word fan

nieuws

Houtkachel voor laagenergiewoningen

De Edvin II van kachelfabrikant Saey is een houtkachel met klein vermogen die door zijn uitstekende afdichting zich gerust een plekje in een laagenergiewoning kan veroorloven.


Houtkachel voor laagenergiewoningen
Met een vermogen van 4,7 kW is de houtkachel geschikt om zeer goed geďsoleerde woningen te verwarmen. Door de externe luchttoevoer heeft de houtkachel op elk moment voldoende zuurstof, zonder de zuurstof uit de woonkamer te moeten halen.

Dankzij de Balanced Air-technologie kan je met één hendel terzelfdertijd de primaire en secundaire luchttoevoer regelen. Het zorgt meteen ook voor een optimale verbranding waardoor de Edvin II nu al voldoet aan de toekomstige wetgeving omtrent rendement en emissie.

De panoramische ruit en het optionele draagplateau zorgen ten allen tijde voor een prachtig zicht op de vlammen. Scharnieren en handgrepen zijn verborgen en onderaan is er een handig opbergvak voor het hout.

Edvin II < € 2245 (excl. BTW)
Meer nieuwigheden:
SAEY
houtkachels
Gepubliceerd op : 28 februari 2013 Bron : © elektrozine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
Lancering cuizine.be
  • Inzethaard
    Een inzethaard of insert zijn ontworpen om in bestaande schouwen te plaatsen. U kan ze uiteraard ook in nieuwe schouwen inbouwen.
shop_meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ')' at line 1' in /var/www/vhosts/produx.be/httpdocs/shoponsite/vendor/illuminate/database/Illuminate/Database/Connection.php:272 Stack trace: #0 /var/www/vhosts/produx.be/httpdocs/shoponsite/vendor/illuminate/database/Illuminate/Database/Connection.php(272): PDO->prepare('select * from `...') #1 /var/www/vhosts/produx.be/httpdocs/shoponsite/vendor/illuminate/database/Illuminate/Database/Connection.php(521): Illuminate\Database\{closure}(Object(Illuminate\Database\MySqlConnection), 'select * from `...', Array) #2 /var/www/vhosts/produx.be/httpdocs/shoponsite/vendor/illuminate/database/Illuminate/Database/Connection.php(277): Illuminate\Database\Connection->run('select * from `...', Array, Object(Closure)) #3 /var/www/vhosts/produx.be/httpdocs/shoponsite/vendor/illuminate/data in /var/www/vhosts/produx.be/httpdocs/shoponsite/vendor/illuminate/database/Illuminate/Database/Connection.php on line 556