word fan

nieuws

Houtkachel voor laagenergiewoningen

De Edvin II van kachelfabrikant Saey is een houtkachel met klein vermogen die door zijn uitstekende afdichting zich gerust een plekje in een laagenergiewoning kan veroorloven.


Houtkachel voor laagenergiewoningen
Met een vermogen van 4,7 kW is de houtkachel geschikt om zeer goed geïsoleerde woningen te verwarmen. Door de externe luchttoevoer heeft de houtkachel op elk moment voldoende zuurstof, zonder de zuurstof uit de woonkamer te moeten halen.

Dankzij de Balanced Air-technologie kan je met één hendel terzelfdertijd de primaire en secundaire luchttoevoer regelen. Het zorgt meteen ook voor een optimale verbranding waardoor de Edvin II nu al voldoet aan de toekomstige wetgeving omtrent rendement en emissie.

De panoramische ruit en het optionele draagplateau zorgen ten allen tijde voor een prachtig zicht op de vlammen. Scharnieren en handgrepen zijn verborgen en onderaan is er een handig opbergvak voor het hout.

Edvin II < € 2245 (excl. BTW)
Meer nieuwigheden:
SAEY
houtkachels
Gepubliceerd op : 28 februari 2013 Bron : © elektrozine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
Lancering cuizine.be
  • Dubbel verbrandingssysteem
    De nieuwste generatie Dovre-kachels en haarden zijn voorzien van een uniek dubbel verbrandingsysteem. Via de achterzijde wordt secundaire lucht in de kachel toegelaten. Deze wordt eerst verwarmd en wordt vervolgens via een ...
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
NIEUWSBRIEF
MAAK UW KEUZE IN VERWARMING :