word fan

nieuws

Hands-on: Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless

De Zeppelin Wireless is de derde uitvoering binnen de Zeppelin-familie en werkt voor het eerst volledig draadloos. Tijdens een korte luistersessie mochten wij ons oor al te luister leggen bij het apparaat.

Modernisering

Eerst en vooral werpen we al een blik op de specificaties van de Zeppelin Wireless. Vijf nieuwe driver units, waarvan twee Double Dome-tweeters die op beide uiteinden van de speaker geplaatst werden. Dit moet voor een ruimtelijker geluid zorgen.

Bowers & Wilkins bouwde ook Bluetooth apt-x, Airplay en Spotify Connect in.

Bij het ontwerp werd de interne structuur compleet omgegooid, waardoor interne trillingen en dus geluidsvervorming vermeden worden.

Geluid

Een korte luistersessie klonk alvast veelbelovend. De basklanken kwamen heel goed tot hun recht, maar storen ook niet. Bowers & Wilkins maakte de Zeppelin Wireless dikker en zwaarder dan zijn voorganger, iets wat in het geval van een luidspreker zeker positief is.Het rustige karakter van een Adele-lied en de zuiverheid van diens stem is een mooie waardemeter voor de midden- en hogere tonen. Ook bij andere artiesten klonken die op het eerste gezicht best heel degelijk.

De speaker moet ook een 2.1 geluid nabootsen om een gevoel van ruimte te creëren. Een echte 2.1 kan je het natuurlijk niet echt noemen, maar ‘vol’ is het geluid best wel.

Design

De Zeppelin Wireless behoudt ook zijn iconische design, maar is een stukje groter dan zijn voorganger. Het verhaal achter het uiterlijk is dat de vorm een ideale afstand tussen beide uiteindes biedt (waar de tweeters zitten) voor een kwalitatief, ruimtelijk geluid.Prijs

Bowers & Wilkins biedt de Zeppelin Wireless aan voor 699 euro. Een prijs die redelijk goed op niveau zit met de kwaliteit die het toestel biedt.

Tip: hou onze website de komende weken in het oog voor een volledige review van de Zeppelin Wireless!

Meer nieuwigheden:
B&W
streaming audio
Gepubliceerd op : 25 oktober 2015 Bron : © elektrozine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_ez=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1 and a.id not in (9544)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_ez=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=1 and a.id not in (9544) order by a.datum_online desc, a.created desc

elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws

laatste nieuws in audio / hifi

meer nieuws in audio / hifi
Lancering cuizine.be
  • Strontium
    Edelmetaal toegepast in krachtige luidsprekermagneten. Maakt een compacte bouw en geluidsweergave van hoge kwaliteit mogelijk.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
NIEUWSBRIEF