word fan

nieuws

Een ware l’attrape-oeil: Bora afzuigsystemen anno ‘13

Leuke vooruitzichten in je keuken? Op zoek naar dé leefomgeving in huis die perfect aansluit bij je designereisen en een individuele, hedendaagse smaak?
Verlies jezelf dan even in de wereld van Bora - Beloftevolle keukenarchitectuur. Nu op Batibouw!

Als hart van het huis, is de keuken in eerste instantie een ontmoetingsplaats. Daar waar gekookt wordt, is er sfeer en interesse. Je vertelt het verloop van je dag via een lekkere hap en een goed glas wijn. Hier speelt Bora graag op in; zij maken immers méér van je keuken, integreren het leven in deze ruimte. Terwijl mama kookt, zit dochterlief op het aanrecht honderduit liefdesperikelen te vertellen en leest vader zijn boek in diens favoriete fauteuil. We leven met en naast elkaar, dus zorg je maar best voor wat efficiëntie en ruimtebesparing in jouw keuken.
Bora beloftevol? De dampkaptechnologie zuigt kookdampen en geuren af, daar waar ze gecreëerd worden - bij de kookpot. Revolutionair zicht, praktisch ontwerp.

Van feit naar fun
Damp stijgt met maximum 1 meter per seconde. Bezit jij over een standaard dampkap? Dan verlies je sowieso plaats en flexibiliteit, maar zullen vrijkomende vetpartikelen tijdens de bereiding ook veel sneller in de ruimte verspreid worden. Bora daarentegen hanteert de wetenschap van dwarsstroming, wat groter is dan de opstijgsnelheid van de kookdampen. Concreet: dit systeem zuigt met circa 4 meter per seconde naar onderen toe. Het voordeel zie je met eigen ogen via dit filmpje. .

Fluisterend koken
Ooit al gemerkt hoe zalig stil het is wanneer je de dampkap uitschakelt? Heerlijk... Bora biedt je deze luxe van begin af aan. Dankzij geluidsarme motoren onder het werkblad, ben je zelfs op zijn hoogste werkniveau bevrijd van overbodig lawaai. Een ideale bonus voor je open woning...

Technologie troef
Bora stelt binnen zijn gamma drie afzonderlijke collecties voor. Op die manier kies je op basis van jouw vereisten de perfect opgebouwde individuele keukenarchitectuur uit.
Bora Professional, meteen het meest ambitieuze design, spreekt vooreerst aan omwille van zijn look & feel. Draaiknoppen van massief roestvast staal en een afzuigsysteem dat zich subtiel in je werkblad verstopt, staan garant voor een bundel aan krachtige prestaties. Ontdek ook de voordelen van een inpasbare teppanyakiplaat; perfect combineerbaar bij je keukenontwerp! No limits tijdens het koken.

Met Bora Classic mocht deze Duitse premium fabrikant in 2012 een Red Dot Design Award ontvangen. De Bora-technologie vormt een partnership tussen doeltreffendheid en een geoptimaliseerd design en dát spreekt velen aan. De Classic-reeks oogt robuust, beschikt over een klassevol aanraakscherm en kan met zijn slimme inbouwmaten in elk soort keuken geďntegreerd worden. Met Bora Classic ga je als hobbykok uitbundig te werk op je individueel ontworpen set. Positioneer bijvoorbeeld de HiLight-kookplaat naast twee gasbekkens: de afzuigholte tussenin trekt alle geurtjes en dampen weg. Kies je liever voor inductie naast gas? De mogelijkheden zijn er...

2013 luidt een nieuwe dimensie van koken in. Bora ontwikkelde namelijk met het oog op een compact, vernieuwend afzuigsysteem de serie Bora Basic. Je kookplaat zag er nooit zo excentriek uit! Hiervoor wordt gewerkt met een centrale, cirkelvormige afzuiging ín het kookveld. Vanuit alle hoeken wordt damp terug naar het centrale punt geroepen. Praktisch? Vanzelfsprekend! Met Bora win je immers steeds plaats. Daarbij haal je ook de aparte onderdelen uit elkaar om die na gebruik in de vaatwas te reinigen...www.boragmbh.com

Gepubliceerd op : 1 maart 2013 Bron : © elektrozine.be
print e-mail
nieuwsbrief
Nieuwigheden
Miele : DA 6196 W EXT es
Miele
DA 6196 W EXT es
< € 1149
Novy : 855
Novy
855
< € 1939
Miele : DA 6526 D Canto EXT
Miele
DA 6526 D Canto EXT
< € 2749
Novy : 6831
Novy
6831
< € 1439
nieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
  • Verticale stoom
    Een krachtige stoomstoot die verticaal wordt gebruikt. Nuttig voor het verwijderen van kreukels in bijvoorbeeld gordijnen.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
  Stoomkoken: lekker en gezond
Een van de opkomende trends in de keuken is het stoomkoken. Elke grote fabrikant heeft tegenwoordig ...
  Tien tips bij het kopen van een stofzuiger
Vanaf 1 september 2014 zal je bij de aankoop van een stofzuiger voor de eerste maal een energielabel ...
  Hoe onderhoud je best de microgolfoven?
Ook de microgolfoven heeft een onderhoud nodig. Want regelmatig je keukentoestellen een grondige schoonmaakbeurt ...
  Wat mag niet in de microgolfoven?
Bij elektrische apparaten is het altijd beter om eerst de handleiding eens grondig na te lezen. Heb ...
meer tips
NIEUWSBRIEF
Ambiente 2015
MAAK UW KEUZE IN HUISHOUDELEKTRO :