word fan

tips

Buiten genieten van muziek

De tuin is sfeervol verlicht, de gasten smullen van de drankjes en hapjes. Enkel nog een streepje muziek en de zwoele zomeravond kan niet meer stuk. Buitenluidsprekers zijn de oplossing.


Buiten genieten van muziek
Speciale buitenluidsprekers zijn zo ontworpen dat ze een goede geluidskwaliteit bieden, met een weersbestendig jasje.

Denk vooraf even na waar je de buitenluidspreker wil plaatsen. Dicht bij de eettafel, aan de barbecue of eerder aan het zwembad? Wens je de luidsprekers aan de muur van de woning te bevestigen of heb je liever een luidspreker die je wat verder in de tuin kan plaatsen, en verdekt kan opstellen tussen de struiken?

Art Sound
De Outsider-reeks van Art Sound werd speciaal ontworpen voor gebruik op terrassen, vochtige omgevingen zoals stoombaden en tuinen. De waterdichte behuizing beschikt aan de achterzijde over een flexibele dichting ter bescherming van de aansluitingen.

In het gamma van Art Sound heb je de keuze uit de modellen ASW55 (162,5 euro), ASW65 (203,5 euro) en AS Rock (107,5 euro). Zowel de ASW55 als de ASW65 hebben een trendy afgebogen profiel. Dat staat borg voor een uitstekende weergave en een extra breed spreidingsdifferentieel. De AS Rock ziet er uit als een rots en is in het grijs en bruin verkrijgbaar.

Bose
Bose heeft zowel inbouw- als opbouwluidsprekers die je op de muur kan bevestigen. De 251 (600 euro) en 151 luidsprekers (300 euro) zijn geschikt voor muuropbouw. De 131 speakers (300 euro) zijn speciaal geschikt voor inbouw. Voor opstelling in de tuin zijn er de bekende groene FreeSpace 51 grondluidsprekers (650 euro). Je kan deze speakers op of in de grond plaatsen, en ze mogen het hele jaar door buiten blijven staan.

Jamo
Ook Jamo heeft een buitenluidspreker in de vorm van een rots, de Rock 6.3A (260 euro). Hij is handgemaakt en beschikbaar in drie verschillende kleuren om integratie in verschillende omgevingen mogelijk te maken. Deze rots vergezelt je met muziek, zowel in regen of sneeuw, als in de hete zomer.

Canton
Canton Plus XL-Outdoor (278 euro) is de buitenluidspreker van het Duitse Canton. Deze kleine, witte luidspreker heeft een (nominaal) vermogen van 60W, op basis van een 2-weg systeem.

Opmerking: de vermelde prijzen zijn prijzen per paar, met uitzondering van de rots-luidsprekers.

Meer nieuwigheden:
luidspreker
Gepubliceerd op : 1 mei 2009 Bron : © elektrozine.be
print e-mail
nieuwsbrief
Nieuwigheden
APart : VINCI8S-W
APart
VINCI8S-W
< € 506
B&O : BeoLab 12-3 White
B&O
BeoLab 12-3 White
< € 4390
APart
CM20T
< € 55
APart
MASK4T-BL
< € 80
nieuws
elektrozine.be
tips
elektrozine.be
tips
elektrozine.be
tips
elektrozine.be
tips
elektrozine.be
tips
elektrozine.be
tips
elektrozine.be
tips
elektrozine.be
tips
elektrozine.be
tips
elektrozine.be
tips
Lancering cuizine.be
  • Bi-wiring
    Bij bi-wiring worden voor de aansturing van de hoge en lage tonen van de luidsprekers aparte kabels gebruikt. De luidsprekers moeten wel ervoor geschikt zijn.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
  Luidsprekers aansluiten: via HDMI of via een optische kabel?
Bij het aansluiten van je geluidssysteem op je televisie kan je doorgaans kiezen tussen bekabeling via ...
  Hoe zorg ik voor beter geluid op mijn tv?
De geluidskwaliteit van je flatscreen tv laat veelal te wensen over. Een externe luidspreker kan daarom ...
  Uitgelegd: Dolby Atmos
Met Dolby Atmos staan we voor één van de grootste veranderingen op geluidsvlak in de home cinema wereld ...
meer tips
NIEUWSBRIEF