word fan

nieuws

Houtkachel voor laagenergiewoningen

De Edvin II van kachelfabrikant Saey is een houtkachel met klein vermogen die door zijn uitstekende afdichting zich gerust een plekje in een laagenergiewoning kan veroorloven.


Houtkachel voor laagenergiewoningen
Met een vermogen van 4,7 kW is de houtkachel geschikt om zeer goed geïsoleerde woningen te verwarmen. Door de externe luchttoevoer heeft de houtkachel op elk moment voldoende zuurstof, zonder de zuurstof uit de woonkamer te moeten halen.

Dankzij de Balanced Air-technologie kan je met één hendel terzelfdertijd de primaire en secundaire luchttoevoer regelen. Het zorgt meteen ook voor een optimale verbranding waardoor de Edvin II nu al voldoet aan de toekomstige wetgeving omtrent rendement en emissie.

De panoramische ruit en het optionele draagplateau zorgen ten allen tijde voor een prachtig zicht op de vlammen. Scharnieren en handgrepen zijn verborgen en onderaan is er een handig opbergvak voor het hout.

Edvin II < € 2245 (excl. BTW)
Meer nieuwigheden:
SAEY
houtkachels
Gepubliceerd op : 28 februari 2013 Bron : © elektrozine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_ez=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=970 and a.id not in (7197)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_ez=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=970 and a.id not in (7197) order by a.datum_online desc, a.created desc

elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
  • EES-systeem
    De uitzonderlijke technologie van het door Bodart & Gonay ontwikkelde EES BI-FLUX opent nieuwe wegen voor decoratieprofessionals. Met het exclusieve systeem voor gasafvoer, de enige ter wereld en voor de hele wereld geoctrooieerd ...
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
NIEUWSBRIEF
Lancering cuizine.be
MAAK UW KEUZE IN VERWARMING :