word fan

nieuws

De leukste cadeautips voor Vaderdag! : De ShoqBox Mini van Philips: stevige muzieksidekick

De ShoqBox Mini van Philips: stevige muzieksidekick

De audiostreamer is niet enkel waterdicht, maar blijft zelfs drijven en is uitermate compact en licht. Bovendien kost het toestel amper 49,99 euro.


De ShoqBox Mini van Philips: stevige muzieksidekick
Onder de naam Woox lanceerde Philips dit jaar de ShoqBox Mini, die ondanks zijn naam echter groots is qua duurzaamheid. Het toestel is bijzonder stevig en voelt mede door zijn vorm een beetje aan als een handgranaat.

De ShoqBox Mini is niet enkel waterdicht en kan dus zo mee onder de douche of aan het zwembad, maar blijft bovendien ook drijven en kan dus gerust mee in bad of het zwembad. Of voor de avonturiers onder ons: omdat het apparaat zo compact is, kan die zo mee in je rugzak wanneer je gaat fietsen, wandelen, kajakken, enzovoort.

Het geluid wordt verzorgd door een 1,6 inch speaker met 2,8 W vermogen. Uiteraard komt het apparaat met Bluetooth, en ook een Aux-ingang is voorzien. De batterij houdt het zo’n vijf uur uit zonder herlaadbeurt. Extra positief: voor slechts 49,99 euro haal je de ShoqBox Mini al in huis.

PHILIPS  

Audiovision

Van Benedenlaan 4
2800 Mechelen

Tel : 015/ 71.05.05
info@audiovision.be

http://www.audiovision.be
Meer nieuwigheden:
PHILIPS
streaming audio
De leukste cadeautips voor Vaderdag! : De ShoqBox Mini van Philips: stevige muzieksidekick


Gepubliceerd op : 23 mei 2015 Bron : © elektrozine.be
print e-mail
nieuwsbrief

De leukste cadeautips voor Vaderdag!

14 juni is het alweer Vaderdag en uiteraard is dat hét moment om jouw papa nog eens extra in de bloemetjes te zetten. In deze cadeauspecial stellen we enkele leuke geschenktips aan je voor.De leukste cadeautips voor Vaderdag!select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_ez=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=9175 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_ez=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=9175 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

nieuws

Audiovision

Met een persoonlijke benadering informeren en adviseren wij u graag over de verschillende produkten in ons gamma. Samen zorgen wij ervoor dat u steeds de juiste keuze maakt, met respect voor elk budget. Onze uitstekende dienst na verkoop staat garant voor een zorgenloze aankoop.

Toonaangevend en beeldvormend in HiFi, TV, home entertainment, telecom, multimedia & accessoires.

Audiovision is gelegen op de ring rond Mechelen vlakbij de Brusselpoort.
Audiovision
Van Benedenlaan 4
2800 Mechelen

Tel : 015/ 71.05.05
Fax : 015/ 71.06.06
info@audiovision.be

http://www.audiovision.be

laatste nieuws in audio / hifi

meer nieuws in audio / hifi
Lancering cuizine.be
  • DTS ES
    Een audioformaat dat een extra surround-middenkanaal combineert met de gewone 5.1-opstelling, en dus resulteert in een 6.1-set-up (48kHz/24-bit). Het extra kanaal zorgt ervoor dat het geluid beter gestuurd en geplaatst wordt...
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
NIEUWSBRIEF