word fan

nieuws

Houtkachel voor laagenergiewoningen

De Edvin II van kachelfabrikant Saey is een houtkachel met klein vermogen die door zijn uitstekende afdichting zich gerust een plekje in een laagenergiewoning kan veroorloven.


Houtkachel voor laagenergiewoningen
Met een vermogen van 4,7 kW is de houtkachel geschikt om zeer goed geļsoleerde woningen te verwarmen. Door de externe luchttoevoer heeft de houtkachel op elk moment voldoende zuurstof, zonder de zuurstof uit de woonkamer te moeten halen.

Dankzij de Balanced Air-technologie kan je met één hendel terzelfdertijd de primaire en secundaire luchttoevoer regelen. Het zorgt meteen ook voor een optimale verbranding waardoor de Edvin II nu al voldoet aan de toekomstige wetgeving omtrent rendement en emissie.

De panoramische ruit en het optionele draagplateau zorgen ten allen tijde voor een prachtig zicht op de vlammen. Scharnieren en handgrepen zijn verborgen en onderaan is er een handig opbergvak voor het hout.

Edvin II < € 2245 (excl. BTW)
Meer nieuwigheden:
SAEY
houtkachel
Gepubliceerd op : 28 februari 2013 Bron : © elektrozine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_ez=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=970 and a.id not in (7197)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_ez=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=970 and a.id not in (7197) order by a.datum_online desc, a.created desc

elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws

laatste nieuws in verwarming

meer nieuws in verwarming
Lancering cuizine.be
  • Airwash glasbeluchting
    Het Dovre airwash-glasbeluchtingssysteem gebruikt een spoiler om de secundaire verbrandingslucht eerst langs het glas te laten stromen. Daardoor worden onverbrande rookgassen en condens van het glas weggehouden zodat het...
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
NIEUWSBRIEF
MAAK UW KEUZE IN VERWARMING :