word fan

nieuws

De sterkste robotmaaier ter wereld vind je bij Robomow

De RS 630 is de eerste volautomatische gazonmaaier van de volgende generatie. Met een extra brede maaibreedte en een uitzonderlijk maaisysteem moet het toestel in geen tijd een kortgeknipt gazon opleveren.

De lente staat voor de deur en met een beetje geluk kunnen we de komende weken opnieuw volop onze groene vingers bovenhalen. Heb je echter meer zin om je tuin op te fleuren met bloemen en planten dan elke week tijd te verspillen aan het maaien van je gazon, is een automatische robotmaaier een goede oplossing. Met de RS 630 van Robomow haal je meteen een snel en sterk toestel in huis.

Het apparaat is namelijk uitgerust met staalharde messen die meerdere maaiseizoenen meegaan en waardoor ook lang gras, takjes en dennenappels zonder moeite in stukjes geknipt worden. Dankzij het mulch-maaisysteem wordt het maaisel versnippert tot ‘mest’.

De RS 630 biedt een totale maaibreedte van 56 cm en is daarmee de breedste in zijn soort. Dat heeft tot gevolg dat je gazon sneller kortgeknipt is dan bij elk ander toestel, tot zelfs de helft sneller dan andere robotmaaiers.

Een punt van kritiek waar veel robotmaaiers mee af te rekenen krijgen, is het feit dat de randen van het gazon niet altijd even goed meegemaaid worden. De RS 630 moet met deze kritiek komaf maken door een combinatie van extra brede messen en de Edge-modus die nauwkeurig de aangelegde begrenzingsdraad volgt. Achteraf nog met een kantenmaaier de randen aflopen is dus niet meer nodig.

Als robotmaaier ‘van de volgende generatie’, beschikt de RS 630 over enkele opvallende eigenschappen die het maaiproces nog vlotter moeten doen verlopen. Zo zorgt het zwevend maaidek ervoor dat het toestel de contouren van de ondergrond volgt zonder vast te lopen. De nieuwe messentechniek maakt bovendien dat je op ongelijke ondergronden toch op dezelfde graslengte kan maaien. Via het kleine lcd-scherm geeft het apparaat bovendien weer welke stappen je moet doorlopen bij het installeren van de RS 630, terwijl je via de afstandsbediening (verkrijgbaar als accessoire) nog eens de kleine stukjes gazon die niet automatisch gemaaid kunnen worden toch kort kan knippen.

Verder zijn ook een kinder- en diefstalbeveiliging voorzien en zorgt de messenbeveiliging ervoor dat de messen meteen stoppen als de maaier opgetild of verticaal gehouden wordt.

De RS 630 is geschikt voor grote tuinen tot 3000 m2 en krijgt een adviesprijs van € 2699 mee.

RS 630 < € 2699
ROBOMOW
Meer nieuwigheden:
grasmaaier
Gepubliceerd op : 7 maart 2013 Bron : © elektrozine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_ez=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=10 and a.id not in (7205)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_ez=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=10 and a.id not in (7205) order by a.datum_online desc, a.created desc

elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
1 2 3 ... 4 volgende >>

laatste nieuws in gereedschap

meer nieuws in gereedschap
Lancering cuizine.be
  • Audio dubbing
    Bij videomontages toevoeging van gesproken commentaar of vervanging van het oorspronkelijk opgenomen geluidsspoor door een ander.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
NIEUWSBRIEF