word fan

nieuws

Dossier: IFA 2013 : Loewe presenteert home entertainment-pakket

Loewe presenteert home entertainment-pakket

Het My Perfect Entertainment-pakket bevat onder meer enkele televisies, die zowel qua beleving als design een duidelijk statement willen maken.

Voorlopig blijft het bij Loewe rustig als het op Ultra HD-schermen aankomt, maar dat wil niet zeggen dat de fabrikant niet bezig is zijn televisielijnen te vernieuwen. Op IFA stelde Loewe vernieuwingen voor binnen drie televisiereeksen, aangevuld met randapparatuur en montagesystemen.

Zo werd de Loewe Art-lijn helemaal vernieuwd. Deze led-instapreeks komt in vier schermformaten (32, 40, 50 en 60 inch) en biedt een Full HD-beeld. De televisies moeten dankzij hun 2 x 40 Watt-vermogen ook op gebied van geluid voldoende kwaliteit bieden. De Art-reeks is uitgerust met Smart TV-eigenschappen en Loewe MediaNet voor applicaties en Video On Demand-diensten. Loewe Art is voorzien van het Assist Media-bedienmenu, dat voor een vlotte bediening en maximaal gebruiksgemak moet zorgen.

Ook de Connect ID-lijn wordt gedeeltelijk herzien door Loewe. Naast de nieuwe kleurvarianten framboos en havanna, is het vooral de geïndividualiseerde bedieningseenheid die het meest moet opvallen. Loewe bouwt hiervoor verder op het Assist Media-menu. Op het beginscherm van de Connect ID-televisie kunnen nu alle persoonlijke favorieten handig worden opgeslagen. De lijn, die in versies met 40-, 46- of 55 inch scherm komen, zijn verkrijgbaar in eenkanaals- of tweekanaalsversie met hardeschijfrecorder DR+.

De Reference ID Editions, ten slotte, komt nu ook in twee limited editions, in goud en in hout. De Reference ID Edition Gold heeft een in 24 karaats goud afgewerkte omlijsting, terwijl de Wood-versie gekenmerkt wordt door een omlijsting en achterwand van notenfineer. Beide varianten krijgen een monochrome led-achtergrondverlichting, die je televisie een sierlijke lichtkrans heeft.

Loewe had niet enkel televisies klaar op IFA, maar de fabrikant stelde ook het Loewe Rack System TS voor, waarmee je elke televisie met tafelvoet naar links of rechts kan verplaatsen en waarin je voldoende randapparatuur achter een klep met IR-link kwijt kan, zodat je ze toch kan blijven bedienen via de Loewe Assist tv-afstandsbediening.

Met de BluTechVision 3D Blu-ray speler biedt Loewe ook een manier om je favoriete films op een kwalitatieve manier af te spelen. De geïntegreerde Music ID en Video ID tonen extra informatie over de afgespeelde muziek of film. Ook kan je naar de geïntegreerde YouTube-interface overschakelen. Bovendien is het toestel klaar voor Ultra HD.

Loewe dacht op IFA ook aan muziekliefhebbers met de SoundPort ID-dockingluidsprekers en de Speaker 2go. Eerstgenoemde bestaat uit verschillende apparaten die je op je iDevice, Android-toestel, pc of mp3-speler kan aansluiten om zo meer uit je muziek te halen, ook via Bluetooth met apt-X-codec voor een beter geluid. Alle modellen beschikken over een microfoon. De Speaker 2go is dan weer een mobiele luidspreker die je overal mee naartoe kan nemen. Ook dit toestel werkt via Bluetooth en is uitgerust met twee full range speakers, een woofer en een speciaal gebogen basreflexbuis met in totaal 40 Watt muziekvermogen.

Prijzen en lanceringsdata gaf Loewe nog niet mee.

LOEWE  

Audiovision

Van Benedenlaan 4
2800 Mechelen

Tel : 015/ 71.05.05
info@audiovision.be

http://www.audiovision.be
Meer nieuwigheden:
LOEWE
televisie
Dossier: IFA 2013 : Loewe presenteert home entertainment-pakket


Gepubliceerd op : 9 september 2013 Bron : © elektrozine.be
print e-mail
nieuwsbrief

Dossier: IFA 2013

Naar jaarlijkse gewoonte vormt de IFA-beurs in Berlijn een van de belangrijkste fora voor consumentenelektronica. In dit dossier kan je de belangrijkste nieuwtjes van op de beurs nalezen.Dossier: IFA 2013select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_ez=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=7503 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_ez=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=7503 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

nieuws

Audiovision

Met een persoonlijke benadering informeren en adviseren wij u graag over de verschillende produkten in ons gamma. Samen zorgen wij ervoor dat u steeds de juiste keuze maakt, met respect voor elk budget. Onze uitstekende dienst na verkoop staat garant voor een zorgenloze aankoop.

Toonaangevend en beeldvormend in HiFi, TV, home entertainment, telecom, multimedia & accessoires.

Audiovision is gelegen op de ring rond Mechelen vlakbij de Brusselpoort.
Audiovision
Van Benedenlaan 4
2800 Mechelen

Tel : 015/ 71.05.05
Fax : 015/ 71.06.06
info@audiovision.be

http://www.audiovision.be

laatste nieuws in vision / tv

meer nieuws in vision / tv
Lancering cuizine.be
  • 24p
    Speelfilms worden steeds opgenomen met een snelheid van 24 beelden per seconde (24p). Televisieprogramma’s en dvd’s spelen echter af met een snelheid van 25 beelden per seconde. Films die je dus ziet op televisie of op dvd...
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
NIEUWSBRIEF