Maak kans op een cocktailworkshop voor 15 personen
word fan

nieuws

Een ware l’attrape-oeil: Bora afzuigsystemen anno ‘13

Leuke vooruitzichten in je keuken? Op zoek naar dé leefomgeving in huis die perfect aansluit bij je designereisen en een individuele, hedendaagse smaak?
Verlies jezelf dan even in de wereld van Bora - Beloftevolle keukenarchitectuur. Nu op Batibouw!

Als hart van het huis, is de keuken in eerste instantie een ontmoetingsplaats. Daar waar gekookt wordt, is er sfeer en interesse. Je vertelt het verloop van je dag via een lekkere hap en een goed glas wijn. Hier speelt Bora graag op in; zij maken immers méér van je keuken, integreren het leven in deze ruimte. Terwijl mama kookt, zit dochterlief op het aanrecht honderduit liefdesperikelen te vertellen en leest vader zijn boek in diens favoriete fauteuil. We leven met en naast elkaar, dus zorg je maar best voor wat efficiëntie en ruimtebesparing in jouw keuken.
Bora beloftevol? De dampkaptechnologie zuigt kookdampen en geuren af, daar waar ze gecreëerd worden - bij de kookpot. Revolutionair zicht, praktisch ontwerp.

Van feit naar fun
Damp stijgt met maximum 1 meter per seconde. Bezit jij over een standaard dampkap? Dan verlies je sowieso plaats en flexibiliteit, maar zullen vrijkomende vetpartikelen tijdens de bereiding ook veel sneller in de ruimte verspreid worden. Bora daarentegen hanteert de wetenschap van dwarsstroming, wat groter is dan de opstijgsnelheid van de kookdampen. Concreet: dit systeem zuigt met circa 4 meter per seconde naar onderen toe. Het voordeel zie je met eigen ogen via dit filmpje. .

Fluisterend koken
Ooit al gemerkt hoe zalig stil het is wanneer je de dampkap uitschakelt? Heerlijk... Bora biedt je deze luxe van begin af aan. Dankzij geluidsarme motoren onder het werkblad, ben je zelfs op zijn hoogste werkniveau bevrijd van overbodig lawaai. Een ideale bonus voor je open woning...

Technologie troef
Bora stelt binnen zijn gamma drie afzonderlijke collecties voor. Op die manier kies je op basis van jouw vereisten de perfect opgebouwde individuele keukenarchitectuur uit.
Bora Professional, meteen het meest ambitieuze design, spreekt vooreerst aan omwille van zijn look & feel. Draaiknoppen van massief roestvast staal en een afzuigsysteem dat zich subtiel in je werkblad verstopt, staan garant voor een bundel aan krachtige prestaties. Ontdek ook de voordelen van een inpasbare teppanyakiplaat; perfect combineerbaar bij je keukenontwerp! No limits tijdens het koken.

Met Bora Classic mocht deze Duitse premium fabrikant in 2012 een Red Dot Design Award ontvangen. De Bora-technologie vormt een partnership tussen doeltreffendheid en een geoptimaliseerd design en dát spreekt velen aan. De Classic-reeks oogt robuust, beschikt over een klassevol aanraakscherm en kan met zijn slimme inbouwmaten in elk soort keuken geïntegreerd worden. Met Bora Classic ga je als hobbykok uitbundig te werk op je individueel ontworpen set. Positioneer bijvoorbeeld de HiLight-kookplaat naast twee gasbekkens: de afzuigholte tussenin trekt alle geurtjes en dampen weg. Kies je liever voor inductie naast gas? De mogelijkheden zijn er...

2013 luidt een nieuwe dimensie van koken in. Bora ontwikkelde namelijk met het oog op een compact, vernieuwend afzuigsysteem de serie Bora Basic. Je kookplaat zag er nooit zo excentriek uit! Hiervoor wordt gewerkt met een centrale, cirkelvormige afzuiging ín het kookveld. Vanuit alle hoeken wordt damp terug naar het centrale punt geroepen. Praktisch? Vanzelfsprekend! Met Bora win je immers steeds plaats. Daarbij haal je ook de aparte onderdelen uit elkaar om die na gebruik in de vaatwas te reinigen...www.boragmbh.com

Gepubliceerd op : 1 maart 2013 Bron : © elektrozine.be
print e-mail
nieuwsbrief
Nieuwigheden
Neff : I72MT64N1
Neff
I72MT64N1
< € 1999
Smeg : KSEG7XE
Smeg
KSEG7XE
< € 199
Smeg : KSET9XE
Smeg
KSET9XE
< € 279
Zanussi : ZHS92350XA
Zanussi
ZHS92350XA
< € 999
nieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
Lancering cuizine.be
  • Hilight kookzones
    In enkele secondes wordt de volledige intensiteit van de warmte bereikt. De warmteverdeling blijft gelijkmatig verdeeld over de gehele kookzone. Het vermogen kan daarbij traploos geregeld worden.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
  Moederdag: tijd om die mama's in de watten te leggen
De mama's doen de was en de plas, maken nog eens heerlijke gerechten en weten altijd alles liggen. Moederdag ...
  Dossier allergie
Jeukende huid, volop niezen of tranende ogen. Symptomen die je vast kent als je last hebt van allergie ...
  8 tips bij aankoop van strijkijzer
Strijken wordt als de eerste meest onaangename taak in het huishouden gezien. Redenen genoeg om dat ...
  Al het keukennieuws vanop Batibouw 2015!
Zoals elk jaar mag Expo Brussels weer heel wat bezoekers verwelkomen. Batibouw, de grootste bouw- en ...
meer dossiers
NIEUWSBRIEF
Maak kans op een cocktailworkshop voor 15 personen
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :