word fan

sectornieuws

Conrad Electronic Benelux: homeshopping voor technische producten

Conrad heeft zijn nieuwe catalogus met meer dan 900 bladzijden aan elektronica producten gelanceerd. Naast de dikke catalogus is er eveneens een online shop www.conrad.be. Elektronica, componenten en onderdelen, modelbouw, energie, gereedschap, meettechniek, sound & vision en computers, dit alles komt uitgebreid aan bod bij Conrad.


Conrad Electronic Benelux: homeshopping voor technische producten
Michel Lieffering: "Oorspronkelijk is Conrad Electronic een postorderbedrijf, in Europa bekend om zijn overzichtelijke websites en de vingersdikke catalogi boordevol elektronica producten. Sinds enkele jaren is Conrad ook actief op de Belgische markt met een Belgische website (www.conrad.be) en een Belgische catalogus. Aan de hand van de uitgebreide website en de dikke hoofdcatalogus wil Conrad overal in Europa mensen inspireren, producten uit hun brede en diepe elektronica-assortiment van meer dan 75000 producten te gebruiken."

"Op onze website www.conrad.be vindt men ons complete assortiment in verschillende productgroepen overzichtelijk naast elkaar. Met de muis scrollt men gemakkelijk doorheen de producten of plaatst men eenvoudig een zoekopdracht. Het is ook mogelijk om gewoon de verschillende groepen te overlopen om zo, zijn of haar product naar keuze te vinden. Veel eenvoudiger kan het haast niet".

"En laten we vooral onze uitgebreide catalogus niet vergeten. Rustig in de zetel doorheen de producten bladeren. Tussen de lange rij componenten de juiste vinden kan via de website wel nog eens lastig zijn, met de catalogus bij de hand kan het een stuk sneller gaan. De cataloog is dus nog steeds een goede aanvulling op onze website".

Gloednieuwe cataloog
Michel Lieffering: ďOnze nieuwe hoofdcatalogus met meer dan 900 paginaís aan elektronica kan iedereen uit BelgiŽ tot eind september gratis bij ons bestellen. Dit jaar staan er maar liefst 2.300 nieuwe producten in de catalogus en men vindt er zelfs een uitgebreide modelbouw/modelspoor-bijlage, onmisbaar voor de liefhebber. De echte modelbouwliefhebber kan overigens gratis de speciale modelbouwcatalogus aanvragen."

Klik hier, vul uw gegevens in en binnen een niet al te lange tijd valt de catalogus van uw keuze bij u op de deurmat.

Meer dan 2300 nieuwe producten in de hoofdcatalogus waaronder deze infrarood-thermometer en dit weerstation.

Allemaal heel gemakkelijk
Michel Lieffering: "Wat is er nu prettiger dan gewoon achter de computer doorheen de producten van Conrad te neuzen. Mensen kunnen onmiddellijk bestellen wat ze nodig hebben en binnen 2 of 3 werkdagen mogen ze hun bestelling thuis verwachten. Betalen gaat ook heel eenvoudig via de eigen bank of met een creditcard. Bij welke winkel kan u bovendien uw producten tot 10 dagen thuishouden vooraleer ze in te ruilen?"

De nieuwe cataloog, meer dan 900 pagina's elektronica.

"Bent u graag als eerste op de hoogte van onze nieuwigheden en onze scherpste aanbiedingen? Dat kan perfect. U hoeft u alleen maar in te schrijven voor de Conrad nieuwsbrief en u weet altijd alles als eerste."

Klik hier om u in te schrijven voor de Conrad nieuwsbrief.

Een kwestie van vertrouwen
Michel Lieffering: ďIn BelgiŽ is online winkelen sterk in opkomst. Bijna de helft van de Belgische bevolking heeft al ervaring met online aankopen. Maar ook de mensen die nog niet actief kopen op het internet staan er positief tegenover. Het is gewoon een kwestie van vertrouwen. Uw elektronica-aankopen afhandelen en betalen via www.conrad.be is volkomen veilig. Uw gegevens worden bij ons altijd vertrouwelijk behandeld en u heeft bij uw online bestelling 10 dagen retourrecht. Koop voortaan al uw elektronica online op www.conrad.be."


Meer nieuwigheden:
weerstation
Gepubliceerd op : 8 september 2006 Bron : © elektrozine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_ez=1 and a.type in (4) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (2539)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_ez=1 and a.type in (4) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=2 and a.id not in (2539) order by a.datum_online desc, a.created desc

elektrozine.be
sectornieuws
elektrozine.be
sectornieuws
elektrozine.be
sectornieuws
elektrozine.be
sectornieuws
elektrozine.be
sectornieuws
elektrozine.be
sectornieuws
elektrozine.be
sectornieuws

laatste nieuws in huishoudelektro

meer nieuws in huishoudelektro
Lancering cuizine.be
  • Aquastop
    Aquastop is een beveiliging op wasmachines of vaatwassers die de watertoevoer afsluit, zodra er een lek wordt gedetecteerd.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
NIEUWSBRIEF

Nieuwigheden in huishoudelektro

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

 
<  € 9450 Waar te koop

meer nieuwigheden in huishoudelektro
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :