800 Mechelen

Tel : 015/ 71.05.05
info@audiovision.be

http://www.audiovision.be
Meer nieuwigheden:
PANASONIC
camcorder
Dossier: action cams : Panasonic gaat met de A1 voor ultralichte action cam


Gepubliceerd op : 6 juni 2015 Bron : © elektrozine.be
print e-mail
nieuwsbrief

Dossier: action cams

De lente en de zomer staan natuurlijk gelijk met sporten, op reis gaan, trektochten en - waarom niet - een zomerskivakantie. En tegenwoordig val je al snel uit de boot als je daarbij geen action cam bij de hand hebt. In dit dossier nemen we verschillende toestellen onder de loep en geven we ook aankooptips!Dossier: action camsselect distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_ez=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=9238 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_ez=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=9238 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

nieuws

Audiovision

Met een persoonlijke benadering informeren en adviseren wij u graag over de verschillende produkten in ons gamma. Samen zorgen wij ervoor dat u steeds de juiste keuze maakt, met respect voor elk budget. Onze uitstekende dienst na verkoop staat garant voor een zorgenloze aankoop.

Toonaangevend en beeldvormend in HiFi, TV, home entertainment, telecom, multimedia & accessoires.

Audiovision is gelegen op de ring rond Mechelen vlakbij de Brusselpoort.
Audiovision
Van Benedenlaan 4
2800 Mechelen

Tel : 015/ 71.05.05
Fax : 015/ 71.06.06
info@audiovision.be

http://www.audiovision.be

laatste nieuws in foto

meer nieuws in foto
Lancering cuizine.be
  • SSD
    Een Solid State Drive wordt gebruikt bij computers, en dan vooral laptops, waar traditioneel een harde schijf werd gebruikt voor de opslag van gegevens. De SSD heeft echter geen bewegende onderdelen meer, en dus minder kans...
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
NIEUWSBRIEF