word fan

nieuws

Cloud-ready multifunctionals bij Sharp

Met de nieuwe MX-reeks brengt Sharp zijn eerste cloud-ready A3-kleurenmultifunctionals naar de Benelux. De toestellen moeten gemakkelijker te bedienen zijn en zijn speciaal ontwikkeld voor flexibele kantoorruimtes.

Sharp lanceert met de MX2640N (26 pagina’s per minuut), MX-3140N (31 pagina’s per minuut) en MX-3640N (36 pagina’s per minuut) drie apparaten die ontworpen zijn voor een zo groot mogelijk gebruiksgemak. Elk toestel beschikt dan ook over een helder 10.1-inch lcd-bedieningsdisplay en kan verbinding maken met de cloud voor het uitvoeren van toepassingen van andere fabrikanten. Hierdoor is het eenvoudig kantoortaken te automatiseren. Andere standaarspecificaties zijn wifi-toegang, mobiele draadloze connectiviteit, een harde schijf van 320 GB met Network Attached Storage (NAS)-functie, twee USB-poorten en een op afstand bedienbaar bedieningspaneel voor technische ondersteuning vanaf de werkplek.

Alle drie de apparaten kunnen via het aanraakscherm met grote pictogrammen bediend worden. Bovendien kan dat scherm in drie verschillende standen gekanteld worden voor meer zichtbaarheid, zelfs vanuit een rolstoel. Pagina’s die je ingescand hebt, kan je bekijken als afbeeldingen op één pagina, in 3D of als miniatuurweergaven. Je kan zo snel de volgorde wijzigen, de pagina’s roteren, toevoegen of verwijderen om ze vervolgens af te drukken, te archiveren of te versturen.

Deze nieuwe modellen kan je ook via je smartphone bedienen dankzij de gratis Sharpdesk Mobile-app voor iOS- en Android. Zo kan je draadloos bestanden vanaf je smartphone of tablet afdrukken, scannen en delen.

Elk model kan bovendien worden aangepast door diverse optionele upgrades toe te voegen. Hierbij gaat het om een ruimtebesparende afwerkingseenheid met elektronisch sorteren en gestaffeld stapelen, een finisher met nieten in de rug, een uitschuifbaar toetsenbord voor gegevensinvoer, een Mirroring Kit voor het maken van back-ups van de harde schijf, extra beveiliging en faxfunctionaliteit. De papiertoevoer kan bovendien worden uitgebreid tot 6600 vellen.

Prijzen werden nog niet bekendgemaakt.

Meer nieuwigheden:
SHARP
multifunctionals
Gepubliceerd op : 17 februari 2013 Bron : © elektrozine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
Lancering cuizine.be
  • Anti-aliasing
    Term die vaak opduikt bij grafische kaarten en beeldverwerking. Hiermee wordt het minder kartelig maken van scherpe randen in tekeningen of letters bedoeld.
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
  Dossier: terug naar school
Het is alweer september en dat wil zeggen dat de scholen opnieuw hun deuren openen. Een nieuw schooljaar ...
  Dossier: Gaming
Gaming is booming business. Of het nu gaat om consoles, handhelds of mobiel gamen: de game-industrie ...
meer dossiers
NIEUWSBRIEF