word fan

nieuws

R13 vult convertible-reeks Acer aan

De Aspire R13 is in de eerste plaats een laptop, maar kan in maar liefst zes verschillende standen gebruikt worden dankzij de ZL Aero Hinge. Het toestel is vanaf oktober verkrijgbaar en moet 1099 euro kosten.


R13 vult convertible-reeks Acer aan
‘Switchen’ is zowat hét trendwoord binnen de laptopmarkt van de voorbije vijf jaar, en dat is bij de Aspire R13 niet anders. Dankzij dit ingenieuze systeem kan je het apparaat in zes verschillende standen gebruiken. Uiteraard is er de klassieke laptopmodus, maar kan je ook overschakelen naar de displaymodus door het scherm 180 graden te draaien en eventueel plat te leggen op het toetsenbord.

De tentvariatie draait de laptop op zijn kop, terwijl een speciaal magneetsysteem het toelaat om het toestel in tabletmodus te gaan gebruiken zonder vervelende kieren. Dankzij zijn gewicht van slechts 1,6 kilogram en dikte van 18,5 mm is de R13 bovendien extra mobiel.

De ZL-modus maakt het dan weer mogelijk om het scherm in verschillende hoeken te draaien, zodat het aansluit bij specifieke behoeften, en met de standmodus kan je een Acer Active Pen gebruiken om te tekenen of notities te maken.

Radarwerk

Qua hardware doet de R13 het met 6th generation Intel Core-processoren. Qualcomm-powered wifi maakt het mogelijk om downloads tot drie keer sneller te maken. De R13 ondersteunt ook Thunderbolt 3, dat snelheden biedt die tot acht keer sneller zijn dan USB 3.0. Gamers kunnen dan weer een externe grafische module toevoegen om hun games beter tot hun recht te laten komen.

De Aspire R13 moet medio oktober in de winkel liggen en moet 1099 euro gaan kosten.

Meer nieuwigheden:
laptop
Gepubliceerd op : 9 september 2015 Bron : © elektrozine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_ez=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=321 and a.id not in (9441)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_ez=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=321 and a.id not in (9441) order by a.datum_online desc, a.created desc

elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws

laatste nieuws in computer

meer nieuws in computer
Lancering cuizine.be
  • DDR-RAM
    DDR RAM staat voor Double Data Rate RAM. Het is een revolutionair soort geheugen dat de snelheid van ingewikkelde grafische operaties versnelt en een hogere bandbreedte bereikt. Bij dit type geheugen wordt per klokslag tweemaal...
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
NIEUWSBRIEF