word fan

nieuws

Nova en Princess stellen nieuwigheden voor eindejaar voor

Princess en Nova stellen hun nieuwe producten en acties voor. Eén van de grootste acties waarmee Princess het komende jaar uitpakt is de ‘Princess goes Beijing’- actie.


Nova en Princess stellen nieuwigheden voor eindejaar voor
Met de ‘Princess goes Beijing’-actie wil Princess inspelen op de komst van de Olympische Spelen. Joke Huybrechts van Princess vertelt er ons alles over. “Tien geselecteerde ‘Olympische’ producten uit België worden naar voor geschoven waarbij de consument kans maakt om drie hoofdprijzen te winnen: goud, zilver of brons. Men kan wereldwijd meedingen naar prijzen zoals een reis naar Beijing of een weekverblijf in het Princess Residenz Bergfrieden hotel in de Olympische regio Seefeld. De actie gaat van start in januari 2008 en loopt tot en met april 2008.”

“Omdat op de sponsoring van de Olympische spelen enkel officiële sportmerken worden toegelaten, heeft Princess een eigen sportmerk gelanceerd onder de naam ‘Princess T-14’,” zegt Joke. “Het is een eigen hockeylijn die onder meer bestaat uit de Princess T14-hockeystick, geïnspireerd door de Red en Classic Lines van Princess en op Teun de Noojer, de aanvoerder van het Nederlandse Nationaal Hockey Team.“

Natuurlijk heeft Princess ook enkele nieuwe kleine huishoudtoestellen voor ons in petto. De nieuwe Princess poffertjesplaat (Royal Dutch Pancake Maker) is daar één van. Poffertjes zijn een echte Hollandse lekkernij en zijn nu ook in België langzaam aan het opkomen. De plaat is geschikt voor 14 poffertjes en voorzien van een anti-aanbaklaag. Een gelijkaardig toestel is de Royal Crepe Maker die gebruik maakt van één plaat met een diameter van 30 cm.

De compacte blenders – in versies van 0,8L - waren al verkrijgbaar in het rood en in de Classic-versie, nu ook in de kleuren vanille en oranje.

De Paddy Master koffiemachine werkt met universele pads, en is ideaal om snel 1 of 2 tassen koffie te zetten. Voor de pads opteerde Princess voor een draaisysteem. Aansluitend is er het vernieuwde Espresso en Cappuccino-apparaat, dat volledig automatisch werkt, namelijk de Princesso.

Eind november komt de nieuwe Piano Black lijn uit. Dit gamma zal bestaan uit een koffiezetter, thermoskan, broodrooster, waterkoker, Juicer en compacte blender.

Ook nieuw is de Turbo Tiger Compact Vacuum Cleaner, een handstofzuiger. Deze stofzuiger heeft een vermogen van 700 watt, 2 borstels, snoer en schouderband.

De grootste lunch-actie
Bij aankoop (minimum 39,95 euro) van een Princess actieproduct ontvangt de consument een gratis deelname aan de ‘grootste lunch-actie’ met twee personen. Dat is niet zomaar een lunch want hij wordt verzorgd door de drie Princess ambassadeurs Cas Spijkers, Felice en Tonny Eyk, en heeft de intentie om de grootste lunch van de Benelux te worden. De actie loopt zowel in België als in Nederland tot 11 mei 2008, Moederdag. De lunch vindt plaats in het voorjaar van 2008.

Met de derde actie krijgen de consumenten de kans om vier gratis kaartjes te winnen voor de voorstelling van Circus Herman Renz, een groot Nederlands Nationaal Circus. De sponsoring van Circus Herman Renz sluit naadloos aan bij de bekende bedrijfsslogan van Princess: “Ondernemen is entertainen”. De actie loopt tot eind januari 2008; het circus zelf gaat door op 5 en 6 april in de Schorre in Boom.

Het paradepaardje van Princess is nog steeds de Table Chef. De niet-tevreden, geld-terug actie loopt nog steeds. Indien het niet voldoet, kan het aangekochte product binnen de dertig dagen teruggebracht worden naar de winkel. “Dat is nog geen enkele keer voorgevallen. In die twee jaar dat de actie loopt, is er nog geen één product teruggebracht”, verduidelijkt Joke.

10 jaar Nova
Nova gaat zijn 10de jaar tegemoet. Met het eindejaar in het vooruitzicht introduceert het Belgische merk enkele nieuwe toestellen.

Blikvanger is de Vacuum Cleaner Power Plus stofzuiger. Deze krachtige stofzuiger met een vermogen van 2500 watt heeft een power-indicator, 6-voudig filtersysteem met HEPA-filter , vijf meter snoer en parketborstel. De inhoud van de stofzak bedraagt 4 liter. Je ziet meteen of die vol is dankzij de 'stofzak vol'-indicator. Bij de aankoop ervan krijgt de consument er een totaalpakket bij van maar liefst vijf stofzuigerzakken en twee motorfilters, die tevens gebruikt kunnen worden voor de Princess stofzuigers. “De levensduur van de filters hangt af van de ondergrond waarop men stofzuigt”, bericht Joke, “Als je enkel op parket of vloer gaat stofzuigen zal de filter logischerwijze een langere levensduur hebben, dan wanneer je op tapijt stofzuigt of huisdieren in huis rond lopen hebt.”

Het multifunctionele wafelijzer Waffle Pro (ref. WA-121R) heeft een witte uitvoering en is een ideaal hulpmiddel voor het bakken van kwaliteitswafels. De 4x7 wafelplaten zijn vervaardigd uit gegoten aluminium en voorzien van een anti-aanbaklaag. Bovendien krijg je er gratis sandwichplaten boven op, dit ter waarde van 31,95 euro.

De opvolger van de GR100 is de GR500, een contactgrill met maar liefst vier functies in één. Door de bakplaten te verwisselen kan je zowel wafels als croque-monsieurs bakken en vlees of groenten grillen (vlak of geribbeld). Bovendien is hij uitstekend als tafelgrill te gebruiken.

De krachtige staafmixer Nova Mix Power Deluxe wordt nu aangeboden in een volledig pakket met muurbeugel, mengbeker, hakmolen met doseerdeksel en garde (klopper).

Ook nieuw in het Nova gamma is de Fondue. De 1,5 liter pot is geschikt voor een traditionele vleesfondue in olie, maar ook voor een Zwitserse kaasfondue, chocoladefondue en Chinese fondue. 8 vorkjes en een handige inzetring zitten in het pakket.

Nova stelt ook twee nieuwe handige strijkijzers voor met stoomgenerator en een stoomdruk van 4 bar. De Steam Station Power Deluxe heeft een inhoud van 1liter, een stoomregelaar en een veiligheidsvuldop. Hij is ook bruikbaar als verticale steamer. De Steam Station Power Plus Deluxe heeft een inhoud van 0,9 liter en een schoonmaakfunctie voor ontkalken en is continu navulbaar.

Acties tot het einde van het jaar zijn de gratis fles Nova abdijbier bij de aankoop van een grill, een grote zoutstrooier bij aankoop van een friteuse, en een verblijf in Thailand bij de aankoop van geselecteerde actieproducten.


Princess Turbo Tiger Compact Vacuum Cleaner < 23 euro
Princess Paddy Master < 50 euro
Princess Royal Dutch Pancake Maker < 25 euro
Princess Royal Crepe Maker < 30 euro
Princess Compact Blender Vanilla/Orange < 40 euro

Nova Vacuum Cleaner Power Plus < 80 euro
Nova Waffle Pro < 80 euro
Nova Contact Grill 4-in-1 < 70 euro
Nova Mix Power Deluxe < 60 euro
Nova Fondue < 40 euro
Nova Steam Station Power Deluxe < 100 euro
Nova Steam Station Power Plus Deluxe < 100 euro
PRINCESS
Gepubliceerd op : 6 november 2007 Bron : © elektrozine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_ez=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (3082)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_ez=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (3082) order by a.datum_online desc, a.created desc

elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro
Lancering cuizine.be
  • Halve belading
    Sommige vaatwassers hebben een programma voor halve belading. Het is een ideaal programma voor een niet volledig gevulde vaatwasser. Bovendien gebruikt het minder energie en water dan standaardprogramma's.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
NIEUWSBRIEF
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :