word fan

nieuws

Dossier: back to school : In elke kamer snel internet met de Fritzbox 4020

In elke kamer snel internet met de Fritzbox 4020

De router is niet enkel de kleinste en meest compacte router van de fabrikant, het is ook de snelste in zijn klasse en zorgt voor een stevige internetverbinding.


In elke kamer snel internet met de Fritzbox 4020
Het internet is niet meer uit ons dagelijkse leven weg te denken, en al zeker niet uit dat van studenten. Een goede router is dan ook onontbeerlijk. De Fritzbox 4020 moet de nieuwe metgezel voor de student worden.

Het toestel mag dan wel een instapmodel zijn, toch is het uitgerust met Wireless N en biedt het snelheden tot 450 Mbit/s aan. Daarmee zou die de snelste in zijn klasse moeten zijn, waardoor je razendsnel op je smartphone, tablet of notebook kan surfen.

De FritzNAS en de geïntegreerde mediaserver maken van deze router een multimediahub. Zo kan je je notities, presentaties, documenten, muziek, foto’s en video’s over het hele thuisnetwerk beschikbaar maken.

Wil je een document afdrukken, dan moet je jouw computer zelfs niet opstarten, want je kan randapparatuur, zoals printers en harde schijven, via USB verbinden met de Fritzbox 4020 en dus met het thuisnetwerk. Via 3G- of 4G-dongles creëer je een eigen netwerk: thuis, bij een vriend, in de bibliotheek, enzovoort. Deze mobiele internettoegang kan je ook delen met jouw vrienden.

De Fritzbox 4020 is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 59 euro.

Meer nieuwigheden:
router / modem
Dossier: back to school : In elke kamer snel internet met de Fritzbox 4020


Gepubliceerd op : 27 augustus 2015 Bron : © elektrozine.be
print e-mail
nieuwsbrief

Dossier: back to school

Het is bijna weer september en dus mogen scholieren en studenten stilaan weer aan de schoolbanken denken. Omdat goed begonnen half gewonnen is, stellen we dit dossier samen met handige gadgets om het schooljaar in te zetten!Dossier: back to school
Foto: Francisco Osorioselect distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_ez=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=9393 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_ez=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=9393 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

nieuws

laatste nieuws in computer

meer nieuws in computer
Lancering cuizine.be
  • Frame capture
    Schermbeelden van een monitor vastleggen in een computergeheugen. Men kan de beelden vervolgens in een applicatieprogramma importeren, manipuleren,verzenden en afdrukken.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
NIEUWSBRIEF