word fan

nieuws

AV-receiver voor Blu-ray kijkers

Een stevige AV-receiver is het kloppend hart van elk home cinema systeem. Hoe meer je spendeert, hoe meer in- en outputs je krijgt en vaak ook meer vermogen voor het aandrijven van je luidsprekers.


AV-receiver voor Blu-ray kijkers
De RX-V1800 van Yamaha is niet de goedkoopste receiver die je zult vinden maar in zijn prijscategorie is hij rijker bedeeld dan heel wat duurdere modellen. Wat dacht je van de 4 HDMI 1.3a-ingangen (en 1 HDMI-uitgang)? Of de 3 component video-ingangen, de 6 S-video-ingangen en een resem aan digitale audio-aansluitingen? De HDMI-ingangen maken de RX-V1800 geschikt voor het ontvangen en decoderen van de nieuwste, geluidsformaten op Blu-ray, Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio.

De receiver is voorbereid op de Apple iPod. Met het optioneel dockingstation YDS-10 kan je alle functionaliteit benutten. Denk maar aan het navigeren door de iPod-muziek via de televisie. Een minpuntje is dat je voor videobeelden bent aangewezen op de iPod zelf. Is het videobeeld trager dan het geluid, dan wordt dit mankement weggewerkt door de Lip-Sync-functie.

In deze prijsklasse zijn receivers doorgaans uitgerust met multiroom-functies. Dat is deze keer niet anders: de RX-V1800 kan zelfs drie zones bedienen. Hierbij heb je de nodige flexibiliteit. Bezit je bijvoorbeeld extra versterkers dan kan je die aansluiten op de pre-amp outputs voor zones 2 en 3. Heb je die niet, geen probleem, je kan de luidsprekers rechtstreeks aansluiten op de RX-V1800 die dan voor de versterking instaat. Let er wel op dat dit tot gevolg heeft dat je in de woonkamer dan niet meer kan genieten van het volle 7.1 geluid. Je kan ook voor een 5.1 set-up kiezen en de vrije, interne versterkers gebruiken om de frontluidsprekers te ‘bi-ampen’.

Tot slot nog even dit: de hifi-liefhebber werd niet vergeten. De Pure Direct modus schakelt het videocircuit en frontpaneel uit en laat de decoders links liggen zodat je optimaal kan genieten van hifi-geluid (2-kanaals PCM en analoge bronnen).

RX-V1800 < € 1100
YAMAHA  

Audiovision

Van Benedenlaan 4
2800 Mechelen

Tel : 015/ 71.05.05
info@audiovision.be

http://www.audiovision.be
Meer nieuwigheden:
YAMAHA
versterker
Gepubliceerd op : 8 augustus 2008 Bron : © elektrozine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_ez=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1 and a.id not in (3441)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_ez=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1 and a.id not in (3441) order by a.datum_online desc, a.created desc

elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws

Audiovision

Met een persoonlijke benadering informeren en adviseren wij u graag over de verschillende produkten in ons gamma. Samen zorgen wij ervoor dat u steeds de juiste keuze maakt, met respect voor elk budget. Onze uitstekende dienst na verkoop staat garant voor een zorgenloze aankoop.

Toonaangevend en beeldvormend in HiFi, TV, home entertainment, telecom, multimedia & accessoires.

Audiovision is gelegen op de ring rond Mechelen vlakbij de Brusselpoort.
Audiovision
Van Benedenlaan 4
2800 Mechelen

Tel : 015/ 71.05.05
Fax : 015/ 71.06.06
info@audiovision.be

http://www.audiovision.be

laatste nieuws in audio / hifi

meer nieuws in audio / hifi
Lancering cuizine.be
  • Actieve luidspreker
    Deze luidspreker beschikt over een ingebouwde versterker en een actief wisselfilter. Voorts wordt hij aangestuurd door de lijnuitgangen van een versterker.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
NIEUWSBRIEF