word fan

nieuws

Dossier: Batibouw 2015 : Beroepsorganisatie Belgische elektriciens heet voortaan Eloya

Beroepsorganisatie Belgische elektriciens heet voortaan Eloya

LVMEB-ANPEB, de beroepsorganisatie voor elektriciens, gaat voortaan als ‘Eloya’ door het leven. De vereniging staat zowel zelfstandige elektriciens als werknemers bij in verschillende aspecten van hun beroep.


Beroepsorganisatie Belgische elektriciens heet voortaan Eloya
De reden voor de voor de nieuwe naam en structuur komt er omwille van de constante evolutie in het vak, en zeker de grote wijzigingen in de sector gedurende de laatste jaren. Denk hierbij maar aan de opkomst van domotica, ventilatiesystemen, zonnepanelen, nieuwe verwarmingssystemen en datanetwerken.

Eloya wil de taak van de elektricien verlichten door middel van advies, praktijkgerichte opleidingen en infodagen met leveranciers en experten. Op die manier kan je je als elektricien volledig richten op opdrachten.

Eloya kan ook gezien worden als een kwaliteitslabel voor de elektricien zelf en als informatiebron voor de consument, met praktische tips rond energiegebruik en technologische evoluties.

Meer nieuwigheden:
domoticasysteem
Dossier: Batibouw 2015 : Beroepsorganisatie Belgische elektriciens heet voortaan Eloya


Gepubliceerd op : 8 maart 2015 Bron : © elektrozine.be
print e-mail
nieuwsbrief

Dossier: Batibouw 2015

Het woon-, bouw- en verbouwwalhalla van ons land staat elk jaar garant voor heel wat nieuwe producten en opvallende trends. Wij bundelden het nieuws van op Batibouw voor je in een handig dossier.Dossier: Batibouw 2015select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_ez=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=8950 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_ez=1 and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.parentid=8950 and a.type<>10 order by a.dossier_volgorde

nieuws

laatste nieuws in smart home

meer nieuws in smart home
Lancering cuizine.be
NIEUWSBRIEF