word fan

nieuws

Dyson drukt zijn stempel neer met 3 extreme noviteiten

James Dyson illustreert de wonderen van zijn visie graag zelf. Vandaag gebeurt dat via 3 sprankelende innovaties. Airblade Mk2 - Airblade V - Airblade Tap


Dyson drukt zijn stempel neer met 3 extreme noviteiten
Het is geen verrassing dat je de originator van Dyson designs vaak zelf de specificaties van zijn product ziet uitleggen. Hier zit dan ook het geheim van het merk: een allesovertuigend geloof in de kracht en doeltreffendheid van Dyson apparaten en in de kracht van een team met een klare visie, duidelijk doel. Het zijn designs die het alledaagse huishoudelijke leven beter maken en verderop helpen. Dat doet Dyson al enige tijd met zijn reeds iconisch geworden Airblade systeem en de Cycloontechnologie in zakloze stofzuigers.

  Dyson Research, Design and Development Centre, Wiltshire
U mag wel weten dat bij Dyson 1500 van de 5000 werknemers ingenieurs zijn. Zo wordt er jaren gewerkt aan 1 idee. Wordt een item op de markt gebracht? Dan schuift het project door naar een volgend team van designers, die het product gaan optimaliseren. En hiermee belanden we bij de samenkomst van de wel drie(!) mega noviteiten bij Dyson voor het voorjaar van 2013.

  De kristalheldere instructies voor de ingenieurs?
1. Maak een handdroger met een kleinere ecologische afdruk
2. Do more with less; maak het design compacter
3. 2 in 1. Zoek een ontwerp dat handen reinigen en drogen combineert.

Voor ieder van deze wensen ontwikkelde Dyson een ferm product!
  Airblade Mk2
De eerste refereert naar de Airblade handdroger mk2; de verbeterde versie van diens reeds populaire voorganger. Dit exemplaar is bij het herontwerpen verfraaid in geluidskwaliteit en draagt een kleinere ecologische voetafdruk uit. Een detail in afwerking zie je in het lijntje rondom het apparaat: een gele rand wordt nu strak blauw.
De Airblade is met zijn HACCP-keuring tevens de enigste handdroger die in voedingsverwerkende bedrijven geplaatst mag worden.
  Airblade V
Als we je zouden zeggen dat de Airblade V 60% kleiner is maar toch dezelfde resultaten boekt, zou je het dan geloven? Want dit is wat de ingenieurs bedacht hebben: een compacte handdroger die iedereen hangen kan en waar je snel en efficiënt het water van de handen wist.
De V, blaast onder een hoek van 115 graden twee luchtstromen uit. Beweeg beide handen langzaam van boven naar onder toe en in 12 seconden zijn je handen droog, hoef je geen klamme of halfnatte handen aan je broek te vagen... Een geconcentreerde technologie, met het oog op moderniteit.
  Airblade Tap
Ooit al in een voetbalstadium naar het toilet geweest? Ellenlange rijen, daar mag je je aan verwachten. Het ligt er vaak slordig bij en het proces van handen drogen laat zich wachten op het spoelen aan de wasbak. Kort en bondig, snel en efficiënt, dát hebben we nodig!

Daarom komt Dyson met het 2 in 1-idee: Airblade Tap handdroger. Uiterst hygiënisch en snel ga je hier te werk. Dankzij infraroodsensoren activeren je handen de waterstraal in het midden van de kraan. Was je handen, spoel ze en strijk daarna de handen uit naar de vleugels van het ontwerp. op dit moment wordt de luchtstroom in werking gezet en verlaat jij de spoelbak na minder dan 15 seconden... Het intelligente systeem laat nooit beide functies tegelijk toe.
  Papier vs Blade
Waarom de markt gedomineerd wordt door papier is vandaag nog niet zo duidelijk. Het is afval, maakt de boel vaak vuil en zompig. Daarbij overkomt het je vaak dat de papierlade leeg is. Airblade technologieën bieden efficiëntie en hygiëne. Waar conventionele droogapparaten je handen vaak nog nat laten na talloze seconden en je op die manier meer bacteriën meegeven, merk je al snel dat Dyson in zijn doel slaagt: uiterst droge handen in een mum van tijd, met vooruitstrevende middelen.
  De ziel van een Dyson
Een nieuwe borstelloze digitale motor - ontwikkeld door Dyson zelf - is de kleinste in zijn soort (1600W), weegt slechts 129 gram en werkt doeltreffend dankzij de gebonden magneet met koolstofvezelbehuizing. De digitale pulstechnologie versnelt in minder dan 0,7 seconden van 0 tot 90.000 toeren en blaast de lucht door een openig van 0,8 mm. Zo wordt het water van onze handen weggestuwd.

Iets gehoord van een HEPA filter? Dat klopt, want de Dyson technologie maakt gebruik van deze filter in zijn apparaten, die trouwens 99,9% van de bacteriën uit de lucht elimineert.

Producten van Dyson worden herhaaldelijk getest op hun duurzaamheid, bestendigheid en op zwaar vandalisme. Probeer het maar eens stiekem, aan een Airblade mk2 kan je letterlijk hangen...

De drie revelaties van Dyson zijn beschikbaar vanaf 5 februari 2013. Ziet u graag James Dyson vertellen? Volg dan volgende links naar méér Dyson nieuws...
Dyson Airblade Tap handdroger
Dyson Airblade Mk2
Dyson Airblade V
Reacties op de Dyson Airblade Tap handdroger

Airblade Tap handdroger < € 1.399
Airblade V handdroger < € 799 PC wit / € 849 gespoten nikkel
Airblade mk2 handdroger < € 999 PC ABS / € 1.199 aluminium
Meer nieuwigheden:
DYSON
wasapplicator
handdroger
Gepubliceerd op : 7 februari 2013 Bron : © elektrozine.be
print e-mail
nieuwsbrief
nieuws

select distinct a.id from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_ez=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=3 and a.id not in (7140)

select distinct a.id, a.title, a.title_fr, a.hcatid, a.content, a.content_fr, a.content_short, a.content_short_fr, a.fotonaam, year(a.created)-2000 jaarcode, a.type, a.datum_online, a.main_image from categories c right join ez_artikels_cat ac on ac.scat_id=c.ID left join ez_artikels a on a.id=ac.artikel_id where c.active_ez=1 and a.type in (1) and a.active=1 and a.datum_online<=curdate() and a.hcatid=3 and a.id not in (7140) order by a.datum_online desc, a.created desc

elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws
elektrozine.be
productnieuws

laatste nieuws in body care

meer nieuws in body care
Lancering cuizine.be
  • IPL
    Als je geïnteresseerd bent in definitief ontharen dan is de IPL techniek misschien iets voor jou. Op basis van een zichtbare, hoogenergetische lichtflash wordt het haar in het haarzakje warm gemaakt om de hier aanwezige melanine...
meer...
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
NIEUWSBRIEF